7.5.2024 | Svátek má Stanislav


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Frank 3.5.2009 12:55

Re: Kdo ještě může věřit Topolánkovi?

Nereagujete na příspěvek, ale jenom hloupě žvaníte. Místo svých blbých keců byste si měl zopakovat pravidla pravopisu. Ještě jste nenapsal jediný příspěvek bez gramatických chyb. Druhým nadáváte do soudruhů a sám jste blb.

Šoumen 3.5.2009 19:13

Re: Kdo ještě může věřit Topolánkovi?

Anebo komouše u ódeésáků, to je úplně jedno.

H.K. 3.5.2009 12:53

Re: Kdo ještě může věřit Topolánkovi?

S Vámi nikdo smlouvu neudělal. Vy jste s velkou pravděpodobností ODS nevolil. Hodnotit to budou ve volbách voliči ODS.

Snad jen chovanec Bohnic. Nechtěl bych vypadat jako chovanec z Bohnic. Co Vás  zaujalo na programu strany, kterou budete volit?

KROKODYL 3.5.2009 8:11

ODS JAKO VZDY PRESVEDCUJE PRESVENDCENE...

ODS JAKO VZDY PRESVEDCUJE PRESVENDCENE a na zbytek volicu nemysli. Roky jsem ji volil ale pote co mne jako pravicoveho volice podvedla svou podporou Lisabonske smlouvy a zrusenim stropu na socialni a zdravotni, budu volit Svobodne.

Vašek 3.5.2009 9:07

Re: ODS JAKO VZDY PRESVEDCUJE PRESVENDCENE...

svobodné budu volit jen v případě, že budou mít dostatečnou podporu, aby se dostali do parlamentu. Jinak je to promrhaný hlas, který by pomohl SPP.

Herakleitos 2.5.2009 21:42

Je tady mezi vámi spolupracovník STB !!!!

Známá firma Jirka s. = Jiří Sál, roč. 46, bývalý člen KSČ, vyloučený po čistkách po r. 68, vázací akt podepsal v 71 roce, je z Brna. Viz. Cibulkovy seznamy!

AeroKarel 2.5.2009 21:51

Re: Je tady mezi vámi spolupracovník STB !!!!

Jako spolupracovník STB se jevíte spíše vy.

Herakleitos 2.5.2009 22:03

Re: Je tady mezi vámi spolupracovník STB !!!!

Je mi 31!To se vylučuje. Jinak si tu informaci ověř!Já jsem to udělal!

jirka.s. 2.5.2009 22:49

Re: Je tady mezi vámi spolupracovník STB !!!!

Ale no tak, hamerskej! To sis ověřoval u šejny-lejna, viď ? Jinak proč ze sebe děláš takového juru a polovičku let si ubíráš? Tu s kosou neoblbneš!!!;-D

Příjmení,jméno: Hamerský Pavel ; narozen: 4.6.1948; bydliště: Ostrava; typ spolupráce: agent, důvěrník, tajný spolupracovník; krycí jméno: Místo  !!! ;-D;-D;-D

Autor: čtenář zdrojů (Mirek Šejna) IP: 88.102.148.xxx Datum: 07.12.2008 17:38

Na hrubý pytel hrubá záplata, takže jsem jednou udělal stejnou prasárnu, jakou dělá kádrovák jirka s.

jirka.s. 2.5.2009 22:52

Re: Je tady mezi vámi spolupracovník STB !!!!

Jsou zde kromě tebe i jiní kreteni, co obviňují ty, které nesnáší (politické protivníky)z udavačství a kteří dokáží sprostě házet sviňstvo na jiné, aniž je znají. Nejsi sám. Ovšem na to potřebuje dotyčný opravdu hnusný charakter! Je zbytečné se s tebou zdržovat, ale to už vědí zde na PSU dávno. Jenže takoví jako ty se umíte pověsit na člověka a držíte se jako hov/no košile a otravujete a otravujete. Jakákoli diskuze s vámi je ku hov. nu. (Y)

Zvorálek :-) 2.5.2009 22:56

Re: Je tady mezi vámi spolupracovník STB !!!!

