3.5.2024 | Svátek má Alexej


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Jara London 5.10.2007 15:49

Re: Re: Jak to bylo s Langerem

To není názor, Stando (Grossi?), to je skutečný průběh dění na místě. A vaše jednoduchoučké blábolení na podstatě věci samé nic nezmění. Jak vidím, prostému opavdu vše prosté. Určitě se také domníváte, že Jirka Paroubek je fakt borec.

Mistr Jan Hus 5.10.2007 12:00

Langer může všechno, je modrý a je člen státostrany!

;-D

Kvetla 4.10.2007 22:45

Re: Re: pane wagnere-kde berete svoji jistotu,že pan langer je nevinný???proč za vše mohou paroubek a další členové čssd-je mě vás líto-jste jen ubohý papoušek,který na obrano ods je schopen každé lži ,pomluv,mlžení

Inu přeci zaskočili na dvojku a na chlebíček zadarmo...Rv

Standa 4.10.2007 22:19

Re: Jak to bylo s Langerem

Jára London a  jeho článek. Že se píší blbosti na internetu, to člověk chápe. Ale tenhle Jára ,to je  mimořádný  pán, který se mezi normální lidí nehodí. Hloupější názor jsem na internetu, ještě nečetl. Je to skutečně hloupější než jsem čekali.

Standa 4.10.2007 22:10

Novináři

a jejich chtivost manipulace lidmi je neskutečná! Wagner a jemu podobní nás neustále ohlupovali lží, že Kubice má pravdu.A celá komedie byla o tom, aby se Kubiceh zpráva dostala do medií.Novinářům, potažmo mediím, nevadilo ohlupování národa před volbami.

Vždyť ten kdo zorganizoval shůzku jak vidno měl i druhý plán v plánu, aby se lži dostaly ven přes media a media to chtěla. Proto nikdo z medií se neptal zda je Kubiceho zpráva pravdivá, protože chtěli, aby vyhrála ODS. Povedlo se jim to a tak by měli mlčet, protože jsou spoluviníky manipulací davu-národem (tak jak jsou k tomu vychováváni finančními toky).Za manipulaci lidmi a nekulturnost v politice mohou především media.

vládík 4.10.2007 20:45

Re: pane wagnere-kde berete svoji jistotu,že pan langer je nevinný???proč za vše mohou paroubek a další členové čssd-je mě vás líto-jste jen ubohý papoušek,který na obrano ods je schopen každé lži ,pomluv,mlžení

A kde vy svoji jistotu, že Langer (vl. jména se píší s velkým začátečním písmenem) je vinen.  Co viděly kamery (tedy co mohli vidět i novináři) je zdikumentováno. Byla to právě otevřená stránka (a jen tato stránka).  Takže kdo tady po někom papouškuje?

A proč si nepoložíte třeba otázku, kterou klade autor (a kterou jsme si již položili mnozí): co dělali novináři na tajném jednání (byť o přestávce).

kamil 4.10.2007 19:56

pane wagnere-kde berete svoji jistotu,že pan langer je nevinný???proč za vše mohou paroubek a další členové čssd-je mě vás líto-jste jen ubohý papoušek,který na obrano ods je schopen každé lži ,pomluv,mlžení

loula 4.10.2007 18:35

Re: Jak to bylo s Langerem

Poněkud ve vaší konstrukci chybí fakt, že Langer šel na záchod. Ale to jistě také zařídil Bublan, on totiž těsně předtím naléval do Llangra šaraticí.i.

gerontusinza 4.10.2007 17:59

Jasně rozumím! Re: Re: Vy jste fakt neskutečný eskamotér. Re: Jak to bylo s Langerem

S USA na věčné časy a nikdy jinak. I ten 1. máj nám zavinili a zavedli v USA ( a my si ho vůbec nevážíme a idioti v senátu chtějí blbé sváítky jara...;-D) a takoví staří pitomci jako Neruda o tom psali i fejetony....  Já si přeji aby zde platili zákony USA,  aby alespoň blbci vašeho formátu poznali o co jim jde... Jenže bohužel, zde spíš za 30 let bude platit šáría a USA prohrajou válku s islámem...... :-/ nejsou tak silní, hrajou si na lidská práva. Jenže o to muslimovi a hinduistovi nejde, on chce tam...... ;-D

jirka.s. 4.10.2007 17:25

Re: Kurňa!

