4.5.2024 | Svátek má Květoslav


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Stanley 24.2.2007 16:36

Re: komediant

Ubožáku věřím ,že ty ani nevíš, kdo to Hácha byl !  A tvůj pravopis,no hrůza!!    Ty asi nejsi odnás !!

PetrK 24.2.2007 16:35

Máte pravdu,

nevidím nikoho vhodnějšího na post prezidenta. Kouzelné jsou žlučovité výlevy Klausových odpůrců. Gramatická úroveň jejich příspěvků svědčí o jejich oduševnělosti a inteligenci.

Milan 24.2.2007 16:32

Re: Re: Re: Re: Re: Nemám rád,když se přehání!

Fanoušku, nemáte snad příjmení Doležal???To je taky srdnatý privatizátor V Č.T. , který si musel vzít svou žákyni na gymnasiu , protože byla s ním v jiném stavu . ---- Jinak si jdi umýt pacinky , abys toho svýho milovanýho modrýho ptáka na hradě moc nezašpinil  svými myšlenkovými ejakuláty. Pokud se Vám zadaří v klausovském ekonomickém dědictví nechcípnout než dospějete (tedy mišlénkově ) , pak bude reálné Vás vyhledat a dát Vám za ty kecy o Masarykovi pořádnou přes držku , asi tak , jako učinil za tichého aplausu pana profesůrka ( zase bodoval s dalším čestným doktorátem v Urunda Urundi ) Mijecek Macků na sjezdu zubařů ( ale zepředu ). ODSS je nejzdařilejší mutant KSČ z padesátých let minulého století a pan zakladatel si ji skutečně velmi , ale velmi zaslouží , bohužel i výbuch atomové bomby v Hirošimě se stal součástí dějin a rozkradení Česka i Slovenska jejich osvoboditely  a macky ,kteří jsou odstrašujími příklady toho, co se u slušných lidí nesmí . Až budete lézt do řiti Mijeckovi Topolánkovi (Y)(Y)(Y), on Vám jistě svým prostředníčkem ukáže , jaká jste pravycová jednička a zaskočte k paní Varadínkové , ona Vám jistě nelehký úděl sámsipomoha i v politice rychle ulehčí . Ještě více Kožených , rychlé nohy před právníky a s Béhmem až na vrchol světa, v podrazáctví , ohlupování lidí  a zlodějnách je ODS už dávno na Marsu . Alelujááááá R^R^Rv

Veronika 24.2.2007 16:26

Re: Packal privatizace prezidentem

A Bubeník žvanilem.

wendel 24.2.2007 16:22

komediant

ten kdo napsal ten článek to nemohl myslet vážně a ti co se tady zastávájí klause už vůbec ne, jinak jsou slepí a hluší a těm nemá cenu nic připomínat------šel takový vtip ,jaký je rozdíl mezi klausem a háchou,prý jedinný ten druhý to ze začátku aspon myslel s náma dobře---o co mín je na zasmání o to víc je pravdivý

JH 24.2.2007 16:18

Přesněji řečeno

paní Varadinková nemůže najít nikoho lepšího ;-D  Kdo jí zná, tak se jí nediví ;-) Ale proč její neschopnost musí Neff publikovat :-/

Milaz 24.2.2007 16:16

zloděj?

Dle mně je pan Klaus buď iteligentní zmetek, nebo totální idiot. Příkladem je zpackaná privatizace a období tunelování. A co se týká prezidentování ho vidím jako straného až hrůza.

Bubeník 24.2.2007 16:15

Packal privatizace prezidentem

JH 24.2.2007 16:04

Paní Varadinková a objektivní?

To jsem se zasmál! Vy se vůbec nevyznáte v lidech! Asi čtete její články poprvé ....

sasun 24.2.2007 15:38

Re: Vlastizrada

Správně! Naše bývalá společná republika se měla demokraticky a právně rozdělit stejně, jako bývalá Jugoslávie. Tedy občanskou válkou. Děte do háje!

