24.5.2024 | Svátek má Jana


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
František I. 22.1.2007 15:56

Re: Re: Re: Nositeli politické kultury u nás jsou...

Á, Mireček -Velký Trus (přímo krásné rudé indiánské jméno, za copa ho asi obdržel) zase vyvrhuje obsah mozku i žaludku. Ale nějak málo. Nejde mu to, i když se nutí. Na více než desítku sockomoušů dva Odesáky z partaje. Dobrý, ono mu snad z deseti mozkových závitů něco vyteklo.. No úspěch. Možná se o tom zmíní i Hallo noviny.

Křupan 22.1.2007 15:57

Re: Re: Re: Nositeli politické kultury u nás jsou...

Když se pojmenujou bývalí komunisté socani, tak je to kádrování? Zveřejnění těch jmen byla reakce na opakované poukazování na Tlustého z řad sockomů. Poslanci za ODS s komunistickou minulostí byli tři, včetně Tlustého. Vaše socanská partaj je bolševiky prolezká skrz naskrz.

MirekTopShit 22.1.2007 16:41

Re: Re: Re: Re: Nositeli politické kultury u nás jsou...

Když já fakt nejsem kádrovák, já to tak přesně nevím kdo kde byl a s kým  - ale to ví soudruh Ladislav N. (akorát mu některá jména, stejně jako komunistům, vypadávají dle potřeby a nepamatuje si). ODS   stojí na Melčákovi a Dalíkovi, zčehož usuzuji, že stojí za shit ( to prosím je slovo páně Topolánkovo). Ale máte pravdu, do parlamentu si Melčáka i Pohanku dala ČSSD - dobře jí tak. A ODS taky. Akorát mám o demokracii a konzervativní politice s Vlastimilem tlustým a Dalíkem v čele poněkud jiné představy. 

 

Ladislav N. :-))) 22.1.2007 23:43

... Re: Nositeli politické kultury u nás jsou...

Já vím, jméno Tlustý s jeho krátkou epizodou v KSČ se líp pamatuje, než zhruba 50% členů ČSSD - kdysi komunistů...

Holt, kdo nemá v hlavě...

jirka.s. 22.1.2007 17:52

Re: Re: Re: Nositeli politické kultury u nás jsou...

Milý shite! Netroufám si odhadnout tvé vzdělání, ale pokud něco tušíš o statistice a počtu pravděpodobnosti, tak bys sám musel přijít na to, že v té záplavě bývalých komoušů, kteří nalezli k socanům se nutně musí nalézt alespoň jeden trošku inteligentní a nezhovadilý.

Pete Brich 22.1.2007 16:21

Šetřete místem, Ladislave N.

a zkuste vypsat, kdo z ČSSD neby (není) členem KSČ nebo StB.

PB

bab 22.1.2007 16:34

Re: Re: Nositeli politické kultury u nás jsou...Ldislav N.

 Vážený Ladislave,

 vysvětlete laskavě důvod zveřejnění seznamu. Naprosto mi uniká.

  ČSSD byla po roce 1948 sločena s KSČ. Máte pocit, že tito pánové a paní měli po roce 1989 zapomenout na své sociální cítění, levicovou orientaci a vstoupit houfně do ODS ?

 Jste přesvědčen o tom, že mnoho dalších bývalých členů KSČ není v ODS nebo ji přinejmenším nevolí?

 To by se potom dalo s úspěchem pochybovat o Vašem duševním zdraví.

Vodák 22.1.2007 17:04

Re: Re: Re: Nositeli politické kultury u nás jsou...Ldislav N.

Budete se divit a pochybovat můžete o čem chcete ale já si skutečně myslím, že v ODS mnoho bývalých členů KSČ není. To, že komouši neustále opakují pár stejných jmen, počínaje Tlstým, který u nich byl dva roky, to jen potvrzuje. Já pochybuji o duševním zdraví těch, kteří srovnávají nynější komunistickou ČSSD s ODS. ODS může být jaká chce a má daleko do ideálu. To s mančaftem, který je na výběr v našem státě ani není možné ale je to  strana, která komunistům nejvíc vadí a momentálně jediná, která má sílu je zlikvidovat. Kecat na internetu nebo u piva dovede každý.

MirekTopShit 22.1.2007 17:10

Re: Re: Re: Re: Nositeli politické kultury u nás jsou...Ldislav N.

