29.6.2024 | Svátek má Petr, Pavel


Diskuse k článku

POLITIKA: Koho volit?

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Ladislav N. 9.2.2006 8:59

Re: Nerozhodnutý volič má volbu: poněkud klopotnou, nicméně v hlavním proudu evropského a sociálnědemokratického myšlení zakotvenou politiku ČSSD...

Jestli je místy téměř komunistická politika ČSSD a myšlenkové kotrmelce jejích nejvyšších představitelů (viz článek ekonomicky negramotného šéfa parlamentu Zaorálka včera na NP) i voličů "zakotvena na evropském sociálnědemokratickém myšlení", pak je nejvyšší čas uvažovat o emigraci MIMO EVROPU. Pevně doufám, že uvedené vyhodnocení politiky ČSSD je jenom dalším omylem pana Pehe, že jenom málo poslouchá představitele ČSSD a nečte zákony a podzákonné předpisy, které jsou výplodem vládnoucí ČSSD...
dudla 9.2.2006 8:49

VYKAŠLAT SE .........

Český občan by se již konečně měl vykašlat na VEŠKERÉ sliby velkých POLITICKÝCH  stran a zaměřit se na strany menší, s programem odvolatelnosti jak politiků tak i soudců, a tím i programem ZAJISTITELNOSTI  VYMAHATELNOSTI  PRÁVA V NAŠEM  STÁTĚ!!!Budou-li  PRÁVO a tím i SPRAVEDLNOST, rychle a účinně  vymahatelné,špatní  politici  a  soudci odvolatelní a potrestatelní, věřím, že se v ČESKU velice rychle změní k dobrému jak EKONOMICKÁ tak i ,někdy až DIKTÁTORSKÁ
kapitán 9.2.2006 8:35

Re:

Čísla jsou pro vládu celkem příznivá - ekonomika roste a zatím je z čeho ROZDÁVAT. V takovém případě LID nemění stranu - ostatně proč, dívá se do peněženky ne do budoucnosti.
kapitán 9.2.2006 8:31

Re: Pan Pehe má pravdu!

Pehe je zase tvrdé jádro pomlouvačů Klause.
kapitán 9.2.2006 8:30

Re: spolupráce s ČSSD

Zodpovědnost za LEVICOVOU koalici mají jen voliči. Vy si nepamatujete sametovou "revoluci"? LID chtěl přeci návrat Dubčeka a SOCIALISMUS s lidskou tváří.
kapitán 9.2.2006 8:27

Re:SAMOROST

Cibulka je samorost, který o všech kolem říká, že jsou STB ..... atd. Vzhledem k minimu hlasů se kterým by se teoreticky mohl dostat do sněmovny a teoreticky jako jeden člen vlády - asi MV.
Musel by ostatní členy vlády a poslaneckou sněmovnu dát ZAVŘÍT - aby dostál svým slibům.
kapitán 9.2.2006 8:22

Re: Zapomínáte na železného dědka a jeho partu.TO JE TA POJISTKA !

Železný je určitě zajímavá osobnost. Ale řekněte jediný důvod proč by měl splnit ty vaše předpoklady. Železný jede hlavně za sebe.
Jan 9.2.2006 8:18

Koho volit? Nenechme se zase českými politiky a jejich "nezávislými" novináři zmanipulovat náhradními tématy, kterými se nás snaží odvést od všeho podstatného, tak jako před každými volbami!!! Je jasné, že po volbách vznikne velká koalice ODS - ČSSD

Koho volit? Nenechme se zase českými politiky a jejich "nezávislými" novináři zmanipulovat náhradními tématy, kterými se nás snaží odvést od všeho podstatného,  tak jako před každými volbami!!! Je jasné, že po volbách vznikne velká koalice ODS - ČSSD bez komunistů (těch otevřených)! Nikdy nezapomeňme na dvě nejdůležitější věci: Kdo proti nám stojí a jak to můžeme změnit! Viz:
1) CYKLICKY VLÁDNOUCÍ KRIMINÁLNÍ ELITY POD SPOLEHLIVOU OCHRANOU SVÉHO CENTRALIZOVANÉHO KRIMINÁLNÍHO STÁTU A SVÝCH CENTRALIZOVANÝCH KRIMINÁLNÍCH MASMÉDIÍ!:
2) DŮVODY, proč bychom měli jít tentokrát VŠICHNI k volbám, ale pokud nechceme být ZNOVU obelháni, podvedení a okradeni, NEVOLIT žádnou parlamentní stranu vládnoucí (post) komunistické kriminální fízlokracie!!!
mario 9.2.2006 8:08

