14.5.2024 | Svátek má Bonifác


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
bm 1.12.2008 10:06

Re: rudochy vypráskat ze země

Bravo, pan demokrat. V Holansku tusim zakladaju stranu pedofilov. Predsa pedofili maju "STEJNE PRAVO NA ZASTOUPENI VE VLADE JAKO JINI VOLICI". A co takto ROVNO strana obhajujuca zaujmy vrahov, nasilnikov a zlodejov v parlamente. Vari smu byt tito OBCANIA diskriminovani pre svoju profesiu ?

Ludva 1.12.2008 10:11

Re: rudochy vypráskat ze země

Řekl bych že na soupisku volebních stran se dostanou jen demokratické strany. Tak o čem je řeč? Minulost je minulost a třeba KDU taky není následovníkem inkvizice.

Pepino 1.12.2008 11:45

Re: rudochy vypráskat ze země

Pane Novaz vy jste si asi moc nakradl a teď se bojíte abyste nemusel vracet a vaše znalosti v oboru biologie jsou chabé,vůl má rohy.Parohy máte asi vy a proto jste tak nerudný.

novaz 1.12.2008 13:33

Re: rudochy vypráskat ze země

Ale no tak, pane Pepino, namísto hýčkání vašeho upoceného snu o návratu jurského parku, prospělo by více nadhledu a úrovně. Strach tedy skutečně nemám, zvláště ne z lidí zvláštního ražení, které tady tak usmoleně prezentujete.

Minutus 1.12.2008 16:24

Re: rudochy vypráskat ze země

Zase jeden vrčí, že mu někdo sebral kostičku.

čtenář 1.12.2008 8:23

Radar u voličů

sice nemusí zabírat, ale proti "východnímu objetí" je to výborná věc.

m.l. 1.12.2008 8:16

Ale samozřejmě,

jak to víte milý příteli, že si také všichni ve skutečnosti myslíme, že tím jen posilujete naše demokratické cítění a že si nemyslíme, že jste sami jen poskoci bolševiků, tudy prosím, ale ne, vy račte napřed...

JaKo 1.12.2008 8:09

Ceska demokracie

O jake demokracii je rec? Obcane si zadnou demokracii neobhajili, spadla jim ze stolu intrikanskych komunistu, kteri prisli na to, ze stary system uz jim nevyhovoval. Meli jsme hrdiny, treba zapadni vojaky, kteri bojovali za svobodu v druhe svetove valce. A jak se jim jejich vlast odmenila? Cesi maji mimoradne kulturni tradice a mnoho vynikajicich jedincu, ale ta bezna vetsina je narodem pohunku. Neni divu, jen v minulem stoleti byl narod tezce vykravacen nekolikrat.  A tak bezny Cech je  plebejc, ktery dovede toliko nadavat po hospodach, jinak ale ohne pater a slouzi kazdemu, kdo mu slibi knedliky a pivo.  Jakou demokracii muzeme ocekavat s takovym to obcanstvem? Kolik obeti by bylo zapotrebi aby se ten narod probudil?  Ti obrozenci se na to meli vykaslat  a mohli jsme byt davno ponemceni a patrit do vetsi evropske  etnicity.  Kdyz ctu takove blaboly, jake vyplodil soudruh Jelinek, tak nevidim zadny duvod k optimismu.

ortelius 1.12.2008 7:45

komunitická strana

... neměla být zakázána, ale měla být rozpuštěna ta stávající, aby nová musela vznikat za stejných podmínek jako ostatní strany, tj. bez majetku nahromaděného (či nakradného) za předcházejících 40 let.

Ale je hezké, jak Jelínek připravuje půdu pro koalici ČSSD s komunisty.

Sheldor Dobyvatel 1.12.2008 7:44

jelínek zase lže

a vy s ním docela vážně diskutujete? Neblázněte, lidi, je to jen rathův, drymlův a paroubkův poskok.

Láďa 1.12.2008 6:50

taky bych souhlasil s autorem

Devatenáct let po listopadu už ten primitivní antikomunismus jak ho převádějí někteří předřečníci trochu vyčpěl a lidi asi čekají od demokratických politiků něco víc. V normálně fungující demokracii si nelze představit, že by politici, kteří pro podezření z korupce předčasně ukončili karieru, najednou zázračně bohatli v řádu stovek miliónů a kupovali apartmány na Floridě nebo že by politik stále seděl ve vládě, přestože na údajně ztracené doklady ukládal miliony v době kdy pobíral sociální dávky. Čeští politici prostě hrabou pod sebe neuvěřitelným způsobem a nelze se až zas tak divit člověku, který tohle všechno vidí a ve volbách to pak ze vzteku hodí komoušům. A je dětinské si myslet, že proti tomu pomůže americký radar nebo základna. Na Kubě je americké Guantanámo a přesto je tam komunismus jako řemen. Prostě čeští demokratičtí politici na sobě budou muset trochu máknout, pořád jenom omílat že se komunisti neomluvili za padesátá léta už dneska nestačí.

Borek@exil 1.12.2008 8:08

Re: ten primitivní antikomunismus

Veľmi správne sa vyjaril súdruh z okresu. Proto bylo potřeba všechny ty primitivy, kterým se bolševismus nelíbil, vykynožiť! Stalin, ten věděl jak na to.

Honza 1.12.2008 8:16

Re: ten primitivní antikomunismus

Je vidět, pane, že tady nežijete.

