30.4.2024 | Svátek má Blahoslav


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Pája 45 30.11.2008 11:20

Re: NIKY

Jako, že to stejně Yeti Bém, přes pomoc starouškových pomocníků i jeho samého na sjezdu ODS projede na celé čáře, "niky"?

Honza II 29.11.2008 9:18

Podle mě...

už při vstupu do EU jsme museli vědět,že nikdy nebudou všechny zákony a nařízení EU vyhovovat 100%ně úplně všem státům.Pravdu má v něčem prezident,ale i ti,co LS schvalují.Jenže i v ostatních státech je situace stejná.Jedině jednáním na vyšší úrovni se zástupci jedn.zemí se dojde k nějakému řešení.

Dan 29.11.2008 8:13

Budme radi, ze jsme radi

Ano, EU je nespravedliva, byrokraticka, Lisabon je pro nas nevyhodny, vsude nam ublizuji. Ale mezi nami - meli bychom byt radi, ze vzhledem k nasi trapne historii se s nami vubec nekdo bavi a pozvani do EU je pro nas pocta, kterou jsme si vubec nicim nezaslouzili. Mame pouze trochu geografickeho stesti. Takze bych zavrel zobak a byl bych rad, ze jsem rad.

Anebo at si Cesi klidne zvoli bolsevickou vladu a pripoji se k Rusku - nikdo by mnoho slz neuronil. Co kdybychom se uz jednou zbavili tech trapnych iluzi o nasi jedinecnosti?

PROKOP BUBEN 29.11.2008 8:39

Re: Budme radi, ze jsme radi

No ano, z EU lze přece vystoupit, takže magoři mohou přesvědčit většinu občanů a hlavně zvolit prospěšnější alternativu......Každá rozvíjející se instituce, potřebuje k svému životu pravidla a bohužel i nařízení......Přirovnávat EU k RVHP nebo dokonce k snahám nacistů je stupidní, jako zřejmě hlásající sami.....

děteněkam 29.11.2008 17:31

Re: Budme radi, ze jsme radi

"Takze bych zavrel zobak a byl bych rad, ze jsem rad."

To by bylo skutečně to nejlepší, co byste mohl udělat!

Niky 29.11.2008 4:26

Plná zaměstnanost,

už jenom toto komunistické heslo by mělo lidem otevřít oči,je fascinující,že některým lidem vůbec nevadí,že si Brusel může brát naše kompetence,aniž by se nás ptal,prostě nám jenom oznámí,které kompetence si od nás přebýrá a my můžeme,tak akorát držet hubu,kdo souhlasí z Lisabonskou smlouvou je evidentně vlastizrádce!

Petr Vileta, balík z Plzně :-) 29.11.2008 4:12

i ja mam nektere vyhrady

I ja mam nektere vyhrady k LS, ale nejsou zas az tak zasadni. Ostatne zkuste se na to podivat, jako by se nejednalo o LS, ale o podobnou smlouvu nekolika desitek africkych republik. Take by vam asi, pri pohledu z dalky, pripadalo velice podivne, ze stat se 2 miliony obyvatel chce mit stejne hlasu v Rade, jako stat se 40 miliony. Asi se shodneme, ze 1 obcan = 1 hlas. A protoze v Rade nemuze sedet 350 milionu lidi, tak se to proste ciste matematicky prepocte na pocet zastupcu. Stejne nebo podobne, jako se to prepocitava pro nasi Snemovnu nebo Senat.

Jiří 29.11.2008 11:31

Re: i ja mam nektere vyhrady

To co zde píšete je bezesporu pravda,ale já se domnívám,že přenesení větších kompetencí orgánům EU může být pro Česko jen přínosem.Pro  zemi,kde nefunguje kde co-namátkou policie,státní zástupci a hlavně soudci (o dalším nemluvě) je lepší se podřídit rozhodování zemí,které mají se všemi institucemi větší zkušenost a lepší výsledky.

děteněkam 29.11.2008 17:34

Re: i ja mam nektere vyhrady

A určitě začne všechno fungovat.

Chá, chá!

Pája 45 30.11.2008 11:16

Re: Petr Vileta

Asi to bude tím, že jste ten "balík z Plzně", jak sám se nazýváte a ten Petřík je našeptávač, všeználka, světového klimatologa, profesora Klause.

Ale teď vážně, plně s vámi souhlasím.  První se pro vstup angažovap premier Klaus (podpisem v r. 1993). A co nám "balíkům odevšad" vysvětloval o EU těch 15 let?  Jen mlžil i lhal, tak co chtít po jeho poradci, který má úplně náhodou, ale opravdu úplně náhodou shodný názor s panem prezidentem, že pane Petříku!

JH 29.11.2008 1:25

Pane Petříku, vy to od svého chlebodárce schytáte!

Píšete příznivě o Listině lidských práv, ale zapomněl jste, že Klaus byl proti "zaplevelení" našich zákonů nějakými takovými právy

bašata 29.11.2008 0:56

zákon padajícího ho- -a...

autor se zachoval jako správný sluha,jaký pán,takový krám!

vlasta 29.11.2008 1:11

Re: zákon padajícího ho- -a...

Obdivuji vaši naivitu, pokud si myslíte, že by poradce prezidenta mohl na internetu zveřejnit článek, který je v naprostém rozporu s názory prezidenta.

vochomurka 29.11.2008 1:24

Re: zákon padajícího ho- -a...

Nemusel zverejnovat zadny. Pokud na tebe v praci tlaci, abys delal neco proti svemu presvedceni, je treba odejit a ne slouzit hajzlum.

Bořek 29.11.2008 6:07

Re: zákon padajícího ho- -a...

