14.5.2024 | Svátek má Bonifác


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Ignác Pospíšil 12.5.2006 6:14

Vyjádření skalního lidovce...

Hammerský je magor a lidovci dostanou tak 9 %. Nicméně musím polemizovat s předřečníky: Kalousek je asi nejlepší možný předseda dnes, ale jinak je ve srovnání s Luxem jen rozplizlý stín.

clay 11.5.2006 17:40

i pro Hamerského platí

neříkej hop dokud nepřeskočíš. Lidovce nevolím, ale tvrdit o nich, že končí, že končí Kalousek, to je opravdu pošetilé. Jedno vím ale už dnes. Ještě nikdy neměli tak dobrého předsedu. Nemít určitý nános lidovectví, bral bych ho víc, jak Topolánka. Pana Hamerského ze svazáckých ČT diskusí neberu v žádném případě. Ty kydy se nedaly poslouchat, dnes se nedají číst. Nechte si své kydy!

živnostník 11.5.2006 0:10

Jidáši lidovci do pekel

Lidovci jsou jidáši! Pokud by se nedostali do parlamentu, jen dobře. Všichni do jednoho hlasovali pro prasáckou a protiústavní minimální daň, a to jim NIKDY nezapomeneme! Ať táhnou do PEKEL!!! Není divu, že je v ČR rozšířen ateismus, když tady máme takové "morální vzory"!

huhu 10.5.2006 22:42

Re: Tak konečně alespoň částečně omezená imunita díky lidovcům...

a ještě neprodávat v parlamentním bufetu levnou polívku ! :-D:-D

odborar 10.5.2006 22:40

Tak konečně alespoň částečně omezená imunita díky lidovcům...

Teď ještě odstranit duplicitní náhrady, tedy zdarma jízdné a nechat si vyplácet ještě paušál na jízdné 30000Kč a bude to částečně ok. Jičínský sice ve svém jednom článku plamenně kritizoval, že poslanci by měli za autobus platit, že prý je to v EU běžné, že mají dráhu zadarmo..Souhlas, ale EP nedostávají ještě duplicitně další peníze na dopravu. Duplicity to se v EU nenosí... Mě by nevadilo, ať si klidně létají letadlem, ale nejsou nadlidé, jaképak paušály? Pro všechny občany platí zákon o cestovních náhradách tak hezky cestovní příkaz, doložit jízdenky, vykázat diety a vše přísně zúčtovat. včetně jízdy autem...punktum. Pak ještě odstranit ty funkční nesmyslné příplatky za zbytečné vedení ještě zbytečnějších výborů, klubů a pod. a udělat z nich čestné funkce a už konečně bude klid. Jen doufám, že plky Hamerského neberete vážně, je to zoufalec.. A pamatujte u voleb, kdo přinesl do parlamentu omezení imunity a další prvky začínající politické kultury v ČR...Třeba jednou bude slunce svítit.. ;-Dvíce: http://www.odborar.webzdarma.cz

keris 10.5.2006 21:43

Re: Článek i titulek považuji za nezbožné přání.

mám obdobný názor.Kalousek je bezesporu jeden z nejschopnějších lidí současné politické garniturya mám za to, že přitáhne řadu středových a středopravých voličů, kteří jsou zklamáni z mdlé politiky ods a považují za nesmysl dát svůj hlas zeleným.

zdeněk 10.5.2006 21:39

Re: Volím KDU

Sounlas, jen nevím jestli lidovce nebo ČSSD.

huhu 10.5.2006 20:11

a tenhle magor dnes v TV prosazoval za prezidenta Pitharta

co je ten Pithart za nomenklaturu, že ať udělá jakoukoliv hovadinu, neustále ho někdo někam navrhuje ? :-P

V.Š. 10.5.2006 19:37

Glosa

Po přečtení jeho výplodu, bych tomu liberálnímu právníkovi nesvěřil ani rozvodové řízení. Asi si to myslí více lidí a proto se cpe do politiky.

