26.6.2024 | Svátek má Adriana


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Harpyje 12.5.2006 13:07

Re: Prezidenta si vážím - všem těm kritikům Václava Klause,

kteří si pletou věcnou kritiku s nadávkami, bych chtěla připomenout Čl. 63 Ústavy České republiky :...Prezident republiky... zastupuje stát navenek...Asi by se ti samozvaní kritikové VK nejraději viděli sami na jeho místě a jsou přesvědčeni o tom, že by to určitě dělali líp. Ale Václav Klaus je v zahraničí opravdu respektovaný nejenom jako hlava státu, nýbrž i jako odborník, jak dosvědčují např. jeho vystoupení na WEF v Davosu. Při nejlepší vůli si neumím představit, že byli lidé kalibru Paroubka, Jandáka nebo Zemana mohli důstojně reprezentovat svou zem.

Váš příspěvek je světlou výjimkou v tom množství nenávistných a někdy i vyloženě primitivních glos.

Vlad 12.5.2006 14:18

Re: Prezidenta si vážím

Moc prosím. Které jsou to jazyky?

Angličtinu počítat nelze.

Saša 12.5.2006 8:47

Dříve ty noviny psaly aspoň v jedné jediné věci pravdu.

A to ve svém názvu. Byly opravdu odporně rudé, projev krvavého marxistického pojetí práva.

Dnes lžou už i svým titulem, protože s právem nemají společného vůbec nic.

Ve firmě, která lže už svým názvem, nemůže pracovat nikdo, kdo sám není lhář. A kdo lže, ten krade.

Kajan 12.5.2006 8:41

S těmi plusy a mínusy mně už štvete ! Ale, že právo útočí na pana prezidenta je zcela v pořádku ! Kdyby tomu tak nebylo, měl bych strach, že se začal komunistům líbit a to by bylo moc špatné ! Dzp.

Modrý pták 12.5.2006 8:36

No, mně je deník Právo velmi sympatický.

Právě tím, že se vůbec nesnaží tvářit nestranně a objektivně, ale přímo vystupuje jako vládní deník. Speciálně jejich komentáře -  děje, které tam umějí dát do souvislostí, to je prostě lahůdka.

spaldings 12.5.2006 9:26

Re: No, mně je deník Právo velmi sympatický.

No hlavně ty souvislosti. Já jsem si to kdysi vystřihoval z Rudého Práva a Práce, to byly dva superdeníky. Zatím ale podceňujou oslavné články na Sovětský Svaz (bývalý) a jeho pohrobky (stále jsoucí).

míša mýval 12.5.2006 8:13

omlouvám se, ale Pehe jsem nepřečetl až do konce

Pehe je typický příklad, kterým lze ověřit přísloví: nevstoupíš dvakrát do stejné řeky. Jinak totiž nelze vysvětlit, že jsou ty jeho články pořád zoufale stejné, a přitom stále blbější a blbější. Kdysi jsem si myslel, že když si ty články přečtu důkladně, doberu se myšlenky. Poslední článek jsem vzdal po pěti větách. Myslím si, že člověk se má snažit pochopit názory, se krterými nesouhlasí. U Pehe to nejde tam názor není. Jenom cinty proti Klausovi a žvásty a žvásty. Při čtení názorů ale zjišťuji, že mnoho přispivatelů má místo mozku jakési amorfní slizské pehe.

Čumil 12.5.2006 8:38

Re: omlouvám se, ale Pehe jsem nepřečetl až do konce

Hm, milej mývale, malý problém je v tom, že tenhle článek napsal jistý Petr Hájek a žádné Pehe...;-D

Malý Aston 12.5.2006 8:56

Já jsem to dočetl!

Pisatelé nemají pravdu,oni se snaží a snaží a pořád žádný výsledek.Pisatelé nepochopili,že je rok 2006 a 17 let od dobrovolného předání moci komunistů/ ale nemohu si vzpomenout komu/. Za těch 17 let se zrodila jak nová generace voličů,tak i generace svobodných voličů,schopných se postarat o sebe i bez pomoci státu,který nyní reprezentuje koalice červeno-oranžová.Tito občané,voliči nemají čas mlátit do klávesnice a vysvětlovat něco placeným členům volebních štábů, nebo hordě úředníků,kteří za naše daně plní tyto stránky.Ani ti dělníci nemohou utéci z fabrik a zasednout k internetu.Volby 2006 rozhodnou i bez Peheho,Havla a jiných. Přijdou živnostníci a jejich rodiny za zrušení pokladen,přijdou podnikatelé s rodinami za snížení daní,přijdou lékaři a lékárníci a jejich rodiny aby se zbavili Ratha,přijdou občané,kteří se chtějí svobodně rozhodovat o sobě i o svých dětech,přijdou všichni ,kteří jsou proti totalitě a kterým se nelíbí ani vyžraný Paroubek,ani Jandák ani šibal Sobotka ani náš tatíček odborář Škromach. Oni spoléhají na lůzu z ulice,ale ta nepříjde,na koho spoléhají? Neznám zda se můj sen splní a pokud ne,tak ať si to občané prožijí spokojeně až do svého konce. My,kteří se již o sebe a své rodiny umíme postarat,se také postaráme.Těch druhých,kterým slibují komunisté život bez práce je mi líto ale to je vše co pro ně mohu udělat.

