2.5.2024 | Svátek má Zikmund


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
P. Vandas 27.6.2010 8:41

Re: Pane Vandasi

 Však to také bylo ze zoufalství.

J. Štrobl 27.6.2010 8:44

Re: Pane Vandasi

No jo, snad to bude lepší.

Z. Novák 26.6.2010 15:10

Kdo nemá vlastní názor

ale převzatý, používá odkazy ve formě odvolávky na někoho jiného. Vážím si diskutujícího, který mi slušně  "naznačí " svůj názor a nepoužije odvolávky.

Z. Novák 26.6.2010 14:53

Ráčej odpustit pane Matějka

aniž bych byl příznivec SOC DEM a vůbec žádné strany a na rozdíl od Vás přímo nesnáším zbabělou ODS s jejím svinským chováním , která měla štěstí a zbaběle se jen tak tak zachytila drápkem- Langr a spol. viz volba té okrasy na Hradě + použití materiálů STB k zastrašování poslanců + volby 2006 + KRAKATICE atd. Jak jste jistě slyšeli i oni pane Matějka, když Langr mluvil na sjezdu, přiznal otevřeně, že jeho hlavním úkolem bylo sestřelit Paroubka. Inu spojenců měl dost a jistě použil opět znalosti, když pobýval na  ministerstvu vnitra a hlavně zblbnul mládež přez internet  vajíčkárna, ISSOVÁ  - pracovitý gauner, jak ráčej prominout ne blbec. Páni novináři ( dodnes mi není jasno kdo je majitelem novin ), nikdy jsem nepoznal horší štvanici na politika a stranu. Nikdy jsem nepoznal tolik špíny co ODS vytvořila.  Selhaly Lidové noviny, Právo atd.- hlavně jejich redaktoři- nepsaly objektivně a zúčastňovali se té štvanice. Již jsem to zažil 4x  : za Hitlera, v r. 48, v r. 69 a v r.2010.                                   

Ráčej odpustit pane Matějka do muže, který neprohrál a slušně odešel se nekope ( opět mi to připomělo jistou dobu ). A nezloběj se  proti komu a koho ráčej likvidovat nyní?

 

P. Vandas 26.6.2010 15:14

Re: Ráčej odpustit pane Matějka

 Pane Nováku, to co píšete je smutné, avšak vězte, že tolik jedovatých a podlých sprostot a nadávek, kterými jste vy obdařovali, nejen ODS, ale i své vlastní, Melčáka,Snítilého,Pohanku, Zemana a jiné jsou dostatečně výmluvné,aby,řečeno s jistým EU politikem "Jste nezmeškali dobrou příležitost ,mlčet." Zatím co se v ODS tento svinčík snaží uklidit, vy jste se svým, ani nezačali.

J. Slanina 26.6.2010 16:46

Re: Ráčej odpustit pane Matějka

Tož asi takhle, pane Novák. Na rozdíl od vás, aniž bych byl příznivec ODS a vůbec žádné strany a navíc se mnou necloumá svinské chování ČSSD jako s vaším majestátem chování ODS, mne ještě žádný "politik" z kterékoliv strany osobně neurazil. To se povedlo pouze nejlepšímu diskutérovi mezi nimi.

http://www.youtube.com/watch?v=DiHvh8KSVFw

V. Brož 26.6.2010 14:35

Komentář

Tak jsem si přečetl komentář v mfDnes p. Komárka k vládě p. Fishera. V jeho očích téměř neobstál. Dokonce se ztotožnil s hodnocením M. Topolánka, že uhne ještě dříve a to z důvodu svého původu. Mně naopak byla tato vláda velice sympatická, p. Fisher spravoval a vykonával službu státu a vlasti s přehledem a noblesou  o celé řády převyšující předchozí vládu M. Topolánka, která  vládla jen pro svůj prospěch a svých soukmenovců, (viz případ Hřebíček a jeho zázračné zbohatnutí, muž se slovní zásobou desetiletého chlapce, jak o něm napsal jeden reportér). To vůbec nemluvím o kolosální mezinárodní ostudě, kterou nám tato vláda svým primitivním antievropanstvím (kromě jiného) dělala. Pokud se týče p. Komárka, tak při pohledu na jeho fyziognomii soudím, že je stejného původu jako p. Fisher.

