7.5.2024 | Svátek má Stanislav


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Malý Aston 2.5.2009 11:57

Re: volby..

Ale děti se mají dobře. Když nemohu zaparkovat u Kauflandu neboť zbídačelé obyvatelstvo zaplnilo celé parkoviště a dementům ještě nedošlo, že je otevřeno každý den a zásobování funguje v sobotu i neděli musím připustit,že děti se mají dobře.Tolik žrádla nemohou rodiče sežrat. Nebýt Janečka a jeho televize ani nevíme že nějaká krize je.;-)

jirka.s. 2.5.2009 15:00

Re: volby..

R^;-DR^

Hrad 2.5.2009 16:22

Re: volby..

To říkali i tanečníci v horních salonech Titaniku také. Pro vás, Titanik to byl takovej parník který se potom, co nedal přednost ledové kře, potopil...;-D sranda.  Od osmdesátých let se na naší řeku začali hlavně v zimě stahovat labutě. Chodili je tam přikrmovat spousty důchodců a maminek s malými dětmi. To pochopitelně k jisté nelibosti ornitologů. Radikální společenskou změnu po roce 1990 jsem poznal ne na kuponové privatizaci, ani změny vlastníků továren v našem městě, ale  na tom, že od řeky zmizeli důchodci a již se nevrátili. Asi se s tím krmením jenom přetvařovali.  Pouze v posledních dvou letech se tam objeví sem tam tatínek s dítkem, které hází ptáčkům kousek rohlíku. Zato o 800 % stoupl u řeky počet dvou až tříspřeží(ruská trojka je plíživá indoktrinace východu do našeho keltského prostředí) psů, vedocí na třech šňůrách páníčka. Paničky dělají asi kvalifikovanější práci. To nám Janeček, ani jiné médium nepoví. A lidé jako vy to nechtějí vědět. Ve své metafyzické nenávisti jste naštěstí zero předčerejška.    

jirka.s. 2.5.2009 16:45

Re: volby..

8-o8-o8-o Chocholoušku, proboha, kde se flákáš???

nup 2.5.2009 21:40

Re: volby..

Jojo, to jsou holt "znamení doby", jenže různí s.oudruzi, ponejvíce bývalí stbáci a donašeči, to neradi slyší... a vyletí jako vzteklí ;-)

jirka.s. 2.5.2009 22:57

Re: volby..

Jsou zde kromě tebe i jiní kreteni, co obviňují ty, které nesnáší (politické protivníky)z udavačství a kteří dokáží sprostě házet sviňstvo na jiné, aniž je znají. Nejsi sám. Ovšem na to potřebuje dotyčný opravdu hnusný charakter! Je zbytečné se s tebou zdržovat, ale to už vědí zde na PSU dávno. Jenže takoví jako ty se umíte pověsit na člověka a držíte se jako hov/no košile a otravujete a otravujete. Jakákoli diskuze s vámi je ku hov. nu. (Y)

nup 3.5.2009 14:54

Re: volby..

1) Díky za potvrzení mého příspěvku ;-D 

2) Zkus vyluštit stromovou strukturu (kdyžtak ti pomůžu, jestli je to na tebe moc) a zjisti, komu jsem psal - pak plácej něco o věšení, protože jsi k smíchu, když jiným vyčítáš, co sám děláš ;-D

jirka.s. 3.5.2009 22:22

Re: volby..

Tož NUPE, jestli budeš ochoten přijmout mou omluvu, tož se ti omlouvám, ovšem tento víkend se tady zjevilo tolik nestvůr, že už jsem to bral hlava nehlava! Ještě jednou se ti tedy omlouvám a nabízím R^!

ladik53 2.5.2009 15:48

Re: volby..

A nezajímá to ani ty děti!

franta 2.5.2009 13:25

Malý Astonku

co se týče slibování doporučuji Vám přečíst si rozhovor s panem Římanem v LN z minulé soboty. Pan Říman tam až překvapivě otevřeně říká, že celá předvolební masáž ze strany ODS co se týče jednotné daně a Tlustého daňového kolečka byla naprostý nesmysl, o čemž byla přesvědčena i většina vedení ODS. Nekritizovali to jen proto, aby nevypadali, že jsou rozhádání a nejednotní !!! To tam řekl doslova. Dělali z nás blbce. Tedy z voličů ODS, samozřejmě. Ale to Vám asi nevadí, že ? Tak a teď  zas můžete nadávat na Paroubka, přeji hezký den. 

Malý Aston 2.5.2009 13:34

Re: Malý Astonku

Ale máte pravdu v tom s Vámi souhlasím ale jít volit socany nebo komouše se mi pořád nějak nechce, ještě vidím Klému a Firlingera jak se objímají a Plojhar jim žehná.:-(

jirka.s. 2.5.2009 10:16

Pane Bartoni!

