26.6.2024 | Svátek má Adriana


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
cb 10.8.2009 13:36

To neni jen Jelinek

to jsou treba "ekonomove" z novin, kteri vychvaluji islamske bankovnictvi, aniz by si zjistili o co jde.

Ludva 10.8.2009 13:33

Re: Jelínkova duše pláče...

Četl jste těch deset přikázání ? Většina je dnes naprosto nepoužitelná. Namátkou: Nezabiješ - jak se to týká vojáků a policistů ? Sedmý den volna budeš světit - kdopak to dnes dodržuje ? Nepodáš křivé svědectví - tím se měl řídit pan Čunek se svými svědky. O mimomanželských vztazích ani nemluvě. Přepracovat třeba.

cb 10.8.2009 13:15

Re: Jelínkova duše pláče...

irelevantni

RobertR 10.8.2009 13:14

Re: už zas troubí

Nových?

Sumo 10.8.2009 13:13

Jelínkova duše pláče...

Křesťanství v naší zemi má své kořeny z dob Cyrila a Metoděje. Základem je 10 přikázání a učení Syna Božího ,Ježíše Krista. Kdežto Mohamed byl pouze prorokem, Ježíš byl částí Boha, Láskou Boží, a je jím stále. Mohamed měl připravit Araby na příchod Syna Člověka, který přijde soudit svět.Svět bude souzen celý, ale všichni, kteří jsou v Boží smlouvě,se nemají čeho bát. Církev, i když je zatížena dogmaty, což by vyžadovalo rozbor, je jediná, která vede lidstvo přímo k Bohu. Muslimové, Židé, jsou velmi daleko od Pravdy, nevědí nic o Oběti Ježíše, neví jak se z Bohem setkat tváří v tvář a vůbec, žijí v bludech. Pan Jelínek nechť si prosí o poznání, neboť jeho duše pláče.8-o      

M. 10.8.2009 13:08

Re: Islám nebo jiné náboženství

--- a ukládá svým stoupencům šířit víru ve Svaté válce. A zakazuje dohody s Nevěřícími, ledaže by prospívaly šíření islámu. A schaluje každé porušení takových dohod. A chválí věřící, když pro blaho islámu lžou a podvádějí (kitman, takíja). A dělí svět na Dům míru a Dům války. A vypracoval detailní systém ponížení "Lidí knihy" (dhimmi), kdežto pro ne-lidi-knihy zná jen konverzi nebo otroctví nebo smrt. A.... a....

Ale hlavně, je na vzestupu. Funguje. Expanduje. To se sakra opravdu necháme převálcovat od takových sr**čů?

cb 10.8.2009 13:07

Ano, jsem pro

Az postavi v Rijadu kostel.

M. 10.8.2009 13:04

Re: Dřív evropané kolonizovali muslimské země

Ale houby: přinejmenším úplně na začátku se skutečně jednalo o pomoc východním křesťanům proti muslimské expanzi, ostatně Byzantinci s prvními výpravami spolupracovali, byť laxně a byť mezi oběma stranami byla spousta podrazů a podezíravosti.

Co křižáci hodlali nebo nehodlali podniknout, těžko říct. Tz výpravy trvaly 200 let. Mezitím došlo ke mnoha generačním výměnám. Západním křižákům se v jejich koloniích zalíbili, pokračoval úpadek Byzance... Ale na tom, že se jednalo o pokus křesťanů znovuzískat země ještě nedávno křesťanské, na tom nic nezměníte. A na tom, že tato vlna pozdržela muslimskou expanzi, také ne.

A že muslimové "bojovali mezi sebou"? Na tom též není nic nového, to dělají po celou dobu své existence, pokud zrovna nevedou džihád. Jejich "kultura" je kulturou sexuálních a společenských frustrací. Někde to vyhřeznout musí...

cb 10.8.2009 13:02

Re: Islám nebo jiné náboženství

Je tu jeden principialni rozdil. Islam odmita odluku statu a cirkve. Tim je nereformovatelny.

