21.6.2024 | Svátek má Alois


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Malý Aston 4.10.2007 13:25

Re: Nedbalost je

Máte pravdu.Dokumenty kdo a kde a kolik krade je potřeba označit jako Státní tajemství a pokud někdo řekne,že je to pravda hned zastřelit.Jinak tady bude pořád nepořádek. Jedni budou žalovat na druhé a nikam to nepovede jen k tomu,že se nám pěkně domluví a budou krást společně.:-D

loula 4.10.2007 13:55

Re: Re: Nedbalost je

Ale jdete do háje. Dokumenty, kdo a kde a kolik krade je třeba zavázat tkaničkou a co nejrychleji předat soudu k potrestání. Můžete mě vysvětlit, proč přesně toto Kubice neudělal? Pokud by to udělal, a na základě toho řada socdemáků již byla odsouzena, tak mu tleskám.

libero 4.10.2007 13:58

Re: Re: Re: Nedbalost je

No protože mu v tom inspekce úspěšně bránila, ne?

loula 4.10.2007 14:05

Re: Re: Re: Re: Nedbalost je

Ale ale, už půl druhého roku mu inspekce v ničem nebrání, naopak, tak proč ty důkazy nepředá nyní.

Je zajímavé, tři lidi z jeho útvaru tvrdí, že jim inspekce bránila a že byli politicky ovlivnováni, zatím co sedm lidí z jeho útvaru tvrdí, že to není pravda. Tak co si o tom myslet.

libero 4.10.2007 14:07

Re: Re: Re: Re: Re: Nedbalost je

nejspíš bránili těm, kterých se nejvíc báli.

Biolihová aféra vyšetřena byla, zamázla to pod velmi podivnou záminkou justice.

libero 4.10.2007 13:59

Re: Nedbalost je

Velmi expresivní Lojzíku, ale ono kolem již dříve uteklých dokumentů zase tak moc velký povyk být nemusí.

Xaver 82.117 4.10.2007 15:58

Jo když Langr vyšpulí na tváři nevinného kapříka

jsem dojat jeho čistou a upřímnou duší, Gross by to neuměl líp...;-)

libero 4.10.2007 12:55

No a že věci obsažené ve zprávě občas někdo vzpomenul

před jejím únikem jako kompletu?

Asi to byly věci více méně známé, třeba lihovou aféru vyšetřovala policie než jí v tom Bublan začal bránit, něco mohli prokecnou jednotliví aktéři, Paroubek na té lodi byl dávno před tím, něco mohl z kdovíjakých důvodů vypouštět Mrázek .......

Ono to prorůstání organizovaného zločinu do státní správy je veřejné tajemství už hezkých pár let, neviděl to jen Gross, Bublan, a útvary jimi zřízené  pro vyšetřování. Kubice se k tomu dostal jen díky kriminálnímu mordu Mrázka. Jinak to útvar pro vyšetřování korupce tutlal dál.

čtenář zdrojů 4.10.2007 13:12

Re: No a že věci obsažené ve zprávě občas někdo vzpomenul

Topolánek to vzpomenul několikrát, ale bez valného mediálního efektu. Podobně i soudruh Steigerwald v MF-Dnes. Také bez odezvy. No tak se muselo přitvrdit oficiálně sepsaným blábolem 4 dny před volbami.

Tohle ale není podstatné. Podstatné je, že Langerstapo ani Topolánek doposud nepředložili jediný důkaz, že ty bláboly jsou pravdivé.

Malý Aston 4.10.2007 13:26

Re: Re: No a že věci obsažené ve zprávě občas někdo vzpomenul

A copak Standa a jeho akcie?

I-Worm 4.10.2007 13:30

Re: Re: Re: No a že věci obsažené ve zprávě občas někdo vzpomenul

to bylo také v té zprávě?

loula 4.10.2007 13:58

Re: Re: Re: No a že věci obsažené ve zprávě občas někdo vzpomenul

Standa a jeho akcie samozřejmě ve zprávě nebyli, ale at to policie prošetří. Pokud je tam nějaká levota, at mu dají flastr. Pokud je to čisté, at se noviny omluví. Nic víc.