Vaše vývody mohou třeba i obecně platit, ovšem naroubovat  na evropské volby nejspíše nepůjdou! Volby do evropského parlamentu jsou natolik výlučnou záležitostí politiků, že  se k nim dostaví pouze a jenom  skalní příznivci jednotlivých stran! EU jako taková je většině tohoto národa naprosto ukradená a připočteme-li ještě i tu nezanedbatelnou část obyvatel Česka, kterou EU vyloženě štve či ji dokonce i poškodila, tož vyvozovat z této marginální účasti na těchto volbách jakékoliv statistické závěry je naprosto zcestné! ;-(

Fišta 2.5.2009 12:17

Re: Pane Bartoni!

Viděl jste témata, která do toho tahají Paroubkovci?

jirka.s. 2.5.2009 14:58

Re: Pane Bartoni!

Samozřejmě ! A Vás snad ta témata překvapují? Naopak, kdyby začal Bufo bufo vykřikovat něco o důchodové či zdravotnické reformě, byl bych první, který by velice zpozorněl a dával si velkého majzla na to, jakýže to podraz na nás zase chystá! ;-)

vládík 2.5.2009 9:56

Nebuďme malověrní, ale přesto

Není to jedno procento (z těch kdo půjdou volit!) přece jen optimistické?

Ovšem - jak je uvedeno v jiném blogu - zkusit to musíme.

hafusak2 2.5.2009 9:38

Autore, poraďte něco rozumného

Například radíte p. Fischerovi, aby zobal z ruky. Čí ale: p. presidenta, který ho jmenoval, p. Topolánka jako předsedy vedoucí strany v parlamentu, p. Paroubka jako předsedy nejsilnější oposice? Jako jedině správně a pravě zaujatý novinář obhajujete zkrachovalou politiku pravice, ale i tam jsou dvě dlaně. A že vlastní rozum p. Fischera může ohrozit volby? To už ponechávám bez komentáře. Eurovolby nejsou lakmusovým papírkem, neboť z nich se občanů přímo nic nedotkne. Ta zkouška už proběhla a dopadla na ODS hmotností vší její hlouposti a přezíravosti občanů. Nebojte se, ono to nějak dopadne. Ale další pokračování vlády kleptokracie a idiokracie je už neúnosné.

Jimmy Keen 2.5.2009 9:33

Jenže ono to tak dopadne

Paroubek našel jednoduššího voliče odkojeného stupidní nováckoprimáckou tvorbou a vyznávající klídek a zadarmiko. Když jsou schopni lidé kvůli padesátikoruně ušlapat děcka, tak proč ne. A takových voličů je většina., jak ukázaly krajské volby. Přemýšlejících lidé je výrazná menšina. Z čistě matematického pojetí nutně vychází drtivé vítězství tandemu socani a bolševici. A jejich voliče vůběc nezajímá něco jako přemýšlení, že socanské bilbordy k volbám do EP jsou nesmyslné, protože se nejedná o domácí vládu (typ nedovolte ODS návrat k moci, zrušíme ožebračující poplatky apod.). To alternativně inteligentní nezajímá, natož aby nad tím přemýšleli. Paroubek je možná lump, ale není pitomý a ví jak definitivně a na hodně dlouhé časy vyhrát volby. Tak se s tím smiřte.

pamětník 2.5.2009 10:32

Re: Jenže ono to tak dopadne / jak po II. světové válce ?

Po II. svět.válce někdo vyhrál volby (jiní politici odstoupili -věděli asi proč) a začal realizovat svoji politiku. Znárodňovalo se i v jiných zemích - Anglie atd.)

Prvorepublikoví politici ( 16 vlád ?) nedokázali účinně řešit sociální problémy. Prokop Drtina (V Pamětech) napsal : v letech 1930 až 1935 nebylo v lidských silách si najít práci. Jak žít ???

Pro některé rodiny v Praze byl únor 1948 možná pohromou - ztratily levné služky a pradleny. Na někoho čekal později jen sociální důchod, bylo to složité...

PS bohatí legionáři (poklad z Ruska -základ Legio banky) stavěli v Praze vily, vdovy na venkově (tisíce pomníků v Čechách i na Moravě) braly někdy jen žebračenky a oplakávaly své manžele

exulant 2.5.2009 19:18

Re: Jenže ono to tak dopadne / jak po II. světové válce ?

