26.6.2024 | Svátek má Adriana


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Vlad 12.5.2006 14:29

Re: kuponovka

Nabídl stát majetek zadarmo opravdu všem? Nebo to máte z Příručky mladého privatizátora? To jako že ten majetek za půldruhého bilionu se rozpustil mezi 10 milionů občanů?  A ti ho prochlastali?

tom 12.5.2006 9:34

Re: Jen poznámka :

Nikdo vám váš názor nebere,ale nechte nám náš.My máme V.Klause rádi i přes jeho některé chyby.Kdo je nemá?

Mrchožrout 12.5.2006 0:56

Tak voni novináři se do něj chudáka strefujou?

Je to ale banda nevděčná, ti novináři.A navíc, s naším prézou se už nebaví ani alianční politici.Zřejmě mají svůj důvod.

spaldings 12.5.2006 8:28

Re: Tak voni novináři se do něj chudáka strefujou?

No samozejmě že mají. Rozkopal jim bábovičky. A správně. Tak jako Havlům a dalším. Těm co tu dští síru a oheň.

K.Fᦇ 12.5.2006 0:52

Ma Klaus "pravdu" ?

 Problem neni zas tak slozity: Klausova kritika byrokracie EU,pokud je obhajobou primejsiho regionalismu, je do znacne miry demokraticka a opravnena.Nikoli vsak nutne, pokud je mechanickou obhajobou narodniho statu (i kdyz to u "prezidenta republiky" atd. atd.lze pochopit), nebot narod je zalozen na kulturnim dedictvi, nikoli vsak nutne na soucasne ekonomicke realite v globalizovanem ekonomickem prostredi (pohyb kapitalu i pracovnich sil  ruznych etik).A do jake miry ma byt region "socialni" a do jake miry "liberalni" (obe je zapotrebi, je to vec miry), by si samozrejme meli primarne rozhodnout volici regionu sami.To by nemel apodikticky rozhodovat ani "Havel", ani "Klaus".

bin la miri 12.5.2006 1:14

Re: Ma Klaus "pravdu" ?

Santa Klaus je pidižvik. Nějak mu chybí nadhled státnika. Pouští se do takových malicherností, jako jsou turistické šípky na modré stezce připominajicí spiše tankodrom rozrytý politickými ubožáky. Prostě vrána k vráně sedá, rovný rovného si hledá. A právě tankodrom bez tržních hranic spustil Václav Klaus s tím, že nás trh vychová a jak nás trh vychoval, vnimáme denně až do morků kostí; tu politickou tupost, která přelezá hradby s kříkem vítězným.

j 12.5.2006 5:57

Re: Re: Ma Klaus "pravdu" ?

bina ladine, vaše tupost zřejmě hory přenáší. Jděte s těmi tupými komentáři k pidižvíkům nebo raději do p...

JH 12.5.2006 7:55

Re: Re: Re: Ma Klaus "pravdu" ?

Vlez Klausovi a celé té bandě zlodějských strak do ..... víš kam!

spaldings 12.5.2006 8:30

Re: Re: Re: Re: Ma Klaus "pravdu" ?

myslíš bandu rudooranžových strak ? Co jsou jich teď plné noviny ?

Korupčník 12.5.2006 11:08

Re: Re: Re: Re: Re: Ma Klaus "pravdu" ?

Modrooranžorudých, nezapomínej na nedávné zásluhy v tomto oboru ani na své miláčky sklerotiku!

Jiří 12.5.2006 0:45

je fakt

že po zkušenosti, kdy nám byly naservírovány údajné názory VK, nad nimiž jsem minimálně nadzvedl obočí, a pak si přečetl originální znění, už novinářům zásadně nevěřím. Vždy tam byl zle motivovaný posun. Obvykle říkám, že kdyby měli novináři za povinnost vždy přesně citovat a pak teprve komentovat, tak by často neměli o čem psát. Do téhle kategorie si zařaďte Halíka, Peheho, Šiklovou, Hanáka a podobné týpky. Je to jedna sebranka.

spaldings 12.5.2006 9:19

Re: je fakt

přesně tak, stejnou zkušenost může mít každý, kdo si přečte skutečný výrok. Tahle Vámi zmíněá tlupa tlachalů, v případě jedné soudružky dokonce mimořádně hloupých, přesně splňuje známý výrok soudruha Vasila Biľaka : "Ako sa babe chcelo, tak sa jej aj snilo".

Vilém 12.5.2006 0:43

ČTU AUTENTICKÉ PREZIDENTOVY TEXTY

A můj názor je ten, že jde o mikromyslitele a přízemního měšťáka a šíbra, který vlastní duševní impotenci maskuje za prázné liberální floskule.

Jiří 12.5.2006 0:47

Re: ČTU AUTENTICKÉ PREZIDENTOVY TEXTY

nechci vás přesvědčovat, ale to vaše vyjádření je něco víc, než prázdné floskule? Dobrá, je vám nesympatický, to z toho poznáme, ale nic víc.

