29.4.2024 | Svátek má Robert


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
martin TT 25.2.2007 12:11

Re: Re: Vítězný február

Protože MY, komunisti z ČSSD, jsme mu dali své hlasy! Raději než Zemanovi, Sokolovi i Moserové!

František I. 25.2.2007 14:36

Re: Re: Vítězný február

Přiblblý Jeník asi neví, že nelze rozlišit, zda to byly hlasy sockomoušů z té zbabělejší či tvrdší strany. Ale při dnešním jeho svátku mu to můžeme odpustit, že?

Jan (ne ten od Cibulky) 25.2.2007 15:15

Re: Re: Re: Vítězný február

Hlasy komousu ze zbabelejsi a tvrdsi strany?? ODS jsou komousi zbabelejsi a KSCM komousi tvrdsi? Nebo naopak?

franta 25.2.2007 8:29

Nikdo lepší než pan Klaus tu teď není !?!

Doufám, že až tak špatně na tom český národ snad není !

sláva 25.2.2007 0:02

Dost bylo Klause!

Zvolit ambiciozního Klause prezidentem, když byl vystřídal další dvě nejvyšší funkce ve státě byla úlitba jeho egu, které si zařizoval a ž zařídit. Mám ho ve veřejných funkcích na 20 let a ne a ne se ho zbavit, jako Husáka. Na prezidenta stačil klidně navrhovaný Bureš či někdo jiný stejně zanedbatelný, který by dohlížel na dodržování ústavních postupů a sám je volil v případě krizí s vládou apod.  Navenek by nás reprezentoval v intencích řádně zvolené vlády, a ne navzdory Evropě a světu, jen aby se o něm vědělo. To je jeho politika: proti všem. Dámám to jaksi lichotí, je to mužné, ale my muži na to kašlem. Klasu nemá co pozitivního říct, dávno i neměl. A když už mám být jedovatý: ať nám paní vlezautorka uvede jednu Klausovu myšlenku za jeho 20¨let,  která stojí za citování resp. poučení. Jednu jedinou!! Ne? Takže se bez něj klidně obejdeme, takového průmwěru nemusíme mít v nejvyšších funkcích.

Magid 25.2.2007 0:10

Re: Dost bylo Klause!

http://youtube.com/watch?v=Qxy98GMIFBM&mode=related&search= že by nový kandidát?;-D

Elias antikomunista 25.2.2007 9:42

Smrt tyranům!!!

Dobrá oslava toho dnešního svátečního dne.

sesil 25.2.2007 1:18

Dost bylo Klause!

Nelze než souhlasit.Ale co se tím docílí?

Josef 25.2.2007 3:27

Re: Dost bylo Klause!

Plny souhlas! Co narod od tohoto presidenta, jako osobnosti postrada je, ze se nikdy nevyslovi v otazkach moralky, pravdy a cti.  V tom je opravdu velice zdrzenlivy a nadstranicky. A neni to proto, ze by to nase politicka scena nepotrebovala. Kdo jiny ma vychovavat nase politiky v tomto smyslu? Kdo by mel Cunkovi vysvetlit, ze jestlize ztratil duveru verejnosti, ze jiz nemuze pokracovat ve funkci? Tohle dokazal Masaryk a proto byl tolik respektovan. Od neho to nebylo jen to slavne "Nebat se a nekrast", ale take dokazal trpelive poucovat narod o rozdilu mezi dobrem a zlem.

AndyO 25.2.2007 7:46

Re: Dost bylo Klause!

ano. Také si myslím, že by byl lepší někdo nekontroverzní, někdo, kdo se zasloužil o stát, byl významnou osobností nikoliv v politice. Ten by byl zárukou klidu ( pro vrcholné politiky). Maně mne napadá jeden klasický příklad. Generál Svoboda.

Pokud potřebujete alespoň jedinou myšlénku, která je citována více či méně přesně už víc než druhou desítku let, zde ji máte ( ač nejsem autorka a trochu nechápu, proč po ní něco chcete a okamžitě si sám odpovíte, z toho pak uděláte závěr- kde vás tohle učili ? )

Tedy: " Neznám špinavé peníze". ;-D;-D;-D Z toho žije KSČM a ČSSD už pěkně dlouho, ne ? Bez nich by po těchto  agresivně ( a jen slovně ) levicových stranách ani pes neštěkl.

