26.6.2024 | Svátek má Adriana


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
M. 10.8.2009 11:08

Re: Za třicet let

Mě tenhle přístup, že se s tím "nedá nic dělat", strašně štve.

S islámem lze zatočit ca do tří let humánně

http://www.eurabia.cz/Articles/1876-jak-jsem-opustil-islam-lsd-lysohlavky.aspx

nebo do třiceti hodin nehumánně

http://www.truthandgrace.com/muslimnuke.htm

Palava 10.8.2009 11:06

nejsem členem

strany , lidové , dělnické soc. , kom . , prostě žádné .Je mě jedno , zda proti mešitě v Brně vystupuje juránek nebo lulánek . Já si ji po zkušenostech ze západní Evropy rovněž nepřeji pane Jelínku . Dle mého názoru v civilizovaném světě jedna stačí a ta už na Chrámové hoře v Jerusalemě stojí .Víte v Brně se musí makat a ne pětkrát denně se modlit .Pro počet v Brně pobývajících turistů , studentů , stážistů a obchodníků je kapacita současné mešity dostačující .Zavedení kulturního prostředí jejich domoviny v Brně není v zájmu občanů této země (aspoň já si to myslím).

jirkammm 10.8.2009 11:05

Re: už zas troubí

V Iráku dost...

jirkammm 10.8.2009 11:04

Re: Myslím, že mají pravdu.

ne každý muslim je terosrista, stejně jako ne každý křesťan je inkvizitor...

Břeněk 10.8.2009 11:00

Re: I poliitika se má řídit rčením " čí prospěch"!

Pane Gebauer, nemáte pravdu v tom, že pokud se muslim ožení s křesťankou, musí ona konvertovat k islámu. Může klidně zůstat křesťanka. Ovšem děti z takového manželství jsou po otci automaticky muslimy - v tom vidím jistou agresivitu a nedemokratičnost islámu.

Naopak, pokud si muslimka chce vzít křesťana, musí tento konvertovat na islám, protože, jak jsem víše uvedl, náboženství dětí v islámu - tedy zase jenom islám, se dědí po otci.

Existují ovšem i muslimky, co mají za manžely nekonvertované křesťany a pak dokonce i nechají dětem, až budou věcem rozumět, ať si náboženství vyberou sami. Jedná se ovšem o muslimky, které jsou "muslimky na papíře" , pro hluboce věřící muslimku je vzít si nekovertovaného křesťana strašný hřích.   Pokud má"papírová muslimka" , která si vzala nekovertovaného křesťana ve svém okolí "islamisty", tak má na problémy, a to i závažné, zaděláno. 

Máme přátele, ona velmi umírněná muslimka, on buddhista. vzali, se, což je vlastně u islámu nemyslitelné - sňatek mezi muslimkou a mužem z "neAbrahamistického" - t j ne židovstí, křesťanství či islámu" . V letech 1980-1995 neměli žádné problémy, ani se svými muslimskými známými. Po islámské radikalizaci v Evropě posledních let jim problémy začaly - telefonní anonymní hrozby, vyhrožování, že jestli jejich syn a dcera nebou okamžitě "konvertovat" na islám, zle to s nimi dopadne atd. Jejich umírnění muslimští přátelé jim ze začátku říkali, ať si toho nevšímají,ale věci se poslední dva roky vystupňovaly tak, že aby ten budhisticko-muslimský pár měl trochu od těch islámských fanatiků pokoj, tak se naoko rozvedli a dokonce bydlí kažý po svém, i když stále žijí jako manželé.

jirkammm 10.8.2009 10:58

Re: Jelínek kazatel dobra.

pokud si dobře pamatuju, tak to bylo 14.-16. května 1921. Ne, že bych si pamatoval přímo to založení, ale mívali jsme v té době za totality mírové slavnosti nebo jak se jmenovaly. Takže to bylo trošku později než počátkem 19. století... jinak s obsahem Vašeho příspěvku souhlasím

Bizon 10.8.2009 10:49

Nesmysl! Kdoby tady chtěl potkávat na ulici strašidle v čádorech nebo poslouchat pištění nějakých mezulánů ?!

