3.5.2024 | Svátek má Alexej


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
gringo 11.2.2007 17:50

Kdy už tomu Štětinovi rozbije držku ?

Už aby to bylo. R^

jirka.s. 11.2.2007 17:55

Re: Kdy už tomu Štětinovi rozbije držku ?

Tož se neschovávej a zkus to, hrdino!

Herakleitos 11.2.2007 18:47

Re: Re: Kdy už tomu Štětinovi rozbije držku ?

Štětina chce svým puritánským antikomunismem napravit hříchy minulosti. Pravicoví křiklouni jsou na tom stejně. Dříve úsekoví důvěrníci, domovní důvěrníci, čekatelé na přijetí za kandidáta KSČ, nástěnkáři včetně angažovaných čl. BSP teď vyskakují a chtějí si zasloužit uznání, jak jsou loajální s vládnoucí garniturou. To vše již tady bylo i v nedávné historii. Vyjádření pražanů vůči němcům, rok 48, 68, anticharta, udávání a žalování. Nesmíme také zapomínat na lezení do (Y) mocnostem za 1. republiky, po válce a teď USA. Trošku hrdosti by neškodilo. Proto mohu s. Štětinu jen politovat  s konstatováním že za ránu  nestojí. Tobě ale Jirko s malým, tobě bych přes držku dal s láskou za ku-vení diskuse.

boxer Němeček ml. 11.2.2007 20:19

Re: Re: Re: Kdy už tomu Štětinovi rozbije držku ?

Víš co, tak zítra večer v 7 před hlavním nádražím, přijdu místo Jirky.

Herakleitos 11.2.2007 21:24

Re: Re: Re: Re: Kdy už tomu Štětinovi rozbije držku ?

Platí, už se těším. S tebou si vytřu (Y) jak s káčátkem.

jirka.s. 11.2.2007 20:56

Dříve úsekoví důvěrníci, domovní důvěrníci, čekatelé na přijetí za kandidáta KSČ, nástěnkáři včetně angažovaných čl. BSP

Člověče, ty ale ty funkce musíš mít zažité, takhle spatra je vyjmenovat, to bych já tedy nesvedl!!!

jirka.s. 11.2.2007 21:03

Kdy už tomu Štětinovi rozbije držku ?

Za to "Kdy už tomu Štětinovi rozbije držku ?" je pro každou diskuzi, které se zúčastníš ty, velmi přínosné. Když totiž dáš dohromady argumenty ty s gringem, tak to by si už netroufl  napsat nic ani K.H. Borovský.

K.H.Borovský: Blbci nikdy nevysvětlíš, že je blbec skutečně, říkat blbci, že je blbec, říkáš vždycky zbytečně.

vlk nový 11.2.2007 17:40

SkutečněŠtětino??!

Když jste  kandidoval do senátu, litoval jsem, že nekandidujete v mém volebním obvodu. Byl byste dostal hlas můj i celé naší rodiny. Jenže, jenže čím  dál  tím víc jsem rád, že prostě bydlím v obvodu jiném. Po zvolení jste totiž Štětino prošel zajímavým vývojem. Stal se z  vás primitivní antirusista a primitivní antikomunista. A případ Čunek ukazuje , že se z vás stal i primitivní papaláš, který srostl s výhodami svého úřadu. Případ Čunek je podle vás politickíá manipulace. Dobrá, může být. Na druhé straně - protestoval jste,když byla stejná politická manipulace uplatněna vůči Grossovi nebo když seobjevila Kubiceho zpráva? Nevšiml jsem si, že by nějak zazněl váš hlas. O kauzeHučín se necítím být dostatečně informován. Nemohu soudit. Čunkovi ovšemnení  vyčítáno nic politického. Jde o úplatek . O nic víc. Zda byl nebo nebyl. Korupce ohrožuje demokracii zásadním způsobem. Dnes daleko podstatněji než jakákoliv bigotní ideologie. Je li podle vás hlavním problémem účelovost  obvinění a že někdo měl spis všupleti, pro mne je daleko důležitější, zda Čunek je zkorumpovánči nikoliv.To je to oč tu běží. A nevidím sebemenší důvod, proč by Čunek neměl být podroben stejnému jako bych byl podroben já, kdyby to obvinění bylo vzneseno oproti mojí osobě. Říká se tomu rovnost občanů před zákonem. Jméno dozorujícího prokurátore rovněž není důležité. Je prokurátor.Tečka. Pro Čunka jako pro desetitisíce ostatníchnadaném území. A pokud vím Čunek požádal původně o své vydání. Jestliženěkdo toto řekne veřejně, měl by být vydán bez sebemenšího váhání. Frajera totiž ctí podstoupit zkoušku ohněm. Štětina  ji evidentně v případě potřeby podstoupit nehodlá.V té souvislosti s emi vybavujenáhodná srážka s jistým serverem, kde , tuším, že jistý Syruček  otiskl otevřený dopis jistému Štětinovi. Bylo to velmi zajímavé čten. tenkrát jsme tomunevěřil.Dnes ano. Štětino, je mi vás líto a zvedá s eminad vámi žaludek. Stal se zvás papaláš. Srostlý se svou židlí.

jirka.s. 11.2.2007 17:55

Re: SkutečněŠtětino??!