PROKOP BUBEN 25.2.2007 9:42

Re: Re: Dost bylo Klause!

 NO,  Meteorisimus vyslovil CELOU PLEJÁDU nesmyslů - Více takových Kožených - je jen jednou z celé přehršle.....Nejhorší je, že mnoho z těchto JEHO nesmyslů mu bylo umožněno REALIZOVAT.....

JH 25.2.2007 12:34

Paní AndyO, já myslel, že jste

spíše pro prezidentku ...

AndyO 25.2.2007 13:56

Re: Paní AndyO, já myslel, že jste

proč ? Protože jsem žena ?

Jinak, já jsem, jak je zde celkem známo, monarchistka a prezidenti by podle mne měli být tak maximálně ve fotbalových klubech:)

Pavel41 25.2.2007 14:11

Re: Re: Dost bylo Klause!

Vážená paní, to s gen.Svobodou myslíte vážně? Nechcete se nejdříve zeptat někoho z důstojníků (pokud je ještě zastihnete na živu) východní armády na jejich názor na zradu (možná, že narazíte i na prohlášení o velezradě...) tohoto tajného člena moskevské KSČ? A pokud jde o tzv. citát ("Neznám špinavé peníze") sice sama poněkud  relativizujete přesnost, ale pak by Vám měl být přijatelný třeba i nádherný a jistě akceptovatelný výrok "Německo, probuď se!" -  jistě i oslavíte jeho autora... Proboha, uvažujte trochu, než bez znalosti souvislostí něco uveřejníte!

AndyO 25.2.2007 14:48

Re: Re: Re: Dost bylo Klause!

vážený pane, nevím, zda pamatujete dobu " zvolení"gen. Svobody prezidentem. Tenkrát hovořily špičky KSČ včetně těch reformních, že " je třeba zvolit prezidenta, který požívá vážnosti národa a není spjat s událostmi let minulých".  Tedy šlo o záměr předhodit lidu někoho, kdo vypadal nezávisle a slušně. A to v té době Svoboda pro většinu občanů ČR, naprosto neznalých jakýchkoli dějin prezentovaných jinak než oficiálně, byl.

Takže jste zjevně nepochopil, co jsem se snažila napsat a proto buďte tak laskav a zkuste to znova. díky

bobo 25.2.2007 16:36

Re: Dost bylo Klause!

NAPROSTÝ SOUHLAS. STAČILA PRIVATIZACE-MORAVOINVEST?UTAHOVÁNÍ OPASKŮ u koho?

Hašekmáme 24.2.2007 23:29

máme dobrého presidenta

Spísatelkou článku souhlasím.Jen oúrovni inteligence některýchpisatelů si myslím, že inteligence záchodu je pro ně nedestižná.

JJ 24.2.2007 23:16

Typicky ceske,

nedokazeme si predstavit, ze by to mohl delat nekdo jiny lepe. Radeji at mame svoje jiste.

Nic proti VK. Ale treba Have me zklama tim, ze se nechal volit na 3 obdobi.

Sněhová krychle 24.2.2007 23:04

Legrace

To je sranda, že kvůli jednomu nevýznamnému kašpárkovi z banky vznikne tolik emocí ;-D

Chosé 24.2.2007 22:01

Klaus nadstranickým prezidentem ???

Ano, Klaus se stal už natolik nadstranickým prezidentem, že podporuje už jen sám sebe a svoje znovuzvolení. Ostatní strany také sleduje a občas se podpoří tu, která mu dopomůže k jeho cíli. Nakonec co jiného mu zbývá v jeho věku a se svou minulostí. Osobně mu ale moc šancí nedávám, čas pracuje proti němu. Zaplaťpámbů …

laus se stal už natolik nadstranickým prezidentem, že podporuje už jen sám sebe a svoje znovuzvolení. Ostatní strany také sleduje a občas se podpoří tu, která mu dopomůže k jeho cíli. Nakonec co jiného mu zbývá v jeho věku a se svou minulostí. Osobně mu ale moc šancí nedávám, čas pracuje proti němu. Zaplaťpámbů …

karel 24.2.2007 22:10

Re: Klaus nadstranickým prezidentem ???

