4.5.2024 | Svátek má Květoslav


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Starý J. 10.2.2007 16:10

Vízek opět na scéně, opět tučným písmem. Jen barva ještě chybí!

.....Připomenu, že pánové Gross (jako premiér), Kraus (jako poslanec) a Zgarba (jako ministr) skončili ve funkcích, aniž by po nich "šla" policie a žádala jejich vydání. ....

Policie po nich nešla, to máte pravdu, představa, že by po Proubkových velešibalech šla policie, je úsměvná. Vždyť byla pod vedením Bublana! Direktor Kraus, doprovázený profesionálním kriminálníkem, evidentně odeslal do zahraničí peníze, o kterých se vyjadřoval dokonce každý den jinak. Policie vyšetřování ukončila, když NEMOHLA (????) lustrovat jeho konto. Dodnes nikdo neřekl, proč nemohla. Topolánkovi ho lustrovala v kauze Dalík, aniž k tomu byl jediný důvod (nebyl ani obžalován, ani podezírán - a také proč by měl být?) Kraus si ani nepohoršil, je dál ve vedení a dobře zajištěn jako vrcholný funkcionář!

O Zgarbovi nevíte zřejmě moc, nebo nechcete. Ještě jste zřejmě nepřemýšlel o tom, jak je možné, že pozemky byly přiklepnuty jen a jen jeho kamarádům (hlavně velmi známému podrazákovi Večeřovi - byly tam i moje pozemky) ihned po půlnoci po vydání vyhlášky, aniž její vydání ještě vešlo ve známost. Dnes se Večeřa se Zgarbou budou dělit o dva a půl miliardy zisku. Večeřa, předseda průměrného JZD, je díky Zgarbovi, mezi předními miliardáři v republice (sezam uveden v časopise Týden). Večeřa, jehož JZD, převedené na a.s. se dodnes nedokázalo vyrovnat s podíly bývalých členů JZD, kterým vnucuje spadené původní kravíny a boudy! I Zgarba si v poklidu, máte pravdu - bez stíhání policií, užívá poslaneckého platu. Taky bych si nestěžoval, kdybych zneužitím informací se stal miliardářem!

jirka.s. 10.2.2007 16:33

Re: Vízek opět na scéně, opět tučným písmem. Jen barva ještě chybí!

Pane Starý! Nepředpokládáte doufám, že Vám na tento popis šibalských soudruhů Franta odpoví alespoň trochu japně? Pokud bude alespoň trochu střízlivý, tak Vám napíše, že jste měl jako správný občan, kterému byly tyto skutečnosti známé, vše oznámit na policii.

Starý J. 10.2.2007 16:39

Re: Re: Vízek opět na scéně, opět tučným písmem. Jen barva ještě chybí!

Mám s ním už bohaté zkušenostia věcnou argumentaci nečekám!

F.Vízek 10.2.2007 17:27

Věcná argumentace?

Věcné argumentace je snad v trestním případu schopný se "dopustit"  leda sám pachatel, poté advokát, vyšetřovatel, státní zástupce a soudce.  Nebyl jsem a nejsem v žádném z vylíčených případů ničím takovým. Vím jenom to, co se objeví v médiích a porovnávám vyváženost nabízených komentářů, kterou neúnavně očekávám od zcela nezávislého českého tisku.

Je-li ovšem nezávislý a je-li ovšem český, že ?

jirka.s. 10.2.2007 18:05

Re:Věcné argumentace je snad v trestním případu schopný se "dopustit" leda sám pachatel,

Tedy Franto, už bys toho opravdu měl nechat. Už vidím kakaového Bobíka, zgarbu,fencla apod. jak věcně argumentují ve svých rozkrádačkách. Na toto může přijít skutečně jen takový duševní velikán, jako jsi ty!

F.Vízek 10.2.2007 19:44

Re: Re:Věcné argumentace

Opakuji, že věcnou argumentaci v trestní věci může položit na stůl leda pachatel, advokát, vyšetřovatel, státní zástupce a soudce. Ti jediní jsou v obraze, ti jediní mají fakta ve složce a ze svého pohledu je interpretují podle svého.  Pouze a jedině SOUCE by měl objektivně posoudit míru viny, poměřit se zákony - a rozhodnout, že ?