vředy

Pořád a pořád se rozlézá ve vašem těle vřed jménem ODS. Chtělo by to zajít včas k lékaři, ten vřed vás bude s blížícími se volbami bolet víc a víc.
Sam Křepelka 9.2.2006 8:06

spolupráce s ČSSD

Malé strany, které deklarují při svém případném vstupu do sněmovny spíše spolupráci s ODS si uvědomují, že spolupráce s ČSSD by je postavila do role kašpárků. Tedy do pozice v jaké jsou nyní KDÚ-ČSL a US. Paroubek je totiž zcela jasně rozhodnut i po volbách spolupracovat s KSČM.  A nebude mít žádný důvod brát ohledy na své případné "koaliční partnery", protože pohodlnou většinu mu zajistí KSČM.  A protože ODS je personálně naprosto v řiti, protože se se stávající vedení zajímá spíše o vlastní koryta než o úspěch ve volbách ( být poslancem je přece dobrý kšeft ) nemám z nastávajících voleb dobrý pocit. Je sice pravděpodobné, že po prohraných  volbách dojde v ODS k revoluci a do čela se dotanou lidé z krajů, ale to je z pohledu vládnutí prohra minimálně na dobu 4 let. A v tomto čase dokáží Paroubek, Filip, Ráth, Škromach či Sobotka tady zavést takový sociálkomunismus, že už to nikdo nedokáže vrátit. A velký podíl odpovědnosti na takovém stavu budou mít Topolánek a spol. . 
ururu 9.2.2006 7:41

Re: zbytečně dlouhé

vy asi ctete a myslite ne hlavou, ale prdeli - pro Vas politologicke clanky nejsou.
Jeroným 9.2.2006 7:41

Pan Pehe má pravdu!

"Existují tvrdá jádra voličů (jakož i jejich mediálních mluvčích) jednotlivých stran, která se projevují vysokou mírou sektářství. Ať už udělají politici a politické strany, které tito voliči nepodporují, cokoliv, je to téměř vždy špatně." - Jistě pane Pehe. Lépe bych to říct nedokázal. Další vaše řádky jsou ukázkové.
ježíši... 9.2.2006 7:40

Re: Volím...peheho...dobře ti tak, nic jiného si nazasloužíš !!!

Bóže, vím že nejsi, protože kdybys byl, tak bys radši nebyl...
ururu 9.2.2006 7:39

Re: Všimněte si

ja si tohoto "radeni" nevsiml, sorry.
Peheho clanky jsou dobre.
Ale neni v nich ten "bojovy ryk", na Psu tak casty. V tom je mozna problem :-)
K., pro "drahý Pehe..." 9.2.2006 7:37

Zapomínáte na železného dědka a jeho partu.TO JE TA POJISTKA !

Ne, že bych fandil důchodcům za životní jistoty, byť za několik desítek let ...ale jde o to, že dědek Železný má dost IQ, dost razance a dost konexí, aby mohl dělat policajta a hlídat dotyčné strany tak, že si nedovolí opakování jakéhokoli dosud realizovaného podrazu . Takže - deset a radši dvacet procent železnému dědkovi a budete koukat, jak zbylí arogantní tupci začnou jednat poctivě a v zájmu lidí, nikoli jen v zájmu vlastním.
nalevo 9.2.2006 7:30