J. Slanina 26.6.2010 16:58

Re: Komentář

Pomíjím, pane Brož, že si pletete tesařskou potřebu se záhonovou rostlinou, ale v období vlády Topolánka proběhla jedna daleko největší mezinárodní ostuda a to sestřelení vlády země předsedající EU. Netušíte náhodou, kdo si z ní ušil botičky od Diora?

BTW: Při pohledu na fyziognomii nejlepšího diskutéra Evropy soudím, že je stejného původu jako pan Ščuka.

V. Brož 26.6.2010 17:20

Re: Komentář

To nebylo předsednictví. Víte jakou srandu měla EU z toho, že jsme jí to chtěli osladit? Nebo ta Entropa. Vždyť ti chlapi se chovali jak rozjívení puberťáci. Vzpomeňte jak Topol poučoval Obamu a co má Topol dnes?  Obama už zařídil růst přes 3%. Nebo jak Topol vyřešil plynovou krizi? Nepodstrčit mu tam neodsouhlasený dodatek tak EU neměla co řešit.  Nebo, když tam hradní pán, typický narcis a autokrat poučoval EU parlament, že je nedemokratický?

J. Slanina 26.6.2010 18:46

Re: Komentář

Já tedy skutečně nevím jakou srandu měla EU z našeho předsednictví (nebo snad podle vás nepředsednictví), ale každopádně já mám docela slušnou prču z vašeho kouzelného mimonění.

BTW: Čímpak jsme to vlastně chtěli té Evropě osladit, když nám stihla zlikvidovat téměř všechny cukrovary?

V. Brož 26.6.2010 21:20

Re: Komentář

Sladit Evropě chtěli oni, tedy ODS. Vás ani mně se na to neptali.

P. Vandas 26.6.2010 19:37

Re: Komentář

Pane Broži, Vy jste duševně setrval ještě v protektorátu. Ta slova "soukmenovců" a těžká starost o původ a fiziognomii různých osob nezapře náckovské vidění světa. Docela bych uvítal komentář k vašemu frenologickém obrazu. Jste alespoň blonďatý a modrooký ?A co lebka, jak jste na tom?

V. Brož 26.6.2010 21:17

Re: Komentář

Soukmenovce jsem opsal od Topolánka, jinak jsem modoroký. Lebku mám ok a IQ také.

P. Vandas 26.6.2010 22:02

Re: Komentář

S tou poslední položkou bych si ,být Vámi, tak jist nebyl.

P. Vandas 26.6.2010 10:13

Koaliční potenciál ČSSD ?

Jedním z důvodů prohry ČSSD, je chybějící koaliční potenciál. Paroubek to odbyl jednou a ještě mylnou větou."Pravicoví publicisté rádi píší o nízkém koaličním potenciálu ČSSD. Je

to nesmysl, prostě proto, že česká pravice á priori nemá zájem o

spolupráci s ČSSD." Píši mu nedostatečnou. Jako nezareagoval včas na měnící se nálady voličů a neprovedl obměnu tváří ČSSD. Nepochopil, že lidé ať na pravici tak i levici budou chtít výběr. Odliv hlasů ODS k TOP 09 a VV,byl ještě masivnější než u ČSSD a přesto nevyvolal u ODS hysterický křik o odpadlících zrádcích a zaprodancích, který předváděla ČSSD proti logickému možnému spojenci na levici.Tím, že zadupal do země Zemana, ztratil možného spojence a odradil množství svých voličů, kteří než by volili mezi  Paroubkem  a Zemanem, raději nevolili. Chybějící desetiny procenta, dělící Zemana od sněmovny jsou osobní zásluhou a podrazem Paroubka. To on zabránil, jeho účasti v televizní debatě a zfalšoval průzkum v severočeském kraji, to on trval na tom,že 5% tam podporu nemá, a tudíž nemá nárok. Lhal a věděl to. Výsledky voleb jej usvědčily. Zeman získal v tomto kraji přes 6%. Těch chybějících  Zemanových 5% je přesně ten rozdíl, který je mezi porážkou a vítězstvím.

