27.4.2024 | Svátek má Jaroslav


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
ps 14.3.2009 12:11

Re: Jak je to dávno ...

Tak ono je více méně jedno jestli KSČM nebo DS. Stejně jako hitler a stalin jsou to  dvě strany téže mince jedne rudá a jedna hnědá ale obě dvě levé.  Naštěstí  s tím  úpadkem to není tak strašné, spíše naopak. Lidé totiž mají tendenci považovat svůj  osobní úpadek (v tomto případě nejspíš zaviněný stařeckou demencí) za úpadek společnosti.

yorik 14.3.2009 12:01

Re: Institut KHB je de facto ODS

Křivdíte jim. Je to dobrý oddíl, něco jako STS Chvojkovice Brod. Práce tam nebude náročná, ale lidi neberou, už jsem se ptal.;-) 

Červená Karkulka 14.3.2009 11:36

jirko.s. ty tady máš zase dneska rozumů jak trakař řepy

Ty seš stejný pitomec jako ten zdejší Ladislav N. S tím pitomcem Ladislavem N si můžete podat ruce a můžete si dát trojitou Albrightovou.

Lájoš 14.3.2009 11:25

Docela dobré

R^R^R^

jirka.s. 14.3.2009 10:54

Re: Kolosální pitomec Ladislav N dnes opět v akci

To máš ale těžké, pohádková nestvůro! Pitomost je totiž velice relativní pojem, kde záleží na úhlu pohledu a hlavně na hodnotícím! Například já si o tobě vůbec nemyslím, že bys byla pitomá! Pitomost je totiž ještě velice vysoko položená laťka na to, aby vyjádřila tvé duševní schopnosti! ;-(

jirka.s. 14.3.2009 10:50

Re: Jak je to dávno ...

Nač tak dlouhý cintát, fanouši? Stačilo jenom napsat: " Na mně nezbylo!!!" ;-P

Červená Karkulka 14.3.2009 10:08

Kolosální pitomec Ladislav N dnes opět v akci

V závěsu s jirkou.s., stejné kvality.

Červená Karkulka 14.3.2009 10:00

Institut KHB je de facto ODS

Přes Občanský institut je Institut KHB napojen na ODS a její hlavouny. Tyto všelijaké instituty k matení lidí jsou chapadla chobotnice ODS. Pračky peněz?

jirka.s. 14.3.2009 9:57

Re: To je teda slátanina - chudák Havlíček!

Zajisté máte, Honzo, na mysli slova "komunistická" a "semelová", že? ;-)

jirka.s. 14.3.2009 9:53

Re: plané tlachání

No vidíš, nedefinovatená nestvůro! A mně se zase souška učitelka snažila namluvit, že soudruh Stálin je můj vlastní strejda!  ;-P

-ferry- 14.3.2009 9:49

Jak je to dávno ...

... pane Víte Procházko,kdy podobným způsobem jako dnes komunisti (jal o nich píšete) se chovali příslušníci ODS.Ovládáni železnou rukou Klausovou,vystupovali jako monoblok.A byli za to chváleni... Byla to doba,kdy se transforomovalo a transformovalo o šest.Byl státní i národní majetek v hodnotě pár bilionů korun.Chudý stát,bohatý občan... pamatujete tohle Klausovo heslo? Stálo za to držet hubu a krok.Loajální odesáci si nahrabali,peníze,funkce,majetek ... Doba se trochu změnila,už toho není mnoho,co "rozdělovat".Teď se bojuje hlavně o to,aby nikdo na ty bývalé pratiky neskočil.Komunistům je vyčítáno,že neuznávají soukromý majetek.Je třeba zabetonovat současný stav a oni,ti gauneři  do toho furt vrtají.Pár novodobých soukmenovců už dokonce hovoří o jejich zákazu.ODS se začíná drolit do menších a já věřím,že i do bezvýznamných straniček.Neukojené ambice (majetkové,funkcionářské ...) se musí někde projevit.Kliku mají odesáci, v tom,že se socdem nespojí s komunisty za účelem provětrání těch majetkových poměrů.Mnohdy by totiž těžko něco vysvětlovali...Já si soukromě myslím,že ty naše v současnosti dvě největší strany půjdou do pala.Lidi začnou jejich praktiky zajímat.A pak se prosadí jiné strany.Jen zatím nevím jaké.Komunisti,nebo ta Dělnická strana? Komunisti asi ne,zapletli se už s kdekým,s Klausem,Topolánkem,Paroubkem ... A taky asi začne platit to okřídlené rčení ze třicátých let : kapitalista vytáhne šrajtofli a řekne : vidíte? Hitler mi ty prachy nechá,Stalin mi je vezme ...  Nedivme se.Před dvaceti lety začala tahle země perverznět touhou po prachách.Na prachy se přepočítává všechno.S úpadkem,který začal s Havlem a Klausem,který pokračoval Zemanem,Grossem,Paroubkem a teď Topolánkem se bude muset něco udělat.Otázka je,kdo to udělá.Zaplaťpánbu,že jsem už starej ...

