27.4.2024 | Svátek má Jaroslav


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
kertt 4.5.2009 0:01

Tady je někdo hloupý neboli hloupej.

To je zajímavé, že ty lidi nechtěj volit tak, jak se sluší. Přitom  ti komentátoři jednotně píší , jako by je někdo řídil.

Tady je někdo hloupej. Buď komentátoři, nebo nějakej milion a půl lidi.

lifo01 24.5.2009 8:59

Re: Tady je někdo hloupý neboli hloupej.

pochybuju, že ten milion a půl lidí...i když někteří češi taky nejsou zcela geniální :D zvlášť v době konání akce, která je politicky důležitá a jmenuje se dobročinná dražba s kandidáty a kandidátkami do Evropského parlamentu na http://www.zlutaraketa.cz/drazba-politiku,105.html.

Rad 3.5.2009 22:00

Kvit si teda nebudeme

dokud nejaktivnější soudruzi nebudou bručet za propagaci komunismu a dokud nezatáhou ten ekonomický propad i s úroky (např.oproti rakousku). ty zločiny ovšem už potrestány být nemůžou krom jedné báby.

Zvorálek :-) 3.5.2009 16:45

Soudruhu serutě co?

Blbe z hradů, pověz jak byl W.Churchlli komunistou.;-D

Hrad 3.5.2009 17:38

Re: Soudruhu serutě co?

Čti a ale pozorně. Protože literatura je rozsáhlá..., ať to náhodou hnán svou neutuchající netrpělivostí neurotika nepřeskočíš.

Hrad 3.5.2009 17:51

Re: Soudruhu serutě co?

Kdo by to do Tomáše řekl.... http://www.youtube.com/watch?v=U4CnxqYcJHA&feature=player_embedded

To jenom pro osvěžení, že oni ti komunisté byli rozlezlí všude. Třeba pozorně posloucht a Baťů apel na veřejné statky promyšleně zaznamenat.   

jirka.s. 3.5.2009 22:32

Re: Soudruhu serutě co?

Ať čtu i koukám dvojnásob pozorně, tak tam nějak ne a ne zahlédnout ten Churchilův  čvaňhák! Za to ovšem z toho všeho tvého snažení čumí jak savka ze septiku tvá pitomost a ukrutná přitroublost!!! ;-D;-D;-D

nomen 3.5.2009 14:57

Nebuďme proto zbytečně malověrní. Volby můžeme vyhrát a vlastně i musíme

;-D;-D;-D

Jerome 3.5.2009 13:22

Obávám se

Obávám se, že kooperace rudé s oranžovou bude ohromnou satisfakcí pro ty, které minulost poznamenala kolaborací s normalizačním režimem.  Současný levý vývoj a jeho podpora z velkého množství lidí sejme stigma bezpáteřních partajníků. A takových je stále mnoho, jak dokládá i zdejší přehled diskutujících. Jiří Paroubek to ví a Mirek Topolánek s tím mnoho nenadělá. Pracují s elektorátem voličů, který zrodilo minulé století, nikoli posledních dvacet let. A tam někde bude asi jádro pudla. Psychologicky má Jiří Paroubek náskok jedné volské délky,..možná i dvou..... žel....

viktor čistič 3.5.2009 13:39

Re: Obávám se

co prosím má znamenat výraz "s elektorátem voličů"? když používáte cizí termity, existuje rizoto, že utrpíte fiakr a to se vám právě stalo.;-D

Hrad 3.5.2009 14:46

Re: Obávám se

Elektorát jsou stoupenci Davida Ratha projevující mu přízeň po drátu.:-)?   

dhimmi 3.5.2009 15:50

Re: Obávám se

Jo jezedáci,impotentní myslivci,pomocníci VB,kádrováci,udavači,posluchači EVY a VAŠKA a MICHALA DAVIDA,závistivci a hajzlbáby ví ,že je v tom boubelatý JYRKA nenechá a zařídí jim krásný život plný audin,chemických blondýn a humrů v hotelu ESPLANADE.;-D              

viktor čistič 3.5.2009 12:49

Bartoň je senilní nebo jen tak plká?

Ono úplně stačí, pokud si s Českem pohrává v době českého předsednictví Radě Evropy Paroubek s Klausem. - být řádně blbý a ještě to všem dávat najevo, aneb od kdy Česko předsedalo Radě Evropy? ona Rada Evropy nebo Evropská rada, to je jako hodinky a holínky, hlavně že je článek, že pane Bartoni...doufám, že za tohle vás nikdo neplatí.RvRvRv

Dušan Polanský 3.5.2009 10:36

Já vám ODSáci i vítězství přeji, proč ne.

Fungujete spolehlivě. Totiž když vyhráte, tak začněte provádět lumpárny,  a  volič alespoň zase vidí, koho volil. Opakuji již po několikáte. Nemám nic proti pravičákům jako takovým, ale nezlobte se, pokud ODsáci jsou to pravé ořechové pravicové, tak nás Bůh ochraňuj.

ps 3.5.2009 11:10

Re: Já vám ODSáci i vítězství přeji, proč ne.

Volič nic neuvidí. SOcani mají na triku tolik lumpáren a afér a přesto je někteří jednodušší voliči jsou sto stále volit.

