29.6.2024 | Svátek má Petr, Pavel


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Štváč 12.5.2006 10:31

servilita z Hájka kape

Bohužel, pane servilní H. Komplex tady má pouze Klaus z Havla. To, že nebyl on sám statečný mu nikdy neodpustí. Kdo to kdy viděl, aby nějakej malej, zrzavej, nedonošenej Havel, byl statečnější než prezident Klaus, který už ve 3 letech nosil na barikády dlažební kostky. Taková nespravedlnost.

Aleš 12.5.2006 10:14

hezké

nějak se mi vybavuje  Rakousko Uhersko a  Franz Josef. Nevěřte ničemu, co o prezidentovi píšou, jen to co píše on sám, nebo co autorizoval. Jak veselé a zároveň smutné po  16 letech svobodných medií.  Jak hluboko jste klesl pane Hájku.

jonáš 12.5.2006 10:08

Co se děle,

nalétali mu moli na koberec ?8-o

kontrola 12.5.2006 10:06

OBČANÉ, DO ZBRANĚ !

OBČANÉ, DO ZBRANĚ !

M. Zima 12.5.2006 9:47

Pane Hajek, jděte s Vašimi

tépichovými nálety do háje. V Česku přicházejí v úvahu nejvýše dříve často citiované "nálety na blbé". A pro ty dáváte včetně Profesora s jeho odbornými statěmi o klecích, lyžařských vlecích, právním řádu, ...... o ekonomice a finančnictví raději ani nemluvit, příliš často důvod.

JIrka 12.5.2006 9:47

MF a LN

Je ovšem potřeba připomenout, že zcela opačně se již několik měsíců chovají Mlada fronta Dnes a  Lidové noviny.  Vše kolem ODS a Klause PLUS a vše o Paroubkovi a soc. dem. minus. Ale to zde jen těžko někdo uzná...

tom 12.5.2006 9:34

Re: Jen poznámka :

Nikdo vám váš názor nebere,ale nechte nám náš.My máme V.Klause rádi i přes jeho některé chyby.Kdo je nemá?

Mirek 12.5.2006 9:34

Re: Jen poznámka :

naprostý souhlas,jenom ještě poznámka, pan president se zřejmě domnívá, že sedí na hradě jako Václav  V. z boží milosti král a podle toho se také chová, překračuje své pravomoci,není naprosto nadstranický ale kope za tu politickou stranu jejímž je  čestným předsedou, také si velice dobře pamatuji vyjádření pana prezidenta v počátcích kuponové privatizace, kdy se pře kamerou vyjádřil větou: ,, potřebovali bychom více takových jako je pan Kožený" dneska to ovšem vehementně popírá a ani se mu nedivím, když tento pán konečně snad  bude sedět.

človek 12.5.2006 9:29

Re: Re: ČTU AUTENTICKÉ PREZIDENTOVY TEXTY

RvLide v nasi republice maji smulu na presidenty.

Vzdy se najde takovy,ktery se zda,ze chce byt spasitelem a nakonec se z neho vyklube ....Ne jinak je to i s nasim soucasnym presidentem VK.Nenavidel jsem Husaka a system s nim spojeny,ale to co udelal a dela soucasny president je des!Nevim proc si aktivni poltici,vcetne V:K mysli,ze po nich uz zadna historie nebude! Ale bude a vemte na to jed,ze pro neho velmi nelichotiva.Jeho  dosavadni aktivity nesou sebou jen zkazu!Nekdy se az divim,ze vzdelani a velmi charakterni lide v nasi spolecnosti,nevystoupi razantneji proti jeho jesitnosti.Navic ze sebe dela neco na co vubec nema.Rozumim sportu a reknu jen,ze spousta i starsich lidi u nas hraje tenis a lyzuje podstatne lepe nez on.A take je urcite i spousta ekonomu a politiku lepsich,nez on ,kteri jsou skromnejsi a hlavne slusnejsi! Vidi,ze zdevastoval spoustu veci a ted to chce zachranit Radoby Masarykovatejsim pristupem Ovsem  nikdy z neho Masaryk nebude,a jestli o tom jeste nevi,tak at mu to konecne poradi jeho dalsi neschopny clovek p. mluvci,ktery by si mel take uvedomit,ze zivot a historie nekonci jejich soucasnou podobou!!

spaldings 12.5.2006 9:26

Re: No, mně je deník Právo velmi sympatický.