Hamerský, tebe nejspíš se/re, že se k těm estébákům nemůžeš dát a nebo jim aspoň donášet. Ale na to bys stejně neměl! Podle hodnoty Tvých příspěvků bys byl tak sotva schopný zastávat funkci pomocník pomocníka PSVB.

Hamerský 2.5.2009 23:25

Re: Je tady mezi vámi spolupracovník STB !!!!

???

jirka.s. 3.5.2009 0:46

Re: Je tady mezi vámi spolupracovník STB !!!!

;-D;-D;-D Ty jsin zase ale zblblej, viď, héráku!!! ;-D;-D;-D

Hrad 3.5.2009 15:06

Re: Je tady mezi vámi spolupracovník STB !!!!

Tys musel patřit k mladým strážcům hranic, kteří chytali již v dětském věku jejich narušitele. Tvé znalosti věci nenachávají nikoho na pochybách. Nenarodil jsi se a mateřskou školku absolvoval náhodou v Hevlíně. Tam narušitele chytali jedinci, kterým při jejich občanské bohumilé činnosti nášlapná mina utrhla kousek dolní končetny i při zajišťování vesnické tancovačky ještě 19. listopadu 1989.   !!!!No pasaran !!:-(

Zvorálek :-) 3.5.2009 16:49

Soudruhu "Hrade",

pověz jak byl W.Churchill komunistou.;-D

jirka.s. 3.5.2009 22:48

Re: Je tady mezi vámi spolupracovník STB !!!!

Zajímavé, smradlavý koprofágu, jak to tam na té hranici u Dyje znáš! Je to ale smůla, že ti ta mina utrhla  koule u samého krku až 3. ledna 1990. No ale holt jsi byl na rozpise, tož si nemohl zanedbat službu, viď  ? Jenom to vyznamenání ti už nemohl nikdo předat, snad aby sis požádal amíky, až budou v těch Brdech, možná že by ti prodali nějaké to Purpurové srdce!!! ;-D

Míra 2.5.2009 16:19

Pan Bartoň píše o průzkumech

veřejného mínění jakoby se jednalo o pravdivé výsledky. Přitom všichni víme, že vypovídací hodnota průzkumů veřejného mínění je méně než nulová. miroslav.vojta@volny.cz

Honza II 2.5.2009 15:43

Jak výstižně

Bartoň nás přesvědčuje,k jaké straně on patří - poslední odstavec......volby můžeme vyhrát:-D:-D

jirka.s. 2.5.2009 16:26

Re: Jak výstižně

Docela by mne zajímalo, proč si myslíš, že pan Bartoň pociťuje potřebu ausgerechnet tebe o čemkoliv přesvědčovat !!!8-o

AeroKarel 2.5.2009 21:52

Re: Jak výstižně

Třeba tím má na mysli že není ani komouš, ani jejich pomocník.

Landys 2.5.2009 12:37

No tak, když už jsem byl několikrát nazván bolševikem - nedá mi to !

;-€Jestli většina tady není náhodou větším bolševikem než já. Jestli mnozí z těch nejzapálenějších komunistobijců nejsou ti "napravení komunisti." Ti bývají nejhorší, protože poturčenec horší Turka. Znám takových spoustu - vždycky se mi z nich dělalo nevolno, teď už je mi to jaksi jedno. Nejvyšší dosaženým stupněm bolševismu je u mě členství v Pionýru. SSM jsem se vyhnul tím, že jsem na škole tvrdil, že jsem organizován v místě bydliště, tam zase naopak. Dokonce jsem byl po revoluci kooptován do městské rady za OF. Tomuto spolku jsem dal sbohem po tom, co se v něm postupně usadili všichni největší patolízalové z minulého režimu. Znám řadu takových, kteří když už je nechtěli do té strany vzít, cítili aspoň velkou potřebu neustále dokazovat svou loajalitu. Nastrkovali se do prvních řad v průvodech VŘSR. I. máje, osvobození ap. Vždy se málem porvali o transparenty. Soutěžili v BSP, o vzorného pracovníka - za odměnu pak jezdili do Ruska a Jugoslávie. Srandu jsme měli z toho, když největší lidovec z práce navštěvoval VUML. Já jsem za celý život nebyl ani v Jugoslávii ani v Rusku. Protože jsem tvrdě šetřil. A víte proč ? Protože když jsem po vojně šel žádat o stavební povolení na nový dům, prohodil jedeni úřadník stavebního úřadu, že zas přišel jeden takový, co pro republiku ještě nic neudělal, a už by ji ždímal. Tak jsem jim řekl, ať si to strčí někam. No a pak jsem půl života tvrdě makal, zatímco "největší odpůrci režimu" pěkně čerpali výdobytky socialismu - nenávratné půjčky, bezúročné půjčky, novomanželské spoření atd. Teď pro změnu nejhlasitěji vykřikují, jak by se měli mandatorní výdaje co nejvíc snížit. Rv

