31.5.2024 | Svátek má Kamila


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Tomas 2.8.2006 8:59

Nálada voliče ODS

S prohlášením souhlas - nakonec nezbyte zřejmě tak jako tak nic jiného, než nechat Paroubka, ať se taky "pokusí..." Ostatně jsme přeci všichni demokrati, ne!

A především voličům Soc. dem a jejich vůdci bych si dovolil vzkázat: ODS volili v těchto volbách lidé, kteří nesnášejí Paroubka. V poslední době už to u některých jedinců hraničí s fyzickou obsesí. Varianta velké koalice je pro tyto lidi evidentně smlouvou s ďáblem, přijatelnou snad jen za předpokladu nějakého krátkodobého slepence s cílem rychlých předčasných voleb. Vůbec, předčasné volby jsou myslím voličům ODS za této situace celkem sympatické.

Pokud jde o Topolánka - neumím si osobně představit, že bych na jeho místě dělal něco výrazně jiného, než ten člověk dělá... Jednat s Paroubkem je jako jednat s Hizbaláhem - v našich zeměpisných šířkách, dle tradice, ovšem bez raket.

huhu 2.8.2006 8:58

Re: Re: Souhlasím, Tomáši.

co konkrétně ?

Ladislav N. :-))) 2.8.2006 8:58

Re: ...přijít s takovým kompromisem, který by mu zachoval tvář a přitom uspokojil Paroubka

A ten váš "kompromis" by měl vypadat jak? Navrhněte jej!! ;-)

JK 2.8.2006 8:56

Není to přesná analýza

Vadí mi tam podsouvání názoru, že kompromis je cílem. Když to dotáhneme ad absurdum, stačilo by přece legitimizovat KSČ za tichou podporu vládě a bylo by. Takovýto kompromis přece je také možný. Topolánek ho neudělá. Dále, po volbách si každý mohl spočíst, že velká koalice by všechny převálcovala. Topolánek to opět neudělal. Dokonce tvrdošíjně odmítá opustit své trpasličí partnery, kteří mu s největší pravděpodobností v případě vítězství vrazí kudlu do zad, tak jako činila kdysi ODA , Luxovo KDU-ČSL, případně nedávná nebožka US. Proto si myslím, že problém je přesně opačný, neschopnost Topolánka přijít s takovým kompromisem, který by mu zachoval tvář a přitom uspokojil Paroubka.

neuropan 2.8.2006 8:55

Prohlášení

Pane Haasi, pod vaše Prohlášení bych se ihned podepsal a poslal jej hned na Jánský vršek. Obávám se, že pro nejen pražskou část ODS platí otřepané heslo, že "rozum a chtíč nemohou být v opozici natrvalo." Pozoruji-li z relativní dálky dění v Praze, nabývám stále více dojmu, že "hochů, kteří se vždy nějak dohodnou" je tam pořád dost. Takové ty bémovsko-burgemeisterovské bublinky o tom, s čím by měli resp. neměli problém.

Lájoš B. 2.8.2006 8:55

Re: Autor nepochopil...

Paroubek se chystá v závodě využít nedovolenou pomoc zakázaných mechaniků.

huhu 2.8.2006 8:54

Re: Re: Jediný současný program ČSSD je zajistit pro sebe beztrestnost

Paroubek by měl být zavřen i za náměstkování v RáJi....(Y)

huhu 2.8.2006 8:52

Re: kompromis...

to, že jsou již socany komouši považováni samozřejmě za spřízněnou levici je informací o nich samotných...o jaké cti vy sockomouši mluvíte ? To zase půjdete od jednou získané moci až po 40 letech ? Už ted zavedl Paroubek u vlastních poslanců 40 let obvyklou formu tajného hlasování, kdy zastrašení nechodili za plentu....A kompromis se sockomouši ? Nestrašte..(Y)

Malý Aston 2.8.2006 8:52

Souhlasím,jakákoliv dohoda s bolševikem Paroubkem je nemožná.

Plně souhlasím,jakákoliv dohoda tříkoalice nebo ODS s ČSSD bude zrada všech voličů,kteří přišli a nevolili bolševiky. ČSSD se jednoznačně spojila s KSČM o tom není žádných pochybností.Dohoda ODS + ČSSD+KSČM bude jen dobrovolné předání moci bolševikům. Nové volby pod heslem" Bolševici jděte na Kubu".

huhu 2.8.2006 8:44

Re: Re: Ne, Halladine,

bud jste trouba nebo lžete i sám sobě.....:-/

D.P. 2.8.2006 8:40

Re: Re: Toto je výjimečně dobrý článek

Ano, tak to prostě je, Klaus nám zdražil máslo, rozkradl socialistické továrny, vytuneloval banky a to mu nikdy neodpustíme. Za tu ČKA může beztak Tlustý, nakonec, píší o tom nejvíc plátyk zaprodané ODS a německému kapitálu.

vojnov 2.8.2006 8:28

Re: Re: Ač nejsem příznivcem ODS

a to máte pocit, že KDU a ODS tyto vlastnosti vládnou?

Já tedy ne... :-/

(aniž bych tím chtěl naznačit, že ČSSD je stranou moudrosti, slušnosti a inteligence. myslím, že v tomhle si chlapci fakt nemají co vyčítat. jeden za 18...)

aTeo 2.8.2006 8:16

Ano,

to prohlášení je skvělé...

Jenomže to by přivítal i George Walker Paroubek a vyložil by si ho po svém...

Občan 2.8.2006 8:15

Někdo tady kalí vodu. Bohužel je to poradce nestranného pana presidenta.

jana.l 2.8.2006 8:13

skvělý článek

, jen mám obavy, že Vás (a nás) zase nevnímají, bohužel...