Jirko, bylo by prima, kdyby i ve Vašem případě rozum předcházel slovům, větám, textu... To ale neznamená, že nutně musíte uvažovat jako já.  Stačí, když uznáte, že každý pachatel MĚL, MÁ a vždy BUDE MÍT právo hájit se, jak uzná za vhodné a dokonce může beztrestně zatloukat, zatloukat a zatloukat.  Totéž privilegium má i vyšetřovaný (resp. obviněný) pan Čunek.  A jistě toho plně využije. A věcně !

jirka.s. 11.2.2007 9:37

Re: Re: Re:Věcné argumentace

Áno, Frantíku! Pouze a jedině SOUCE by měl objektivně posoudit míru viny. Jenom stále nevidím ten mechanismus, který by bobíka, zgarbu, fencla a večeřu k tomu souci dokopal. Já jsem ten poslední, který by upíral někomu právo na spravedlivý proces a při tom zatloukat a zatloukat. Ovšem v  tom případě (když zatlouká) ať nikdo mi nebere mé přesvědčení, že je to lump!

A jako obvykle: Cituj mne, kde ti zakazuji myslet, diskutovat, vyjadřovat se, nesouhlasit. Konkrétně, prosím!

Ptám se po druhé: Také jsi mi zapomněl napsat jako to bylo s těmi 2000 slovy, které jsi tak vehementně doporučoval podepsat svým známým, ale na svůj podpis jsi nějak pozapomněl! A kolipak vás zbylo z oněch 6334 hrdinů co je "odsoudily" ty hnusné komoušské soudy? A jakpak to vlastně myslelo prase bradavičnaté s tím umenšováním vlivu komoušů?  To všechno jsou dotazy, na které jsi mi "pozapomněl" odpovědět již cca před půl rokem. Tak směle do toho!!!

Skybird 10.2.2007 18:18

Re: Vízek opět na scéně, opět tučným písmem. Jen barva ještě chybí!

Pane Starý J. zanechte demagogie a vycucávání si z prstu. Tak, jako musel odejít Gross a další jmenovaní (nejsou mojí krevní skupiny), tak by až do úplného vyšetření případu prostě měl opustit své funkce minimálně alespoň v exekutivě každý politik, který je důvodně podezřelý ze spáchání trestného činu. To platí pro každého padni komu padni. Pokud zde hovoříte o přímém ovlivňování policie, o krytí trestných činů atd., pak jako občan jednejte - připravte své poznatky, podložte je pokud možno konkrétními fakty a podejte trestní oznámení. Budu Vám tleskat. Pokud ne, tak bohužel jenom vyrábíte konstrukce a zaujatě komentujete.

Starý J. 10.2.2007 18:32

Re: Re: Vízek opět na scéně, opět tučným písmem. Jen barva ještě chybí!

Laskavě se nejdříve informujte ve slovníku, co je demagogie. Pak také uveďte, co jsm si ve věci Zgarby a Krause "vycucal z prstu". Ohradit se můžete jen v případě Večeři, kterého neznáte, ale znám já, a to velmi dobře!

Který z údajů o Krausovi, nebo Zgarbovi není znám i Vám z denního tisku a TV? Pokud není, sledujte je a neobviňujte z "cucání z prstu"!

Starý J. 10.2.2007 18:35

Re: Re: Re: Vízek opět na scéně, opět tučným písmem. Jen barva ještě chybí!

P.S. Laciný výkřik typu "podejte oznámení" se vztahuje i na Vás. Rovněž i Vy zde kritizujete a uvádíte některé argumenty. Pokud se Vám nelíbí něco v případě Gross, PODEJTE TRESTNÍ OZNÁMENÍ!

LadaHaksna 10.2.2007 22:05

Re: Re: Re: Vízek opět na scéně, opět tučným písmem. Jen barva ještě chybí!

Jo z denního tisku...

Starý J. 11.2.2007 10:58

Re: Re: Re: Re: Vízek opět na scéně, opět tučným písmem. Jen barva ještě chybí!

A Vy berete informace kde? Na stranické schůzi?

marie 12.2.2007 17:45

Re: Re: Vízek opět na scéně, opět tučným písmem. Jen barva ještě chybí!

To, že jmenovaní šibalové se včas stáhli ze svých funkcí, je pouze trik (netroufám si tvrdit, že přímo příkaz Velkého  JP), který stačí k tomu, že sejde z očí - sejde z mysli. Novinářům a opozici se tím "ucpe huba" a dál se o kauzu už nikdo nezajímá. Případně se pro jistotu lidu předhodí něco na člena týmu protihráče. A k policii se věc nedostane vůbec,nebo se odloží aniž by se dostala před soud. A pak může Jiří Paroubek vykřikovat, že jejich politici jsou tak čistí, že uplatňuje presumpci viny. 

doxa 10.2.2007 15:49

Zlatý Lux!

Fakt je, že KDU-ČSL by potřebovala do čela někoho méně kontroverzního.

doxa 10.2.2007 15:50

Tohle není KLIDNÁ SÍLA

Starý J. 10.2.2007 16:15

Re: Zlatý Lux!