Kde berete tu jistotu,že to není jeho vlastní názor?Nadávka není argument.Slušná argumentace je výrazem inteligence člověka.Vulgarita ?????

vochomurka 29.11.2008 11:04

Re: zákon padajícího ho- -a...

Ja nenadavam. Pouze konstatuji stav. Kdyz vas nekdo zezadu prepadne, zmlati a ukradne penezenku, tak za nim prece nekricite "Vazeny pane, budte tak laskav, vratte mi prosim penezenku a omluvte se mi za nahodne vrazeni" To ruzni zamindrakovani nohsledi velkeho kecalisty okamzite zacinaji s nadavkami, protoze se dotknu jejich vztahu s koryfejem vsech ved, velkym a nenahraditelnym ekonomickym samanem a klimatickym guru.

vlasta 29.11.2008 10:02

Re: zákon padajícího ho- -a...

To je sice pravda, že nemusel. Ale na druhé straně zase - proč by nezveřejnil, že?

vochomurka 29.11.2008 10:48

Re: zákon padajícího ho- -a...

Reagoval jsem na vasi namitku, ze by ani nemohl. Pokud je jeho nazor stejny jako stareho paprdy, je to jeho problem, ze se spolcuje s retardy.

Pája 45 30.11.2008 11:07

Re: BAŠTA

R^R^R^:-D:-D:-D

vochomurka 29.11.2008 0:54

Bezte si krast nekam jinam, psychopati.

Argumenty jsou fakt zavazne. LS umoznuje, aby evropske instituce delaly to samy, co nase. Ajajaj, jak ja se bojim! Petriku, Petriku, musis si vydelavat na zivobyti sluzbou psychopatum? Neumis si najit normalni praci, Petriku?

Chci zustat evropanem a vyti party mistnich zlodeju na cele se starym nepricetnym smradem, ze si uz nebudou moci rozkradat cokoli si zamanou, mi jenom potvrzuje, ze LS bychom meli prijmout. Ta silena drzost nas tahnout zpatky do bazin jenom aby mohl zase krast! Fujtajfl!

Map 29.11.2008 1:11

Re: Bezte si krast nekam jinam, psychopati.

Vochomurko, to jak silně argumentujete svými nadávkami je stejně příznačné jako to Vaše tykání. Leví znalci všeho tady snad (zatím?) dovládli, obraťte se na Novinky, tam najdete souvěrce a vděčné obdobné glosátory. Nestyďte se za svou uhlířskou víru!

vochomurka 29.11.2008 1:21

Re: Bezte si krast nekam jinam, psychopati.

Bezte si dal libat paprdova lemroucha, ten za vas vsechno vyresi a ochrani vas, slovutneho pravicaka, ktery jako spravny pravicak sveril starost o svuj osud tomu nejsikovnejsimu ze sikovnych, nejmoudrejsimu z moudrych, nejproferstejsimu z profesorskejch. Jste zarny priklad pravicaka!

Vlasta.on 29.11.2008 1:58

Re: Bezte si krast nekam jinam, psychopati.

No a vy jste zas zářný příklad uhlířského blba s pro něho typickou argumentační schopností.

vochomurka 29.11.2008 10:31

Re: Bezte si krast nekam jinam, psychopati.

Podle toho, jake pisete blaboly, mate chybu ve jmenu. Ma ta byt Vlasta off.

Paul Sulc 29.11.2008 6:09

Re: Bezte si krast nekam jinam, psychopati.

vochomurka, primitiv vaseho kalibru je opravdu vzacnost!. Na diskusich je az dost sprostych , nechutnych pobudu, ale vy  jste skutecne #1. Cim se zivite ?? Pomocny delnik, nebo spise zijete na podporu?? predpokladam ze vase IQ je tak 80, a to se zavrenyma ocima.

vochomurka 29.11.2008 10:39

Re: Bezte si krast nekam jinam, psychopati.

Dekuji za optani. Zivim se praci. Pricemz za poslednich 20 let jsem nikdy nebyl placen z verejnych penez. Na rozdil od ruznych Petriku, Klausu a dalsich "pravicaku".

Antonín I. 29.11.2008 2:58

Re: Bezte si krast nekam jinam, psychopati.

Vochomurko, něco tak stupidního, jako tento Váš příspěvek, aby pohledal. Kdo jsou podle Vás Ti psychopati? Přiznávám, moje inteligence není dost na výši, abych Vám rozuměl. To, že panu Petříkovi se snažíte tykat, je pro mne jenom důkaz, že  - snad - možná si takovou praxi pamatujete z dob "št´astných zítřků", kdy jsme si tak nějak soudruzi jistě tykali, že? Zůstat Evropanem (myslím, že to E by mělo být velké, ale to Vás asi nezajímá), je jistě třeba, ale ne zůstat Evropanem pod diktátem a ztratit národní suverenitu. Také mi není jasné, jak mám rozumět slovům "vytí párty místních zlodějů atd. ..",  a kdo že je ten starý nepříčetný smrad, jemuž se, jak se zdá, snažíte zabránit, aby nemohl "dále krást". A prosím Vás snažně, kde jsou ty bažiny? Myslíte, že byste mi mohl rozumně odpovědět, abych pochopil význam Vašeho příspěvku. Velice bych to uvítal. Jestliže neodpovíte, pak si budu myslet, že Váš "příspěvek" je jenom pláctnutí do vody od někoho, kdo nemá co říci a uchyluje se k nadávkám.

Josef 29.11.2008 3:23

Re: Bezte si krast nekam jinam, psychopati.

Tondo, neni ti zhury dano, pokud nerozumis frazim jako "vyti zlodeju" a dulezitejsi je pro tebe "E" a potom ta lokalita, kde se nachazeji ty baziny .  V cem bych s tebou souhlasil je , ze Cunata nevyji, jenom ustavicne kvici.!!