Milý vlku v nové kůži! Pokud se necítíte být dostatečně informován o kauze Hučín, je to pouze a jenom Váš problém. Předpokládám, že máte před sebou klávesnici (když jste byl schopen napsat tak dlouhý příspěvek) a myš. Už Vám zapálilo, co mám na mysli? Tamtéž byste se zajisté dozvěděl, že není prokurátor jako prokurátor, a soudruh Obst obzvláště. Jeho charakterový profil, který Vám na závěr svého článku pan Štětina poskytl, jste přehlédl jak Zgarba své lány.  Na závěr Vašeho příspěvku chybělo už jenom obvinění pana Štětiny, že lže!

pražák 11.2.2007 18:39

Re: Re: SkutečněŠtětino??!

Ale Jurášku, to víš, že Štětina nelže, jen se počurává (od tý doby co dostal na Lugance povolení jezdit na Sibiř(.

jirka.s. 11.2.2007 20:37

Re: Re: Re: SkutečněŠtětino??!

Celkem zajímavá informace o inkontinenci pana Štětiny! Zajímalo by mne také, kdo ti vydal povolení ke vstupu do archívu na Lugance. Určitě to nebyla hajzlbába na Sverdlovkém vokzale, že?

vlk nový 12.2.2007 21:26

Re: Re: SkutečněŠtětino??!

Milý jirko s. nejsem v nové kůži. Jen jsem zjistil, že tu někdo už hodně dlouho pracuje s nickem vlk. Takže je slušnost se odlišit. Slušnost  je zároveń i diskutovat k věci. A jádrem mého konstatování byl požadavek, aby Štětina přestal lkát naad "ubohýmů Čunkem protože tomu nehrozí nic víc a nic  mbčanovi stejného okresu pokud by byl obviněn z téhož co Čunek. Vaši "laskavost" ohledně doporučení,c o bych měl dělat s klávesnicí a myšízjevně nejsem schopen docenit. Nepokládám totiž případ Hučín v žádném ohledu relevatní k případu Čunek. Nesouvisí s ním. Pokud jde o Hučína, je to s ním v podstatě stejné jako s bratry  Mašíny.Nic více, nic méně. a tedy se jím nehodlám zabývat.No a tím se dostáváme k prokurátorovi, který má příápad na starosti. Že měl i Hučína pro mne skutečně není relevatní ani co by se za nehet vešlo.Toho pána neznám.Ani si ho poznat nepřeji. Ale jedno je nesporné- je jmenovaným státním úředníkem. Někdo jej jmenoval s plnou politickou odpovědností. Ostatně - troufnu si odhadnout, že byl jmenován ještě někdy před r. 1998, tedy v době pravicových vlád. Pochybuješ snad o kavlifikaci tehdejších minsitrů spravedlnosti? nebo snad vrchního státního zástupce, atd. atd. tedy těch, kteří zkoumali občanskou i pracovnáí způsobilost onoho státního zástupce? Pokud ano, stěžuj si na Jánský vršek a žádej nápravu.

No apokud jde o Zgarbu- Zgarba, když s eprovalilo šel. Musel jít. Ne tak Čunek. A propo - Zgarba byl jeden z podstatných střípků mozaiky důvodů proč jsme vevolbách nemohl volit soc dem. Jeho přítomnostna volitelném místě kandidátky se nedala  překousnout. Nepřehlédl jsem tedy ani v nejmenším nic jako Zgarba své lány. Vyvodil jsem důsledek. Třeba je i ty časem vyvodíš u Čunka  a přestaneš plácat nepodstatné nesmysly.

Bedra 11.2.2007 19:09

Demokracii si rozvracet nedáme!!!

