27.4.2024 | Svátek má Jaroslav


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Mablung 30.8.2006 8:32

Re: Re: S Vaším odhadem mohu víceméně souhlasit (2) otázkou je.....

To jo. Zelení jsou jediná strana která z tohodle bordelu vychází křišťálově čistá :-/ (bez ironie)

tom 30.8.2006 8:37

Re: Re: S Vaším odhadem mohu víceméně souhlasit (2) otázkou je.....

souhlasím,že zatím Zelení na celé situaci by v předčasných volbách jistě vydělali.Lidé,kteří volili Kdu a nechtějí komunisty by je dnes jistě podpořili.Kasal se chystá po podzimních volbách podpořit Paroubka to už je jasné.Začíná se protlačovat názor,že Kalousek je opravdu spasitel.PanŠtětin jim to posvětil

zoch 30.8.2006 12:27

Re: Re: S Vaším odhadem mohu víceméně souhlasit (2) otázkou je.....

A jste si jist,že z těch šesti chtějívšichni nové volby ? A jste si jist,jak se bude vyvíjet vztah Zelených ke zbytku světa až se skutečně začne něco řešit ? No,nevím..... 

Malý Aston 30.8.2006 8:43

Nemohu s Vámi souhlasit!

Já se domnívám,že Vaše hodnocení vychází z Vašeho pohledu ale jsou i pohledy jiné.Předčasné volby,pokud by KDU držela směr po malinkém puči,ji přinese voliče levicové,kteří nebudou volit ČSSD a KSČM. Pravicový volič je volit nebude.A svých voličů má KDU dostatek,aby se do poslanecké sněmovny protlačili.ČSSD se profilovala jako strana,která spolupracovala a bude spolupracovat s KSČM. Programově mají stejné cíle,malinko mají jiný pohled na zahraniční politiku.Takže předvolební kampaň bude jasně vedena pod heslem" Nechceme vládu bolševiků z ČSSD a KSČM. Která strana se dnes i později veřejně zřekne spolupráce s ČSSD+KSČM,má naději na zvýšení svých volebních preferencí a to je strana Zelených. ODS má své voliče ,pravičáky,kteří nebudou volit levici.Takže boj o voliče skutečně bude jen na levici. KDU svou zase politikou nepolitikou,návratem k různým odkazům Plojhara nebo Luxe bude vnímána jako strana kolaborantů,jak dodnes. Jsme se všemi,jen když jsme u koryta. To jejich řešení a neřešení,bez Kalouska a s Kalouskem je poškodí. Začali jak se Standou a tak taky pokračují.Jsme proti ale s Vámi.

zoch 30.8.2006 12:41

Re: Nemohu s Vámi souhlasit!

To stojí za úvahu,zda bude nová budoucí volební kampaň do PS postavena takto ideologicky. Pokud by měly být volby v dohledné budoucnosti,považuji to za nepravděpodobné,nikoli však vyloučené.už proto,že současné senátní a částečně i komunální volby budou stále nějakým způsobem působit jako dozvuky právě proběhlých voleb. A ani takové téma se neudrží jako nosné po tak dlouhou dobu.O volebním zisku lidovců lze uvažovat pouze tehdy,půjdou li ZA PŘIJATELNÝCH PODMÍNEK s ČSSD.Jakékoli jiné řešení bude znamenat další propad.Už senátní volby budou propadákem,protože se rozhodli představit nové vedení až po říjnových volbách.

Pete Brich 30.8.2006 15:21

Re: S Vaším odhadem mohu víceméně souhlasit (2) otázkou je.....

Tak, tak, Zochu.

Lidovci mají 40 + 4 letou praxi, kterak se v levicové vládě dělá úspěšná pravicová politika.

Od toho lotra po pravici se co nejvíce distancujte.

PB

Alois 31.8.2006 3:15

Re: Re: S Vaším odhadem mohu víceméně souhlasit (2) otázkou je.....

Pete,těch 40 let se tu žádná pravicová politika nedělala. Jediné, co tehdejší ČSL a ČSSD působící v ČSSR nastudovaly, je ANATOMIE aFYZIOLOGIE TOTALITNÍ MOCI.

zoch 30.8.2006 5:05

S Vaším odhadem mohu víceméně souhlasit (1) .Otázkou je,co.......

....KDU  jiného zbývá.Za zásadní pak považuji nepochopení resp. nezohlednění křesťanských zásad při tvorbě některých společenských norem čili i zákonů.Do americké podoby společnosti zde máme ještě dost daleko. Někdo tvrdí,že je to dobře,jiný říká opak.