pokračování

  Belgie 8,4 %, Dánsko 4,1 %, Německo 8,3 %, Estonsko 6,4 %, Řecko 9,7 % (září), Španělsko 8,7 %, Francie 9,5 %, Irsko 4 %, Itálie 7,1 % (září), Kypr 6,2 %, Lotyšsko 8,5 %, Litva 7,2 %, Lucembursko 5,8 %, Maďarsko 7,2 %, Malta 8 %, Nizozemsko 4,6 %, Rakousko 6,1 %, Polsko 16,9 %, Portugalsko 7,5 %, Slovinsko 6,3 %, Slovensko 16,3 %, Finsko 7,6 %, Švédsko 7,2 %, Velká Británie 5 % (říjen), Norsko 4,1 % (listopad). Výsledky mezinárodního srovnání potvrzují, že se míra nezaměstnanosti v České republice drží dlouhodobě pod průměrem Evropské unie.
nalevo 9.2.2006 7:29

zajímavé čtení, kde asi udělali soudruzi ze Slovenska chybu

Míra nezaměstnanosti podle EUROSTAT (Statistický úř ad Evropského společenství), která se používá pro mezinárodní srovnávání a vychází z výsledků za prosinec 2005 , je následující: ČR 7,8 %, EU25 8,4  %
vladik 9.2.2006 7:18

jirko

prd na tyhle pisanky, jdi do toho, at ma prece "mnoho" lidi koho volit, go, jirko go.
reptilka 9.2.2006 7:08

zbytečně dlouhé

že rovnou nenapíšete: nevolte ODS, nemám je rád, J. Pehe. Že se vám chce rozepisovat tak dlouhý článek, tím stejně nikoho neobalamutíte - já ODS volím, moje rodina je bude volit, mí přátelé, takže vaše zaobalená rádoby orientace ve volbách - nevolbách v ČR neoslovuje ....
Pavel 9.2.2006 6:49

Pehe - Veškrnův šašek

zase vytrubuje svá moudra. Tentokrát z polohy rektální - ze zadků soudruhů Pablbka a Filipa. PEHE = diagnosa, to už je třeba opravdu léčit. Ještě chybí něco mouder senilního Veškrny, který je již také hluboko v Pablbkově zadnici.
miro 9.2.2006 6:33

Re: Všimněte si

Ne . neni hovado (to je slabe slovo), je to reditel prazske  New York University. A divim se dvema vecem, ze ho vlastnik university jeste nevyhodil za takove komentare , a ze ho studenti jeste mohou poslouchat 
miro 9.2.2006 5:57

dekuji pane Pehe

Zase jste mne krasne probudil , nepotrebuji ani silnou kavu, tu jsem prave dostal. Cim, dal vice jsem presvedcen , ze by jste mel psat vice a vice. Cim vice toho napisete , tim vice volicu odradite od volby koalice Paroubka a komunistu. Az Vas podeziram, ze jste placen ODS.
Cesky volic az tak hloupy neni , aby potreboval knizeci rady toho, ktery nikdy nic nenedal a jen tyl z prace delneho a pracujiciho lidu , ktery ted poucuje . Jiste jste si vsimnul dikce posledni vety . A jiste vite , kde se tyto vety pouzivaly. Jeste bych Vam doprucil, abyste tento "komentar" poslal soudruhum do Prava. Tam se bude vyjimat uplne nejlepe a tam verim , ze kladnych komentaru budu podstatne vice. Cest Vasi praci , a pozdravujte pana Havla, pritele pana Paroubka:)
Tomáš Marný 9.2.2006 5:09

Koho volit?

Z podrobného článku nám to politolog vysvětlil ,že to má být RUDÁ KOALICE, která začíná teď 4měsíce před volbami fungovat..Jistě jste byl pane Pehe před sametem vKSČ jako 5O poslanců co je teď v ČSSD. Můžeme si vybrat z těch 2 stran? Dávám přednost té třetí ODS.
aquagenic 9.2.2006 4:55

Všimněte si

... jak PEHE poslední dobou stále více a více rozplizlými slovy radí, aby "lid" volil Paroubka, socany a komouše.
Ještě si někdo myslí, že PEHE není hovado?
Vetinari 9.2.2006 1:26

Houby autorita. STRACH

je to, co stmelilo ČSSD - na každého Paroubek něco ví a drží mu nůž na krku.
Vaso 9.2.2006 0:18

Volím...

Volím Peheho !!!