19.5.2024 | Svátek má Ivo


Diskuse k článku

POLITIKA: Kouzlo Babišovy oblíbenosti

Mnohokrát jsem za bezesných nocí uvažoval o tom, jak může být ten člověk tolik oblíbený u široké veřejnosti, když vlastně nikomu nic dobrého neudělal.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
P. Jaroš 22.3.2017 8:47

Re: Větu " jak může být ten člověk tolik oblíbený u

Pane Fridrichu, zrušením nejmenších ještě nikdo nezbohatl, ani šedá ekonomika není taková, jak na Balkáně: "Přitom podíl šedé ekonomiky na hrubém domácím produktu tuzemského hospodářství činil v roce 2014 pouze 15,3 procenta (zde podrobnější statistika[PDF]; zde způsob výpočtu[PDF]). Tato hodnota je nižší než průměr Evropské unie, který činí 18,6 procenta. Příznivý je rovněž trend. V posledních dvanácti letech podíl šedé ekonomiky takřka setrvale klesá. Vždyť ještě v roce 2003 představoval 19,5 procenta." viz http://roklen24.cz/a/ih5My/proc-nesouhlasim-s-elektronickou-evidenci-trzeb

J. Fridrich 22.3.2017 16:28

Re: Větu " jak může být ten člověk tolik oblíbený u

Oddělit podstatné od nepodstatného je nad síly některých zde diskutujících......

M. Moravcová 22.3.2017 22:05

Re: Větu " jak může být ten člověk tolik oblíbený u

Hlavně je to nad síly vaše. Neustále pastujete Babišovy lži.

J. Vintr 22.3.2017 1:53

Kouzlo Babiše spočívá v tom

že jeho lumpárny se odehrávají ve sféře, kterou cca 90c/o lidí v tomto státě není schopno chápat ...

V. Plocek 22.3.2017 1:39

POLITIKA: Kouzlo Babišovy oblíbenosti

Přesně takoví lidé jako pan Franc způsobují, že je naše politika je taková jaká je. Na první pohled strašná, často nečitelná a hlavně tolerovaná národem, který má stejné myšlení jako je prezentováno v článku. Vlastně je vše špatně, a i když se něco udělá dobře, tak to stejně dobře fungovat nebude. A on pan ministr financí vlastně nic neudělal, pokladny to je jen buzerace (když se oficiálně uvádí, že šedá ekonomika funguje až ve 40 % podnikání) atd. atd. A čeští lidé jsou blb.i, když budou volit toho Babiše s jeho stranou. Ale vážení, pokud by to skutečně bylo tak, jak uvádí předpovědi, tak by naopak čeští běžní lidé prokázali schopnost číst pod oficiálními řádky páně Kalouska, Svobody a podobných buditelů, kteří sice sami toho moc pro blaho národa nevykonali, ale ječet a pomlouvat umí špičkově. Zejména prvně jmenovaný pán.

M. Těhanová 22.3.2017 8:50

Re: POLITIKA: Kouzlo Babišovy oblíbenosti

Někde jsem viděla graf Eurostatu, že je u nás šedá ekonomika zhruba 14%, stejně jako v Německu.

V. Plocek 22.3.2017 10:04

Re: POLITIKA: Kouzlo Babišovy oblíbenosti

30 % bylo střeleno laicky od boku. Ale když se podívám okolo sebe, co všechno se děje bokem, tak mě připadá 14 % málo. Ale budiž.

P. Jaroš 22.3.2017 8:51

Re: POLITIKA: Kouzlo Babišovy oblíbenosti

Takže od malých vybereme více, aby bylo na pokuty za podvodné dotace, to narovná trh! "Česko může působení Babišovy pravé ruky v Agrofertu stát 22 milionů. Faltýnek si sám dohlížel na dotace", viz http://www.info.cz/cesko/cesko-muze-pusobeni-babisovy-prave-ruky-v-agrofertu-stat-22-milionu-faltynek-si-sam-dohlizel-na-dotace-6587.html

V. Plocek 22.3.2017 9:56

Re: POLITIKA: Kouzlo Babišovy oblíbenosti

Vážený pane Jaroš. Demagogie, demagogie, demagogie. Již bych rád slyšel o Babišovi něco nového - jiného, možná i špatného. Ale mě již pokladny, dotace nebaví. Všichni a promiňte mi ten výraz, melete pořád to samé. To co do Vás nahustila media. Zkrátka je to nuda. A jen tak mimochodem, p. Babiše nemusím. Byl bych rád, kdyby bijci již konečně našli někoho nového.

M. Moravcová 22.3.2017 21:59

Re: POLITIKA: Kouzlo Babišovy oblíbenosti

Ale zrovna tohle podvodné čerpání a přidělování dotací Agrofert u je čerstvé. On už má Babiš těch podvodů a miliardových zlodějin tolik, že vám připadají všechny stejné, že?

V. Plocek 22.3.2017 23:53

Re: POLITIKA: Kouzlo Babišovy oblíbenosti

Paní Moravcová, moc se omlouvám , ale stejné jako předchozí pán. Zkuste prosím najít jiné téma. Je to fakt nuda. Zdravím.

K. Pavlik 22.3.2017 0:19

Odpoved je jednoducha

Je vedouci strany ktera zatim nic nepokazila, coz je v Cesku unikat, takze mezi slepymi jednooky kralem.

Ono to EET zase neni takova kor hovadina. Napriklad v me oblibene hospode s tim nemaji problemy.

J. Vintr 22.3.2017 1:57

Re: Odpoved je jednoducha

To, že s tím v hospodě nemají problémy, ještě neznamená, že to není obludná hovadina. Kdyby pan Babiš například nařídil, že všichni prodávající musí u každé přijaté platby poskočit na levé noze a dvakrát se zatočit, taky by s tím většina lidí "neměla problémy" ...

B. Uhlich 22.3.2017 8:04

Re: Odpoved je jednoducha

Jo u nás s tím taky nemají problém, všichni zavřeli a ten jeden co zbyl, tak vydával lístečky asi týden... Jo cizím ho dává automaticky, ale místním ne a fakt je, že ho nikdo nechceme... stalo se přesně to, co se dalo čekat, každý bude mít dva druhy zákazníků - přespolní -těm bude účtenky dávat automaticky a místní - tam holt na požádání... Tedy ve velké části živností se nic nezmění.