Správně česky je: "...co jiného mu zbývá v jeho věku a s JEHO minulostí". Nauč se česky a pak se pouštěj do publikování! Karel

AndyO 24.2.2007 22:15

Re: Klaus nadstranickým prezidentem ???

to je fakt. V jeho věku se na to měl vykašlat, odjet do své imaginární vily ve Švýcarsku a nechat Čechy, ať jim vládne coby prezident Zeman, předseda vlády Paroubek ( případně ještě Gross, Zaorálek či třeba Kavan). Lukašenko by praskl závistí.

Jan (ne ten od Cibulky) 25.2.2007 8:24

Re: Re: Klaus nadstranickým prezidentem ???

Mate pocit, ze hloupy buran Topolanek coby predseda vlady je to prave orechove? 8-o

AndyO 25.2.2007 8:53

Re: Re: Re: Klaus nadstranickým prezidentem ???

máte pocit, že něco takového tvrdím ?

Ale popravdě, je asi tisíckrát lepší než cokoli, co nabízeli socani a havlisti a pro hloupé burany je to zcela odpovídající předseda vlády- měl byste s ním tedy být spokojen.

Jan (ne ten od Cibulky) 25.2.2007 14:18

Re: Re: Re: Re: Klaus nadstranickým prezidentem ???

Ne, nejsem spokojen s tim, ze hloupi burani (dle Vasich vlastnich slov), kteri dali hlasy ODS, zvolili do cela statu krale vsech hlupaku a buranu. Je to tak jasne?

AndyO 25.2.2007 14:59

Re: Re: Re: Re: Re: Klaus nadstranickým prezidentem ???

jistě že je to jasné. Co s tím hodláte udělat ? ;-D

milan007 24.2.2007 22:30

Re: Klaus nadstranickým prezidentem ???

Proč takovou pitomost musíte publikova hned dvakrát ??

Paĺo 24.2.2007 21:03

Na co autorka zapomněla (ráda)

l)v den voleb na 1.tiskovce Klaus blahopřál ODS k vítězství ještě před oficiálním vyhlášení výsledků, teprve pak vyšlo najevo 100:100;to nebyl ani zdrženlivý ani nadstranický postoj

2)když každý vyzýval Paroubka k demisi a Topolánek s Kasalem a Bursíkem už měli slepenou koalici,byl to Klaus, kdo demisi přijmout odmítl, a koalice se rozsypala atd, atd

Že některá vyjádření byla ostrá, ještě neznamená, že nejsou pravdivá.

sasun 24.2.2007 23:30

Re: Na co autorka zapomněla (ráda)

Milý Palo,

ad 1) v civilozovaném světě je to tak, že se blahopřeje vítězné straně v okamžiku, kdy je jasné, že  již žádná jiná strana nemůže získat více mandátů. A  to může nastat (a také nastalo) v okamžiku, kdy nejsou ještě sečteny všechny hlasy.

ad 2) prezident se zachoval přesně v duchu ústavy, neboť zamezil možné ústavní krizi, kdy by v České republice nebyla ani vláda, ani nově ustavená poslanecká sněmovna parlamentu.

To, že si něco myslíte, ještě neznamená, že máte pravdu.

Jan (ne ten od Cibulky) 24.2.2007 20:18

Dnes je v MF Dnes i oslavna oda na Klause od byvaleho clena KSC,

dnes ODS, Milana Uhdeho. Zcela ve stylu jeho oslavnych basni na Klementa Gottwalda, ktere psal s. Uhde pred 55 lety.

Bolsevika holt nepredelas, v Ceske republice se z nej maximalne stane bolsevik s modrym naterem (ss. Tlusty, Uhde, Franc, Strasky, Kocarnik, Dyba, Salzmann a cela rada dalsich jsou toho dukazem), ale bolsevicke mysleni, vcetne lezeni do konecniku vyse postavenym soudruhum a nenavist vuci nepratelum te jedine spravne modre (drive rude) ideologie zustava.