IH 10.8.2009 12:51

Islám nebo jiné náboženství

jedno je za osmnáct a další bez dvou za dvacet. Všechna byla, jsou a budou pro lidstvo nebezpečná. Lidé se bohužel ve jménu svého boha neustále mlátí. Platí to i pro křesťany.

gerontusinza 10.8.2009 12:51

U každé motlitebny je ten který ji organizuje....Re: Kontakty s jistou nestabilní jadernou zemí, kterou nebudu jmenovat (strašné věci, se nemají říkat nehlas, aby se nepřivolávaly)

tato modlitebna je zároveň školou i jakýmsi azylem jednotlivců i skupin a zároveň i organizační prvek nejen té víry kterou zastupuje ale i moci kterou si osobuje....... existuje to už po celém světě...... a všude probíhá nábor blbců, schopných odrovnat i své blízké, protože to na ěm "alláh " požaduje ústy jistě vysvěceného a "humáního" kněze (imáma)...... inu dalo práci postavit katolíky tam co jsou a co jejich jest ovšem s mohamedány to zatím nejde....... jsem Džaur a také jím zůstanu.

ceskej Honza 10.8.2009 12:49

stavení svatostánkú

je samozrejme hloupost. At uz jsou to kostely, mesity ci cokoliv podobného.

Tvrzení, ze islám privedl Západní Evropu k dialogu o církvi, je pravdivé. Bohuzel!  Nebot zádný dialog nebyl zapotrebí. Kazdé nábozenství sleduje jenom jedinný cíl. Jak ovládnout svobodne myslícího cloveka a pripravit ho o vlastní úsudek.

A islám v tomto úsilí jasne vede, za pomoci ohne a mece, tak, jako pred 400 léty rozsirovali víru a " lásku " vrazdením sami krestané.

Zeměžluč 10.8.2009 12:48

Re: postavte si mešitu doma, v tom vám přece nebráníme

To nemůže napsat ani idiot.

Zeměžluč 10.8.2009 12:46

Re: Myslím, že mají pravdu.

To se dá podepsat.

Feeler 10.8.2009 12:44

Re: Dřív evropané kolonizovali muslimské země

"v 11.-13. století se vlna trochu obrátila, díky obranným Křížovým výpravám"

Křížové výpravy nebyly obranné tažení. Byli to hnutí za zaujetí byzantských území.

Křižáci po dobytí Středního východu nehodlali předat území do byzantských rukou. A využívali právě rozvrat islámského světa: assasíni, sekta nussarijců, karmati (Bahrajn), sekta izmaelitů a tak dále. Muslimové už 200 let bojovali mezi sebou.

Je dobré, že nakonec ty křižácké výpravy bídně zkrachovali...

Marat 10.8.2009 12:41

Re: oranzovy mulla Jelinek

Jsou také muži které jejích ženy bijí, ale pro ty žádný asylový dům není. Ženy milá Rebeko dokáží být také pořádné bestie a mezi muži slaboši ač fyzický silnější, kteří se nechají od žen mlátit.

Bizon 10.8.2009 12:39

Prostě já se do středověku vracet nechci !!

Marat 10.8.2009 12:36

Re: Jelínek kazatel dobra.

Pan znevážený se dopustil jen překlepu a nevšimnul si toho. To se občas stává  i profesionálním psáčum.

M. 10.8.2009 12:21

Re: Kontakty s jistou nestabilní jadernou zemí, kterou nebudu jmenovat (strašné věci, se nemají říkat nehlas, aby se nepřivolávaly)

Ano: je třeba jim dávat najevo, že o ně nestojíme a co si o jejich expanzívní sektě myslíme.

Nejlepší by bylo postavit islám mimo zákon, na roveň nacismu, kam jedině patří.

Viktor 10.8.2009 12:19

Re: Kontakty s jistou nestabilní jadernou zemí, kterou nebudu jmenovat (strašné věci, se nemají říkat nehlas, aby se nepřivolávaly)

Bohužel mj. v rámci Schengenu je sem pouštět musíme. Pokud ale neexistuje reálný způsob jak zabránit ve vstupu na území je vhodné uvažovat jak znepříjemnit setrvávání.

M. 10.8.2009 12:14

Re: I poliitika se má řídit rčením " čí prospěch"!

Břeňku, velmi zajímavý příspěvek (Díky!), výstižně popisuje zbabělost a zároveň hrůznou efektivitu muslimské expanze.