V tom blábolu se srovnává - spíše plantá nesrovnatelné.Za prvé:Víte proč Gross, Kraus a podobní zmizeli včas ze scény.Protože nejlépe jen oni věděli že jsou vinni!Z psychologického hlediska se nevinný člověk vzdává málokdy, protože také ví, že se nemá čeho bát když nic neudělal.Věřím, že to je právě pan Čunek.Za druhé:nevěřil jsem tomu, že to má politický podtext, ale nyní tomu věřím.Ta volba toho Obsta to potvrzuje. Bylo by zajímavé ještě vědět jakým způsobem se přidělují státní zástupci z územního hlediska.Za třetí:Osobně si myslím, že státní správa a tedy i spravedlnost je stále prošpikované bývalými soudruhy a STBáky od shora až dolů.Je třeba to konečně pročistit a ministr spravedlnosti by se měl poučit od pana Langera. Za čtvrté: objevuje se stále více "rudě" podbarvených diskuzních příspěvků podobného typu.To mně utvrzuje v domnění, že bývalí komanči se otřepali a vylézají z děr.U tohoto tzv."nového vlka" (už ten název, že?) je evidentní že z něj čiší bývalé papalášství ve straně se zločineckou minulostí.A ještě má drzost obviňovat někoho z papalášství?Za páté: přichází mi asociace "DEMOKRACII SI ROZVRACET NEDÁME"! Ukazuje se ale, že byla chyba, když jsme se s přisluhovači režimu se zločineckou minulostí nevypořádali důkladně hned po listopadu.Dá se to však ještě možná napravit.Pane Štětino fandím Vám protože jste člověk který se o to snaží neboť také cítí opakované ohrožování naší demokracie. Je třeba zakázat komunistickou stranu alespoň na nějaký čas, než podobní grázlové vymřou!!

!!!!!!Rv

JEŘÁBEK 12.2.2007 15:54

Re: Demokracii si rozvracet nedáme!!!

Občane, po přečtení mám dojem, že vidíte alespoň za 7rohů. Přestaňte psát hlouposti a otevřete si věštírnu. S vaším talentem musíte Baudyše úplně znemožnit

Bedra 12.2.2007 19:42

Re: Re: Demokracii si rozvracet nedáme!!!

Potrefená husa....!?

vlk nový 12.2.2007 21:15

Re: Demokracii si rozvracet nedáme!!!

Takže Bedro skoro s emi chce psát ve stylu- na hrubý pytel, hrubá záplata. tedy použít kanálový slovník, kterému asi budeš rozumět ze všeho nejlépe.Leč nejsemani Rath ani Tlustýabych měl něco takového zapotřebí.Pokud máš problém s mým nickem, jde skutečně jen a jen o problém tvůj. Vlk nový proto, že už tady jeden nositel mého tradičního nicku je a to zřejmě dost dlouho a já uznávám jeho senioritu. Ve slušných společnostech to tak je.

Hořce jsem se zasmál nad konstatováním , že se někdo má poučit od pana Langera. Co například? To že  se má zatloukat, zatloukat a zatloukat, dokud člověk není chycen, jak to tento jmenovaný předvedl v parlamentu ohledně jistých telefoních hovorů  v době televizní stávky? Nebo v tom, že byv vyšetřován inspekcí ministra vnitra jako důvodně podezřelý z úniku Kubiceho zprávy briskně inspekci rozprášil? Nevím, zda je státní zpráva prolezlá STBky. Pokud ano, ptám se, proč je nevyhodili ministři vnitra už Klausových vlád. Od r. 92 do r, 97 bylo času dost a dost, řekl bych.

No a tím s edostáváme k mému papaláštví, které na tebe čiší. Pokud je papalášstvím požadavek, aby bylo všem před zákonem měřeno stejně, aby se Čunek zodpovídal zrovna tak jako bych s ezodpovídal já, pak jsem papaláš. V tvém světě asi nepochybně. tam zřejmě platí pravidla jen pro někoho. Pro někoho platí jen někdy a pro někoho, zejména při správné politické orientaci  si může dělat co chce neboť vlastně ať koná jak koná, koná dobro! kde já už jsem toto slyšel? Strana má vždy pravdu a ví co dělá.. kdopak to říkal?  A také vůdce ví co činí a dobře činí.. kdopak říkal zase toto.. nějak si nemohu vzpomenout.

ilna 11.2.2007 19:54

Re: SkutečněŠtětino??!

Pravdu díte.R^

Netvor 11.2.2007 17:04

Poprava

Navrhuji, aby Čunek, Pohanka a Melčák byli pro výstrahu veřejně oběšeni na Špiberku

alda 11.2.2007 17:27

Re: Poprava

špilberk je málo známý, navrhuji pražský hrad a přidat podpisové archy s odsuzujícími dopisy

huhu 11.2.2007 17:00

prostě metody kompromitace

s těmito metodami, které autor nazývá "byzantinskými" a je možno je stejně tak nazvat metodami CIA či BND nebo STB  přišel po  r. 89 Havel a Ruml a naplno se rozvinuly v Sarajevu 97. Jistě si řada čtenářů pamatuje na Klausovu vilu, švýcarské konto atd. atd. což se dodnes neprokázalo a nikdo nebyl obviněn. Velice aktivní byl tenkrát bratr Lux a celá akce vedla k pádu pravicové vlády a nástupu socbolševiků na 8 let k moci. Od té doby tahle metoda byla používána "pravdaláskou" opakovaně, US-DEU si na tom založila existenci.