No hlavně ty souvislosti. Já jsem si to kdysi vystřihoval z Rudého Práva a Práce, to byly dva superdeníky. Zatím ale podceňujou oslavné články na Sovětský Svaz (bývalý) a jeho pohrobky (stále jsoucí).

spaldings 12.5.2006 9:23

Re: Re: Prezidenta si vážím

kdepak, bůh už je zabranej nějakým Věškrnou

spaldings 12.5.2006 9:23

Re: Re: Prezidenta si vážím

konkurenti znervozňují, že ?

spaldings 12.5.2006 9:19

Re: je fakt

přesně tak, stejnou zkušenost může mít každý, kdo si přečte skutečný výrok. Tahle Vámi zmíněá tlupa tlachalů, v případě jedné soudružky dokonce mimořádně hloupých, přesně splňuje známý výrok soudruha Vasila Biľaka : "Ako sa babe chcelo, tak sa jej aj snilo".

platonicky milenec 12.5.2006 9:09

Re: Re: Tak jak Klaus má svého oddaného apologeta typu komunistických "publicistů" z r.70

Klaus? (Y)

Joska 12.5.2006 9:07

Re: Prezidenta si vážím

... prostě Bůh!

platonicky milenec 12.5.2006 9:06

Re: Prezidenta si vážím

:-D:-Dno to teda jo! Takovyho vzdelance zavidi Cechum cely svet :-D:-D

VEVERKO BLECHATÁ 12.5.2006 9:04

Re: Re: Tak jak Klaus má svého oddaného apologeta typu komunistických "publicistů" z r.70

 MÉNĚ HYSTERIE - VÍCE HISTORIE.....

VerkaVerkovata 12.5.2006 8:58

Re: Tak jak Klaus má svého oddaného apologeta typu komunistických "publicistů" z r.70

Postav se sám před zrcadlo a na chvíli se zamysli: co umím, kolika jazyky mluvím, jsem slušně vychován nebo hrubián, co jsem vystudoval, dovedl bych vystoupit před kamerou, dokázal bych pronést veřejný projev, jak bych dokázal stolovat v přítomnosti významných lidí, jaký je můj zjev, hygiena atd. Když budeš poctivý - musíš se svěšenýma ušima konstatovat, že lidská stvůra, nula a odpadek společnosti jsi Ty, nikoliv pan prezident, ty zakomplexované vemeno.(Y)(Y);-€;-€;-€ Bolševiku profláknutý!

Malý Aston 12.5.2006 8:56

Já jsem to dočetl!

Pisatelé nemají pravdu,oni se snaží a snaží a pořád žádný výsledek.Pisatelé nepochopili,že je rok 2006 a 17 let od dobrovolného předání moci komunistů/ ale nemohu si vzpomenout komu/. Za těch 17 let se zrodila jak nová generace voličů,tak i generace svobodných voličů,schopných se postarat o sebe i bez pomoci státu,který nyní reprezentuje koalice červeno-oranžová.Tito občané,voliči nemají čas mlátit do klávesnice a vysvětlovat něco placeným členům volebních štábů, nebo hordě úředníků,kteří za naše daně plní tyto stránky.Ani ti dělníci nemohou utéci z fabrik a zasednout k internetu.Volby 2006 rozhodnou i bez Peheho,Havla a jiných. Přijdou živnostníci a jejich rodiny za zrušení pokladen,přijdou podnikatelé s rodinami za snížení daní,přijdou lékaři a lékárníci a jejich rodiny aby se zbavili Ratha,přijdou občané,kteří se chtějí svobodně rozhodovat o sobě i o svých dětech,přijdou všichni ,kteří jsou proti totalitě a kterým se nelíbí ani vyžraný Paroubek,ani Jandák ani šibal Sobotka ani náš tatíček odborář Škromach. Oni spoléhají na lůzu z ulice,ale ta nepříjde,na koho spoléhají? Neznám zda se můj sen splní a pokud ne,tak ať si to občané prožijí spokojeně až do svého konce. My,kteří se již o sebe a své rodiny umíme postarat,se také postaráme.Těch druhých,kterým slibují komunisté život bez práce je mi líto ale to je vše co pro ně mohu udělat.

VerkaVerkovata 12.5.2006 8:51

Prezidenta si vážím

ČSSD a její příznivci se snaží v předvolebním čase vytěžit co nejvíce především z nenávisti a závisti, které inteligentní člověk dokáže překonat, primitiv nikoli. Neustále stejné a léta omílané nálepky , které prezidentovi dávají, jsou tak očividně "profláknuté", nic originální, jen pokřikování ve stylu nevychovaného spratka Dráta. Přitom pan prezident je velmi uvážlivý, méně emocionální než předchůdce, reprezentativní typ a navíc velmi, ale velmi vzdělaný! Ani jeden politik, natož prostí voliči ČSSD, mu nesahají ani ke kotníkům. Jeho působení se dá vytknout jen málo. Češi však už jsou takoví - "ulice" urážela i Masaryka, prezident Beneš byla také zvolen hlasy komunistů, také se vděku nedočkal, stejně jako prez. Havel.  Ostatní jména vynechávám, byly to moskevské loutky a šašci, ovšem nebezpeční. Vždy se musím zasmát, když člověk, který se sotva umí podepsat, natož stvořit jednu kloudnou větu, řekne o Klausovi nějakou urážku, ačkoliv ten mluví plynně několika jazyky, je tudíž vážen i v zahraničí. Děkuji za pěkný a pravdivý článek, za který bude určitě autor vyobcován ze společnosti. Ovšem té, která se pohybuje ve "čtvrté cenové".

