2.5.2024 | Svátek má Zikmund


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
P. Vandas 27.6.2010 7:50

Re: Autora chválím pro jednu jedinou věc

Zdravím Vás, pane Polanský. Hned po ránu s Vámi nemohu souhlasit.Defraudanti,tuneláři.bankéři,ČKA,zlodějské státní zakázky, státní úředníci v tisících na ministerstvech a nekonečné bohatství ústavních činitelů? Toto vše, co jste vyjmenoval, není automatickým produktem pravice, ale naopak. Je to právě levice, která koncepčně svou dirigistickou politikou tlačí na růst bujného státního aparátu, na omezený přístup k zakázkám, jen pro vybrané a tím zvyšuje cenu zakázek. Defraudanti a zloději jsou na obou stranách rovnoměrně, a souhlasím s Vámi, že levice nezanikne, neboť vždy se najde část občanů, kteří žijí v jistotě,že za jejich neúspěch může zásadně někdo jiný, než oni sami. To je totiž levice.

J. Štrobl 27.6.2010 7:53

Re: Autora chválím pro jednu jedinou věc

Jako obvykle nemáte pravdu. Například ČT je levicová, v některých příkladech až extrémně. Pokud budou ve vedení levice extrémisté jako je Zaorálek, tak samozřejmě zaniknout musí, protože s demokratickou společností nemá nic společného. Není to však škoda, protože se demokratická levice obnoví sama.

J. Slanina 27.6.2010 8:21

Re: Autora chválím pro jednu jedinou věc

"Já nejsem svatoušek, to v žádném případě, ale jsou věci - veřejné peníze, když už si z toho někdo něco bere, tak tam musí zůstat ta většina pro ty lidi, pro ty občany." Věta, kterou řekl Vladimír Dryml a která má šanci zlidovět.

Co jméno, to pravicový lump, že pane Polanský?

Vilém Buriánek, Zdeněk Doležel,Vladimír Dryml, Jan Fencl,  Andrej Grega, Stanislav Gross, Jan Hanáček,  Josef Hojdar, Miroslav Jansta, Věra Jourová, Tomáš Kadlec, Jan Kavan, Eva Klimovičová, Luděk Krystýn, Jan Mareš, Michal Kraus, Marian Kuś, Otakar Kypta, Petr Lachnit, Egon Lánský, Josef Láznička, Jan Mládek, Jaroslav Palas, Jiří Paroubek, Ladislav Péťa, Karel Ponocný, Petr Pospíchal, Pavel Přibyl, Milan Pulec, David Rath, Zdeněk Richtr, Miloslav Řehulka, Jaromír Schling, Ludmila Schwarzová, Barbora Snopková, Marie Součková, Karel Srba, Jindřich Sznapka, IvoSvoboda, Vladimír Šiša, , František Vybíral, Jiří Vyvadil, Lubomír Zaorálek, Ladislav Zelinka, Eduard Zeman, Petr Zgarba, Lubomír Žemlička, Martin Vlasta,Karel Černý

S. Maršálek 27.6.2010 13:00

Re: Autora chválím pro jednu jedinou věc

Jak řekl Paroubek "vymytý mozek"!

J. Slanina 27.6.2010 13:22

Re: Autora chválím pro jednu jedinou věc

Správně, soudruhu Samueli Maršaku! Soudruh dryml je natolik vypláchnutej, že to poznal i nejlepší diskutér. Na druhou stranu, když je někdo "schopný" stvořit pro média podobnou větu jako soudruh dryml, není klasifikace jeho inteligence zase až tak obtížná!

P. Vandas 27.6.2010 14:33

Re: Autora chválím pro jednu jedinou věc

Jak řekla Paroubková "sexy mozek"?

V. Michl 26.6.2010 22:26

Pane Matějko,

dalo by se k tomu ledacos doplnit, ale to stačí. Nejsem kantor, ale píšu Vám 1*.

V. Michl 26.6.2010 22:25

Pane Matějko,

M. Machek 26.6.2010 21:21

Neurol???

