4.6.2024 | Svátek má Dalibor


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Veržine 3.11.2008 17:11

Virginia

potřebuju se na něco zeptat chodím na gympl a právě se zabíváme leninem ve třídě máme tři vietnamce a všichni říkají že je ve škole učili že lenin byl za sveho života v japonsku a že jim v tu dobu byl hodně potřeba a měl něco společneho s tehdejší hlavou státu hočiminem jenže naše učitelka to absolutně vyvrací i přezto že s to všechno učili ve škole do tkere tehdy ve vietnamu chodili učitelka říká že je ve škole taky učili blbosti ve stilu že prví komunysti byli husyti ;-D;-D i tak si ale myslím že by to přecejen mohla být pravda jenže tady na internetu se toho člověkmoc o japonských a ruských dějinách nedoví tak bych vás poprosila jestli otom někdo nevíte více

fren440 14.8.2008 9:31

Přesně

Přesně napsané, imperiální Rusko se projevuje jednou za 10 až 20 let. Události v Gruzii, jsou prubířským kamenem Ruska, tak jako obsazení Porýní Německem. Nenechme se mýlit Rusko je stále stejný agresivní prevít. A s těmi vojenskými základnami USA je to jediný způsob jak se bránit agresi Ruska. Volby v Rusku je jen kamuflážní nátěr.

horduch 14.8.2008 7:47

právo a spravedlnost májí naději na úspěch

jedině tehdy ,až bude společná síla schopná je prosadit

Oponent 14.8.2008 7:39

Ale, ale ....

Opět velmi neobjektivní, protirusky a dokonce i protisociální demokracii zaměřený Bártovský článek. Holt nic jiného neumí a nechce umět. A proč taky, když je za ty své propagační články dobře placen!

Vasil 14.8.2008 11:12

Re: Ale, ale ....

Kdo platí tebe, prevíte?

emersonskej 13.8.2008 23:50

Naprostý souhlas pane Bárta !!!

Především s těmi užitečnými idioty placenými z Moskvy pod hlavičkou všech těch mírových hnutí. Ti jsou totiž rozlezlí opravdu všude. Pár jich lze najít i tady na Psu !!!

Kačka 14.8.2008 0:01

Re: Co tak začít trochu myslet, emersonskej?

Co tak začít trochu myslet, emersonskej? Nebo jste snad zastydl v normalizační době, popř. v 50. létech? Buď my, nebo oni - ó jak demokratické!

emersonskej 14.8.2008 0:36

Re: Re: Co tak začít trochu myslet, emersonskej?

Kačko Kačko - jak říkávala moje babička - ty až jednou dostaneš rozum, tak se z toho samou radostí zblázníš !!!;-D

mik 13.8.2008 23:15

Nejlepší zdroj informací z Gruzie

http://www.jaromirstetina.cz/

Kačka 13.8.2008 23:28

No jo, Štětina...

Už máme dost zkušeností s tímto pánem... Takže jeho výplody bereme s velkou rezervou.

emersonskej 13.8.2008 23:56

Re: No jo, Štětina...

To je u vás rudých docela pochopitelné...;-D;-D;-D

huhu 13.8.2008 23:32

Re: Nejlepší zdroj informací z Gruzie

škoda, že mejstřík je zaneprázdněn volebním soubojem s kocábem a nejel se Štětinou....;-P

PetrH 13.8.2008 23:58

Re: Re: Nejlepší zdroj informací z Gruzie

Štětina je bývalej válečnej zpravodaj. Mejstřík je hňup.

Kačka 14.8.2008 0:05

Re:

To, že je Štětina bývalý válečný zpravodaj, jeho hňupství nijak nevylučuje. Stačí sledovat jeho aktivity ve funkci senátora. A počkejme si, jak objektivně nám bude referovat z Gruzie.

emersonskej 14.8.2008 0:37

Re: Re:

Správně Kačko - dopředu očernit zdroj.... co kdyby náhodou přišel s něčím, co by nám rudochům nebylo po chuti, že !!!

Ale 14.8.2008 7:10

Re: Re:

Štětinu mám rád, jak osinu, ale to, co jsem od něj slyšel z Gruzie, mi odděluje hodnocení politika a novináře

vuk 13.8.2008 22:38

integrita Srbska

Srbská armáda by měla vpadnout do Kosova a vyhnat separatisty. Americký režim (včetně svých satelitů) by ji určitě podpořil, když má najednou takovou péči o územní integritu států a nedotknutelnost hranic.

mik 13.8.2008 23:12

Re: integrita Srbska

srbská armáda už rozbila Jugoslávii, vyvraždila statisíce lidí, to ti nestačí? 

Nebo jako správný KGBácký poskok chceš rozložit evropu a nechat ji ovládnout bolševicko-fašistickým ruskem, kterému srbsko s podobnou bolševicko-fašistickou mentalitou bude přicmrndávat? Tak to raději kosovské albánce!

Kačka 13.8.2008 23:32

Re: Re: integrita Srbska

Ty jsi miku taky mistr světa ve skoku na špek. Co tak začít trochu myslet a číst taky něco jiného než NP?

miloš 14.8.2008 11:13

Re: integrita Srbska

To tě naučili v kurzech marx leninismu a jsi za to placen?

Skybird 13.8.2008 22:01

Fakt už jsou ta naše média horší, než za komunistů - a to je co říci !