Mirek 3.5.2009 14:01

Re: Já vám ODSáci i vítězství přeji, proč ne.

 Jednoduchý volič je ten, kdo uvěřil ODS a smlouvě  s občany. Pokud se pokládáte za složitějšího , tak Vás nebubu přesvědčovat o opaku. Spíš mi připadáte zbblý sloganem mladý a inteligentní volí ODS. Bohužel zrovna volba ODS na inteligenci nepřidá.

ps 3.5.2009 15:38

Re: Já vám ODSáci i vítězství přeji, proč ne.

A paroubek na inteligenci přidá jo? ;-D Není to nějaká ta alternativní sexy  inteligence, kterou socani, stejně jako třicetikačky, rozdávají?

jetro 3.5.2009 17:41

Re: Já vám ODSáci i vítězství přeji, proč ne.

Mirku, ty asi lížeš Paroubkovu psu dirku.Myslím, že už jsi zblbnul totálně!!!(Y)

Rad 3.5.2009 22:02

Re: Já vám ODSáci i vítězství přeji, proč ne.

tož rekapituluj soudruhu, a pak můžeme polemizovat. takto jsou to jen tlachy.

Öman 3.5.2009 13:19

Re: Já vám ODSáci i vítězství přeji, proč ne.

V ODS se neděje ani víc a ani míň lumpáren, než v kterékoliv jiné straně. Nicméně Paroubková demagogická propaganda je holt účinnější, a tak se mu podařilo přesvědčit spoustu lidí, že tomu tak je. Je to poznat i z vašeho příspěvku a příspěvků skalních levičáků a komoušů v tomto fóru.

Hrad 3.5.2009 14:56

Re: Já vám ODSáci i vítězství přeji, proč ne.

A já blbec si pořád myslím, že lumpárny má "předplacené" náš soused, který ani na 1. máje z hospody zatím nevyšel... A venku zatím kvetou višně čekající na vstřícné setkání.... A neplete si "k" s "h"?Jistě jako správný "pavičák" si utíráte rektum zásadně pravou rukou, zatím co ostatní zmatenci to dělají papírem. No, není nad straníckou zásadovost. Volební program je volební program, ať je ruka žlutá až po zápěstí.....!!VV(Y) 

ps 3.5.2009 15:41

Re: Já vám ODSáci i vítězství přeji, proč ne.

Ty si rektum zřejmě neutíráš  vůbec. A podle těcho "výlevů" se řídíš heslem "co v míse to na jazyku".

jirka.s. 3.5.2009 17:19

Re: Já vám ODSáci i vítězství přeji, proč ne.

Omyl, ps, koprofág hrad si utírá (Y) velmi pečlivě, i když nemohu sloužit informací, kterouže rukou to dělá! Ale ono je to stejně jedno, protože hlavní důvod proč to dělá, je v tom, aby mohl ten papír pečlivě olízat, prostě aby nepřišel ani gram toho jeho lejna nazmar! No, a proto to pak vypadá i s tím jeho jazykem! ;-D 

Hrad 3.5.2009 17:35

Re: Já vám ODSáci i vítězství přeji, proč ne.

Pokud vím, drsňáci se rekrutují mezi chlapy s "gulama". A jak jsi ty spokojen s tím finálním produktem metamorfozy potravin ve své moz..... - co to "táram", hlavě?ps ti zůstalo jako vzpomínka na minulost? uličníku. Proč tam nedáš ten doplněk -VB ?Přece již klasik učil: Vším jsem byl rád. (Y);-€

jirka.s. 3.5.2009 22:36

Re: Já vám ODSáci i vítězství přeji, proč ne.

Ovšem tys byl nejraději tím hovnocucařem, viď, koprofágu??? ;-(

Koprofág hrad v akci: http://hovnocucy.predseda.com/pics/P7120071.jpg

ll 3.5.2009 8:40

Kdo ještě může věřit Topolánkovi?

Snad jen chovanec Bohnic. Vzpomínáte na předvolební smlouvu s občany? Vzpomínáte na ekonomický program? To prý Tlustý oklamal nejen ODS, ale i voliče. To je Topolánek et al tak blbý, že se nechal oklamat nebo je jen obyčejně lhal.

Malý Aston 3.5.2009 9:29

Re: Kdo ještě může věřit Topolánkovi?

Ale nikdo Vás nenutí někomu věřit. Je demokracie tak nám napište proč máme věřit Paroubkovi nebo Rathovi.Musíte nás soudruhu nebo příteli přesvědčit a my pak půjdeme a bude volit komouše u socanů nebo komouše u komoušů.Jak říkala ta mumie ležící a tlející na Rudém náměstí v Moskvě " Čelem k masám" soudruzi.:-D

franta 3.5.2009 10:41

Re: Kdo ještě může věřit Topolánkovi?

Tak se mi zdá, že melete z posledního, malý astone. V komentáři, na který reagujete se vůbec nic nepíše ani o Paroubkovi ani o Rathovi a nikdo Vás nepřesvědčuje abyste je volil . Ale Vy bez nich asi nedáte ani ránu, že ? Potřeba nepřítele je u Vás dost silná.

Malý Aston 3.5.2009 11:34

Re: Kdo ještě může věřit Topolánkovi?

Já jen reagoval na předpisovače, co nás nabádal nevěřit Topolánkovi.:-D