29.5.2024 | Svátek má Maxmilián, Maxim


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
sokol 20.8.2009 15:37

Re: Volit rozumem - a ne jestli je hezčí Topolánek, Paroubek má bradavici, pan kníže je noblesní !

to by ses měl tedy asi začít starat ne? A neztrácet čas na internetu.

tom 20.8.2009 15:45

Re: Volit rozumem - a ne jestli je hezčí Topolánek, Paroubek má bradavici, pan kníže je noblesní !

Já už žiji v zahraničí 30 let. Také tu mám peníze a dle Vašich úvah bych se měl bát daleko více. Dle údajů ČNB je ČR zadlužená 30% HDP. Maďarsko 74 % HDP. No a co? Záleží na důvěryhodnosti toho kterého státu. Japonsko má dluh 182,8% HDP, Itálie 103,2 % HDP a nekrachují (http://de.wikipedia.org/wiki/Staatsschulden). Tak neoblbujte a nepapouškujte blitky ODS. Tím ale nepodporuji rozhazovačnost ČSSD. Sociální výpomoc bych klidně dával v poukazech. Když chce někdo něco zadarmo, musí být vděčný za jakoukoliv pomoc. Dluh může být, ale nesmí se projídat. Investice i na dluh do hmotných statků pomůže dnes zaměstnanosti a zůstane příštím generacím, takže budou platit něco, co mají také k dispozici a užívají to.

jirka.s. 20.8.2009 17:21

Re: Volit rozumem - a ne jestli je hezčí Topolánek, Paroubek má bradavici, pan kníže je noblesní !

"Záleží na důvěryhodnosti toho kterého státu. "

Nu, a domníváte se snad, že až to tady vezme znovu do ruky Velký Předseda Pao, že důvěryhodnost našeho státu stoupne do té míry, že nám budou ve světě klidně půjčovat i na 500% dluhu HDP??? ;-(

Standa 20.8.2009 11:08

Hlavní

je nevolit TOP 09. Tradici neznají a nemají - jsou to přeběhlíci, kam vítr, tam plášť. Odpovědnost neznají, protože přeběhli a  navíc mají Kalouska, který neuměl reagovat na blížící se krizi a pořád mával(mává) schodkem 38mld - to je neodpovědnost! Prosperitu nevědí jak zajistit - bohatým přidali a chudým ubrali v době krize a krizi neumějí řešit!

j 20.8.2009 11:26

Re: Hlavní

Prosperitu nevědí jak zajistit ;-D a to je přesně to levičácké myšlení. Vy z těch bilbordů jste fakt zblblý- zajistit úspěch každému;-D

RosPerot jr 20.8.2009 11:05

kdyz uz na nekoho pliji, napisi aspon za co

"Naše situace, jak dobře víme minimálně od doby pana Čunka a tzv. justiční mafie, je jiná a nová ministryně spravedlnosti, byť v úřednické vládě, to jen potvrzuje"

Mohl byste to prosim nejak dovysvetlit co mate zde na mysli? Anebo i vy mate tetu, ktera by to mohla delat? A lip?

Sverte se nam.

Diky.

KIRI 20.8.2009 11:00

Návod koho volit podle Vaší svobodné vůle je zde:

Nemůžete se rozhodnout, koho volit?  Račte si vážení přečíst nezávislé pojednání na  http://volby.kategorie.cz a potom se rozhodněte, chcete-li, aby vám vládl pan Lenivý nebo pan Snaživý.  A obzvláště si vryjte do paměti tam uvedený graf, jehož podklady dodalo Ministerstvo financí za vlády pana Sobotky z ČSSD !

pepazdepa 21.8.2009 10:45

Re: Návod koho volit podle Vaší svobodné vůle je zde:

Prokristapána,musíš všude otravovat s touhle odeesáckou agitkou?Ta je asi na úrovni hesla ,,Sovětský budík náš vzor´´.

