21.6.2024 | Svátek má Alois


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Aleš 4.10.2007 7:33

opravdu

si pane Wagnere myslíte, že zájem policie bylo  vyšetřit , jak se dostala Kubiceho zpráva do mediií? Kdyby ano, muselo to být přece dávno vyšetřeno a známo. Navíc tajný materiál jako první zveřejnil veřejno právní rozhlas.

Pan Langer- má nepochybně z ostudy kabát . Ministr vnitra dostal pokutu za to, že před kamery ČT nechal k volnému použití tajný materiál.   Pan ministr  vnitra před kamerami televize ostentativně jako poslanec opoziční strany porušuje  zákony tohoto státu.. Jistě po tomto verdiktu stoupne jeho autorita v bezpečnostních složkách . PlaTÍ KOZEL ZAHRADNÍKEM

loula 4.10.2007 7:29

Vážený pane Wagnere,

pokuta 9 tis je pitomost stejně jako vaše bádání nad tím, kterou že stranu si novináři vyfotili. Podle mne se věc má tak, že Langer má bezpečnostní prověrku nejvyššího stupně a v této kauze před všemi ukázal, jak se má zacházet s tajnými dokumenty. Jistě je dostal proti podpisu a tak za ně po dobu, po kterou je má k disposici, beze zbytku zodpovídá. Pokud je nechal bez dozoru tak, že nevináři k nim měli přístup, tak by měl o tu bezpečnostní prověrku přijít, bez ohledu na to, zda z té zprávy si ofotili všechno nebo jednu stranu. Před léty - za bolševika - jsme v hospodě našli dokumentaci k části jedné stanice metra (týkala se objektů civilní ochrany). Poslali jsme ji zpět, a dotyčný pracovník šel od válu, ne kvůli ztrátě dokumentace - její kopii měli, ale kvůli nedbalému zacházení s tajnými materiály.

Pavel 4.10.2007 7:22

Nečetl jsem přesnější článek na novináře. .....

Již několikrát při různých debatách jsem nachytal odpovídající na lži. Ale novinař , který vedl rozhovor vždy toto přešel. Znamenalo to že nebyl připraven na svoji práci? Nejvíce se to ale mění u politiků ČSSAD, at to ať BUBLAN, HAŠEK, RATH, a včera v " 21" pěkně pohořel prof. Hájek.

Jediný malér je, že ostatní novináři toto nečtou a pak  jsou nazýváni žumpou a podobně.

Grünner 4.10.2007 6:40

Někteří novináři a socani celého česka

jedna pakáž;-€(Y);-O!

jarmich 4.10.2007 6:35

Politiky hodnotit podle jejich činů,

ne podle toho, co o nich říkají zdělovací prostředky. Jen hlupáci mohou věřit tomu, co "novináři" píší, nebo říkají. Ale vzhledem k tomu jak to LID hltá, mě pojímá hrůza, s kým to tady vlastě žijeme.

xyz 4.10.2007 6:17

Pan Wagner by si měl především zamést před vlastním prahem

Co jeho šílené výplody a kombinace o Bémově cestě do Himaláje.

Hodnocení novinářů platí, jen musí mezi tu "žumpu" zahrnout i sebe.

eTony 4.10.2007 6:10

zde ani tak

nejde o nějakou zprávu, a nedej bože snad o její obsah ( o údajné pedofilii začal žvanit jako první sám šéf lihobaráčníků, zřejmě pod tíhou sexymozku ), zde jde o permanentní "třídní boj" vedený dělostřelci socialismu. A novináři ? Zprasenost sama, čest výjimkám .......

Mišák 4.10.2007 2:50

Neměl by Langr odstoupit?

Jakto, že ho k tomu po zaplacení pokuty (zaplatil ale nesouhlasí) zase vyzývači nevyzvali, že by si nebyli jistí, co mají momentálně povykovat a Paroubek jim nedal pokyn, neb má problém se soukromým skorobankrotem?