Ptica z Modrej 24.2.2007 15:18

Re: Re: Re: Re: Vlastizrada

Díky Bohu a Klausovi s Vladom Mečiarom došlo k rozdělení státu.Nedivte se Slovákům,že chtěli samostatnost,zajisté byste chtěl jako Slovák to samé.Ekonomicky  to pre Čehúny bolo kupodivu osožné!.Jinak jsme se m.j.sešli s bratrami v EU.Nefunguje?A které hovado rozdělilo římskou říší?Je nepřípustné rozdělit stát-platí to i pro říše?:-)

AndyO 24.2.2007 15:08

Re: Re: Re: Nejdříve si to chce přečíst a pochopit naše dějiny.

omlouvám se, vzhledem k těm mnohým "nazíváte" a " neskrívá" jsem se domnívala, že jste ještě dítě.

Elias antikomunista 24.2.2007 15:00

To ale není dobrá zpráva

je nás tu 10 milionu a nenajde se mezi náma nikdo lepší než Klaus?:-/;-(

Elias antikomunista 24.2.2007 14:58

Jo, je to pravda, nikdo samolibější

než Klaus už tu není;-P;-D;-D

PRASI DENT 24.2.2007 14:53

Re: Clanek je naprosta pravda

 Toho posledně uvedeného doktorátu si prý obzvláště považuje, hned po MONGOLSKÉM....

L'ego 24.2.2007 14:45

Clanek je naprosta pravda

Vaclav Klaus je ten nejmoudrejsi, nejzdrzenlivejsi a nejnadstranictejsi prezident, jakeho jsme kdy meli. Pokud nekdy udelal nejakou chybu, pak  jedine, opakuji jedine, proto, ze to jinak neslo(anebo za to mohli zli jestirci). Cely svet si ho vazi jako moudreho statnika, coz dokazuje rada cestnych doktoratu, mj. napr. z univerzity v Alma-ate.

KRÁVA 24.2.2007 14:35

Re: Už jenom pro jeho postoj k EU budťe za Klause rádi.

 JÁ SU TAK ŠČASNÁ......

PRASI DENT 24.2.2007 14:33

ASI TAKTO

 Rozpoutaná bitva u VARADINA dopadá pro NESKUTEČNÝM ZPŮSOBEM odorovanou MODLU špatně......

Ryšánek 24.2.2007 14:28

Re: Re: Nejdříve si to chce přečíst a pochopit naše dějiny.

Já Vás neoslovil vlastizrádcem, tedy pokud se za vaší přezdívkou AndyO neskrívá Havel, Klaus či Mečiar, pak ANO. Navíc Vás pokaždé oslovuji pane AndyO a Váš názor se snažím respektovat, ikdyž s ním nesouhlasím. Demokraticky, tak jak to dělal právě člověk kterého právě Vy nazíváte vlastizrádcem a na kterého já nedám dopustit. Takže bych Vás žádal, aby jste před mé jméno začal dávat slůvko pane, tada pokud to s tou slušností myslíte vážně. Ten, kdo má jiný názor než já není pro mne vlastizrádcem, to mi příjde trošku divné a nikoho kromě již zmíněných pánů jsem tak nenazval. Škoda, že nejste ochoten se bavit slušnými argumenty a dokázat svou pravdu inteligentněji. Ostatně to jste prokázal, když někoho nazíváte vlastizrádcem jen z pobavení. To už nechápu vůbec. Přesto Vám přeji hezký den>-

Olina 24.2.2007 14:22

Už jenom pro jeho postoj k EU budťe za Klause rádi.

Jiří K. 24.2.2007 14:21

Humoristka Milena.

Napsala: "V současné době není známa žádná jiná osobnost srovnatelných kvalit, která by ho mohla nahradit."

To je mi nějaké povědomé, to jsem už někdy slyšel...