Minutus 1.12.2008 16:23

Re: ten primitivní antikomunismus

Sakra, já mám spíše strach ze vzteklých psů, jako jste vy, než z komunistů. Že byste rád začal věšet na lampy?

lola 1.12.2008 6:31

klon

maestro Jelínek je typická ukázka toho, jak zvrhle může skončit nezvládnuté klonování socana  a bolševika

Pozorovatel 1.12.2008 6:09

Strach má velké oči

 Pane Jelínek, popsat pravdivě situaci, jak jste to učinil Vy, přivádí určité "demokraty" přímo k nepříčetnosti. Na podobné vidění reality dojeli i předlistopadoví komunisté. Na štěstí je zatím většina lidí normálních. Doufejme, že to tak bude i nadále. 

Lupus 1.12.2008 6:26

Re: Strach má velké oči

Patříš také mezi ty rudé debily, že?:-(

Kars 1.12.2008 7:46

Re: Strach má velké oči

Ukazuje se, že naši demokratičtí spoluobčané z církve pana Štětiny(emeritního zasloužilého člena KSČ a čertobadatele)pana Mejstříka(emeritního senátora a svazáka SSM)jsou úplně hysteričtí, když jim někdo jen naznačí pravdu o názorech běžných občanů. Je načase si říci pravdu, že ty klíče na letné nebyly hrdinství, ale vzestup emocí a nadějí, které politici po listopadu postupně likvidovali. Dnes je na řadě pragmatismus a skutečnost, že lidi vidí, že ti démonizovaní komunisté roku 2008 jsou často slušnější, než ti současní pravičáci, kteří se obohacují na úkor těch běžných občanů.KSČM je jediná strana, které se nepodařilo udělat podvody a obohacování.

j 1.12.2008 7:48

Re: Strach má velké oči

Karsi protože nybyli u vesla. Sotva se tam dostanou tak se předvedou v plné síle

emil 1.12.2008 8:56

Re: Strach má velké oči

Věřit bolševikům je větší hloupost, než věřit, že tráva je bleděmodrá. Komouši zatím nebyli u lizu, tak se nemohli předvést. Proč by kradli, když si nakradli převodem peněz z partajních sekteratiriátů v letecjh 88-91 ? Přemýšlej hlavou, ne oranžovorudou knížkou.

Ašek 1.12.2008 6:03

H....

Dřiv jsem se jelenoj jenom smál,ale uzrál na přesdr.....u.

pavpek 1.12.2008 2:09

Po opakovaném přečtení

tohoto debilního prokomunistického caccu mohu říct jen jedno : Jelínek je největší blb a politilogický kretén, který chodí po české zemi.Je to ruďoch a vůbec bych se nedivil, kdyby už měl stranickou legiotimaci rudochů vkapse.Je odporný už jenn od pohledu i kdyby mlčel.A pokud promluví svými články, vzal bych nejraději brokovnici a ...-.......

Pryč s tebou , debile.

tipek 1.12.2008 7:23

Re: Po opakovaném přečtení

To je tady úroven.Vy kapitalističtí svazáci začínáte byt nebezpeční.Vy byste už chtěli všechny lidi,kteří nemyslí jen na zboží a konzum střílet,vyhnat do Ruska a na Kubu.S tím ruskem už běžte někam. Stejně to vypadá,že ODS se zase dlouho nedostane k moci,a když tak,tak jedině nějakou špinavostí s pomocí médií.

j 1.12.2008 7:46

Re: Po opakovaném přečtení

Típku běž se podívat do Kauflandu jak nemyslíte na zboží a konzum, pochybuji, že potom jdou do divadla.

Minutus 1.12.2008 16:21

Re: Po opakovaném přečtení

Ať se nezakuckáš, nebo rovnou nezalkneš.

pavpek 1.12.2008 2:04

Jelínku,ty jsi odporný lhář

Jenodporný lhář a vymytý mozek může napsat takovouhle kravinu. 

 Komunisté  přizpůsobili svoje stanovy i politický program ústavě a zákonu o sdružování v politických stranách a v politických hnutích. Jsou radikální, demagogičtí, populističtí, nicméně zákonný rámec překračují leda jejich jednotliví členové. Komunistická strana jako celek přijala polistopadová pravidla hry a úzkostlivě je dodržuje, aby nezavdávala záminky svým kritikům. 

To je lež, jako věž .A kdo tohle říká, je lhář.Jako Jelínek

Minutus 1.12.2008 16:20

Pokud zde neuvedeš aspoň dva příklady jsi odporný dermagog

A ti jak známo komunistům napomáhají svou hloupostí.

Irena 1.12.2008 1:28

Pro zapad je vyhodne mit odstrasujici priklad socialisticke zeme

Takze vystoupit z NATO, zadny americky radar, znarodnit klicovy prumysl. Nutne pak uzavrit hranice, aby obcane nezdrhavali. Zdravotnictvi pro vsechny, aspirin na rakovinu, protoze nebudou vztahy se zapadnim lekarstvim. Zapadni svet potrebuje na nenazrane kapitalisty vystrahu, ze jim nekdo majetek muze sebrat a pro pracujici zase odstrasujici priklad, jak socialismus zotrocuje lidi. Pracuje to na obou plosinach. Bude zase rovnovaha ve svete a Cesi dostanou cestne misto byti strasakem..R^

Stachanov 1.12.2008 1:11

největší legrace je, že Klause možná v roce 2003

volili sociální demokraté a komouši dali hlas těm Burešům nebo koho tam tehdy měli

Mard 1.12.2008 0:49

Tohle je hnus velebnosti!

Dostal jste už svých třicet stříbrných pane Jelínek za tuhle odpornost?