Už jen to syčení v parlamentu bylo lepší, než dnešní mlácení komunistů a socanů do lavic (viz poslední interpelace), kdy soudružka poslankyně Bohdalová se cítila "JAKO ŽENAů uražena gestem Topolánka. To, že ona by si neměla v parlamentu při projevu ministrině provokativně ťukat na čelo, prý ji kolegové nic neřekli. Možná že Topolánkovi také nikdo neřekl, že nesmí v parlamentu gestikulovat!

Kim 10.2.2007 15:49

Nejde o politiku!

 Tady jde především o podezření z úplatku.A u zástupce věřících - no,no,no.

H.K. 10.2.2007 17:02

Re: Nejde o politiku!

Co má společné úplatek a věřící? Možná zlodějina pánů Zgarbů, Krausů a spol. není tak odsouzení hodná, když jsou nevěřící?

Ho-mik 10.2.2007 15:40

Pana Štětinu..

Pana Štětinu jsem si jako novináře docela vážil - oceňoval jsem ho jako statečného člověka a jeho reportáže - myslím, že z Afganistánu a Čečenska - jsem bral docela vážně. Nyní však po několika letech jeho - jak to říci slušně - JEDNOSTRANNÉHO působení na politické scéně a pře-devším v senátu dospívám k přesvědčení, že kdyby ještě někam vyjel a něco o té či které zemi napsal, bral bych to hodně opatrně a s rezervou. Zpětně si pak myslím, že jeho někdejší články asi nebyly příliš objektivní a pan Štětina si asi vše vykládal po svém, a tak nám to i servíroval....

AeroKarel 10.2.2007 15:41

Re: Pana Štětinu..

Podvodník jeden, jednostranně nemá rád bolševíky !!!!!!!!

h 10.2.2007 16:14

Re: Re: Pana Štětinu..

 a taky podobně jako Nohavica nemá rád estébáky.

Starý J. 10.2.2007 16:18

Re: Re: Pana Štětinu..

To je fakt, dovolil si moc! Kdyby neměl rád ODS, budu ho číst klidně dál, dokonce si ho budu i vážit. (Kdo jiný, než Štětina, bolševiky za svých cest a působení jako zpravodaj, poznal. )

pařez 10.2.2007 16:58

Re: Re: Re: Pana Štětinu..

to mě podrž, tak z nekalosti se ještě udělá přednost. Kdo za bolševika mohl cestovat? Navíc do SSSR? To byli jen prověření kádři.

AeroKarel 10.2.2007 17:48

Re: Re: Re: Re: Pana Štětinu..

Ale prdlajz, do SSSR člověk musel jen zvládnout paranoidní administrativu. Kádry nikdo nezkoumal.

Skybird 10.2.2007 18:22

Re: Re: Re: Re: Re: Pana Štětinu..

Jasně a klidně vás pustili i do zakázaných a střežených oblastí  na Sibiři.

AeroKarel 10.2.2007 20:59

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pana Štětinu..

Je vidět, že ruský bordel si ani nedokážete představit.

pařez 10.2.2007 14:34

Taková demagogie se jen tak nevidí

Jako by papaláši (poslanci, senátoři, hejtmani, starostové...) si měli být rovnější než občané. Aby se odvedla pozornost od jádra věci, tak se na kauzu Čunek pobolševicku nabalí vždy skrytý tajný nepřítel (nějaký estébák, dříve to byl reakční živel), který má určitě prsty také v tom a tom (Uzunoglu, Hučín..), a tak se nám pomalu konstruuje podivná story (kauza Čuněk se v ní hezky ztrácí), až se dojde k CzechTeku, kde policie na povel ČSSD mlátí technaře, což jen dokazuje ovládnutí policie socany.

Co na tom, že kauza Čunek je si podobná s kauzou Gross? Že část policie ovlivnila volby ve prospěch ODS? Co kauza Doležalových "pět na stole v českých" atd.? Zatím asi taky bude policejně - estébácké komando ve službách ČSSD, že? Rv

H.K. 10.2.2007 14:57

Re: Taková demagogie se jen tak nevidí

Článek není o tom jestli vydat nebo nevydat pana Čunka. Jde o to jestli může někdo vytáhnout beztrestně kauzu několik let starou, když se mu to hodí?

Abu el Mot 10.2.2007 17:30

Re: Re: Taková demagogie se jen tak nevidí

Ať je kauza třeba stoletá, musíme vědět co je to za šupáka, co sedí ve vládě.

AeroKarel 10.2.2007 15:38

Re: Taková demagogie se jen tak nevidí

Jo, zatím asi taky bude policejně - estébácké komando ve službách ČSSD, ještě i BISácké a na státním zastupitelství. Děsná banda, máte recht.