Dodo 10.5.2006 18:38

Volím KDU

Budu volit lidovce, protože jako jediní bránili v koalici zdravý rozum. Vadí pochopitelně komoušům, a proto kdosi říká, že neprojdou do Sněmovny. Uvidíme!

Strana Zelených je vlastně stranou anarchie a budou ji volit zoufalci nebo neználci. I když je protěžuje, jako alternativu k US, sám Pravdaláska. A pan Hamerský s tím nic neudělá!

Pete 10.5.2006 17:43

Článek i titulek považuji za nezbožné přání.

Naopak, já se chystám volit lidovce a to právě díky Kalouskovi. Na rozdíl od hadovitého Luxe a pomateného Svobody to má v hlavě velmi dobře srovnané a nebojí se to říkat jasně nahlas. Kíky Kalouskovi dříve mnou zcela zavržení lidovci jedině získávají. Program mají velmi odvážný a dobrý.

ok 10.5.2006 16:59

Re: Re: Re: Tak to není.

No nevím, mám dojem, že Angela je hodně středový politik v tom dobrém (až naivním) slova smyslu. ODSácke nesmysly a výkřiky jsem od ní nikdy neslyšel.

Myslím, že ODS integruje třetinu voličstva spíš omylem, mimo jné i proto, že středové strany jsou soustavně pomlouvány (KDU) a marginalizovány (Evropští demokraté, které Česká televize nechá sedět mezi diváky, přestože mají kvalitní poslance v Evropském parlamentu).

chetgar 10.5.2006 16:57

je to blázen, hoďte na něj síť

předně, Hamerský neumí počítat. Pokud dostanou lidovci přes 5% hlasů, budou mít rozhodně přes 10 poslanců. Hamerského teorie o ufonech, ehm tedy o méně než 10 poslancích, nutně počítá s tím, že pidistrany pod 5% dostanou 0 hlasů. Což je blbost, poněvadž nejmíň Hamerský a jeho klub politických zoufalců budou volit mimo parlament. Jejich hlasy se ve skrutiniu rozdělí mezi parlamentní strany, takže získají i lidovci.

Za druhé, Kalousek je Jihočech, nikoli Pražák, stejně jako je Topolánek Valach přesazeny do Ostravy, i když se zdržuje a kandiduje v Praze. Ne všichni, kdo se v Praze zdržují, jsou přece nutně Pražáky.

Za třetí, Hamerský si ze všech průzkumů logicky demagogicky vybírá jen ty, které lidovce staví mimo parlament. Že ve stejném týdnu podle jiných průzkumů dotahují s 12,5% komunisty, samozřejmě nevidí. Připomíná mi Paroubka a jeho chlubení se 6tiprocentním růstem. Že k tomu potřeboval 4procentní schodek už samozřejmě neřekne.

Za čtvrté a poslední - představa mohutného průniku voličské základny lidovců a zelených je směšná. Kolik lidí asi váhá mezi rovnocennými alternativami ODS a KSČM? Lidovci jsou konzervativci jak vyšití navíc s dlouholetou vládní zkušeností, kdežto zelení jsou typickou liberální stranou, která má nulovou zkušenost s vládní odpovědností a tak je ještě radikálnější.

ceterum censeo, Hamerský je závistivý politický diletant a že se jeho klub politických zoufalců bude i nadále držet pod procentní preferencí je optimistickou zprávou o inteligenci českého voličstva.

KD 10.5.2006 16:21

Zbožné přání konkurence

Ta konkurence by vlastně měla být v uvozovkách, protože LiRu, či jak se ta partička, co jí pan Hamerský předsedá, jmenuje, 99% voličů vůbec nezná, natož aby je pak volili.