J. Štrobl 26.6.2010 9:59

Povšechné doplnění článku páně Matějkova

V textech mého oblíbeného aTea jsem narazil na následující odstavec:

"Všímáme-li si zacílení blbosti, můžeme identifikovat blbce intenzivní a extenzivní. Ti první soustředí svou energii do jednoho bodu nebo na jeden cíl. Neustanou, dokud objekt svého zájmu nezničí, nerozklíží a neznehodnotí. Druhá skupina je velkorysejší a řádí na velké ploše, nezdržujíc se příliš detaily. Intenzivním blbcem bývá často náš životní partner, jako příklad extenzivního blba mě napadá ten, jenž se stal premiérem následkem úleku svého předchůdce, byl jím za úleku všech, kteří jako blbci spoléhali na zdravý rozum a chce se jím stát opět s využitím blbosti svého nástupce, blbého volebního systému a neméně blbého přístupu neustálým houpáním v sociální síti zpitomělých občanů."

Naprosto jasný příklad, jak zcela jednoduchá pravda nahradí spoustu "erudovaných" politických rozborů.

Pokud by snad měl někdo zájem o celý článek pak:

http://ateo.cz/t/12-uvod-do-typologie-blbcu/

P. Vandas 26.6.2010 10:26

Re: Povšechné doplnění článku páně Matějkova

 Z Vašeho textu není úplně zřejmé, o kom mluví. O Paroubkovi ? Jinak,vcelku trefné. Já jsem se setkal s dělením na blce líné a pracovité, přičemž je zřejmé kdo z nich je nebezpečnější. Paroubek je jistě, a to mu upřít nelze, blbec obvzlášť pracovitý. Jak zaznělo v jeho textu, povzdech, že byl obklopen v ČSSD blbci línými, jen dokresluje bídu levice. Musí tam být smutno, v tom domě lidovém.

J. Štrobl 26.6.2010 10:35

Re: Povšechné doplnění článku páně Matějkova

Arciže o Paroubkovi.

P. Vandas 26.6.2010 9:19

Zapoměl na studenty.

 Ať pročítám jeho pláč nad hrobem, znova a znova, nenacházím mezi důvody pádu studentské volby. Postup ČSSD, proti studentským volbám byl stupidní. Jejich zákaz a vyhrožování ředitelům školským zákonem, je příkladem politické stupidity.Paroubek svým vystupováním prokázal, stejnou politickou prozíravost, jako kdysi Štěpán v ČKD, kdy nakrknul celý národ svým blbým výkřikem, že: "15ti leté děti nebudou rozhodovat o tom ,kdo bude prezidentem!" Výsledek je známý. Stejný přístup Paroubka a Ratha ovlivnil volby více, než si připouštějí. Tento národ vydrží hodně, avšak když někdo sáhne na jeho děti, pak se nas*re. Tam jsou ti dospělí chybějící voliči ČSSD. Jednak ti, kteří nechtěli volit proti nadšení svých dětí a vnuků, a dílem ti, kteří nebyli ochotni brát si půjčky na svou spotřebu z kapes budoucích generací.

Krátce, ČSSD prohrála boj o mladou generaci a proto prohrála.

J. Slanina 26.6.2010 9:31

Re: Zapoměl na studenty.