Vlastně nedávno se významně angažoval takto bratr Kalousek proti Grossovi za vydatného přizvukování autora. Gross nebyl dodnes ani obviněn. A k moci byl uveden Paroubek.

Nyní je stejná křivácká metoda použita proti Čunkovi  a bratři a sestry většinou dělají mrtvé brouky, dokonce Čunka podporují, tak jako "zelený" Štětina - to se ani trochu nestydíte pane senátore !?

Skybird 11.2.2007 18:13

Re: prostě metody kompromitace

Vážený huhu, zcela výjimečně s Vámi téměř souhlasím.

Jediný rozdíl vidím v tom, že v případě Čunka jej policie obvinila. Fakt nevím, zda právem či neprávem, ale musím věřit, že  alespoň to elementární v tomto státě funguje a prokáže se objektivní skutečnost. Pokud ne, tak by to s námi bylo velmi vážně nahnuté.

No a Lidovci jsou bohužel falešní a neupřímní. Snad jim to voliči spoítají.

huhu 11.2.2007 18:36

Re: Re: prostě metody kompromitace

v právním státě vinu/nevinu určuje soud ne policie. A vina je dokazována, ne nevina. A taky kdo křivě obviní je potrestán.

Žádný z těchto principů právního státu "presumpce viny" nesplňuje. A pokud je v demokraciích uplatňována "presumoce viny" je taky v případě, že nakonec není vina prokázána potrestán ten, kdo křivě obvinil. Tohle u nás už nefunguje vůbec.

Jen jsem chtěl upozornit, že strana bratra Čunka má na tomhle stavu podstatný podíl. Stejně tak socani svým známkováními "tunelářů" atd..

pražák 11.2.2007 18:42

Re: Re: Re: prostě metody kompromitace

No jo, Mrázek křivě obvinil Paroubka (a skočil mu na to Kubice) a ještě předem byl potrestanej. Holt ty Boží mlýny .... (nebojíš se taky, prý se nemodlíš, huhu?)

Ašek 11.2.2007 16:13

Jen blazen se raduje

Stale nam vladne Moskva s pohunky.Je na čase je nakopat do řiti.

xxx 11.2.2007 16:25

Re: Jen blazen se raduje -Konec demokracie

Otázkou je zda se s tím dá ještě neco dělat, neni-li to již konec demokracie. To že se nechal Čunek zastupovat kanceláří blízkou ČSSD značí že je primitivní hlupák, anebo si spočetl, že za zašmodrcháni případu podpoří Paroubka, a máme ho tu zpátky.

Starý J. 11.2.2007 16:05

Asi jste si nikdo nevšiml

Paroubkovy poznámky v TV na dotaz redaktora Primy, co bude, když se pan Čunek u soudu očisti. Prohlásil: "ALE POLITICKY TO PAN ČUNEK NEUSTOJÍ!!!" A o to přece v této kauze jde! Proto ho policie obvinila tak rychle a předstírá, že dokumenty od Čunka ještě nemá (to dělala minulý týden), proto ten obrovský tlak ČSSD, že když už je obviněn, nemůže ani chvíli ve vládě zůstat(Gross se držel mnohem a mnohem déle, to Paroubek omlouvá, že nebyl obviněn.) Proto přišlo rychlé obvinění a extrémní tlak. Jde o to, aby odstoupil hned, než se mu podaří na základě stížnosti, aby policie vzala jeho podklady o původu peněz (jak Čunek tvrdí) na vědomí. Zatím dělá, že neexistují. A je třeba, aby to POLITICKY NEUSTÁL a pak ať to dopadne, jak dopadne.

On Paroubek se někdy neovládne a podřekne!

jirka.s. 11.2.2007 17:46

Re: Asi jste si nikdo nevšiml

Kouzelné bylo také, když prohlásil, že jakmile se kakaový bobík očistí, opět vstoupí do politiky! No, to se máme na co těšit.

buldok 11.2.2007 20:46

Re: Asi jste si nikdo nevšiml

Naprostý souhlas,  tady  jde o POLITIKU!!!!!!!!

tp 11.2.2007 15:34

diky za clanek

priznam se ze bez tohoto vysvetleni jsem postoj pana Stetiny nechapal.

Petr Kiebel 11.2.2007 15:45

Re: diky za clanek

Já ho nechápu i dál...Je určitě špatné,že se něco špatného drží pod pokličkou a čeká se na vhodnou chvilku...ale to vůbec nic nemění na tom,že to něco špatného se (možná) stalo a že to nemá mít vůbec nic společného s imunitou,ať se to stalo kdykoliv.Má nastoupit zcela normální postup ve vyšetřování jako u mne či u Vás.A jestli má pan senátor pochybnosti v postupu vyšetřování,tak kdo už jiný než politik, má možnost nastavit podmínky tak aby se to nedělo...