LLEWAP 10.8.2009 10:45

Re: Přeju Jelínkovi

Reagoval jsem viz výše a opravdu Islaám je problém a pokusy o islamizaci Evropy jsou obrovským rizikem. A moje milovaná, krásná a nejhodnější sestřička, křesťanka, vzorně se starající o své kmotřence, ve své neuvěřitelné všeobjímající tolerantnosti je pro pro tu mešitu také. Naprostý šok. Prý se chudáčci nemají kde modlit. Ale jim přeci stačí motlitební kobereček a směr k východu (hlavně aby už konečně sakra načli cestu k východu z naší společnosti). Trvalo mi to půl hodiny tvrdé a leckdy drsné argumentace abych ji snad přesvědčil. Neteř po ní díky bohu není. A ty kmotřence si vezmu pár dni na starost. Protáhnu je trochu světem a historií aby veděli wo co go. Dokud je čas. A Jani Vám držím pěsti na Vaší cestě. Ještě je čas, Ještě je, zatím.

novaz 10.8.2009 10:45

už zas troubí

Co ten Jelínek zase motá? Kolik křesťanských kostelů stojí v Afghánistánu, Íránu nebo Íráku? Svobodu víry u nás mají, nikdo jim ji nebere. Je ale všeobecně známo, že islámské mešity se stávají všude v Evropě tajnými školami teroristů. To jim máme umožnit, aby se na nás vycvičili přímo na našem území? Jsme pro ně bezvěrci, které je třeba vyhubit a zničit.

Pája 10.8.2009 10:35

Re: oranzovy mulla Jelinek

aby se tomu bránilo, naše instituce se snaží násilí omezovat a předcházet jemu, islámské instituce a "duchovní" ho prosazují -není nad kamenování znásilněné ženy.

Vašek 10.8.2009 10:30

Myslím, že mají pravdu.

 Muslimské zásady absolutně nemají nic společného s demokracií. Pokud budou mít moc, určítě nebudou k nám snášenliví. Názory KDU pod předsednictvím pana Svobody se mi začínají dost zamlouvat.

Jiří Heincl 10.8.2009 10:30

Re: haha

To byl oprvní, co mě napadlo. Jelínek se blázen.

eTony 10.8.2009 10:07

Re: Jelínek kazatel dobra.

po návratu ? O tom návratu velice pochybuji........

LLEWAP 10.8.2009 9:54

Re: Lidovci

Islám a islámci vlastně neznají státní zřízení. Je to kmenová forma soužití. V takové společnosti je problém zřídit sociální sítě a systémy napomáhající  dennímu žití lidí. Taková hromadná doprava by měla velké problémy aby vůbec fungovala. Zdraví ? Zkušenost kamarádů vojáků v islámských zemích: Nejprve kmenoví vůdci a muží, pak dobytek a děti, nakonec (pokud vůbec) ženy. A co se týče mešity - Lukáši Jelínku, byl jsem s Tebou na přijetí (byl jsi mladým studentem politologie) u starosty Bonnu. Byla to akce pod patronací FDP. Neuměl jsi zacházet s inkoustovým plnícím perem, který Ti pan starosta podal k zápisu do pamětní knihy hostů. Tak jsi zapatlal celé tří čtvrtiny stránky obrovskou skvrnou. Fotky s této akce mám. Takhle si to představuješ s Islámem, hochu ?! Nejsem bojínek Lukáši, hodně mám za sebou, možná víc, než Ty stihneš i za dva životy. Třeba si vzpomeneš až vyletí první obchoďák do vzduchu ve větším městě, kde bude studovat Tvé dítě a budeš se modlit (věřím že ne k Alahovi) aby tam Tvé dítko neleželo pod troskami. Jistě správně namítneš, že ne každý islámec je terorista. To ano, to máš pravdu. Ale každý terorista je islámec. Vzpamatuj  se chlape !!! 

Horal 10.8.2009 9:41

Pan Jelínek na něco zapoměl.

Když v 50. a 60-tých letech muslimští dělníci v západní Evropě pracovali, tak ještě nežili společně se svými rodinami a rozlišovali mezi kulturou Evropy a jejich původní vlasti. Stejně tak se stavěli k náboženským otázkám. Ale s příchodem rodin v 70-tých letech se islám stal opět jejich každodenního života. Rodiny opět dbaly na dodržování muslimských zvyků. Vznikaly postupně mešity,islámská knihkupectví ,kavárny atd.  Tehdejší socialisticko-liberální vlády v EU nabádaly místní domácí obyvatelstvo k smířlivosti a toleranci vůči muslimům a věřily, že postupující sekularizace společnosti bude působit i na tyto imigranty. K tomu však nedošlo. Muslimští nepřišli do Evropy,aby se asimilovali,ale aby se zde zařídlili podlého svého !!  A protože jejich rodiny běžně mají 4-5 dětí lehce si spočteme co v EU bude za 30 až 40 let.  A diktovat pak budou oni.