JH 12.5.2006 7:50

Tak jak Klaus má svého oddaného apologeta typu komunistických "publicistů" z r.70

tak pochopitelně je řada lidí, kterří nemají dobrý pocit z ješitného staříka Klause. Je to totiž velmi podivná samolibá, bezectná lidská stvůra, která přeci jen u zlodějů a lumpů všeho druhu sbírá pozitivní body. Inu vrána k vráně sedá, lump Klause si hledá - a tak to je!

Senior 12.5.2006 8:12

Re: Tak jak Klaus má svého oddaného apologeta typu komunistických "publicistů" z r.70

Proboha, co je to za neuvěřitelný blábol? Mohla takovou  pitomost napsat duševně zdravá lidská bytost?  Pravděpodobně nikoliv.  Jde zřejmě o zakonzervovanou starou bolševickou zrůdu!

Přeji hezký den!V

VerkaVerkovata 12.5.2006 8:58

Re: Tak jak Klaus má svého oddaného apologeta typu komunistických "publicistů" z r.70

Postav se sám před zrcadlo a na chvíli se zamysli: co umím, kolika jazyky mluvím, jsem slušně vychován nebo hrubián, co jsem vystudoval, dovedl bych vystoupit před kamerou, dokázal bych pronést veřejný projev, jak bych dokázal stolovat v přítomnosti významných lidí, jaký je můj zjev, hygiena atd. Když budeš poctivý - musíš se svěšenýma ušima konstatovat, že lidská stvůra, nula a odpadek společnosti jsi Ty, nikoliv pan prezident, ty zakomplexované vemeno.(Y)(Y);-€;-€;-€ Bolševiku profláknutý!

VEVERKO BLECHATÁ 12.5.2006 9:04

Re: Re: Tak jak Klaus má svého oddaného apologeta typu komunistických "publicistů" z r.70

 MÉNĚ HYSTERIE - VÍCE HISTORIE.....

platonicky milenec 12.5.2006 9:09

Re: Re: Tak jak Klaus má svého oddaného apologeta typu komunistických "publicistů" z r.70

Klaus? (Y)

Abu el Mot 12.5.2006 11:17

Re: Re: Tak jak Klaus má svého oddaného apologeta typu komunistických "publicistů" z r.70

jste neskutečná dojnice,stále narážím na vaše rádoby intelektuální výpotky, ve kterých, přes zoufalé mimikry poznávám hodně zasmrádlou absolventku Vumlu!

hasil 12.5.2006 10:45

Re: Tak jak Klaus má svého oddaného apologeta typu komunistických "publicistů" z r.70

Nikdy jsem se nesnížil k vulgaritám, ovšem tenhle výpotek bolševické stvůry mě opravdu nadzvedl. Už se těším na vaši rudoružovou koalici a vašeho presidenta, za podobné výroky o vašem presidentovi půjdeš na špagát, hovado.

Jerry 12.5.2006 12:26

Re: Tak jak Klaus má svého oddaného apologeta typu komunistických "publicistů" z r.70

Značka autora JH ,,,, zřejmě Jiříkovo h....

brrr 12.5.2006 7:39

Novináři práva

, když čtu jejich články, mám pocit, že jsou to houmlesáci, kteří ještě včera vybírali popelnice, ale rozumu mají jako koza....

Ivan Nový 12.5.2006 7:18

Útoky na prezidenta,

zvyšují jeho popularitu.

Ivan Nový 12.5.2006 7:19

Proč?

protože každý jiný kandidát je nepředstavitelný a nebo velmi dobře představitelný :-)))

PRASÍ DENT 12.5.2006 6:58

MALÝ GRANÁTEK

 Klaus z Hradu raus a bidlo dolů- podivný ptáku plný molů,

 tak nějak rudohnědý fricku- máš na Pankráci přichystanou klícku....