Že hlavním nástrojem je zastrašení žen, a to v těch nejintimnějších věcech, skrze výhružky, vydírání, tlak vlastních příbuzných a sousedů, Že ani "umírněný" žijící mezi jinými "umírněnými" si nemůže být vědom dne ani hodiny, kdy se z ostatních umírněných stanou bestie zuřivé s očima podlitýma krví. Že dokud jsou slabí, drží se zpátky, ale jakmile posílí, nelze je zastavit.

Vaše známá si musela projít cestu od normálního manželství dvou lidí a islámu na papíře... zatím(!) jen k "rozvodu naoko". Kolik utrpení a strachu se za tím ale skrývá? Kolik děsu z nočních telefonátů, obav z vlastních příbuzných, obav o holý život a život dětí? Kolik beznaděje, když se v naší "humánní a civilizované" Evropě neměli kam obrátit o pomoc?

Ta dvojice se de jure sklonila před šáriou... když se rozvedli. Vlastně i de facto - jen málo manželství přežije tento tlak, dvě domácnosti, oddělená lože, stress a skrývání se. Ty muslimské svině to vědí. Jejich modus operandi je jednoduchý, ale ďábelský efektivní.

Islám je totalitní ideologie horší nacismu a komunismu, a jako takový nemá v Evropě co dělat.

gerontusinza 10.8.2009 12:08

Pane Jelínku, nic proti vám, nic proti křesťanům a nic proti mohamedánům....

ale v této zemi začít mluvit o islámu po výsledcích v Kosovu a způsobu přesvědčování jednotlivých sekt a náboženství (zejména tupců islámské víry, kdy odstoupení od jejich víry je opravněním k  trestu smrti..... a neříkejte mě že to dnes nejde..... tento druh lidí vrací evropu do rukou bárbarů s rozhledem chrousta ........ Chcete vrátit evropu do 300 až 400 let zpět? Já ne  a to ani náhodou....... vrahovi nelze poskytovat azyl ani ovšem další příležitost vraždit..... ptroto jsem zastáncem trestu smrti i za "prostou" vraždu,, nejen úkladnou..... Dnes s vámi nesouhlasím.. hezký den.

jones 10.8.2009 12:05

Kontakty s jistou nestabilní jadernou zemí, kterou nebudu jmenovat (strašné věci, se nemají říkat nehlas, aby se nepřivolávaly)

Muslimové v Brně a Praze jsou legálně, mají pracovní povolení, dlouhodobá víza atd. A platili za ně krvavé peníze. Nejen úřadům, ale i úředníkům :-/ O mrtvých jen dobře, ale korupce na české ambasádě v Islamabádu za I.Žďárka šokovala i otrlé domorodce.

Umím si představit, že je sem nebudeme pouštět, ani turisticky. Ale když je sem pouštíme, nedělejme jim drije ve věci tak nevinné jako stavba modlitebny.

M. 10.8.2009 12:00

Re: Autor je patrně

Muslim nebo magor:

i.m.h.o. oportunistický přizdisráč, snažící se plout na bruselském větru multikulturního kapitulantství. Možná mu za to muslimáci posílají kapesné, možná ani to ne a dělá to "z přesvědčení". Kdysi takoví jako on dělali kariéru v SSM. Lidský hnůj.

Pud sebezáchovy:

i tahle diskuse ukazuje, že vítr se obrácí. Jelínek je takovej blbec, že dopadne jako ti vylízanci, co je 17. listopadu 1989 slavnostně přijali do KSČ.

M. 10.8.2009 11:45

Re: haha

Bojím se, že diagnóza bude složitější, je buď úplně blbej, nebo zaplacenej.

Blbej: produkt popřevratového "politicky korektního" vzdělání, importovaného sem skrz různé politologie a sociologie z levičáckých indoktrinačních campů jménem americké univeristy.

Zaplacenej: jen Saúdská Arábie platí, díky petrodolarům, za šíření islámu ve světě každoročně tolik, kolik zaplatil SSSR za šíření komunismu během celých 70 let své existence (v paritních cenách). 

Obojí: nedovzdělaný neschopný hňup, produkt levicových kateder, bez jasného hodnotového zakotvení, bez špetky integrity a kousíčka cti, je logickým a snadným cílem pro mohamedánské uplácení. Levičícké multikulti prase, které ke zradě ani nemusíte přemlouvat.  