Oskar 20.8.2009 10:38

Schwarzenberg

si zasluhuje úctu, vstoupil do politiky jen z upřímné obavy o další osud této zkorumpované, ubožácké zemičky. Všichni z mého okruhu budou volit TOP, byť kvůli Kalouskovi jen z čirého zoufalství. Další možnost je emigrovat. Velmi závidím reemigrantům, kteří si ponechali občanství státu, kam před bolševikem uprchli a mají tam i zázemí.

Karel 20.8.2009 11:36

Re: Schwarzenberg

Iracionální víra v nadpřirozené vlastnosti Schwarzenberga - tohoto bezskrupulózního politického turisty, který se už angažoval m. j. ve prospěch ODA, US (za ty je dosud senátorem) i SZ (za ty byl ministrem) - je odrazem naprosté naivity voličů, tento nepříliš schopný administrátor a pletichář je jen fasádou Kalouskovi, který je příliš profláknutý na to být tváří nějakého politického uskupení. Je to prostě bílý kůň v politice.

jasmian 20.8.2009 13:05

Re: Schwarzenberg

Docela výstižné a hlavně pravdivé. Pokud se ta topující sebranka dostane do parlamentu tak už těm co je budou volit není pomoci. Vždyť se to opakuje pořád dokola a zdá se, že to nikomu nevadí.

exulant 20.8.2009 20:52

Re: Schwarzenberg

To jako zpochybnujete jeho cinnost jako ministra zahranici a pred tim na hrade? Mate nekoho jineho kdo by dokazal Rakusanum zavrit hubu?

Lojza Kohos 20.8.2009 14:41

Re: Schwarzenberg

Hele, Karle, zalez někam a foukej si na bebíčka, zneuznanej talente, a nekal vodu. Karel Schwarzenberg byl několika lidmi a několika stranami (dost soudnými, aby dali přednost cti a schopnostem ve prospěch státu před slepou stranickou loajalitou), nominován do důležitých funkcí pro stát vždy jako nestraník. Takže se těš na 4. listopadu, kdy budeš i Ty mít svátek a aspoň ten den si v tom budete rovni, protože jemu jinak nesaháš podle Tvých nenávistných výlevů ani po kotníky. Čest ptáci (a to není překlep).

Dotaz 20.8.2009 10:32

Do nynejsi uredni vlady byli dosazeni lide podle stranickeho klice.

Jak se to lisi od velke koalice ?

yorik 20.8.2009 9:49

Koho volit

tady pane Hvížďalo propagujete neustále. Samozřejmě TOP 09. Bursík už není u moci, tak se vsadilo na Schwarzenberga. Ty ostatní recyklované veličiny raději na bilbordy ani nedávají. Velice úsměvná je vaše poznámka, že za pochybnými mravy stojí pouze ČSSD a ODS. TOP 09 se postaví stranou, ta nebude na žádných podivných privatizacích participovat. To byste snad mohl vykládat jen na základní škole a jenom prvním stupni. Ostatně, ten váš top politik řekl tuším, že si nenechá žíly napichovat jen od nějakých nýmandů. ;-) 

jerry,the bridging mouse 20.8.2009 9:58

Asi jsou 2 možnosti-obě špatné, ale jediné možné

nevolit, či volit TOPku.;-( 

jerry,the bridging mouse 20.8.2009 9:59

Recyklovaný Kalousek aspoń tvrdí, že to chce zkusit jinak,

zatímco toskánská ODS říká, že je vše v pořádku. :-/

pje 20.8.2009 9:48

Pane Hvížalo,...