Skybird 4.10.2007 14:16

Re: Re: Re: No a že věci obsažené ve zprávě občas někdo vzpomenul

..no a kromě Standovo akciií také Topolánkův přes Dalíka kámoš Veverka ! Je to síla, co ?

libero 4.10.2007 14:00

Re: Re: No a že věci obsažené ve zprávě občas někdo vzpomenul

Zdá se, že to soudruhu čtenáři moc vidět nechcete.

Kubice nemůže za to, že soud posuzuje úplatek jako půjčku.

čtenář zdrojů 4.10.2007 14:46

soudruhu libero

sdělte mi, kdy Kubice předal statnímu zastupitelství dokončené spisy o zločincích z ČSSD? Copak tomuto hrdinnému policistovi brání dokončit dnes kauzy "Paroubek-pedofil", "Paroubek-organizátor-nájemních vražd" atd... ?

A o jakém úplatku hovořite? Já jsem se o nějakém zmiňoval?

citrón 4.10.2007 13:14

Re: No a že věci obsažené ve zprávě občas někdo vzpomenul

 Jak to odešlo a proč na veřejnost mně ani nezajímá. Veřejnost by se hlavně měla dovědět o pravdivosti, či nepravdivosti informací ve zprávě. To je podstatné. Politické šarády si kolem toho uděláme vždycky.:-/

loula 4.10.2007 13:16

Re: No a že věci obsažené ve zprávě občas někdo vzpomenul

Znova opakuji, co jsem níže napsal několikrát. Něco se jistě proslýchalo, Kubicehio zpráva obsahuje konkrétní kauzy a konkrétní jména. Topolánek ve smlouvě s voliči slíbil, že to nenechá zapadnout a že bude veřejnost průběžně informovat o vyšetřování zločinů CSSD. To bylo před rokem a půl. A tak se ptám do zblbnutí, kde je ta Topolánova zpráva. Co již bylo vyšetřeno, kolik lidí je obviněných a kolik potrestaných.

Martin II 4.10.2007 13:56

Re: Re: No a že věci obsažené ve zprávě občas někdo vzpomenul

Jenže to je všechno výmysl ODS,který měl na poslední chvíli ovlivnit voliče.6e k tomu použili  UOOZ je trestuhodné,ale nepotrestané.

loula 4.10.2007 14:02

Re: Re: Re: No a že věci obsažené ve zprávě občas někdo vzpomenul

Já si myslím totéž, ale nemůžete popřít, že Topolánek ve smlouvě s voliči veřejně slíbil, že bude informovat o postupu vyšetřování kauz Kubiceho zprávy. Tak at tedy informuje. A pokud je chlap s gulema a váš názor je pravdivý, tak at řekne: "Vážení, volby vypadaly fifty fifty, tak jsme si toto vymysleli, bohužel to moc nepomohlo. Omlouvám se".  A říkám veřejně, že za tato slova bych si Topolánka začal opět vážit.

libero 4.10.2007 14:03

Re: Re: Re: No a že věci obsažené ve zprávě občas někdo vzpomenul

Podíváte-li se na zjištěné a nepotrestané aféry - pět na stole v českých, biolíh,........zjistíte při troše uvažování e to rozhodně nebyl výmysl. Že to justice není schopna/ochotna vyřešit je již věc jiná, justice je nezávislá.

loula 4.10.2007 14:17

Re: Re: Re: Re: No a že věci obsažené ve zprávě občas někdo vzpomenul

Ano, to bylo vidět na kauze Cunek. Ne, vážně, já si o poctivosti politiků - ani na jedné straně - nedělám nejmenší iluze, ale stejně tak jsem přesvědčen, že kauza Kubiceho zpráva nebyl pokus řešit problém korupce politiků, ale pokus o ovlivnění voleb, které v daném okamžiku opravdu vypadaly nerozhodně. Jsem prostě přesvědčen, že kdyby ODS měla výraznou převahu ty 4 dny před volbami, tak zpráva Kubice by se nekonala. A dneska by ODS nejraději na tuto věc zapomněla.

clay 4.10.2007 12:51

souhlasím do poslední mrtě

R^

libero 4.10.2007 12:47

"Na základě čeho tedy Bublan (Paroubek) nařídil odposlouchávání telefonu Ivana Langra a bezmála čtyřiceti dalších soukromých osob? "

Tohle je dost podstatná otázka. To ostatní už papouškuje opravdu jen Paroubek a nějaký ten Fejk či kdo.

