29.6.2024 | Svátek má Petr, Pavel


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Senior 12.5.2006 8:12

Re: Tak jak Klaus má svého oddaného apologeta typu komunistických "publicistů" z r.70

Proboha, co je to za neuvěřitelný blábol? Mohla takovou  pitomost napsat duševně zdravá lidská bytost?  Pravděpodobně nikoliv.  Jde zřejmě o zakonzervovanou starou bolševickou zrůdu!

Přeji hezký den!V

Cedr 12.5.2006 7:56

Re: Jen poznámka :

Řekl jste to za mě. Ještě poznámka: to zlé Právo dává prostor a to dost často i poradcům prezidenta. Je jasné, že dá prostor i jeho kritikům.

JH 12.5.2006 7:55

Re: Re: Re: Ma Klaus "pravdu" ?

Vlez Klausovi a celé té bandě zlodějských strak do ..... víš kam!

JH 12.5.2006 7:53

Re: Jen poznámka :

Svatá slova na charakter i charakteristiku Klause - konečně!

JH 12.5.2006 7:50

Tak jak Klaus má svého oddaného apologeta typu komunistických "publicistů" z r.70

tak pochopitelně je řada lidí, kterří nemají dobrý pocit z ješitného staříka Klause. Je to totiž velmi podivná samolibá, bezectná lidská stvůra, která přeci jen u zlodějů a lumpů všeho druhu sbírá pozitivní body. Inu vrána k vráně sedá, lump Klause si hledá - a tak to je!

vlada45 12.5.2006 7:45

Re: Re: Jen poznámka :

Úplně zoufalé.

brrr 12.5.2006 7:39

Novináři práva

, když čtu jejich články, mám pocit, že jsou to houmlesáci, kteří ještě včera vybírali popelnice, ale rozumu mají jako koza....

trojan 12.5.2006 7:35

Re: Jen poznámka :

velmi vystižné,děkuji.

Ivan Nový 12.5.2006 7:19

Proč?

protože každý jiný kandidát je nepředstavitelný a nebo velmi dobře představitelný :-)))

Ivan Nový 12.5.2006 7:18

Útoky na prezidenta,

zvyšují jeho popularitu.

PRASÍ DENT 12.5.2006 6:58

MALÝ GRANÁTEK

 Klaus z Hradu raus a bidlo dolů- podivný ptáku plný molů,

 tak nějak rudohnědý fricku- máš na Pankráci přichystanou klícku....

j 12.5.2006 5:57

Re: Re: Ma Klaus "pravdu" ?

bina ladine, vaše tupost zřejmě hory přenáší. Jděte s těmi tupými komentáři k pidižvíkům nebo raději do p...

Kája 12.5.2006 3:58

Všem bolševikům,

kteří svým "hodnocením" se snaží pošpinit  Václava Klause bych chtěl připomenout, že jsou ve svých výlevech ;-Ovýraznými "menševíky". Vaše příspěvky vypovídají daleko více o Vás, než o V.K. a to dosti jednoznačně Rv

zoch 12.5.2006 2:57

Jen poznámka :

Hodnotíme-li prezidenta,musíme se chtě nechtě dostat k tomu,jaké jsou předchozí zkušenosti s Václavem Klausem.Že po sobě zde ještě dlouho zanechá stopy i po svém odchodu je zcela zřejmé.Mnozí,kteří se zde vyjadřují ,jsou toho názoru,že ona stopa je veskrze pozitivní.Někteří tak soudí na základě osobního styku,jiní na základě srdce a přesvědčení.

Protože ale posuzuji působení VK z obrovského odstupu a nejsem vázán žádnou funkcí k loajalitě,mohu zodpovědně za sebe napsat,že působení VK v politice nevidím jako přínosné.Jak populismus tak i sebestřednost z tohoto pána čpí na dálku.Musím se jít chvíli vyspat,proto nemohu diskutovat ani se rozepisovat.Snad by ale v budoucnu stálo za úvahu iniciovat v PS zákon jedné věty :  Václav Klaus se nezasloužil o stát ! Při podrobné rozpravě by pak mohla být zmíněna rola při rozpadu Československa,role při instalování levicové vlády r.98 se všemi dnešními důsledky,směšná role v mezinárodní politice , opomíjení etických principů i principů občanské společnosti atd.,atd....

bin la miri 12.5.2006 2:03

Re: Re: Re: Re: ČTU AUTENTICKÉ PREZIDENTOVY TEXTY

Santa Klaus je pidižvik. Nějak mu chybí nadhled státnika. Pouští se do takových malicherností, jako jsou turistické šípky na modré stezce připominajicí spiše tankodrom rozrytý politickými ubožáky. Prostě vrána k vráně sedá, rovný rovného si hledá. A právě tankodrom bez tržních hranic spustil Václav Klaus s tím, že nás trh vychová a jak nás trh vychoval, vnimáme denně až do morků kostí; tu politickou tupost, která přelezá hradby s kříkem vítězným.