Landys 2.5.2009 13:02

Abych to dokončil ...

Není nad konkrétní příklady. Jeden jedinec léta usiloval o členství v KSČ. Nevím proč, ale nechtěli jej tam, a jeho to velmi mrzelo. Když už to konečně vypadalo víc než nadějně - přišel Listopad. Najednou kudy chodě vykřikoval, jak jej násilím nutili vstoupit do strany, ale on odolal, a to  i přesto, že riskoval svou kariéru a šikanu rodiny. Zkrátka, nezlomili jej, takový on byl charakter. Ale vyšlo mu to - udělali z něj ředitele docela velké fabriky ! Druhý jedinec zas byl předsedou velkého JZD (a tedy pochopitelně straník). Po revoluci se záhy oklepal a každému říkal: "Vždyť mě znáš, jaký já jsem byl komunista - tělem i duší jsem byl vždy lidovec. Tam jsem byl jen proto, abych mohl dělat to, co mám rád." Při tom si toho ale nezapomněl tento zbožný muž nakrást tolik, že by to druhý nestihl za dva životy.

Takže sečteno a podtrženo - já osobně si dokážu víc vážit mnohého "kryptokomunisty", který nezahodil knížku i když teď z toho má akorát posměch a ústrky, než mnohých těch nyní halasných pravičáků a komunistobijců. Holt osobní zkušenost, je osobní zkušenost, s tím se nedá nic dělat - soudruzi pravičáci. :-(

Malý Aston 2.5.2009 13:40

Re: Abych to dokončil ...

Nemohlo to dopadnout jinak. Komunisté proti sobě a na příkaz KGB z Moskvy udělali Sametovou revoluci. Pokud si vzpomínáte byli jsme předposlední a do koce roku to tak ,tak realizovali ještě Rumuni.Jenže se jim to vymknulo z rukou jako v roce 1968. A kolaboranty najdete v každém národě nejen u nás.;-)

Hrad 2.5.2009 15:59

Re: Abych to dokončil ...

Malověrní, Čas kostižerný jí jnom krásu dal, a z polí stenný křik iluminoval kamenné texty portálů a zdí, Malověrní..... Ano jde o Prahu a pražáky hajlující vždy s dobou. Pšované, nevymlouvejte se že to za vás dělali Němci. Na kolaboranty v jiných národech prdím. Na cizí se vymlouvájí kolaboranti místní. I když jedinou zbraní otroka je zrada, tragedií tento stav začíná být, když zrazuje sebe. A ještě si myslí, že v tom je jeho půvab. Že Astone.

Zvorálek :-) 2.5.2009 23:05

Re: Abych to dokončil ...

###Jeden jedinec léta usiloval o členství v KSČ. Nevím proč, ale nechtěli jej tam, a jeho to velmi mrzelo...###

No a ten blb o kterém píšeš si dnes říká Landys a nás tu chce nakrmit říkankou "Vařila myšička kašičku".

Marat 2.5.2009 13:38

Re: No tak, když už jsem byl několikrát nazván bolševikem - nedá mi to !