Jak mohou LN položit anketní otázku, zda ruská agrese změnila názor respondentů na radar ? Zřejmě nevědí, co to je agrese. Stačí se podívat do médií, která působí na západ od Šumavy a ta vám potvrdí, že Saakašvili přes varování amerických diplomatů podnikl akci, za kterou by měl bez diskuze skončit před Haagským tribunálem. Plošným odstřelováním  vlastního území (je tedy ta Jižní Osetie formálně gruzínská nebo ne ?) raketomety dodanými z ČR zmasakroval téměř 2000 civilů a další desetitisíce přinutil k útěku do Jižní Osetie. Je to tedy zločin jako hrom a nebo ne ?

Vážení mudrcové, co mělo to Rusko dělat ? Mělo nečinně přihlížet řádění Saakašviliho hrdlořezů  ? Co by asi udělal Bush, kdyby mu Kuba začala střílet na Quantanámo s odůvodněním, že chce osvobodit tam nezákonně, bez soudu držené lidi ? Co udělal Izrael, když mu z Libanonu začali pouštět po domácku vyrobené rakety (nikoli k ničení plošných cílů určené velmi ničivé rakety z českých raketometů ) na jeho civilisty ? Kdyby Irán zabil stovky izraelců, tak tu máme co do činění s jaderným úderem na Teherán..

Nazývejte prosím věci pravými jmény a nechte toho odpudivého a ponižujícího análního horolezectví a oblbování lidí ! Fakt vám to nesluší a z vnějšku vypadáte jako troubové !

Tomas 13.8.2008 22:50

Re: Fakt už jsou ta naše média horší, než za komunistů - a to je co říci !

Pokud je pro Vés informace agentury Itartas o dvoutisíci padlých během útoku Gruzínské armády na vlastní území jednoznačný fakt, který nepotřebuje nezávislé ověření, pak je diskuse těžká. Ověřit, co se skutečně odehrálo v tu noc, bude opravdu obtížná záležitost. Ale myslím, že odborníci na informační válku vyškoleni KGB, jako např, soudruh Putin musí být velmi spokojeni. Je skutečně zvláštní, že veškerá média, vřetně kdysi seriózní BBC neustále opakují tuto nikým nezávislým neověřenou informaci jako fakt, přičemž v jiných případech např. zmíněná BBC vyžaduje oveření minmálně ze dvou nezávislých zdrojů. Asi si nepamatujete noc z 20 na 21. Brežněva, kdy agentura TASS neustále opakovala tezi o bratrské pomoci soudruhům, kteří požádali o pomoc? Ale boje v Čečensku, kdy ruská strana po vybombardování Grozného tvrdila, že si ho Čečenci zničili sami snad ano, nebo nemáte paměť?

Kačka 13.8.2008 23:47

Re: Re: Fakt už jsou ta naše média horší, než za komunistů - a to je co říci !

Naivko, odborníci na informační válku jsou na obou stranách! Jde o to, kdo komu na co skočí. My bychom měli mít dost zkušeností z dřívějška...

BBC vyžaduje ověření minimálně ze dvou nezávislých zdrojů...- to už dávno neplatí. A v Česku už vůbec ne.

mik 13.8.2008 23:14

Re: Fakt už jsou ta naše média horší, než za komunistů - a to je co říci !

Ta otázka je zcela na místě. Rusko je extrémně agresivní země a konečně si to začínají uvědomovat i naivní pacifisté. Svým lhaním o mírumilovnosti ruska si možná dobře vyděláváš ale už to raději vzdej než tví KGBáčtí chlebodárci zjistí, že tvá efektivita je nulová.

Oponent 14.8.2008 7:43

Re: Re: Fakt už jsou ta naše média horší, než za komunistů - a to je co říci !

Ale pozor, Rusko toto dobrodružství přece nezačalo. To vojska Saakašviliho českými raketomety zabíjela obyvatele města Cchiankvali. A to bylo správné ?

Aleš 14.8.2008 11:15

Re: Fakt už jsou ta naše média horší, než za komunistů - a to je co říci !

Promluvil další bolševický neřád. Odstěhuj se do Ruska, hovado komunistický a neotravuj tady vzduch.

humorista 13.8.2008 21:25

fraška naruby

Myslím, že autor článku, by místo plytkého mentorování "hloupých" rusofilů, kteří nechápou hrozbu Ruska, měl následovat vzoru našich otců a dědů, kteří nekecali, a chopili se zbraně a šli v době občanské války bojovat na stranu, kterou podporovali. Ať pan Bárta místo píchání amerického kolíku, vezme flintu a vstoupí do Gruzínské armády....

Brmboš 13.8.2008 20:52

To je prda.

Pane dopisovateli já bych se raději věnoval něčemu jinému. Těm hloupým a připokaděným báchorkám o snaze Rusů jít k nám nevěří ani děti. Co by jako prosím z toho měli? Ani ta Evropa neví co s námi. Jsme velkohubí a nafoukaní jinak nic. Jednou zmiznem jak vajgl až dokonce protože se rozprodáme sami.

PetrH 13.8.2008 22:40

Re: To je prda.

Však se věnujte, čemu chcete, nikdo vás tu nedrží. A děti - na rozdíl od vás - ještě dostanou rozum.

PL 13.8.2008 20:43

Co dodat ?

Opravdu odpudivá úvaha, polehčující okolností může být, že se autor snad podepsal. Takhle uvažovali komunisti v 50.létech, ovšem s opačným znaménkem.

Soustavné špinění lidí s jiným názorem vypovídají víc o autorovi než o předmětu jeho úvahy. Diskuse s podobnými autory postrádá smysl, budou mlít jen to svoje a tak mohu doporučit  opravdu jen to psí podrbání. :-(