Jarda C. 12.5.2006 1:48

Re: Re: Re: ČTU AUTENTICKÉ PREZIDENTOVY TEXTY

Tohle přirovnání je hodně přitažené za vlasy, Viléme. Víte co? Pusťte si někdy i videa jakýkoli proslov vašeho idola Paroubka. Pokud jste jen trochu soudný, nemůžete přehlédnout skutečnou spřízněnost s Kl. Gottwaldem. Vždyť to je téměř kopie. Jak co do obsahu, tak přednesu i gestigulace. Na Jakeše pasuje spíš váš slavný ministr kultury  (až na to, že Jakeš byl jen hloupý, ale už ne vulgární).

bin la miri 12.5.2006 1:14

Re: Ma Klaus "pravdu" ?

Santa Klaus je pidižvik. Nějak mu chybí nadhled státnika. Pouští se do takových malicherností, jako jsou turistické šípky na modré stezce připominajicí spiše tankodrom rozrytý politickými ubožáky. Prostě vrána k vráně sedá, rovný rovného si hledá. A právě tankodrom bez tržních hranic spustil Václav Klaus s tím, že nás trh vychová a jak nás trh vychoval, vnimáme denně až do morků kostí; tu politickou tupost, která přelezá hradby s kříkem vítězným.

Mrchožrout 12.5.2006 0:56

Tak voni novináři se do něj chudáka strefujou?

Je to ale banda nevděčná, ti novináři.A navíc, s naším prézou se už nebaví ani alianční politici.Zřejmě mají svůj důvod.

Vilém 12.5.2006 0:52

Re: Re: ČTU AUTENTICKÉ PREZIDENTOVY TEXTY

Myslím, že jsem se vyjádřil jasně. Klaus produkuje myšlenkově zanedbatelné proslovy, které se rychle blíží úrovni Milouše Jakeše.

Jenže je nevtěsná do dvou vět, ale do dvou set.:-D:-D

K.Fᦇ 12.5.2006 0:52

Ma Klaus "pravdu" ?

 Problem neni zas tak slozity: Klausova kritika byrokracie EU,pokud je obhajobou primejsiho regionalismu, je do znacne miry demokraticka a opravnena.Nikoli vsak nutne, pokud je mechanickou obhajobou narodniho statu (i kdyz to u "prezidenta republiky" atd. atd.lze pochopit), nebot narod je zalozen na kulturnim dedictvi, nikoli vsak nutne na soucasne ekonomicke realite v globalizovanem ekonomickem prostredi (pohyb kapitalu i pracovnich sil  ruznych etik).A do jake miry ma byt region "socialni" a do jake miry "liberalni" (obe je zapotrebi, je to vec miry), by si samozrejme meli primarne rozhodnout volici regionu sami.To by nemel apodikticky rozhodovat ani "Havel", ani "Klaus".

Jiří 12.5.2006 0:47

Re: ČTU AUTENTICKÉ PREZIDENTOVY TEXTY

nechci vás přesvědčovat, ale to vaše vyjádření je něco víc, než prázdné floskule? Dobrá, je vám nesympatický, to z toho poznáme, ale nic víc.

Jiří 12.5.2006 0:45

je fakt

že po zkušenosti, kdy nám byly naservírovány údajné názory VK, nad nimiž jsem minimálně nadzvedl obočí, a pak si přečetl originální znění, už novinářům zásadně nevěřím. Vždy tam byl zle motivovaný posun. Obvykle říkám, že kdyby měli novináři za povinnost vždy přesně citovat a pak teprve komentovat, tak by často neměli o čem psát. Do téhle kategorie si zařaďte Halíka, Peheho, Šiklovou, Hanáka a podobné týpky. Je to jedna sebranka.

Vilém 12.5.2006 0:43

ČTU AUTENTICKÉ PREZIDENTOVY TEXTY

A můj názor je ten, že jde o mikromyslitele a přízemního měšťáka a šíbra, který vlastní duševní impotenci maskuje za prázné liberální floskule.