No jasně, podzim 1982 - zemřel Brežněv. Podobných komentářů se tehdy urodilo! A dokonce jim i pár lidí uvěřilo.

kurbet 24.2.2007 14:11

Re: Klaus nejlepsi z nejlepsich

Máte pravdu,kdo si přečtl před časem jeho životopis v Magazínu MFD,a není padlý na hlavu,tak se tam mohl dočíst,že pán Klaus např.v r.1969-kdy tady probíhal jeden z největších honů v dějinách této republiky na slušné lidí,kteří nesouhlasili s nástupující normalizaci husáková režimu-tak tento muž odchází na stáž na Corneil.universitu do lůna světového imperialismu - USA.Desetisíce lidí bylo propouštěno z práce,že nesouhlasili s agresi armád SSSR a dalších bratrských států a obyčejný občan měl problém "vyjet" si třeba do Mongolska.Nebylo nutno ani tolik pátrat,stačilo jenom dát si věci do souvislosti!

AndyO 24.2.2007 14:08

Re: Nejdříve si to chce přečíst a pochopit naše dějiny.

Ryšánku, nedošly. Jen přemýšlím, jak slušně vám napsat, že to, co chcete, je nesplnitelné. Vy totiž nepotřebujete osvětlovat dějiny, na to máte literatury k dispozici víc než dost,  ale chcete prosadit svůj názor, že Československo bylo jedině správný, právoplatný a chvályhodný projekt a že každý, kdo má jiný názor je vlastizrádce. A o opaku vás nepřesvědčím žádnými citacemi z dějepisu, to si musí v hlavě srovnat každý sám. Všichni čerpáme jen z literatury. Vaše argumentace, že Havel a Klaus jsou vlastizrádci, neboť "rozbili" projekt, který kdysi vymyslel ten, jehož nazývám "vlastizrádcem" pro změnu já, ovšem nikoliv s bezbřehou záští, ale spíš pobavením, je stejně chatrná. Dokázat to prostě nemůžete, termín vlastizrádce je jen zbraní v rukou politiků - kteří si dělají to, co jim káže jejich osobní mocenská ambice, nikoliv zájem všehomíra.

Ryšánek 24.2.2007 14:00

Nejdříve si to chce přečíst a pochopit naše dějiny.

Copak??? Došli vám argumenty pane AndyO??? Nebo snad musíte nalistovat nějaké dějinné události??? Já měl dojem, že mě chcete poučit o naší historii. Škoda, že se toho asi moc nedovím.:-( Hezký den>-

Václav 24.2.2007 13:50

Re: Re: Re: Re: klaus for president forever!

Z uvedených zemí manželé Klausovi pocházejí, klidně se tam mohou vrátit nikdo jim v tom jistě bránit nebude a Vy pokud budete chtít můžete jít snimi. Ostatně pan Klaus se svým arogantním vystupováním tam bytostně patří.

egoist 24.2.2007 13:38

Re: To snad neni mozne! Ze by nebyl nikdo lepsi nez Klaus?

nejtragičtější byly je ho výroky o penězích co nesmrdí atd. architekt pozdější páchnoucí špeluňky..

Vaclav III: 24.2.2007 13:35

To snad neni mozne! Ze by nebyl nikdo lepsi nez Klaus?

To je znamka ubohost, vzdyt zkazil jako premier, co se dalo! Podle mne nemuze byt nikdo horsi! (Y)

egoist 24.2.2007 13:34

To je usměvné

president ,který tři dny před volbami poskytne obrovský rozhovor v nejčtenějších novinách a bez skurpulí napadne sociální demokracii a naopak vychválí ods je nestranný..hmm..chápu,že je čestný předseda ods ,ale alespoń nám nevnucujte ,že je nadstranický a druhý po bohu..

Ryšánek 24.2.2007 13:34

Re: Re: Re: Re: Nejdříve si to chce přečíst a pochopit naše dějiny.

Můžete mi potom naše dějiny vysvětlit??? Rád se poučím??? Kterým obdobím chcete začít???>-

Brmboš 24.2.2007 13:33

Re: Re: Re: Článek, jež v MfD vyšel pod názvem „Nikdo lepší než pan Klaus tu teď není“

Co to máte stále s tím Stalinem nbyl to váš strejda?