čtenář zdrojů 4.10.2007 13:03

Re: "Na základě čeho tedy Bublan (Paroubek) nařídil odposlouchávání telefonu Ivana Langra a bezmála čtyřiceti dalších soukromých osob? "

no Bublan to nenařídil. To víte sám, že? No a pokud budeme přepokládat,že to Bublan nařídil, tak stejně tak je pravda, že to Váňa Nastřelený Vlas nařídil zrušit, protože nechtěl, aby se zjistilo, že si telefon půjčoval od ještě více dětí, než bylo shledáno.

Jinak ten odposlech Ivanoviče Nastřeleného byl již zcela zbytečný, protože hlavní vzájemná telefonická komunikace při přípravě Kubiceho prasárny se konala mezi prosincem 2005 a dubnem 2006. Nakonec Dalík měl u sebe Kubiceho vizitku už v roce 2004.

libero 4.10.2007 14:06

Re: Re: "Na základě čeho tedy Bublan (Paroubek) nařídil odposlouchávání telefonu Ivana Langra a bezmála čtyřiceti dalších soukromých osob? "

Keců spousta, ne však vysvětlení toho, proč může někdo bez důvodu nechat odposlouchávat cca 40 lidí. Jeden z nejlepších důkazů mizérie "předlangerovských" poměrů.

Ale vy se raději vyžíváte v dětinských přezdívkách, holt každý na co stačí.

čtenář zdrojů 4.10.2007 14:55

Libero

když už jsme u těch přezdívek, tak věřte že jsem je začal používat až poslední dobou. Když už Vaši soukmenovci nejméně 2 roky používají "dětinské přezdívky" jako třeba Paroblb, Paroprase, Puchejř, Drát, Koloťuk, Grosstapo atd., tak jsem si dovolil zařadit se mezi Vás inteligenty a používat Vaše pravicové metody.:-P

lordpavka 4.10.2007 12:26

Je to pořád dokola

Včera jsem v ČT-KSČ slyšel zprávu,že europoslankyně Hybášková se nemusí omlouvat p.Tlustému za výrok o podplácení.Ale musí mu zaplatit 50000Kč za újmu na osobnosti. To mě přišlo divné a tak jsem sháněl další informace.Oni totiž neřekli to podstatné,že soud neschválil formulaci omluvy.Kdyby ji požadoval jinak napsanou,tak by se musela i omluvit. Ale to už by neznělo tak hezky,jako "Nemusí se omlouvat,takže je lump".Tak vypadá informování za naše peníze-jen co se nám hodí!!!Rv(Y)Rv

clay 4.10.2007 12:53

Re: Je to pořád dokola

ano, novináři umějí paracovat s podprahovkami. Tu něco zamlčet, tu pozměnit formulaci. Wagner se mýlí jen v jedné věci, novináři nejsou jen líní, oni vědí moc dobře, co činí...a proč to dělají

čtenář zdrojů 4.10.2007 13:07

Re: Je to pořád dokola

no, tedy já nevím, ale asi poslouchám jinou ČT. Já jsem tu informaci, že formulace omluvy nebyla schválena, v ČT-KSČ slyšel.

Ale ono je to celkem jedno. Hybášková dostala za vyučenou, což je dobře. Příště si dá pozor na svou nevymáchanou hubu.

loula 4.10.2007 13:20

Re: Je to pořád dokola

Nejen novináři, jednou se podnik potřeboval zbavit flákače, opilce a lempla, tak ho propustil a do papírů mu napsal, že "Pracuje bez ohledu na čas". Byla to pravda. Ano, byla, od opravdu do práce chodil třeba v 10, až se vyspal z opice.