26.4.2024 | Svátek má Oto


Diskuse k článku

POLITIKA: Kníže a netvor

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
AeroKarel 5.1.2007 22:51

Re: Dobře děláte,

Asi máme rozdílné představy o tom, co je vtip.

Cesilko :-)Denni 5.1.2007 22:36

Re: Re: Plný souhlas s vaší analýzou

Bravo!!!!!!!!!!!!!!!!!! Neslo by te Vestonicke Venusi nejak vyjmlout zachovane DNA z boku a ty nove ceske, skrznaskrz! ceske - ceskomoravske! :=0 pripadne! naklonovat??????????????:-)Dnes nasi vjedcove dokazou primo zazkraky!!!!!!!!:-)

Zebra 5.1.2007 22:13

Dobře děláte,

eště byste chyt nějakej vtip.

Zebra 5.1.2007 22:11

To se holt nedá nic dělat,

pařez zůstane pařezem.

AeroKarel 5.1.2007 21:42

Re: Pardon

Ono je to stejně volovina zde i jinde. Nechte to na dopravcích, nechcete li žít zásoben jako za bolševíka.

AeroKarel 5.1.2007 21:41

Re: Trefil jste hřebíček na hlavičku,

Však mi také stačilo položit oko na jeho pořad jednou. Od té doby, v rámci duševní hygieny, raději ne.

zrusksc 5.1.2007 20:40

Kraus,Putna,Hřebejk,Rychlík a další esa

 nám pořád dokazují jací jsme "hloupí" a neschopní rozpoznat co je dobré a co špatné a proto nám tahle (j)elita musí ukazovat tu správnou cestu!Čim více urazí hlavu státu ti více jsou hrdinové a hlavně vždy neopomenou dodat že to není jejich prezident, co se dá dělat holt oni také nejsou moji oblíbenci ale proto je nebude nenávidět jako oni V.Klause:-/

PetrK 5.1.2007 19:01

Trefil jste hřebíček na hlavičku,

ale různí samozvaní politologové se zviditelňují více či méně nejapnými duševními potraty. Špičkou mezi nimi je Jan Kraus, který zesměšňuje slabší soupeře a ty chytřejší nenechá domluvit a skáče z jednoho tématu na druhé, a to v TV i v rozhlase a počíná si dost hulvátsky.

Halama 5.1.2007 18:17

Re: Re: Kníže for president

No,ze sklepního bytu,vyzdobeného rudými vlajkami,srpy a kladivy určitě ne ......;-D;-D

Halama 5.1.2007 18:15

Re: Re: Kníže for president

No,Vy to určitě nejste .....:-/:-/:-/

Charlie 5.1.2007 17:13

Re: Re: Re: Re: Argumenty pro Schwarzenberga

Sovětský dřevorubec by asi těžko pracoval v Bavorsku nebo kde jinde, a v SSSR určitě by motorovou pilu neviděl ani v novinach, natož dostal do ruky.  Ale ten fór krásně vystihuje vztah Rakušáků k moderní technice.

Charlie 5.1.2007 17:03

Re: Re: Plný souhlas s vaší analýzou

Věstonická Venuše ? To mě napadá jen jedna. Nějaká Paroubková, ta se ji podobá nejvíc.

Bratr 5.1.2007 16:51

Re: Plný souhlas s vaší analýzou

Je zájimavé, že rakouský občan, nějaký Schwarzenger se mohl stát guvernérem v USA (A možná jednou bude kandidovat i na prezidenta?) a američani se nebojí, že nebude dostatečně hájit zájmy USA. Ale v ČR se občan Schwarzenberg, který dlouho žil v Rakousku nemůže stát ani ministrem zahraničí.  Myslím, že nejlepším kandidátem, podle hradní normalizační komise, by byl přímý potomek Věstonické Venuše. Jen takový slovanský syn nabízí jistotu, že bude hájit české zájmy. Proto bude nutné se poohlédnout po ženě z Dolních Věstonic, neboť jedině ona nám dá spolehlivého ministra zahraničí.

richard iii. 5.1.2007 16:45

Re: Neznám

Nejen Putna. Větší vůl (a to je slabé slovo) je Hřebejk (viz MFD). Stále znovu mě zaráží namyšlenost těchto "lidí zvláštního ražení", s níž peskují každého, kdo se nechová podle jejich mustru. Podobně jako Jane Fonda nadávají těm lepším a zbožňují ty nejhorší.

richard iii. 5.1.2007 16:41

Re: Kníže for president

Kterého šlechtice máte, proboha, na mysli?

richard iii. 5.1.2007 16:40

Dík za dobré slovo

Po delší době zase čtu něco, co má hlavu a patu. Po delší době mám pocit, ýe novinář je novinářem a ne žvanilem nebo - hůř - advokátem toho či onoho politika.

Jen bych podotkl, že sám pan Schwarzenberg, žel, některými výroky na Klausovu adresu poněkud zpochybňuje svou způsobilost.

Korsika 5.1.2007 16:26

Re: Re: Re: Argumenty pro Schwarzenberga

Pane Charlie, mám dojem, že za tenhle vtip, ovšem o sovětském dřevorubci už dávno dostala moje babička v chudobinci buchtu. Ale pořád dobrý. Přeji hezký večer.

stary kuchař 5.1.2007 15:45

nepolitik

Díky pane Kaisere. Po dlouhé době zase jedno dobré počtení na psu. R^

stary kuchař 5.1.2007 15:44

Re: Re: Mimořádně kvalitní článek - jako obvykle - pane Kaisere!...