Ladislav N 14.3.2009 9:48

Re: V současné KSČM zůstali ti, kteří z toho nikdy nic neměli.

Tzn. ti největší a nejagresívnější přesvědčení komunističtí magoři. Ti nejvíc školdili a jsou nepoučitelnými členy rudé církve.

jirka.s. 14.3.2009 9:42

Re: Jiří Procházka versus KSČM ?

Přepokládám ovšem, že to hov/no vyprodukuje komunistická sviňa, podobná tobě, že?

http://img.aktualne.centrum.cz/71/64/716420-jiri-dolejs.jpg

Hašek 14.3.2009 9:31

Re: Milý Modrý svazáčku

No, Jiříku, jsi vypatlaný zoufalec. Kdo jiný hájí bolševiky a fašisty?

jirka.s. 14.3.2009 9:28

Re: Milý Modrý svazáčku

No, on jiřík patří k tomu poměrně velkému stádu sosáků, kterým se nedopatřením dostalo přístupu k internetu a první, co na něm realizovali, byla objednávka nadměrného množství viagry!

http://zdravi.idnes.cz/vedlejsi-ucinky-viagry-modre-videni-a-abnormalni-ejakulace-pay-/vase-telo.asp?c=A081203_123533_vase-telo_bad

hafusak2 14.3.2009 9:26

plané tlachání

Možná by se měla řada věcí poněkud uvést na pravou míru: např. V současné KSČM zůstali ti, kteří z toho nikdy nic neměli. Ti, kteří šli za korytem, ti už jsou dávno v jiných, povětšinou pravicových stranách. Že se dnes mladí veřejně nehlásí k levicovému přesvědčení, je v době naprosto vymytých mozků normální, nikdo si nechce dělat problémy. Volební lístek ale hodí podle svého. A že učitelka chce přednášet dějiny podle skutečnosti a ne podle představ modrých talibanců je špatné? Vím o učitelce na základce, která osmiletým dětem vykládala jako jednu z hrůz komunismu, že lidé před listopadem nesměli mít mobily, aby volali jen po pevných linkách, které StB odposlouchávala. Víte co autore: Vaše strana je prozatím jen kavárenskou stolní společností. Až bude mít alespoň 25% členské základy KSČM, tak raďte.

Ladislav N 14.3.2009 9:13

Re: Komunisté nevymírají, množí se pučením, dělenim a klonováním

Hehe, človíčku komunistickej, buď někdo komunista je a blábolí nesmysly jako komunista, nebo komunista není a komunistické blbosti neblábolí. Dá se to docela snadno, zvláště pro lidi, kteří si komunismus prožili na vlastní kůži a neztratili k němu kritický odstup, poznat (viz vaše bláboly k zakládání komunistických "jednotných zemědělských" družstev včera v diskusi pod Hofhanzlovým článkem).

Takže nekomunista s komunistickým myšlením je blbost.;-P

Frank 14.3.2009 8:59

Procházko, stále jste nám nenapsal, co v tom institutu vlastně děláte?

Tedy kromě tch pindů. Podle vypasené hlavy, kterou máte jak 5" ventil soudím, že nic. Skutečně by mně zajímalo, kolik takových nanic organizací v Praze existuje?