J. T. 2.8.2006 8:11

Re: Toto je výjimečně dobrý článek

To je sice hezké, jenže víte co mě na tom děsí. ODS si mezi voliči musí dobývat kredit, Paroubek může udělat jakoukoliv sviňárnu, vyřvávat jakoukoliv sprosťárnu a voliči socánků mu k tomu zatleskají

Dena 2.8.2006 8:09

Re: Ač nejsem příznivcem ODS

lHitler byl taky vůdce a kam to dovedl,jestli je pro Vás vůdce člověk arogantní ,hulvát a narcis tak nevím jestli by jsme nebyly dalším Iránem,Sev.Koreou,Kubou.Musí vítězit slušnost,inteligence atd

Jaryna 2.8.2006 8:03

Myslím si,

že  "naši hoši" mají sice odvahu, což tedy patří k politice, ale nemají odpovědnost k občanům.....Už by to stačilo......

vojnov 2.8.2006 7:57

kompromis...

Pane Haas, politika je uměním kompromisu.

V letošních volbách to voliči rozdali tak, že mezi "pravicí" a "levicí" je to plichta (pokud tedy uvažujeme Zelené jako pravici, že). Ani jedna se bez druhé nemůže pohnout z místa. Což je dokonalá situace k tomu, aby se kompromisy dohadovaly čestně. Pokud naše pravice není schopná dosáhnout rozumného kompromisu, aniž by vyhrála na plné čáře, pak pánbu s náma a zlý pryč.

Aleš 2.8.2006 7:54

Re: Pat v šachu ukončí hru. Pat v politice by to měl udělat taky a začít novou partii.

Článek v zásadě správný s výjimkou jednoho zásadního zkreslení

Nemůžeme, díky obstrukcím a chytračení sociální demokracie, plnit to, co jsme vám slíbili ve svém programu.

Skutečností přece je, že k prosazení tohoto programu ODS nemá mandát, má jen 100 trojkoaličních poslanců. Za to p. Haase určitě pan president nepochválí. 

 Proto pokud nechce kompromis, tak se musí vzdát sestavování vlády.  To sedí.

Veselý 2.8.2006 7:50

Ač nejsem příznivcem ODS

takové řešení bych bral jako férové. Je tu ale problém, ODS to měla říct před týdnem, aby pan Paroubek viděl rozhodný postoj. Lidé chtějí vůdce, tím Paroubek je, ODS se jeví zatím jako nemastná neslaná strana.

ladik53 2.8.2006 7:44

Vaculík nemá pravdu

V tzv. mrtvém závodě je i vítězů víc. Mám za to, že je to případ našich voleb. Topolánek, když Paroubek neustoupí, bude muset naklusat na Hrad a oznámit, že se první pokus o sestavení vlády nezdařil. A jedeme dál pokusem číslo dva. Že se mu nechce je jasné, ale odpovědnost nese on a pokud to neudělá chová se úplně stejně jako Paroubek.

jonáš 2.8.2006 7:41

Re: Re: Autor nepochopil...

No časovka je bezesporu důležitá, ale ještě nevyhrává Tour ;-D

Švrk 2.8.2006 7:37

souhlas

To proloženě napsané  mi hovoří z duše, pane Haas 

halladin 2.8.2006 7:30

Re: Ne, Halladine,

nechtěli jste tomu věřit ? kecáte.

Socani nejsou totéž jako komouši. Jen Vy ,ODSáci jste pro komouše  1000 x horší než socani.

Komunističtí voliči by nikdy neskousli, kdyby Filip podpořil Vás. Takže Filip prostě musí držet lajnu se socdem. Komunističtí voliči by nikdy neskousli, kdyby vznikla vláda ODS díky komunistickým poslancům.Kdyby se to stalo, tak hromadně odejdou.

A byla by hloupost, kdyby to socani nevyužili, stejně jako Klaus využil komunistické hlasy při volbě prezidenta.

halladin 2.8.2006 7:21

Re: Jediný současný program ČSSD je zajistit pro sebe beztrestnost

Paroubek je ve vládě tak krátce , že pokud by měl být za něco zavřen, muselo by to být za jeho činnost na magistrátě.

A to by s ním museli zavřít polovičku pražské ODS, v čele s Bémem :-D:-D:-D

tom 2.8.2006 7:11

Re: Autor nepochopil...

jenom ten malý rozdíl,že ODS nevyhrála trening,ale nejdůležitější závod.

tom 2.8.2006 7:08

předčasné volby

Té co tady píšete,je přesně to co navrhuje trojkoalice Paroubkovi,ale jak můžete vidět,ten nepřistoupí na nic.On chce za každou cenu vládnout a proto nechce ani zvolení předsedy PS.to mu umožňuje dál vládnout i bez mandátu,rozhazovat naše peníze a kupovat voliče pro další volby.Dokud bude u nás člověk jako je Paroubek u moci,nelze říkat,že žijem v demokracii.Uznat porážku ve volbách je základní slušnost a samozřejmost v každé demokratické zemi.

tady se bavím nejvíce 2.8.2006 7:03

Jediný současný program ČSSD je zajistit pro sebe beztrestnost

Paroubkovi nejde o nic jiného, než o beztrestnost. Jestli tohle nepochopil pan Topolánek, tak by mu to měl někdo říci.

X2U 2.8.2006 6:45

Re: Souhlasím, Tomáši.

Jak podpoří nadané a jak bude vytvářet pravidla, aby se slušnost a pracovitost vyplatila. NO LANGER A VLASTÍK T. BY ASI MOHLI NA TOTO TÉMA PŘEDNÁŠET!!!