29.4.2024 | Svátek má Robert


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Pete Brich 24.2.2007 13:16

To máme z toho,

že se furt někdo hrabe v těch pyramidách. Vrať se do své a spi v pokoji.

Někdy se musí nevzpomínat mrtvých minulosti, aby nebyli mrtví v současnosti a v budoucnosti - viz Jugoslávie, Baskicko, Severní Irsko, ...

PB

sasun 24.2.2007 15:38

Re: Vlastizrada

Správně! Naše bývalá společná republika se měla demokraticky a právně rozdělit stejně, jako bývalá Jugoslávie. Tedy občanskou válkou. Děte do háje!

Stanley 24.2.2007 12:13

Prezident V. Klaus

Toto je článek, který dle mého soudu velice ojektivně hodnotí činnost pana prezidenta !  Myslím si , že pokud někdo na Hradě byl pokračovatelem masarykovských tradic, tak to byl a je právě prezident Václav Klaus ! Přeji mu příští znovuzvolení !!   Pardon  - o paní Hausnerové raději pomlčím !!!

emerson 24.2.2007 13:09

Re: Prezident V. Klaus

taky doufám, že bude znovu zvolen !!!

JH 24.2.2007 16:04

Paní Varadinková a objektivní?

To jsem se zasmál! Vy se vůbec nevyznáte v lidech! Asi čtete její články poprvé ....

František I. 24.2.2007 12:04

Vy to zase jednou schytáte.

Vy to zase jednou schytáte ze všech stran, paní Varadínková. Sice s váma v drobných detailech nesouhlasím, ale rozjasnila jste mi jinak pošmournou sobotu. Pokud se týká funkčnosti i noblesy vládnutí, Klaus skutečně překovává všechny presidenty, které jsem zažil. U Novotnýho, Svobody či Husáka, to tak velké překvapení není. Podle mého názoru Havel byl na tom svým stylem vlády jen o málo lépe, než dříve jmenovaní. Ale s historickým soudem počkejme. To se prý má dělat až po smrti dotyčného. My naopak potřebujeme, aby tu Klaus alespoň ještě jedno volební období vydržel. Proto jsem pro přímou volbu presidenta.

martin 24.2.2007 21:10

Re: Vy to zase jednou schytáte.

My,František I.,z boží vůle promodralý?:-)

Standa 24.2.2007 11:47

prezident

Nevím, odkud paní Varadinková ten respekt k prezidentovi bere, ale zatím pouze málo  českých politiků Česku v zahraničí škodí  tolik jako on.

Již jeho přirovnání Eu k RVHPje hodno pouze lidí s malým IQ.  Protože z malého IQ prezidenta nepodezírám, vidím  v tomto prohlášení jen trapnou snahu zviditelnit se v zahraničí, neměl by ale mluvit za Česko, ale za sebe.

A že by se choval při sestavování  posledních vlád nestranicky, tomu nevěří ani má kočka Minda. Opravdu nevím ,v čem je tento pán pro Česko přínosem.

František I. 24.2.2007 12:16

Re: prezident

Stáníku, když to tvrdí Paroubek, tak to jistě musí být pravda, že? Proto se ani nedivím, že nevíte, proč je tento pán pro zemi přínosem. Naštěstí od vás chtějí pouze vhodit lísteček se zaškrtlými sockomouši, dokonce si tu můžete vybrat ze dvou nabídek, a potom papouškovat, co vám vaši věrozvěstové poradí. Také věřím, že si o politice jistě dobře poklábosíte s vaší kočkou Mindou. Mńau.

Pete Brich 24.2.2007 13:29

Re: prezident

Ta tvoje kočka uklízí v Lihovém domě?VV

PB

Starý J. 24.2.2007 18:02

Re: prezident

Klaus když mluví o EU, mluví za sebe (nikdy neříkal, že za stát! Kdykoli cokoli o EU publikoval, vždy psal SVOJE názory), ale také za mnoho a mnoho dalších (za mě v této věci určitě, i mně připadá EU stejná, jako RVHP, co se týče některých omezení, vyhlášek a nařízení, dokonce daleko horší. RVHP  sloužila jako plánovač výměnného obchodu. Jaké budem dělat rohlíky, o to se nestarala!) Nehodnoťe IQ jiných, z Vás MENZA také zrovna nekouká! Nebo nám zveřejníte její dobrovzdání pro Vás?

Starý J. 24.2.2007 18:05

Re: Re: prezident

P.S. Běžte se podívat na Novinky, tam se také každý ohání a mlátí druhého IQ, ač je podle úrovně diskuze evidentní, že mnozí ani dobře neví, o čem mluví. Tady to bude brzy podobné!

°|° 24.2.2007 11:33

Článek, jež v MfD vyšel pod názvem „Nikdo lepší než pan Klaus tu teď není“

je na NP pravděpodobně uveden z výchovných důvodů. Jinak si to nedovedu vysvětlit, protože názory pološílené Varadinkové, stejně jako kdysi, uslintané ódy Pavla Kohouta na J.V.Stalina, mají jedno polévání.

 

kurbet 24.2.2007 11:38

Re: Článek, jež v MfD vyšel pod názvem „Nikdo lepší než pan Klaus tu teď není“

naprosty souhlas s Vaším názorem.