Neměl by sis tu marjánku trošku zředit? Nebo že by se ti už po tom metanolu stmívalo?8-o8-o8-o

jirka.s. 4.10.2007 17:17

Re: Vy jste fakt neskutečný eskamotér. Re: Jak to bylo s Langerem

Ano, správně, geronte! Lidé s nižší inteligencí a provokatéři, by měli být daleko více omezeni! Nejlépe zase za mřížemi, kam by je poslali lidé vysoké inteligence, asi nejspíše podobní tobě, že, gerontosaure? A nad těmito vybranými jedinci by se skvěl ve své velikosti jeden jediný vyvolený Velký přítel, jehož obraz by musel být i v poslední kadibudce v Horní Dolní! Nejlépe by vyhovoval nejspíše tento:   http://www.photo-base.biz/displayimage.php?pos=-404

PetrH 4.10.2007 17:12

Re: Vy jste fakt neskutečný eskamotér. Re: Jak to bylo s Langerem

Máte pravdu, takové jisté by měl někdo nějak omezit, ale nejspíš se tak neděje... odkud píšete?

Marta 4.10.2007 17:07

Re: Jak to bylo s Langerem

 pane Londone, mám stejný názor jako vy.

gerontusinza 4.10.2007 17:06

Nepochybně Re: Pan Langer by přeci nic takového nikdy nemohl způsobit. Je to férově a čestný politik

jinak se mo o něm ani nezdá. Jen jaksi když otevře hubu tak je to tak ňák jinak......;-D

čumil 4.10.2007 17:05

diskutáci

požadejte soudruha janečka z cetéčka aby pusti zaznam ze seance tajnejch s demokratickejma politikama a navrch přidal idiota dřive souputnika a kamoše vaši kratka nouhavice světoznameho křivaka saši von drky znameho tež jako křivahuba  křivýcharakter pak tady majlujte než vypnou proud(Y)(Y)(Y)

gerontusinza 4.10.2007 17:03

Vy jste fakt neskutečný eskamotér. Re: Jak to bylo s Langerem

Takže von si to na sebe napsal Kočka a Pablbkoparoubek sám oni troubo, co? Jistě není nad svobodu slova, ale po přečtení vaší "hlubokomyslné" etudy mám pocit,  že že lidé s nižší inteligencí a provokatéři, by měli být daleko více omezení nikoli jen svým rozumem ale úměrně i ve svých činech.;-D;-D 

Venkovan 4.10.2007 17:00

Politika

to je ošemetná věc.Politik říká né co si myslí,ale co chců lidé slyšet.Osobní a morální kvality nejsů ůplně až tak podle vzoru Rychlých šípů z knih pana Foglara.Tož je to takové bratstvo co dokáže handlovat úplně se vším.V tem lhaní je to taková ustálená patová situace napříč politickým spektrem.A novináři "sů nezávislí",ale noviny jejich chlebodárca hájí barvy nějakého dresu.

Psí vrah Čumil 4.10.2007 16:51

Re: Ad práskači v rozhlase: Míněn ten, kdo to do rozhlasu donesl.

No ano - ale ne v rozhlase. Zdroje jest krýti, Xavere...:-/

Žulový Aston 4.10.2007 16:37

Re: Re: Jara London - spisovatel sci-fi

Ale Řepka-Volvolánek nám tvrdil, že všechny tyto kauzy dotáhne ODS dokonce.... A tak se nám k tomu nemá, sliboval žalobu na Českou televizi, a taky tak nějak najednou nic....že by to snad byly kecy, ale tomu nevěřím....

PetrH 4.10.2007 16:33

Re: Jara London - spisovatel sci-fi

Langer a Topolánek nejsou ani policie, ani soud. To si o sobě myslel tak Paroubek, že může všechno.

čtenář zdrojů 4.10.2007 16:27

Jara London - spisovatel sci-fi

Jara London nám nesdělil, jak je možné, že ten nepříjemný obsah Kubiceho zprávy nebyl dodnes použit na obžalobu předáku ČSSD. Jara London nějak nepochopil, že ODS už více jak rok vládne, patří ji vnitro a min.spravedlnosti. A furt nic, furt neznáme ten dle Londona pro socany nepříjemný obsah. Zatím známe jenom tz drby, co údajně nechal Tvrdík zkompilovat. Že by Langer a Topolánek chranili Paroubka a ostatní socanské předáky? Nebo, že by Tvrdík řídil i špičky ODS?

