11.5.2024 | Svátek má Svatava


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
R.J. 6.9.2009 15:38

Re: RJ

Trošku složitější konstrukce,ale neva Fafo,zapomínáte, že jsme členy EU a k něčemu jsme se zavázali, takže by Evropský soudní dvůr začal upozorňovat, žádat změnu a pak uvalil sankce. Zaplať bůh, a to jsem ateista, za EU. :-)

kirast 5.9.2009 16:53

Re: Popleta

Pane těchniku, věřte tomu, že až si zvolíme KSČSSD v potřebném poslanců a senátorů do obou komor parlamentu, tak se vaší připomínkou nikdo zabývat nebude. Prostě si (s ohledem na výsledky voleb) uzákoníme "novou socialistickou ústavu", ve které bude zakotvena vedoucí úloha strany na věčné časy a současně si ustavíme i nový ústavní soud, jehož povinností bude tuto tezi prosazovat i s právem trestu smrti pro odpůrce. A současná ústava tomu nezabrání, i kdyby za ni současný ústavní soud v čele s JUDr. Rycheckým demonstrativně položil život.

zoolog 5.9.2009 19:02

Re: Popleta

A pro takový případ bude zřejmě potřeba mít doma nějakou šikovnou, přesnou, dvojhlavňovou "ústavu". ;-P Živého mě socan s bolševikem nedostane. Už jen kvůli památce mého dědy, co ho bolševik zkonfiskoval!

zoolog 5.9.2009 19:05

Re: Popleta

P.S. Zde se mluví o demokratických procesech, nikoli o pučích apod.

R.J. 5.9.2009 3:17

Re: Popleta

Prosím veite, oblažujte svojí idiocií někoho jiného.

kolda 5.9.2009 7:01

Prosím prosím,

Že jsem tak smělý, koho budete volit? Nebo. nechcete-li odpovědět, tak mi prosím prozraďte koho určitě nebudete.

karel-smichov 5.9.2009 11:43

Re: Prosím prosím,

Ani jednu stranu,která je v parlamentu  !!>-

Kilimandžáro 5.9.2009 7:50

Re: Popleta

Ústavní soud je k ničemu? Ano, pro veita a naše, většinou komunistické politiky, ano. Proč by měl někdo korigovat jejich lumpárny, že. Když vládli pomocí tvrdé pěsti, také jim do toho nikdo nekecal, že? Vtip je v tom, že soudruzi politici vůbec nezměnili svoje komunistické myšlení, a jsou stále přesvědčeni, že oni jediní mohou o všem rozhodovat ( lid jim ve volbách přece svěřil moc do jejich rukou) a třeba i každý měsíc měnit Ústavu, podle toho jak s to chlapcům bude hodit!

janik 5.9.2009 7:52

Re: Popleta

Nebyl(a) jste na školení u "Huga Čávese"? Ona demokracie je právcě o tom, že existuje instituce jako je Ústavní soud. On totiž zákony nepřijímá. On totiž pouze zákony ruší a tím nutí 200 nevzdělaných zákonodárců (a to nemyslím zle, on totiž každý není právník a každý nemůže rozumět všemu, i když mnozí si to myslí), aby se zamysleli a nastavili pravidla tak, aby fungovala demokracie.

Bloud 5.9.2009 8:47

Re: Popleta

Tomuhle popletovi by měli rychle odebrat volební právo, pokud mu teda nějaké ještě zůstalo ;-D

zoch 5.9.2009 15:04

Re: Popleta

Vy mně připomínáte toho šaška z Hradu.  Na první pohled to vypadá jako když tady někdo ze iV.cenové zvrací.