Jó, když dva činí totéž pro velkého jyrku to není totéž.

http://zpravy.idnes.cz/studentske-volby-jsou-pro-cssd-agitace-paroubek-ale-do-skol-muze-pxk-/domaci.asp?c=A100427_103954_domaci_klu

J. Štrobl 26.6.2010 9:18

Paroubkovy bláboly

Výše komentovaný blábol jsem bohudík nedokázal přečíst celý. Nicméně jsem zjistil, kam na ty bláboly Paroubek chodí. Člověk přece má poznat cizí know-how. A přišel jsem na to!!! Ano přátelé je to Generátor blábolů. Naleznete jej zde:

http://www.generator-blabolu.cz/

Perfektní aplikace, která uspokojí nejširší publikum a nejrůznější požadavky. Vhodná především pro politiky a úředníky ve státní správě.

P. Vandas 26.6.2010 10:28

Re: Paroubkovy bláboly

 To jste udělal chybu. O mnoho zábavy jste přišel.

J. Štrobl 26.6.2010 10:39

Re: Paroubkovy bláboly

Když já žvanily k stáru už nějak nesnáším. Když něco podobného poslouchám nebo čtu, tak se vždycky naštvu. No, holt už nemám takové nervy jako zamlada. Přeci kvůli někomu takovému nepřivodím infarkt.

P. Vandas 26.6.2010 10:50

Re: Paroubkovy bláboly

 Z toho si  infarkt nepřivodíte, naopak po přečtení nazříte tu obsahovou prázdnotu a neschopnost nejen Paroubka ,ale celé ČSSD. Pro mne to bylo vcelku zábavné čtení, něco jako listovat starým, Rudým právem. Všechny hlavní důvody porážky tam chybí a všechny bláboly ,které se ukázaly jako mylné, tam jsou v míře široké. Je to jako kecy ředitele zkrachovalé firmy, který tvrdí, že to způsobili hloupí odběratelé a vyčůraná konkurence.

J. Štrobl 26.6.2010 12:06

Re: Paroubkovy bláboly

Tak jsem si to podrobně přečetl. Máte pravdu - myšlenková zácpa a slovní průjem. Nicméně asi dvě věci mě uhodily do očí. Paroubkova lítost nad tím, že se mu nepodařilo jako Ficovi na Slovensku zlikvidovat komunisty a pořídit si tak cca o 10% hlasů víc. A kauza Altner, kterému ČSSD nezaplatila dohodnutý honorář. Dovoluji si citovat:

"Dovoluji si tvrdit, že pokud bychom nezměnili po sjezdu strany v roce 2007 na právním poli v této cause přístup z pasivního na aktivní, měla by dnes sociální demokracie velmi vážné problémy."

Co tím aktivním přístupem Paroubek myslí? Jedná se o uplácení nebo vydírání soudců? Přiznám se, že nic jiného mě nenapadá.

P. Vandas 26.6.2010 12:22

Re: Paroubkovy bláboly

 Asi začali Altnerovi místo placení "aktivně" vyhrožovat.

P. Vandas 26.6.2010 12:24

Re: Paroubkovy bláboly

Jinak ,všiml jste si, že nepoužil v textu slova, "mladí, prvovoliči nebo studenti" ?

J. Štrobl 26.6.2010 12:44

Re: Paroubkovy bláboly

No ani se nedivte. Ti všichni zasadili snad největší rány Paroubkově ješitnosti.

P. Vandas 26.6.2010 14:21

Re: Paroubkovy bláboly

 Ano,on touží po 10% komunistických hlasů a to je jeho zhouba, kdyby toužil oslovit těch 10% slušných, nevolících na levici, asi by musel změnit vše i myšlení.

J. Štrobl 26.6.2010 14:44

Re: Paroubkovy bláboly

To mi teda povězte, jak by Paroubek mohl oslovit slušného myslícího člověka. Vždyť i celá ta jeho filipika je jen výpisem z pochybných pochybných průzkumů a nadávek všem ostatním. Pokud ten člověk o něčem přemýšlí, tak je to pomsta všem, kteří se něj jen otřeli a o prostředcích jak se dostat k absolutní moci. V nenávisti ke všem konkurentům a protivníkům tak trochu připomíná Stalina.