Paroubek se snaží a někteří se možná obávají...no - já se obávám supercvoka Bezděka, jenž "vymyslel" důchodovou reformu. Když tady chybějí peníze, snížíme odvody o 20%. Bod číslo 1. Dokáže vůbec někdo normálně civilizovaně vystoupit a sdělit, na toho blázna pozor?

J. Štrobl 26.6.2010 20:55

Vrána k vráně sedá...

Když už jsem dneska přetrpěl výplod blogera Paroubka, tak jsem se podíval i na jeho profil na facebooku. Našel jsem tam zajímavou osobnost jménem Vladimír Trojan. Zaujal mne výrokem: "... já pohrdám Slováky jako byli a jsou Tiso, Dzurinda, Mečiar, Slota a Radičová, nikoliv slovenským národem. Proti tomu jsem zde neřekl ani slovo, na rozdíl od pravičáků, kteří pravidelně xenofobně útočí proti Rusům a muslimům." Tak jsem se podíval co je to za ptáčka. Inu má zajímavé přátele. Od Martina Peciny, Hassana Charfo (vedoucí oddělení mezinárodní politiky ÚV KSČM) až po Matěje Stropnického jsou tam samé zajímavé odkazy. Nejen na Josku Skalníka, Havlova přítele a práskače StB, který donášel na pracovníky amerického velvyslanectví, ale patrně většinu tam uvedených spojuje RIO. To je Revoluční Internacionalistická Organizace (http://www.onesolutionrevolution.org/?p=488&language=cs), která je zase součástí NAL, tedy Nové Antikapitalistické Levice. Zajímavý je i odkaz na KSČM Liberec, kde je zase odkaz na Rote Armee Fraktion. Tak se představuje kdosi z Oldeburgu, který má rád "staré dobré sovětské filmy". Konečně je tam odkaz na Pavla Olaha, jehož přátele si můžete proklikat sami.

Nejde Vám z těch všech kamarádíčků mráz po zádech?

P. Vandas 26.6.2010 22:14

Re: Vrána k vráně sedá...

Vrána k vráně sedá....

P. Vandas 26.6.2010 22:17

Re: Vrána k vráně sedá...

 No to jsem to zvojtil, nečetl jsem titulek. Jinak je to pěkná sebranka. Mě stačilo to ruské generálské individuum co přitáhl Zaorálek. Jak jen se jmenoval ? Ale byl to specialista na radary.

J. Štrobl 26.6.2010 23:06

Re: Vrána k vráně sedá...

Asi generál Jevgenij Bužinskij.

P. Vandas 26.6.2010 23:13

Re: Vrána k vráně sedá...

 Jo , díky! Ach, ta paměť.

Z. Novák 26.6.2010 20:31

Usmívám se

Když si představím Čecháčka s 10 000Kč - 20 000 měs. jako pravičáka, to je spíše klubizmus, něco jako fanoušek Sparty.

P. Vandas 26.6.2010 20:43

Re: Usmívám se

Pane Nováku, Vy si raději nic nepředstavujte. Tato schopnost Vám evidentně chybí. To Vaše umění v jedné větě o deseti slovech vtěsnat nejméně čtyři urážky, to je napapíry na hlavu. Zajděte si k lékaři .Uleví se Vám. Uvidíte.

Z. Novák 26.6.2010 20:24

Pane Linhart

Oni to berou hákem, nezapomenou,  že socialista byl třeba Masaryk, Čapek.......a komunisti likvidovali socialistiy a demokraty v r. 48 jako první, takže to přežili jen lidovci -Byla to strana levého středu a ještě to poznáme, jak chybí. Je to strana LUXE nejschopnějšího politika po sametu, který byl lepší nežli Klaus . To se ví.

V. Michl 26.6.2010 22:24

Re: Pane Linhart

Ano had na tři.

J. Linhart 26.6.2010 19:38

Krásný pocit :

Konečně, poprvé od roku 1948, si komunistů a socialistů, válejících se vzteky po zemi, dupajících nožičkou, prskajících kolem sebe,  nemusíme všímat, nedonutí nás hrát si s nima na jejich písečku.