Blahoslavení chudí duchem, neboť jejich jest království nebeské - a byli to právě komunisté, kteří volili Klause, protože jim nejvíc vadil. Zkuste myslet, milý příteli...ale jinak přesně takto musí myslit zmatení čtenáři upravených informací od Ladislava N. Komunisty ODS likvidovala v letech 2002-04 tak, že drtivou většinu hlasování v parlamentě hlasovala stejně s KSČ....Tomáš Akvinský kdysi prohlásil, bojím se člověka, který přečetl jedinou knihu.... Ale to neberte osobně, takových je Vás víc...

Pete Brich 22.1.2007 17:47

Top Shit sedí.

Je to obsah vaší dutiny lebeční.

PB

jirka.s. 22.1.2007 17:57

Re: Re: Re: Re: Re: Nositeli politické kultury u nás jsou...Ldislav N.

V tom případě, hochu, ty se musíš od rána do večera klepat strachy. Ale nezamlouvej to, kolipak knih si přečetl ty? Mám takové pro tebe neblahé tušení, že se tě asi bát nemusím.

MirekTopShit 22.1.2007 18:04

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Nositeli politické kultury u nás jsou...Ldislav N.

Jak vidíte, přátelé, čtu takové klenoty, jako jsou vaše plody. Přečetl jsem dokonce Co si myslí Topolánek - ten t.r.o.u.b.a mi to i podepsal.

jirka.s. 22.1.2007 18:24

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Nositeli politické kultury u nás jsou...Ldislav N.

Asi jsi mi nerozuměl, což v tvém případě docela chápu! Já jsem se ptal, kolik KNIH jsi přečetl! Víš, to je taková sloha potištěného papíru, na který spisovatelé přenášejí své MYŠLENKY, a která se pak na jednom boku tzv. sváže (nebudu tě zatěžovat na kterém, jsou i knihy židovské) a jednotlivé stránky se dokonce očíslují pro lidi, co umí počítat do více než ty. No a pak se stránka za stránkou čte!

MirekTopShit 22.1.2007 18:33

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Nositeli politické kultury u nás jsou...Ldislav N.

Milý Jirko, kniha Co si myslí Topolánek,ISBN 80-86816-08-7, vydalo CEVRO, Praha 2005 - má 220 stran a dokonce několik volných listů na poznámky. Je opravdu slátanina, která by se Vám líbila. Proti tomu jsou MYŠLENKY od Vás, Jiří, opravdovým klenotem

. A jsem rád, že považujete Mirka Topolánka, za prostinkého jedince, který není schopen sepsati knihu.  (jen tak mimochodem zkuste vyjádřit česky ..se pak na jednom boku...abyste nevypadal jako....modroučky prostinký jedinec)   

bab 22.1.2007 20:07

Re: Re: Re: Re: Nositeli politické kultury u nás jsou...Ldislav N..Vodák

 Nejsem komouš, nikoho nesrovnávám a už vůbec nepochybuji o čestných, poctivých a čistých úmyslech všech voličů ODS.  I těch, co byli dříve v KSČ. Fakt jich taky pár znám. Svatozář nad hlavou by jim slušela.

 Dnes jsem poslouchala premiéraTopolánka na radiožurnálu. Nabádal KSČM k tomu, aby se zřekla symbolů, změnila název a jistě bude také důstojnou součástí levice.  A konstruktivní opozicí.  Vždyť vy si nevidíte do huby, říkala rozhořčeně moje babička, když někdo hloupě žvanil.

Pete Brich 22.1.2007 17:42

Půvabné je na tom seznamu babo (babe),

že tam jsou většinou lidé, kteří v roce 1968 bránili znovuobnovení sociálně demokratické strany u nás.

PB

MirekTopShit 22.1.2007 18:26

Re: Půvabné je na tom seznamu babo (babe),

Ano, většinou, 5 z nich vstoupilo do KSČ před rokem 1968, modrý bobečku... 

pepe 23.1.2007 18:35

Re: Re: Re: Nositeli politické kultury u nás jsou...Ldislav N.

Tím,že su soc.demokracie sloučila v roce 1948 s komunisty bych se být Vámi příliš nechlubil.To totiž umožnilo puč.