Jara London 4.10.2007 16:13

Jak to bylo s Langerem

Langera nemusím, už kvůli jeho podílu na kauze LTO a podpoře radaru, ale se zveřejněním Kubiceho zprávy nemá vůbec nic společného. Dokonce ani to, že utajovanou zprávu nechal ležet na stole, by nebylo problémové - byla v místnosti certifikované NBÚ, kam mají přístup pouze prověřené osoby (viditelně čistě hypoteticky) a kde všichni zúčastnění měli jednu její kopii k dispozici. Novináři v těchto prostorách neměli vůbec co dělat. Je pravda, že při odchodu z místnosti měl Langer zprávu zavřít a uzamknout do kufříku, byť šlo jenom o chvilkovou nepřítomnost. Za to dostal svých "9 v českejch na stůl". Akci "novináři" a únik informací ze zprávy ale organizoval zcela jiný člověk - všeho schopný šéf Paroubkových poradců Tvrdík s cílem zdiskreditovat pro ČSSD a její lídry vysoce nepříjemný obsah zprávy. Tvrdík se rovněž postaral o to, aby Bublan dohlédl na "operaci" a dal včas echo novinářům, že zpráva je volná (použil k tomu informací o některých Bublanových aktivitách z minula - původně Bublan tuto akci odmítl). "Novinářská verze" zprávy poskytnutá ČRo byla navíc zkompilována ze dvou výtisků. O tom se ale už veřejně prakticky nemluví. Tvrdík se postaral i o to, aby se "správným" novinářům dostaly do ruky i částečné spekulace o Paroubkovi, bez kterých by nebylo možné nebo velmi obtížné "spravedlivé morální rozhořčení" špiček ČSSD a ztratilo by na razantnosti i obvinění a diskreditační kampaň proti ODS, postavená na tvrzení, že za únikem zprávy stojí ona.

Yarda 4.10.2007 16:10

Potěšilo mne, že členové vlády se na své náročné poslání připravují

i studiem odborné literatury. Například o řízeném úniku informací z nejvyšších kruhů se píše v knize "Jistě pane ministře", II. část, epizoda "Časovaná bomba" strana 220, autoři Jonathan Lynn a Antony Jay.

Xaver 82.117 4.10.2007 15:58

Jo když Langr vyšpulí na tváři nevinného kapříka

jsem dojat jeho čistou a upřímnou duší, Gross by to neuměl líp...;-)

Xaver 82.117 4.10.2007 15:56

Ad práskači v rozhlase: Míněn ten, kdo to do rozhlasu donesl.

A to se dá zjistit. Tož tak strécu....;-)

I-Worm 4.10.2007 15:47

Re: Re: pane Wágnere

podle jeho kariéry v posledních měsících to bude asi pravda. Nejspíše překáží.

Psí vrah Čumil 4.10.2007 15:41

Re: Hm, Xavere, kdyby v tom rozhlase byli práskači , byla by situace už daleko jednodušší -

Což ovšem nemá nejmenší vliv na hodnocení Langrova prostatického špílce.

Psí vrah Čumil 4.10.2007 15:39

Hm, Xavere, kdyby v tom rozhlase byli práskači , byla by situace už daleko jednodušší -

práskli by totiž toho, kdo jim ten Kubicův canc hodil...:-/

Xaver 82.117 4.10.2007 15:27

Vypadá to, že hru na 100x opakovanou lež hraje autor.

Samozřejmě, že únik celé Kubiceho zprávy do rozhlasu umožnil někdo jiný. Ale Langr na té schůzi ukázal, že neumí nebo nechce umět pracovat s materiály ve stupni utajení a umožnil, aby si část Kubiceho zprávy mohli novináři ofotit. A je současným ministrem vnitra, na rozdíl od práskačů v rozhlase.

čtenář zdrojů 4.10.2007 14:55

Libero

když už jsme u těch přezdívek, tak věřte že jsem je začal používat až poslední dobou. Když už Vaši soukmenovci nejméně 2 roky používají "dětinské přezdívky" jako třeba Paroblb, Paroprase, Puchejř, Drát, Koloťuk, Grosstapo atd., tak jsem si dovolil zařadit se mezi Vás inteligenty a používat Vaše pravicové metody.:-P