...vidím, že kdo nemá kotvu, nemůže přirozeně zakotvit. Pokud již místnímu voličstvu za těch dvacet let nedošlo, že česká politika není veřejná služba ale výhodný obchod a že obchodní výhoda je předem daná a jednostranná, může být vaší úvahou uspokojen. mezi Scyllou bezskurpulozního establishmentu velkých partají a Charybdou nevolitelných, ale snad i poctivějších minipartají je jen konzervativně se tvářící TOP.Ač jsem si jist, že Kalousek nebude nikdy někým jiným než tím Kalouskem z MO, KDU a MF a že Schwarzenberg nikdy nepochopí, komu že to dělá bílého koně, jsem nakloněn je na podzim volit, neboť nikoli velká koalice, ale vše, co rozbije establishment obdobně jako úřednické vlády schopných a nezainteresovaných, slouží tomuto národu. Vše ostatní je jen dalším kusem lodního orchestru na palubě Titanicu...

gerontusinza 20.8.2009 9:32

Inu pane Hvížďalo....

ten poslední odstavec vám podepisuji jen s jednou výhradou.... vyškrtat idioty, lháře a zloděje pomocí preferenčních hlasů...... a to taky budu dělat..;-P

j 20.8.2009 10:53

Re: Inu pane Hvížďalo....

vždyť volíte komunisty8-o nebo jste si to už rozmyslel

brabus 20.8.2009 11:27

Re: Inu pane Hvížďalo....

Děkuji za info Gerone, jsem rád, že nebudete volit ČSSD, protože když to vyškrtáte, tak tam nikoho nemáte;-D;-D;-D ale zase když vezmu to magické slovo ZADARMO, tak to asi neodoláte, co? ;-D;-D;-D

pepazdepa 21.8.2009 10:12

Re: Inu pane Hvížďalo....

Asi nebudete z Prahy.Po posledních volbách,které tady vyhrála ODS,byl Jančík z Prahy 5 na nevolitelném místě.I sešlo se moudré vedení pražské ODS a ejhle,jakousi rošádou je ten gauner Jančík starostou pětky a taky to podle toho vypadá.Takže volte až se z vás bude kouřit,stejně to dopadne jak rozhodne Strana.A je jedno zda modrá nebo oranžová.

DS 20.8.2009 9:04

soudruh Hvížďala

už zase agituje.Velká koalice ze strany  ODS by byla sebevražda a jestli alespoň trochu sledujete ODS musíte vědět že nikdo ve vedení ani v členské základně velkou koalici nechce.To jen novináři a křiváci jako vy/ komunisty vychovaný a vyškolený/ svou demagogií ovlivňujete voliče.Naštěstí všichni  voliči nejsou tupci,kteří podlehnou vaší propagandě!

Karel 20.8.2009 9:23

Re: soudruh Hvížďala

Je mi líto, ale ODS spáchala sebevraždu odstřižením od Klause..

Cricket 20.8.2009 9:32

Re: soudruh Hvížďala

Tedy fakticky - Klaus spáchal vraždu ODS odstřižením se od ní??

Za to mu stálo velké téma Lisabonské smlouvy a pokus s Machovou stranou toho času takořka  "před konkursem"?

Karel 20.8.2009 9:35

Re: soudruh Hvížďala

Málokdo si nad zhusta diskutovanými fotkami z Toskánska vzpomene na Klausova slova o nejvíce zlobované polistopadové vládě a o Podnikatelské demokratické straně.

Jirka1 20.8.2009 9:41

Re: soudruh Hvížďala

Jenže ODS se v PDS změnila hned za Klause, Topolánek to už jen nedokáže maskovat ideologickými řečmi.

: 20.8.2009 20:51

Re: soudruh Hvížďala

Crikete, mýlíte,se. Vraždu ODS spáchal Topolánek. V. Klaus už jednoduše nemohl  být tváří zkorumpované partaje zpanštělých a nenažraných hochů z Moravy. Topolánek ukradl dobrou značku a s tím nechce mít V.Klaus nic společného.

Wotan 20.8.2009 10:52

Re: soudruh Hvížďala

Volit MAMULU__NIKDYRv

huhu 20.8.2009 9:03

Hvížďalova vždy stejná předvolební agitka - volte pravdalásku

agitprop Hvížďala jako obvykle agituje pro tutéž partu. Do každých dalších voleb reinkarnované do "nové naděje, konečně spravedlivé" strany. A volební poutníci pravdalásky "zhnusení a zklamaní tou strarou stranou" volí zase tutéž partu.