Kája 12.5.2006 3:58

Všem bolševikům,

kteří svým "hodnocením" se snaží pošpinit  Václava Klause bych chtěl připomenout, že jsou ve svých výlevech ;-Ovýraznými "menševíky". Vaše příspěvky vypovídají daleko více o Vás, než o V.K. a to dosti jednoznačně Rv

zoch 12.5.2006 2:57

Jen poznámka :

Hodnotíme-li prezidenta,musíme se chtě nechtě dostat k tomu,jaké jsou předchozí zkušenosti s Václavem Klausem.Že po sobě zde ještě dlouho zanechá stopy i po svém odchodu je zcela zřejmé.Mnozí,kteří se zde vyjadřují ,jsou toho názoru,že ona stopa je veskrze pozitivní.Někteří tak soudí na základě osobního styku,jiní na základě srdce a přesvědčení.

Protože ale posuzuji působení VK z obrovského odstupu a nejsem vázán žádnou funkcí k loajalitě,mohu zodpovědně za sebe napsat,že působení VK v politice nevidím jako přínosné.Jak populismus tak i sebestřednost z tohoto pána čpí na dálku.Musím se jít chvíli vyspat,proto nemohu diskutovat ani se rozepisovat.Snad by ale v budoucnu stálo za úvahu iniciovat v PS zákon jedné věty :  Václav Klaus se nezasloužil o stát ! Při podrobné rozpravě by pak mohla být zmíněna rola při rozpadu Československa,role při instalování levicové vlády r.98 se všemi dnešními důsledky,směšná role v mezinárodní politice , opomíjení etických principů i principů občanské společnosti atd.,atd....

trojan 12.5.2006 7:35

Re: Jen poznámka :

velmi vystižné,děkuji.

vlada45 12.5.2006 7:45

Re: Re: Jen poznámka :

Úplně zoufalé.

JH 12.5.2006 7:53

Re: Jen poznámka :

Svatá slova na charakter i charakteristiku Klause - konečně!

Cedr 12.5.2006 7:56

Re: Jen poznámka :

Řekl jste to za mě. Ještě poznámka: to zlé Právo dává prostor a to dost často i poradcům prezidenta. Je jasné, že dá prostor i jeho kritikům.

spaldings 12.5.2006 8:25

Re: Jen poznámka :

Milý zochu - prozradím Vám důvod Vaší nenávisti (špatně maskované pod mimikry solidnosti) - Klaus se ZASLOUŽIL o zásadní věc - transformaci z reálného socialismu do kapitalismu (ať již jakékoliv úrovně). Zamezil tak různým reformá a padesátým šestým cestám ekonomických nedouků a zakuklených bolševiků. Zmiňte příště raději roli Václava Havla, Josefa Luxe, Jana Rumla, Ivana Pilipa a Josefa Tošovského při rozbití poslední Klausovy vlády a devastace ekonomiky předtím, činnost týchž při následných volbách a pokusech o vyšachování ODS a pak teprve mluvte o nástupu levice. Tihle zmínění mají totiž to, co vytýkáte Klausovi, na svědomí a to na svědomí velmi nečistém. Chce to jen trochu si věci pamatovat a nešířit Nové pověsti české generovaných v socanobolševických sekretariátech. Role Klause v mezinárodní politice je směšná jen hlupákům nebo křečovitě těm jimž bourá jejich megalomanské fantasmagorie o budoucí EU. Jedno je ale jisté - navzdory všem mudrlantům Klausovy preference ukazují, že NAŠTĚSTÍ nejsme národ za každou cenu "originálních" pseudointelektuálů .

Mirek 12.5.2006 9:34

Re: Jen poznámka :

naprostý souhlas,jenom ještě poznámka, pan president se zřejmě domnívá, že sedí na hradě jako Václav  V. z boží milosti král a podle toho se také chová, překračuje své pravomoci,není naprosto nadstranický ale kope za tu politickou stranu jejímž je  čestným předsedou, také si velice dobře pamatuji vyjádření pana prezidenta v počátcích kuponové privatizace, kdy se pře kamerou vyjádřil větou: ,, potřebovali bychom více takových jako je pan Kožený" dneska to ovšem vehementně popírá a ani se mu nedivím, když tento pán konečně snad  bude sedět.

mak 12.5.2006 12:30

kuponovka

kdyby Kozeny nenabidl 10000, za investovanou 1000, tak by o kuponovku nebyl velky zajem, protoze lidi nechapali a dodnes nechapaji, ze vsem stat nabidl majetek zadarmo. Proto Klaus prohlasil vetu o vice Kozenych, ze o kuponovku zacalo mit hodne lidi zajem a zapojili se. On to neprohlasil pote, co Kozeny penize vyvedl z fondu. Ale pouzit se da vse, hlavne kdyz se da plivnout si na Klause.