Projednávání tajného dokumentu veřejně požadoval Paroubek v přímém přenosu. Bublan pak asi asistoval fotografovi, který si stránku od Langra fotil a dle Bublana v papírech údajně i listoval (viz kecy u Moravce).

A to je přece zcela jasné, že rukopis ukazuje na Severu. To podtrhávání a zakroužkovávání ho zcela jasně usvědčuje, to by přece poznal i grafolog amatér, natož soudruzi z ČSSD!

Slava 4.10.2007 3:35

Re: Neměl by Langr odstoupit?

Vyzývači vyzývají, ale média o tom mlčí. Ten zbytek je blábol, který nemá s realitou co dělat. Kdo ty záběry viděl, ví, jak to celé bylo. Tím není řečeno, že tu zprávu někteří neznali dříve. Ostatně Topolánek ji citoval už dva týdny předtím.

eTony 4.10.2007 6:06

Re: Re: Neměl by Langr odstoupit?

víte akorát tak howno, o to víc ale tady pištíte .........

zíralek 4.10.2007 1:24

pochopil jsem tolik,

ať už si o Langrovi myslíme cokoli, může za to Paroubek;-D

zk 4.10.2007 6:54

Re: pochopil jsem tolik,

Vy zírálku, jste nepochopil vůbec nic:-D:-D:-D 

Honza 4.10.2007 7:50

Re: Re: pochopil jsem tolik,

jako vždycky.

Slava 4.10.2007 1:18

Veřejnost v zásadě ohlupuje každý

autor totoho článku také, ale u něj je to zřejmě smluvní náplň práce. Nevěřím tomu, že by takové hovadiny mohl psát z přesvědčení a podle zdravého novinářského rozumu. Kubiceho zprávou se přece nikdo vlastně zabývat nechtěl, svůj účel splnila pouhou svou existencí a dnem voleb. Něco se ale jaksi udělat muselo, aby se  vlk nažral a koza zůstala celá.  V tomto případě Langer porušil zákon téměř  v přímém přenosu, tak se to nedalo úplně zamést pod koberec. V civilizované cizině by už dávno nebyl ministrem a patrně by čelil dalším podstatně horším následkům.

šakal 4.10.2007 1:21

...A no jóóó...

...A běž už chrápat! ;-P

Slava 4.10.2007 1:29

Re: ...A no jóóó...

Pokud nemáte co říct, držte zobák, tyhle infantilní poznámky v argumentaci moc nepomohou.

eTony 4.10.2007 6:03

Re: Re: ...A no jóóó...

hele, ty krávo jeden, šakali zobáky nemaj .......

zk 4.10.2007 6:55

Re: Re: ...A no jóóó...

Ani Vaše příspěvky v sobě moc argumentů nemají, pouze Vaše pocity a domněnky8-o:-D

aut 4.10.2007 0:38

stokrát opakovaná lež

modrého soudruha Langera usvědčuje právě ta mizerná pokuta. Pokud se neodvolá bude to přiznání viny, že s fízlem Kubicem a Vidímem napomohl nehoráznému zmanipulování parlamentních voleb 2006.

mik 4.10.2007 0:40

Re: stokrát opakovaná lež

nejen většina zdejších žurnalistů je líná a neschopná přimět své mozky k činnosti, ale i někteří čtenáři, viď

STK 4.10.2007 0:57

Re: stokrát opakovaná lež

AUT!!

zk 4.10.2007 6:57

Re: stokrát opakovaná lež

Vás usvědčuje tento váš příspěvek z toho, že umíte pouze papouškovat tu stokrát opakovanou lež a neumíte nebo nemůžete používat vlastní mozek:-D:-D

šakal 4.10.2007 0:19

..."To vědí, tady se všecko vykecá"...

inspektor šakal ledvina, podepsán vlastní prackou :-)