Mate pamet selektivni anebo to je Alzheimer? Ja toho pamatuji podstatne vic, ze mi treba prisli v gymnaziu StB zatknout pri vyucovani spoluzaka, a nebyl z bohatych rodicu.

jirka.s. 2.5.2009 21:04

Re: Jenže ono to tak dopadne / jak po II. světové válce ?

No, já si o sobě nemyslím, že bych byl pamětník, ale rozhodně si pamatuji, že přesně totéž jsi tu už napastoval cca 8x !!! ;-D

Je rozhodně lepší ten rum rozbryndat s parkinsonem, než se s alzheimerem vůbec zapomenout napít, viď??? ;-D

Boban 2.5.2009 8:33

Je třeba

jen jedno:vysvětlit středovému voliči/podle mého názoru až 10%/, že nevolit Paroubka a nejít tedy k volbám nestačí k tomu, aby se zabránilo socialisticko-komunistické vládě.Tito voliči si musí uvědomit, že k tomu je potřeba volit stranu, která bude schopná získat většinu.Vidíte někdo jinou než ODS?

nup 2.5.2009 10:13

Je třeba něco jiného

A to vysvětlit vedení jisté strany, že přístup "My jediní zabráníme vládě "KSČSSD", volte nás - a po tom, co budeme dělat ve skutečnosti, je vám honvo" už nefunguje. Zejména nefunguje na ne zcela skalní voliče (o kterých je řeč), kteří to před třemi roky zkusili a mají v živé paměti, jak to dopadlo. Rovněž si neskalní voliči tuze rozmyslí volit stranu, která si sebereflexi po dvojitém přesdržku představuje jako 1% něco jsme blbě řekli, 99 % volič je hlupák a 0 (nula) % něco jsme udělali blbě.

P.S. Nefunguje dokonce ani přístup roku 2002 - "Nejsme dokonalí, ale hlavně nám teď dejte hlas, my se po volbách určitě změníme". Nastal čas změnit skutky - dokud je lidé neuvidí, už této partaji prostě neuvěří. Chyba není ve voličích.

runner 2.5.2009 12:10

Re: Je třeba něco jiného

Přesně tak.R^

V.Hoffman 2.5.2009 10:14

Re: Je třeba

No, to je vsetko velmi pekne. Ale napriklad na Slovensku /a podla komentarov v diskusiach asi aj v Cechach/ ma velka cast stredovych volicov uz plne zuby toho volit SDKU /ODS/ len preto, aby sa nieco nestalo. Vlastne si to tie pravicove strany robia velmi jednoduche, staci aby sa oznacili za "mensie zlo" a nerozhodnuti volici by ich mali volit automaticky. Tak takto to nefunguje, aspon nie dlhodobo.  

runner 2.5.2009 12:19

Re: Je třeba

Uhodil jste hřebík na hlavičku, jediné co dnes může ODS středovému voliči nabídnout, jsou nesplněné sliby a obraz třídního nepřítele. A proto, že oravdový středový volič je narad za vola, tak to pro ODS navypadá dobře. Ale to je chyba ODS, ne Paroubka, nemůžete vyčítat supům, že hodují na mršině.

Mirek 2.5.2009 10:39

Re: Je třeba

 Všechny ostatní.

Fišta 2.5.2009 12:22

Re: Je třeba

Ano. www.svobodni.cz.

PROKOP BUBEN 2.5.2009 7:43

NO ANO

Pokud se Topolánek a spol. obrátí na samostatně myslícího jedince, musí nutně pohořet a tentokráte snad jen spoléhat, že namísto dřívějšího skřípotu chrupem se promítne skutečnost, že jinak není na pravostředu - KOHO VOLIT....Babráka Topolánka toitiž muselo pod nátlakem jeho hlouposti bez jakékoliv vize opustit i to jeho příslověčné štěstí......

Forstmeister 2.5.2009 8:57

Re: NO ANO

Samostatně myslící jedinec ze zahnán "do kouta" s jeho "skřípotu chrupem". Stádnost se stává etalonem a bývá vnímána jako "politikum".

Ne všici kopytnatci ale musí táhnout s "dominantem stáda". Zatímco se dominant hašteří, kimeráci pojímají a "loupeživá chátra" predátorů kořistí na stádě, stádo je pak znepokojeno. Takto je to v přírodě.

V politice je to obdobné, jenom s tím rozdílem, že se dominant spřáhne s predátorem, aby stádo příliš neznepokojoval, i s kimeráky (kterým povolí omezené pojímání) a je o jeho dominanci "vystaráno". Blbé stádo bude spokojeno a jejich heretici budou moci jenom "skřípat chrupem". Když skřípot bude moc hlasitý, nasadíme spřátelené predátory. Jak jednoduché. 

Bubne, snad jsem Vás neprokopl?