Muslim jako Evropan ?  Tak s tím nepočítejte !!  A  to,že v Brně na to upozornili tamní lidovci, buďme rádi. To není předvolební populismus. To je reakce na jejich žádost z jara letošního roku.

Jetotak 10.8.2009 9:39

Dřív evropané kolonizovali muslimské země

a teď chtějí muslimové kolonizovat Evropu.

Rebecca 10.8.2009 9:34

Re: oranzovy mulla Jelinek

Hlavně když civilizovaní bílí muži nikdy své ženy nebijí. Proč se tu vlastně zřizují azylové domy pro takové mámy s dětmi, které už to nemohou vydržet, proč tu existuje Bílý kruh bezpečí?

znevážený 10.8.2009 9:34

Re: Jelínek kazatel dobra.

počátkem 19.stol vznikla KSČ tiše i nahlas, plíživě i čelem a jak to dopadlo-tož tolerujme tolerujme tolerujme

karel N. 10.8.2009 9:02

Re: pane jelinek

Obávám se, že jste hodil perly........, Přečtete li článek a většinu příspěvku v diskusi, je jasné že tohle stádo tupounů s pivními mozky nepochopí o co jde do chvíle, než je začnou tahat na porážku. Pak ovšem bude pozdě. Lze jen doporučit návštěvu některé islámské země, na delší dobu a mimo turistické centra.  

. 10.8.2009 8:51

Re: Přeju Jelínkovi

No nevím, dědův bratr sice po válce prý mluvil o svém "ozdravném pobytu" v Buchenwaldu, ale vzhledem k tomu, že se vrátil s tyfem...

Malý Aston 10.8.2009 8:46

Jelínek kazatel dobra.

To že je přítel Jelínek vlezdozadnice svému příteli Paroubkovi je nám známo, také proto ho jmenoval politologem pokud bude hájit barvy ČSSD. Když nebude, nebude politologem ani si nebude polehávat na vysoké škole mladých socanů u Mládka. Je normální, že za prachy hájí socany a komouše ale proč hájí stavbu mešit mi jasné není. Když hodlá být kazatelem tak ať se tam odstěhuje a tam u muslimů začne stavět křesťanské kostelíky. Po návratu možná bude psát něco jiného. Ale mu je to jedno, jeho dnešní psaní je jen útok na Cyrilka a celé KDU které ještě neskáče tak jak jeho Jiří píská.;-)

Kněžna Teta 10.8.2009 8:46

Re: postavte si mešitu doma, v tom vám přece nebráníme

No, ono křesťanství sem bylo také zavlečeno zvnějšku. Navrhuji proto zlikvidovat nejen mešity, ale i křesťanské kostely a obnovit chrámy Perunovy, Velesovy, Radegastovy, Ladiny a Moraniny. Ať si křesťané staví ty své kostely doma, kde křesťanství vzniklo, a je tedy součástí tamního kulturního dědictví. Akorát mám dojem, že v Jeruzalémě pak bude dost narváno.

Astonova Vila 10.8.2009 8:44

Jelínek pro srandu králíkům

tom 10.8.2009 8:41

oranzovy mulla Jelinek

 Bití žen je tak krásné, mulla Jelinku - http://www.youtube.com/watch?v=iq9m_aXwgu0&feature=related

Standa 10.8.2009 8:40

Lidovci

jsou proti jakémukoliv jinému náboženství na "svém" území. I proti budhismu a jiným.

tom 10.8.2009 8:38

allah akhbar, mulla Jelinek

RvRvRv

jo jo 10.8.2009 8:37

Re: Nepochopil jsem obhajování Muslimů panem Jelínkem !?!?

http://www.youtube.com/watch?v=UTzEpt49yeU&eurl=http%3A%2F%2Fwww%2Eloupak%252 

ok 10.8.2009 8:37

postavte si mešitu doma, v tom vám přece nebráníme

Proč se sem muslimové stěhují, když mají se zdejší společností takový problém? Doma si mohou postavit mešit libovolný počet. Nevidím problém. Prostě se přestěhujte do země, kdy jsou mešity součástí kulturního dědictví dané země.

J. T. 10.8.2009 8:32

Re: Islám se nám nakonec bude líbit

Ano autoritu uznávají. Proto taky jejich společnost tak zdegenerovala.