Saša 12.5.2006 8:47

Dříve ty noviny psaly aspoň v jedné jediné věci pravdu.

A to ve svém názvu. Byly opravdu odporně rudé, projev krvavého marxistického pojetí práva.

Dnes lžou už i svým titulem, protože s právem nemají společného vůbec nic.

Ve firmě, která lže už svým názvem, nemůže pracovat nikdo, kdo sám není lhář. A kdo lže, ten krade.

Kajan 12.5.2006 8:41

S těmi plusy a mínusy mně už štvete ! Ale, že právo útočí na pana prezidenta je zcela v pořádku ! Kdyby tomu tak nebylo, měl bych strach, že se začal komunistům líbit a to by bylo moc špatné ! Dzp.

Radek2 12.5.2006 8:41

Re: ČTU AUTENTICKÉ PREZIDENTOVY TEXTY

Vážení, Vilém je placeným agentem KSČSSD a jen provokuje. (Není mu však možno upřít jistou diskusní obratnost.) Úplně jej vidím, jak se směje z toho, kolik lidí se jej vážně snaží přesvědčit logickými argumenty. Nereagujte, prosím, na něj. Jeho nepřesvědčíte. Jeho jediným cílem je zaplevelit zdejší diskusní forum.

Čumil 12.5.2006 8:38

Re: omlouvám se, ale Pehe jsem nepřečetl až do konce

Hm, milej mývale, malý problém je v tom, že tenhle článek napsal jistý Petr Hájek a žádné Pehe...;-D

Modrý pták 12.5.2006 8:36

No, mně je deník Právo velmi sympatický.

Právě tím, že se vůbec nesnaží tvářit nestranně a objektivně, ale přímo vystupuje jako vládní deník. Speciálně jejich komentáře -  děje, které tam umějí dát do souvislostí, to je prostě lahůdka.

spaldings 12.5.2006 8:32

Re: ČTU AUTENTICKÉ PREZIDENTOVY TEXTY

Jediné, co lze říci je, a pravděpodobně nechápete psaný či vyřčený text. Jinak byste tuhle koninu a písemné potvrzení Vašeho inetelktuálního niveau nemohl napsat.

spaldings 12.5.2006 8:30

Re: Re: Re: Re: Ma Klaus "pravdu" ?

myslíš bandu rudooranžových strak ? Co jsou jich teď plné noviny ?

spaldings 12.5.2006 8:28

Re: Tak voni novináři se do něj chudáka strefujou?

No samozejmě že mají. Rozkopal jim bábovičky. A správně. Tak jako Havlům a dalším. Těm co tu dští síru a oheň.

spaldings 12.5.2006 8:25

Re: Jen poznámka :

Milý zochu - prozradím Vám důvod Vaší nenávisti (špatně maskované pod mimikry solidnosti) - Klaus se ZASLOUŽIL o zásadní věc - transformaci z reálného socialismu do kapitalismu (ať již jakékoliv úrovně). Zamezil tak různým reformá a padesátým šestým cestám ekonomických nedouků a zakuklených bolševiků. Zmiňte příště raději roli Václava Havla, Josefa Luxe, Jana Rumla, Ivana Pilipa a Josefa Tošovského při rozbití poslední Klausovy vlády a devastace ekonomiky předtím, činnost týchž při následných volbách a pokusech o vyšachování ODS a pak teprve mluvte o nástupu levice. Tihle zmínění mají totiž to, co vytýkáte Klausovi, na svědomí a to na svědomí velmi nečistém. Chce to jen trochu si věci pamatovat a nešířit Nové pověsti české generovaných v socanobolševických sekretariátech. Role Klause v mezinárodní politice je směšná jen hlupákům nebo křečovitě těm jimž bourá jejich megalomanské fantasmagorie o budoucí EU. Jedno je ale jisté - navzdory všem mudrlantům Klausovy preference ukazují, že NAŠTĚSTÍ nejsme národ za každou cenu "originálních" pseudointelektuálů .

míša mýval 12.5.2006 8:13

omlouvám se, ale Pehe jsem nepřečetl až do konce

Pehe je typický příklad, kterým lze ověřit přísloví: nevstoupíš dvakrát do stejné řeky. Jinak totiž nelze vysvětlit, že jsou ty jeho články pořád zoufale stejné, a přitom stále blbější a blbější. Kdysi jsem si myslel, že když si ty články přečtu důkladně, doberu se myšlenky. Poslední článek jsem vzdal po pěti větách. Myslím si, že člověk se má snažit pochopit názory, se krterými nesouhlasí. U Pehe to nejde tam názor není. Jenom cinty proti Klausovi a žvásty a žvásty. Při čtení názorů ale zjišťuji, že mnoho přispivatelů má místo mozku jakési amorfní slizské pehe.