Již jednou jsem se zde svěřil,že jsem si s bolševikem v životě zatím docela užil...Maminka odsouzena po roce 70 za údajnou špionáž,otec vyvázl díky nezletilosti sourozence jen s podmínkou.Co je kádrování a slepé ulice jsem si ověřil dostatečně.Když ale přišel jeden muzikant od P. Nováka s přezdívkou "jezevec",abych věnoval pozornost disentu,tak jsem odmítl a to hlavně z obavy,že je naše rodina takto dále rozpracovávána.....Zkrátka - nemohu být podezříván,že bych měl bolševické chápání či minulost.Normální střídmá katolická rodina s večerní modlitbičkou,to bylo mé dětství a jisté aspekty této výchovy mně vytvořily mantinely a prvotní životní hodnoty. Vlivem působení bolševika ve školství došlo ke značnému úpadku ve výchově a plody tohoto působení již dávno dozrály. a jsou patrné v parlamentě stejně jako na ulici.Myslím,že bychom,pane Bárta,nemuseli být vzájemně ve sporu když tvrdím,že křesťanské normy soužití a  hodnoty  jsou pro společnost přínosem.

My jsme nyní v situaci,že zde nejen Vy,nýbrž větší část společnosti poukazuje na ideologická dogmata.Považuji to za chybu.Ten proradnej bolševik bude stejně vždy hlasovat podle toho,co je pro něho v danou chvíli menším zlem,ale sám nyní nebezpečí nepředstavuje.Pro katolíky je větším nebezpečím strana,která  považuje zavedení etických a morálních pravidel do společnosti za omezování podnikatelské svobody a hlásá pouze volnou ruku trhu. Jsme potom svědky toho,že erotické zboží je prodáváno vedle škol a kostelů,že obscénosti jsou něčím normálním,že RRTV je napadána za přílišnou cenzuru,že na diskotékách jsou v nočních hodinách i třináctileté děti a to opilé do němoty protože nikdo z obce se o to nezajímá a policie rovněž, o kontrolách živnostníků nemluvě.To vše  srovná trh ? 

vi 30.8.2006 8:27

Re: S Vaším odhadem mohu víceméně souhlasit (1) .Otázkou je,co.......

Zapomněl jsi přidat odkaz na stránky CEP. Kde Klaus a spol. propaguje objektivismus ruské židovky A.Rosenbaumové, ve kterém je křestanství považováno za cituji" největší zlo v evropské kultůře". To je filozofie ODS.

ferry 30.8.2006 9:13

To mi řekněte - co je na KDU křesťanského? Jsem aktivní evangelík.

Zochu 30.8.2006 9:22

Re: dávám vám za pravdu

dávám vám za pravdu. Včera jsem psala,v jakém morálním marastu se celá společnost nachází.Navíc ten nekompromisní tlak zprava se začne brzy projevovat formou odvety druhé části obyvatel.Hledání smyslu života v křesťanství by mohlo ozdravění napomoci.Je to ale běh na dlouhou trať.

http://www.blisty.cz/2006/8/30/art30068.html

mh od Labe 30.8.2006 9:48

Re: S Vaším odhadem mohu víceméně souhlasit (1) .Otázkou je,co.......

Ano, kdo nechodí do kostela, je nepřítel. Ať je z kterékoli strany. A do vlády s každým a pro každého plášť a dýka. Zrada je ve štítu.

Pete Brich 30.8.2006 15:17

Re: S Vaším odhadem mohu víceméně souhlasit (1) .Otázkou je,co.......

Neměli by se o opilé třináctileté děti zajímat především jejich rodiče?

A obec a policie o rodiče těchto dětí?

PB

jeník 30.8.2006 16:30

Re: Re: S Vaším odhadem mohu víceméně souhlasit (1) .Otázkou je,co.......

pete, měli by se zajímat rodiče etc., ale - proč se nezajímají -  to je, oč tu běží

Loki_F 30.8.2006 1:30

Skvělá charakteristika politiky KDU.

Toť politika pláště a dýky v praxi!

Milan 30.8.2006 0:11

Lidovci zabránili vzniku obrozené Národní fronty.

A eliminovali její nebezpečí na minimum.

Teď jde o to, aby taky ódésáci zabránili vzniku obnovené Opoziční smlouvy.

Dadacos 30.8.2006 0:52

Lidovci zabránili - protentokrát

Lidovci zabránili vzniku obrozené Národní fronty - protentokrát. Na rozdíl od váženého kolegy se však při veškeré úctě obávám, že nebezpečí trvá.

tom 30.8.2006 8:50

Re: Lidovci zabránili - protentokrát

Nebezpečí trvá a velké.Jak uchvátí moc KSČSSD už se ji nikdy nevzdá a doplatí na to jejich oponenti.Komunisté mají velkou praxi jak zatočit s nepohodlnými a Paroubek se od nich určitě přiučí a společnou rukou zavedou vládu silné ruky.Kdo se toho po Paroubkově projevu nebojí je najivní.Doporučuji přečíst vdnešní MFDNES článek od Oto Novotnýho z toho je jasné kam směřuje politika čssd

Roman 30.8.2006 17:04

Re: Re: Lidovci zabránili - protentokrát

Pěkná pohádka pro toho kdo chce takové kravině věřit.Zajímavé že z komančů nemá obavy p.prezident když si pozval Grebeníčka na hrad jako projev díků.Některým lidem náramně vyhovuje strašit komanči,nikdo se jich potom neptá co dělali za komančů sami.Většinou se potom potvrzuje že za komančů patřili mezi největší svině.