Vilém 12.5.2006 0:52

Re: Re: ČTU AUTENTICKÉ PREZIDENTOVY TEXTY

Myslím, že jsem se vyjádřil jasně. Klaus produkuje myšlenkově zanedbatelné proslovy, které se rychle blíží úrovni Milouše Jakeše.

Jenže je nevtěsná do dvou vět, ale do dvou set.:-D:-D

Jarda C. 12.5.2006 1:48

Re: Re: Re: ČTU AUTENTICKÉ PREZIDENTOVY TEXTY

Tohle přirovnání je hodně přitažené za vlasy, Viléme. Víte co? Pusťte si někdy i videa jakýkoli proslov vašeho idola Paroubka. Pokud jste jen trochu soudný, nemůžete přehlédnout skutečnou spřízněnost s Kl. Gottwaldem. Vždyť to je téměř kopie. Jak co do obsahu, tak přednesu i gestigulace. Na Jakeše pasuje spíš váš slavný ministr kultury  (až na to, že Jakeš byl jen hloupý, ale už ne vulgární).

bin la miri 12.5.2006 2:03

Re: Re: Re: Re: ČTU AUTENTICKÉ PREZIDENTOVY TEXTY

Santa Klaus je pidižvik. Nějak mu chybí nadhled státnika. Pouští se do takových malicherností, jako jsou turistické šípky na modré stezce připominajicí spiše tankodrom rozrytý politickými ubožáky. Prostě vrána k vráně sedá, rovný rovného si hledá. A právě tankodrom bez tržních hranic spustil Václav Klaus s tím, že nás trh vychová a jak nás trh vychoval, vnimáme denně až do morků kostí; tu politickou tupost, která přelezá hradby s kříkem vítězným.

Vocílka 12.5.2006 15:47

Re: Re: Re: Re: ČTU AUTENTICKÉ PREZIDENTOVY TEXTY

Ale Gottwald byl velmi schopný demagog, nebo ne?

spaldings 12.5.2006 8:32

Re: ČTU AUTENTICKÉ PREZIDENTOVY TEXTY

Jediné, co lze říci je, a pravděpodobně nechápete psaný či vyřčený text. Jinak byste tuhle koninu a písemné potvrzení Vašeho inetelktuálního niveau nemohl napsat.

človek 12.5.2006 9:29

Re: Re: ČTU AUTENTICKÉ PREZIDENTOVY TEXTY

RvLide v nasi republice maji smulu na presidenty.

Vzdy se najde takovy,ktery se zda,ze chce byt spasitelem a nakonec se z neho vyklube ....Ne jinak je to i s nasim soucasnym presidentem VK.Nenavidel jsem Husaka a system s nim spojeny,ale to co udelal a dela soucasny president je des!Nevim proc si aktivni poltici,vcetne V:K mysli,ze po nich uz zadna historie nebude! Ale bude a vemte na to jed,ze pro neho velmi nelichotiva.Jeho  dosavadni aktivity nesou sebou jen zkazu!Nekdy se az divim,ze vzdelani a velmi charakterni lide v nasi spolecnosti,nevystoupi razantneji proti jeho jesitnosti.Navic ze sebe dela neco na co vubec nema.Rozumim sportu a reknu jen,ze spousta i starsich lidi u nas hraje tenis a lyzuje podstatne lepe nez on.A take je urcite i spousta ekonomu a politiku lepsich,nez on ,kteri jsou skromnejsi a hlavne slusnejsi! Vidi,ze zdevastoval spoustu veci a ted to chce zachranit Radoby Masarykovatejsim pristupem Ovsem  nikdy z neho Masaryk nebude,a jestli o tom jeste nevi,tak at mu to konecne poradi jeho dalsi neschopny clovek p. mluvci,ktery by si mel take uvedomit,ze zivot a historie nekonci jejich soucasnou podobou!!

Prof. Nepamatujise 12.5.2006 16:37

Re: Re: Re: ČTU AUTENTICKÉ PREZIDENTOVY TEXTY

Podepisuji.

Současný prezident je ale velmi nebezpečný: ovládá ohlupování občanů. Ne všichni ho odhalili.

Jeho působení ve funkcích škodilo a škodí republice a občanům. Je ovšem pár jedinců,kterým prospělo.

Radek2 12.5.2006 8:41

Re: ČTU AUTENTICKÉ PREZIDENTOVY TEXTY

Vážení, Vilém je placeným agentem KSČSSD a jen provokuje. (Není mu však možno upřít jistou diskusní obratnost.) Úplně jej vidím, jak se směje z toho, kolik lidí se jej vážně snaží přesvědčit logickými argumenty. Nereagujte, prosím, na něj. Jeho nepřesvědčíte. Jeho jediným cílem je zaplevelit zdejší diskusní forum.

Harpyje 12.5.2006 10:40

Re: ČTU AUTENTICKÉ PREZIDENTOVY TEXTY

Mikromyslitel? Duševní impotent? Prázdné floskule? Nějak se nemohu zbavit dojmu, že jste charakterizoval sám sebe.