M. 10.8.2009 11:39

Re: nejsem členem

".... v civilizovaném světě jedna stačí a ta už na Chrámové hoře v Jerusalemě stojí..."

R^R^R^

M. 10.8.2009 11:36

Re: Myslím, že mají pravdu.

To máte pravdu. A ne každý komunista rozkulačoval a ne každý člen NSDAP stál na rozřaďovací rampě.

Existují hodní a mírumílovní muslimové, tak jako existovali hodní a mírumílovní komunisté a slitovní nacisté. Jednotliví muslimové proto nejsou problém - problém je islám jako takový. Je to vražedná agresívní ideologie umně maskovaná za náboženství, formulovaná sice geniálním leč těžce narušeným psychopatem, exploatující nejnižších lidské pudy a nejanimálnější frustrace a usilující o expanzi na úkor jiných kultur,konverzi, ponížení či potlačení všech jinověrců a konečné dobytí světa.

Islám je geniální: je to memetický virus, sektářský pohled na svět, z něhož není úniku. Ze svých stoupenců postupně činí skutečné otroky, otroky imaginárního pouštního božstva a jeho těžce narušeného "proroka". Má expanzi, znásilňování, ponížení a zotročení ve svém genetickém kódu. Je antitezí kultury,  humanity a civilizace ve všech jejích formách - kam pronikne, tam do 2-3 generací zaniká věda, kultivovanost, veřejná debata, umělecký a duchovní rozvoj, vše. Špinavé sviňské díry jako Palestína, Egypt, Sýrie či Persie bývaly v předislámských dobách pochodněmi civilizace. Brzy se takto, v čase minulém, bude hovořit o Belgii, Nizozemí, Francii....

Pokud se nevzchopíme. Nejdřív ale musíme rozkopat (Y)(Y)(Y) jelínkovi a jemu podobným

zahracech 10.8.2009 11:27

na vlastni kuzi

Autorovi zrejme nestaci odstrasujici priklady ze zapadnich zemi (Holadsko, Britanie, ututlavane problemy ve Skandinavii). Bud ho to nezajima a nebo si chce problemy vyzkouset na vlastni kuzi. A proc vlastne roste muslimska komunita v Brne tak rychle, je snad v ateistickych Cechach tolik konvertitu?

Gj 10.8.2009 11:24

Autor je patrně

buď muslim nebo magor. Nikdo jiný už dneska nemůže hrozby spojené s islámem přehlížet. A to i přesto, že skutečně teroristou není každý muslim. A díky za každého, kdo se proti hrozbě islamizace jakkoli postaví. To není populismus, ale pud sebezáchovy.

M. 10.8.2009 11:19

Re: Dřív evropané kolonizovali muslimské země

No, oni ti Evropané ty muslimské země zas tak moc nekolonizovali, zaměňujete příčinu a následek. Vzato chronologicky

v 8.-10. století to byli muslimové, kdo "kolonizovali" (ve skutečnosti agresívně dobyli) byzantský (= křesťanský) Blízký východ a  Egypt a severní Afriku, křesťanské Španělsko, zoroastriánskou Persii --- v 11.-13. století se vlna trochu obrátila, díky obranným Křížovým výpravám, ale islám dál expandoval na východě (Indie, Střední Asie atd.)

--- od ca 14. do 17. století se vedou "války s Turkem", tj. islám dál "kolonizuje" teď už bývalou evropskou Byzanc, Balkán atd.

Úspěch Evropanů v oblastech jako Indie souvisel právě s rozvratem, který do těch oblastí muslimáci vnesli. Opravdová evropská "kolonizace" takzvaně muslimských zemí je záležitostí až století 19. a hlavně 20., jde o blbých 20 let po 1. světové válce, kdy si velmoci rozdělily pozůstatky rozpadlé Osmánské říše --- jenže i ta do války vstoupila dobrovolně a porážku si zasloužila. A pozor, jediný kus země, který muslimům opravdu "právem" patří, kus pouště mezi M&M, evropané nekolonizovali nikdy.  

Začněme konečně psát pravdu, muslimům žádná země nepatří, každý kus světa, kde jsou rozlezlí, získali agresí, loupením, znásilňováním a ničením vyspělejších kultur.