František I. 24.2.2007 12:24

Re: Re: Článek, jež v MfD vyšel pod názvem „Nikdo lepší než pan Klaus tu teď není“

Copak, copak, sockomouškové? Od kdy haníte vašeho člena, pana Kohouta? To nevíte, že je členem sociální demokracie? A k panu Stalinovi byste měli mít ten nejvřelejší vztah. Představte si jen, jak by se s těmi hnusnými Odesáky vypořádal. Vy zatím můžete pouze bezmocně ňafat a spolu s mnohačetným přeběhlíkem Rathem určovat diagnozu paní Varadínkové. Ta je naštěstí od mozkově dutých rudoorandžových na to zvyklá a jistě se od ní brzy dočkáme nějakého pro vás opět kontraverzního materiálu. Už se na něj těším, stejně jako na pěnu u vašich tlam, kterou vyvolá.

janoryna 24.2.2007 12:33

Re: Re: Re: Článek, jež v MfD vyšel pod názvem „Nikdo lepší než pan Klaus tu teď není“

ale my to víme. a víme taky, že na rozdíl od vás milý franto, soudruh kohout byl schpen myslet a prokouknout. i panklaus psal ekonomické studie o přednostech socialismu. a ani tak mi jako prezident nevadí.ale to je nad tvé chápání. mimochodem, takový bolevický slovník jako vy frantíku nepoužíval soudruh kohout ani v nejlepší formě.

°|° 24.2.2007 12:59

Re: Re: Re: Článek, jež v MfD vyšel pod názvem „Nikdo lepší než pan Klaus tu teď není“

Sklidni hormóny, a utři si nudli, Františku I. ...! ;-D 

Protože Venca Klaus nebyl a nikdy nebude nadstranický a pravicový politik, stejně tak se ODS od ČSSD lišit nemohou, protože pocházejí z estébácko komunistického pelechu. :-P 

Brmboš 24.2.2007 13:33

Re: Re: Re: Článek, jež v MfD vyšel pod názvem „Nikdo lepší než pan Klaus tu teď není“

Co to máte stále s tím Stalinem nbyl to váš strejda?

mouse 24.2.2007 11:23

sobotní dopoledne

Dnešní sobotní dopoledne je nejspíš nějak zakleté. Urážky prší na Havla, Klause, výkřik " Prezidenta nepotřebujeme " zcela charakterizuje úroveň dnešní debaty. Bulvární smýšlení i na diskuzi  tohoto  jinak seriozního serveru. Jen by mě zajímalo, kdo potřebuje např autora výše zmíněného výkřiku o nepotřebnosti prezidenta.

Lůza si našla nejspíš cestu i sem.

Old 24.2.2007 11:15

Prezidenta nepotřebujeme,

všelijakých veledůležitých a zbytečných politiků máme i tak dost...

lucina 24.2.2007 10:39

klaus for president forever!

To je zase nenávistnejch keců různejch pravdolásek a ( krypto ) komoušů! Pokud byste měli raději hlavu státu imrvére nalitou nebo mrňavého pseudofilozofa, kterého měli  v oblibě jako módní hříčku američtí levicoví intelektuálové, a jehož přínos pro naši republiku spočíval v pořádání podivných fór pro podobné exoty, ze kterých nevzešlo nikdy nic, pak se nad sebou vážně zamyslete. Máme presidenta, který je opravdu osobnost a kdekdo nám ho může jen závidět. Pokud by ho znovu nezvolili, jen by nám to patřilo, protože vy si ho nezasloužíte.

Anděla 24.2.2007 10:42

Re: klaus for president forever!

Každý, kdo neobdivuje vyvlastňovatele a udržovatele socialistických velkopodniků je komouš. Dobrý...;-)

Jan (ne ten od Cibulky) 24.2.2007 10:58

Re: klaus for president forever!

K Vasi posledni vete: Prohlasuji, ze si Klause nezaslouzim a nechci, aby ho poslanci a senatori za ODS a KSCM znovu jako posledne zvolili na Hrad.

Václav 24.2.2007 11:12

Re: Re: klaus for president forever!

Přidávám svůj hlas i já si pana účetního nezasloužím jako presidenta ze stejnývh důvodů.

František I. 24.2.2007 12:07

Re: Re: Re: klaus for president forever!

V pořádku, Slovensko, Ukrajinu či Rusko máte za humny. Tam vám toho Klause nikdo nutit nebude.

Václav 24.2.2007 13:50

Re: Re: Re: Re: klaus for president forever!

Z uvedených zemí manželé Klausovi pocházejí, klidně se tam mohou vrátit nikdo jim v tom jistě bránit nebude a Vy pokud budete chtít můžete jít snimi. Ostatně pan Klaus se svým arogantním vystupováním tam bytostně patří.

martin 24.2.2007 20:45

Re: Re: Re: klaus for president forever!

Já takyyyy!!!

bobek 24.2.2007 11:06

Re: klaus for president forever!

Po revoluci jako ministr financí nasekal s kumpány tolik ekonomickech chyb, že to budem vyžírat dalších 50 let. Tak takového prezidenta si skutečně nezasloužíme.

haui1 24.2.2007 11:47

Re: Re: klaus for president forever!

Ne že bych pana Klause žral, ale pokud si můžete dovolit internet, tak na tom nejste zas až tak bídně.

František I. 24.2.2007 12:11

Re: Re: klaus for president forever!

Milý bobečku, vaše myšlenky nejspíš čerpáte z vašeho ruďučkého septiku, že? Já vím, že se vám už začalo stáskat po sockomoušských odbornících. Kradlo se vám dobře, že? Víte, ve VUMLU vás asi z té ekonomie či ekonomiky mnoho nenaučili. Mimochodem milý truse, Klaus nebyl nikdy účetní.