Pamětník 2 14.3.2009 8:53

Re: Komunisté nevymírají,

Asi jste zaspala dobu.Pomalu 20 roků po revoluci ortodoxní komunisté přestupují do ČSSD?Ti co chtěli už dávno přestoupili,ale i do dalších stran.Už se probuďte.Začněte si všímat nárustu nekomunistů s podobným myšlením.

Vidlák 14.3.2009 8:42

Re: Milý Modrý svazáčku

Vy byste rád diktaturu proletariátu viďte...? Vaše vzteklounské výlevy jsou příznačné, jakož i totalitní slovník, přesně podle úsloví "podle sebe soudím tebe".

Jiřík 14.3.2009 8:22

Milý Modrý svazáčku

Pracuješ dobře a strana je s Tebou spokojena.Tvé příspěvky jsou osvěžující a pomáhají burcovat starší a zkušenější straníky v boji proti reakci(oprava-levici).Můžeš se stát velikým a mít třeba jednou i svůj pomník-tak jako Lajosz Bácz.Díky Tobě i celému institutu.S modrým pozdravem mnoho úspěchů v další práci pro stranu a blaho lidu(jen toho správně smýšlejícího-neboj)

Mgr. Milda 14.3.2009 8:05

KSČM je pouze zbytek těch 4 miliónů členů nomenklatury

vycházíme-li z 1 miliónu členů s legitimací, přičteme rodinné příslušníky, nejsme daleko od půlky národa! Tím lze vysvětlit i oblibu třeba pana profesorissima, různých ' svobodných ¨politiků, ti pochází právě z této privilegované vrstvy národa. Vrána k vráně sedá, Železný ke Klausovi a Machovi, brzy se objeví i pan Kožený. Zbytek nomenklatury je soustředěn zejména v ODS, velká část je i v ČSSD. Ti, co mají už moc másla na hlavě, těm zbývá už jenom KSČ(M), tam nikomu nevadí, že má svazek. Koneckonců většině členů nomenklatury nikdy nešlo o nějakou ideologii, hnací myšlenkou bylo nakeťasit a nahrabat, co se dá.

Modrá volička 14.3.2009 7:03

Ale stejně nakonec volej Klause nebo Bobošíkovou za prezidenta....

To jim zas nemůžeme upřít...

EVa 14.3.2009 5:56

Komunisté nevymírají,

ale ti ortodoxní houfně přestupují do ČSSD. Paroubek je lepší.

Modrá volička 14.3.2009 5:30

Je to krásný, pane autore, krásně jste jim to nandal...KH Bororovský má konečně nástubce...ve Vás...

akorát jsme v naší ODS buňce nepochopili:

1) prvńí dva odstafce a potom uš aj celej článek

2) co tam dělá ta Kuchtová....mi jsme se těšili, jak jí to taky nandáte ...dál uš tam pak nejni....

Hubený 14.3.2009 5:14

Re: Jiří Procházka versus KSČM ?

:-D:-DR^

ceskej Honza 14.3.2009 4:30

Re: To je teda slátanina - chudák Havlíček!

gogo napsal ve svém príspevku jen dve neslusná slova. Jinak má zcela pravdu, kdyz píse, ze ucitelka která indoktrinuje deti stalinistickými bludy by nemela ucit. 

+++ 14.3.2009 3:29

Re: Omlovám se, ten blbec se jmenuje Vít.

+++ 14.3.2009 3:28

Jiří Procházka versus KSČM ?

Jak to srovnat? Pidiratlíček občurává nohu dogy. Doze je to jedno, nanejvýš cítí nepatrné teplo. Jsou tu však rizika podmíněných reflexů. Pidiratlíčkovi může na dětský přiblblý obličejíček spadnout houno jako cep.;-)

Vrba 14.3.2009 1:11

Re: To je teda slátanina - chudák Havlíček!

Tak jak čtu ten váš výtvor, zjišťuji, že přetékáte slušností a demokracií!Vzhledem k tomu musím konstatovat, že vás nemůže nic trápit!Snad jen to, že bez hrubých a sprostých slov nedáte dohromady jedinou větu.Člověče vždyť vás nevezmou ani do králivsví nebeského.Tam prý berou pouze slušné hlupáky a to není váš případ!