P. Vandas 26.6.2010 20:05

Re: Krásný pocit :

 Pane Linharte, mluvíte mi z duše.Jenom se musíme modlit, aby ti našinci moc nekradli a tu dějinnou příležitost nepromarnili.

Z. Novák 26.6.2010 18:58

Pane Slanina

Jak již jsem zde napsal, slabý a bojící se diskutér používá místo slov odvolávky.

Mně hne žlučí Kalousek - kolik udělal veletočů a dodnes slyším jak se přikláněl ke spolupráci z komunisty a rozbil z tou zpěvačkou KDUČSL. Tedˇ leze do zadku Knížeti a je nejvíce pravicový.

J. Slanina 26.6.2010 20:25

Re: Pane Slanina

Asi takhle, pane? Nováku. Jestli vy osobně nejste, při vašem alternativním vzdělání coby absolventa VUMLu, schopen si vyhledat jakýkoliv odkaz, je to váš problém a ostuda.

BTW: Vy to asi nebudete mít v životě jednoduché. S vaší nesnášenlivostí k celým velkým skupinám občanů, potažmo žlučovitostí, byste měl vyhledat poměrně širokou škálu lékařských odborníků, od psychiatra až po gastroenterologa. Evidentně to přeháníte s požíváním artyčoků.

Z. Novák 26.6.2010 18:36

Pane Vandasi

Až budou jednou kopat a špinit sprostě do někoho z ODS tak se ho taky zastanu. Nechť má každý svůj názor a umí si ho obhájit. Když se cítí pravicový bude to mít nyní těžké - bude těžká doba a nepopulární opatření vezmou ODS hodně hlasů. Myslím, že se to projeví již v podzimních volbách, ale to je demokracie.

Ještě maličkost, zastávám se slabých v ČSSD, protože většina nemá, nebo neumí pracovat  s počítači a zatímco mladí sedí v kanceláři na zadku a vymýšlí a smějí se, třeba starým lidem oni o tom vůbec nevědí. A ta kampaň odradila hodně lidí a teď chybí strany levého středu a do parlamentu se dostaly na české poměry extremně pravicové strany pochybného původu. Škoda lidovců.

 

P. Vandas 26.6.2010 19:37

Re: Pane Vandasi

 A, že jste těch možností zmeškal.

J. Linhart 26.6.2010 19:52

Re: Pane Z. Novák

Špatných politiků z ODS i od jinud, by se(včetně Vás), neměl zastávat nikdo. Středolevá strana, volitelná slušnými lidmi v Česku ještě neexistuje. ČSSD má v opozici šanci se jí stát. Zatím si s komunisty ani socialisty nemusíme hrát. 

S pravicovou vládou, bez otravování komukoli u koryta rektálních alpinistů křesťanských a rodozelených zločinců, máme naději ve vytvoření smysluplných zákonů bez přílepků a jiných nesmyslů.

Z. Novák 26.6.2010 15:37

Pane Vandasi

Dobře jste napsal : " snaží uklidit  ". Je to vůbec možné? Stačí jedno slovo: PRAHA. Jinak máte pravdu co se týče bezradnosi ČSSD. A nejsem volič této strany.

P. Vandas 26.6.2010 16:52

Re: Pane Vandasi

Já též nejsem volič ODS.

J. Štrobl 26.6.2010 17:03

Re: Pane Vandasi

To je divné, já také nejsem volič ODS. Je tady vůbec někdo volič ODS nebo ČSSD?

P. Vandas 26.6.2010 20:10

Re: Pane Vandasi

 Abych to vzal popořadě a nevynechal, tak od 89tého jsem volil OF,ODA, ODS,ODS,ODS,KDÚ a nyní TOP 09. Nikdy jsem nelitoval.

J. Štrobl 27.6.2010 8:38

Re: Pane Vandasi

Zajímavé, já přesně tak mimo té KDU.