Pazúr 22.1.2007 15:14

A já blbec pořád myslel, že třeba poslanec Kot byl jenom obyčejnej ochmelka, který přeběhl

od ODS k US-DEU pod příslibem nějakého koryta, a ono ejhle, on vlastně podle autora dal v minulém volebním období Topolánkovi lekci z politické kultury, protože ODS všemi silami usilovala o nedůvěru a "nulovou toleranci" koaliční vládě ČSSD-US-DEU a KDU-ČSL, ačkoliv podle politické kultury ji měla tolerovat, neb ČSSD byla v roce 2002 vítězem voleb ;-P jo autore, tak to chodí, když používáte dvojí metr ;-P;-):-P:-D

MirekTopShit 22.1.2007 15:20

Re: A já blbec pořád myslel, že třeba poslanec Kot byl jenom obyčejnej ochmelka, který přeběhl

R^

milan007 22.1.2007 15:37

Re: A já blbec pořád myslel, že třeba poslanec Kot byl jenom obyčejnej ochmelka, který přeběhl

První tři slova jsou OK, ten zbytek nic moc :-)

vajan 22.1.2007 15:06

Havlíček

Je to zajímavé, že zrovna u Lidového domu zemřel KHB. Jen nevím jak mohl znát JP, protože kdysi napsal: " Kdo si nechce hubu spálit, musí mlčet nebo chválit".

Projekt_B 22.1.2007 14:57

Zaujatost vs. principiálnost

Ať se přihlásí ten levičák, který podporuje jednání p.Melčáka a Pohanky. Ať se přihlásí ten pravičák, který by v případě úplně analogické situace, tj.ČSSD+KDU+SZ 100 hlasů, podpořil poslance ODS, kteří by vtakovou vládu podpořili. Nehlašte se všichni:-) 

Křupan 22.1.2007 15:09

Re: Zaujatost vs. principiálnost

ODS předtím neuspěla ve volbách proti Zemanovi a v dalších proti Špidlovi. Taky jim přeběhnul poslanec Kott. Nevzpomínám si však, že by ODS jednala tak hystericky, jako to dělají paroubkovi sockomové. A to jde.

Pazúr 22.1.2007 15:17

Re: Re: Zaujatost vs. principiálnost

ODS usilovala téměř na každé schůzi psp o vyslovení nedůvěry vládě, a míra hysterie třeba poslance Tlustého nebo hejtmana Bendla si s tou dnešní Paroubkovou nijak nezadala ;-P že to neustále nepřetřásala všechna tzv. "nezávislá" média, stejně jako nyní přetřásají kdejaký Paroubkův žblept, to si musíte stěžovat na jiné lampárně ;-P;-D

bab 22.1.2007 15:17

Re: Re: Zaujatost vs. principiálnost

 Vzpomínáte velmi špatně. Jednala. Najděte si reakce v tehdejším tisku.

 A jednání v poslanecké sněmovně v době "nulové tolerance" bylo ze strany poslanců za ODS stejně hysterické.

 Je vhodné PAMATOVAT si vše, ne jen to co se nám hodí.

Křupan 22.1.2007 15:23

Re: Re: Re: Zaujatost vs. principiálnost

Pamatovat? Dokonale mi utkvěl v paměti paroubkův povolební projev. Tohle snad nemá obdoby od 50-tých let. A taky to, že buď socani zůstanou u moci, jinak je budou zavírat, hovoří za vše.

Ta nulová tolerance se týkala zákonů, které prohlasovávala sockomská 111. Plno ostatních zákonů ODS podpořila.

bab 22.1.2007 16:22

Re: Re: Re: Re: Zaujatost vs. principiálnost

 Paroubků projev byl POVOLEBNÍ. Vaše slova. POVOLEBNÍ. Šířit se o situaci, ve které je řekl, je zbytečné, každý situaci vyhodnotíme jinak. I další slova, která vyřkl, jsou z konkrétní situace. Mám Vám citovat různé výroky pravicových poslanců?  Ale  proč?!?!?

 Tato politická kultura je hanbou všech politiků.

 "Plno ostatních zákonů ODS podpořila". Řekněte si větu nahlas. Slyšíte tu blbost?

 Každá ze stran ve sněmovně plno zákonů podpořila.

 Ale nulová tolerance, to doufám, se nebude opakovat, jakkoliv se mi nelíbí způsob "USTAVENÍ VLÁDY".

milan007 22.1.2007 15:38

Re: Zaujatost vs. principiálnost

Zajímavý není princip , ale reakce pana Paroubka. Připadají Vám normální ??

jirka.s. 22.1.2007 18:16

Re: Re: Zaujatost vs. principiálnost

Prosím, buďte tak laskav a sdělte mi, kdo to je, PAN Paroubek?