Nežijí v ČR,ale toto může být pravda, že největší komunisto-bíjci jsou bývalí komunisté. V 45 roce také nejzuřivějšími němco-bijci byli udavači a kolaboranti. Ti tehdy a ti dnešní takovými musí být, aby od sebe odvrátili případné podezření. Může to být ale také ze studu, že tak blbě naletěli na tisíciletou říší a nebo na věčný celosvětový komunismus. Těžko říci.

Já sám jsem antikomunista,ale tím jsem byl už od svých dvaceti roku a nikdy jsem se tím ani v ČSSR netajil. Když jsem byl propuštěn z krimu, tak se mě nekomunisté vyhýbali, jen dva staří komunisté mě hodně pomohli a nevadilo, že jsem proti jejích réžimu. Ten jeden to chtěl udělat jen pod podmínkou, že s ním půjde má manželka do postele. Že nechtěla, mě alespoň neškodil.

Malý Aston 2.5.2009 13:54

Re: No tak, když už jsem byl několikrát nazván bolševikem - nedá mi to !

Nemohu s Vámi souhlasit. Pádem komunistického režimu dostala spousta občanů možnost svobodně se rozhodnout jak využít změnu režimu. Ti co něco uměli i za komoušů se mají dobře,ti co jen mlátili hubou se mají hůře. Ti co si ještě pamatují tu dobu, kdy o dětech nebo žádosti o devizový příslib do blbé jugošky rozhodoval Uliční výbor KSČ mohou dle mého vyjádřit svůj názor na komunisty minulé,současné i budoucí. V každém režimu se najde vždy skupina občanů,kteří pro svou kariéru zapřou i svého bratra. Také je mezi námi skupina občanů,kterým komunisté někoho popravili,zavřeli nebo mu něco ukradli. Ale podstatné je to, že nás na 41 let zavřeli za ostnatý drát Lagru socialismu a to postihlo všechny. Proč se dneska tvářit že jsme jim to již zapomněli nebo jim věřit že jsou již jiní? Jak Jakeš,tak i Štěpán pěkně na 1. máje zpívali internacionálu a tleskali Filipovi. Zase máme čekat až nám zakroutí krkem?:-/

Honza II 2.5.2009 15:53

Re: No tak, když už jsem byl několikrát nazván bolševikem - nedá mi to !

Páč ti dnešní s těmi dřívějšími nemají nic společného,když,tak jen málo.

Hrad 2.5.2009 16:01

Re: No tak, když už jsem byl několikrát nazván bolševikem - nedá mi to !

Krutihlav tvého formátu na zakroucení krkem nepotřebuje nikoho. Který komunista by si stebou špinil ruce?

Landys 2.5.2009 16:11

Re: No tak, když už jsem byl několikrát nazván bolševikem - nedá mi to !

;-€No, Astone,  s tím Jakešem a Štěpánem je to honění bycha s křížkem po funuse. Něco jiného je balamutit lidi, když to na někoho ještě zabírá a přináší to volební body, něco jiného je tomu věřit. Pošli členy předsednictva ODS na detektor lži a dej jim otázku, zda věří tomu, že komunisti  budou ještě někdy u nás své odpůrce zavírat  do lágrů a kroutit jim krky. Výsledky testu by byly pro tebe asi hodně tristní. Dej si dohromady jedna a jedna - a pokud máš všech pět pohromadě, vyjdou ti tři. Takže jsme v EU, jsme v NATO (nemám informace o tom, že by tam komunisti zastávali nějaké významné funkce), a pokud se tady bude mít něco zásadního dít, tak o tom nebudou rozhodovat komunisti, ale jako vždy dosud - mocnosti. A náš názor nebude, také jako dosud vždy, důležitý pro vývoj událostí příštích. To bys už mohl zjistit při svém rozhledu.

No a že se najde za každého režimu spousta lidí, co něco umí, to je fakt. Ale také je fakt, že hodně je jich takových, co dokáží každé ty momentálně vládnoucí  přesvědčit, že jsou naprosto jednoznačně jedněmi z nich, ale do opačného tábora přešli jen přechodně, a to proto, aby s nasazením vlastního života pomohli rozložit ten nepřátelský systém zevnitř. No a to asi nebude případ současných komunistů - vo tom je to !