Frogo 10.5.2006 16:04

Aspoň si vše vysvětli jak potřebuji

Je s podivem jak je možno chápat některé "rádoby" průzkumy. Kdo je sleduje jasně vidí manipulaci, protože jsou dělány na objednávky té které zájmové skupiny. To že nyní Zelení jsou jaksi nahoře ještě přece nemůže hovořit o kvalitě. Ti lidé, kteří jim dávají jisté naděje možná ani neví jaká různorodá směsice členů tam je počínaje p. Uhlem (nepokrytě fandící marxismu) přes odborníky z řad jihočeských matek až po bývalé  zástupce  extrémních  stran.  To se pak budou divit jak parlament bude makat

Banjo 10.5.2006 15:50

Re: Re: clanek pomlouva, ale i par faktu by se v nem naslo

Tošenovského moc neznám, ale třeba takový Gandalovič nebo Šneberger mi přijdou dost v pohodě. Rozhodně raději ODS než socany, přeci jen je to o fous lepší ...

Pavel 10.5.2006 15:49

Re: KDU jsem volil v minulých volbách

Tu příhodu o údajně ukopaném psovi jsem zprostředkovaně kdysi slyšel vyprávět. Před časem prý majitelka ubitého psa pracovala jako servírka v chatě Maxe Švabinského v Kozlově nad Českou Třebovou. Tam prý vyprávěla tento otřesný příběh hostům. Zda je pravivý či ne, to bohužel nevím. Ale snad se najde nějaký šikovný novinář, který tuto ohavnost prověří, protože si neumím představit, že by někdo, kdo kope do cizích psů měl působit jako poslanec vládnoucí strany.

fanthomas 10.5.2006 15:46

kuňa,

to je jak na objednávku ,že by V.Havel/nebo,že by Paroubek ?/ ;-P:-D;-D

AeroKarel 10.5.2006 15:36

Re: Blábol nicky

Ale pravidelně. Kdyby se alespoň nevydával za liberála ...........

AeroKarel 10.5.2006 15:35

Re: No já bych lidovce podpořil,

Tak toho  Bürgermeistera  "vykřížkujte". Ostatní možnosti jsou ještě horší .........

zrusksc 10.5.2006 14:43

Blábol nicky

Ten pán se asi uplně pomátl, plácá tady pravidelně ale takovouhle hovadinu ještě nesplodilRv

ptakopysk 10.5.2006 14:38

Re: Re: Je tu ještě někde šakal?

myslíte že je tam někde pro vás připraveno pohodlné křeslo vyhřívané elektrickým proudem? :o)

mh od Labe 10.5.2006 14:22

Přání otcem myšlenky

Jako že lidovce nemusím. Pan autor nám zelená.

Honza 10.5.2006 14:09

osobní zkušenost

Na druhou stranu závan politického neúspěchu by Hamerský měl rozpoznat...

divana 10.5.2006 13:51

Re: Je tu ještě někde šakal?

tedy já bych se do usa vydat klidně nechala :-D

Jan Zapletal 10.5.2006 13:20

Re: Re: Tak to není.

No, CDU/CSU není ten úplně správný příklad... Našim lidovcům se podobá bavorská CSU, kdežto CDU je catch-all party, mix ODS a KDU-ČSL. Vy patrně myslíte německou FDP, ale to je zase spíše naše US-DEU. Podobné strany, jako je naše KDU-ČSL mají tradičně v Belgii a Nizozemí, ale také v severských zemích. Němečtí a rakouští "lidovci" spíš integrují celou pravici. Jinak názor na ODS, že integruje pouze malou část obyvatelstva, nesdílím. Podle mého názoru nyní integruje ODS třetinu voličstva, což je dostatečně výmluvné :-)

Malý Aston 10.5.2006 13:13

Máte pravdu

Souhlasím,já nemám ten státnický přehled.I Sovětská vojska byla u nás dočasně.Jenomže dočasnost neznamená trvalost.

I-Worm 10.5.2006 13:10

Re: Lidovci jako béčko ODS

jako pomstu koaličním partnerů - to je důvod, proč je volit.

Jan Daniel 10.5.2006 13:09

Re: Lidovci jako béčko ODS

Nikdo vás nenutí. Kdo má rád socany, ať je volí. Nemá cenu nutit lidovce aby se stali céčkem ČSSD. 

Direct 10.5.2006 13:09

Hamerský fuj go out ...

Lži, bláboly a slátaniny pane právníku ... škodnou jste vy ...