Připojeji se k Šakalovi. Děkuji autorovi.

Larus ridibundus 5.1.2007 15:22

Neznám

autora článku, ale podle textu je docela  v obraze a má všech pět pohromadě. Ovšem když si přečtu zmiňovaný článek jistého Putny, musím konstatovat, že Putna je vůl. (Nechť mi tohle přirovnání to dobré tažné zvíře promine)

Zebra 5.1.2007 14:54

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Mno, to mi připadá poněkud nelidské.

Vidí-li to jerry takhle, pak by to měl asi dát k soudu taky. Jó, jednat chytře a nekompromisně, to jistě, ovšem magorizování mi chytré nepřipadá, spíše naopak.

Hezký víkend přeji a klidně si vyjeďte i do sokolovské pánve (třeba i uhelné), zjistíte sám, že to dušení už není co bejvalo.

Mirek od lesa 5.1.2007 14:42

Re: Jedinné dobré řešení

tak teď už vím, kdo psal u nádraží Sedlice Město na tabulce před můstkem: 'Jedinné vozidlo 25t'.

V Tichém Donu si tam kdosi prozpěvuje 'adinnyj i tichyj´, zřejmě se to zdomácnělo i v češtině.

Jinak ale s tou dopravou musíme konečně něco udělat, ale jak to souvisí s Klausem nebo Schwarzenbergerem?

Třeba pro Rakousko je to téma zrovna tak aktuální a ožehavé, jako pro nás, možná bychom tam spíše našli více spolupráce, než jinde.

Jinak i paní ministryně zahraničí Rakouské Republiky je ze šlechtického rodu a ti byli vždy rozptýleni po celé Evropě, od Španělska (Habsburgové) po Balkán (Dracula Tepes). Nějakých konfliktů na základě rodinných vztahů  jsem si ale zatím nevšiml.

hipo 5.1.2007 14:22

Re: Kníže for president

Odkud znáte slušného šlechtice ? Podělte se o osobní zkušenost.

jerry 5.1.2007 13:55

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Mno, to mi připadá poněkud nelidské.

Já Vás mám docela rád, ale teď už se rozloučím. Tom nikdy nebral smlouvu z Melku vážně, byl to jen prostředek k nátlaku na jerryho. Jerry ustoupil, ale Tom tačil dál a dál. Tom o dodržování smlouvy nestojí ,chce zastavit Temelín a používá všechny prostředky.Klidně dá jerrymu zezadu po palici, smlouva nesmlouva. Tom kašle na myšky, dusící se v sokolovské uhelné pánvi, vidí jen své obavy z jaderné elektrárny a dívá se ze svého  okýnka na zasněžené Alpy.Tom je sobec a jerryho by nejradši zašlapal do země.Jerry musí takto s Tomem jednat -chytře a nekompromisně.:-)

VLK 5.1.2007 13:45

Re: Bývalá šlechta do diplomacie zcela jistě patří.

Takze prohodit Vondru a Schwarzenberga?

Zebra 5.1.2007 13:25

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Mno, to mi připadá poněkud nelidské.

Nuže, dosti srandy. Já přeci od začátku vím, že nemáte žádné famózní rozpoznávací schopnosti, ergo výkřiky o psychopatech a nesvéprávných blbcích nemáte opřeny o žádné výsledky pozorování či vyšetření. Pak se ovšem ptám, proč takové evidentní nesmysly píšete ?

Helejte, co takhle: jerry s tomem podepsali v Melku smlouvu o psí boudě – jerry nechal boudu schválit na ouřadě – tom říká, že podle smlouvy to neměl dělat – jerry říká, že jo – tom to dá k soudu, aby rozhodl, kdo má pravdu. Mě to na kočku a myš přijde jako celkem civilizované řešení.

Nebo je lepší, když prohlásíte toma za magora a přestanete se s ním bavit ? Toho toma, se kterým žijete ve stejným baráku, navzájem si vidíte do misek, dejcháte stejnej vzduch, vaše blechy skáčou z jednoho na druhýho a jeden ani druhý se od sebe nemůžete odstěhovat ? To vám přijde jako civilizované řešení sporů ? To si jako myslíte, že pod vaším neústupným pohledem stáhne tom ocásek, upadne na zádíčka a začne kňourat, že už to nikdy neudělá ?

jerry 5.1.2007 13:20

Re: Zkuste mi oponovat.

Vy mi snad nerozumíte,ale já s Vámi naprosto souhlasím. Normálním Rakušanům je Temelín lhostejný, ale ne těm novinářským a politickým šaškům. Můj povzdech byl nad nimi, zdůraznil jsem svůj kladný vztah k Vídni, Rakousku i Rakušanům a lituju je, že mají takové politiky a noviny.

jerry 5.1.2007 13:16

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Mno, to mi připadá poněkud nelidské.

Ale jo. Ale třeba v roce 1968 aspoň 4 poslanci parlamentu hlasovali proti sovětské okupaci. Z toho 2 ženy. Já si radši všímám lidí, které můžu ocenit.Proto napjatě čekám na nějakého rakouského hrdinu. 

PeH 5.1.2007 13:09

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Mno, to mi připadá poněkud nelidské.

Jen krátkou poznámku. Podíval jste se někdy na časkou politickou scénu? Podotýkám , že mám hezký vztah k Česku i k jeho občanům.

Jitca 5.1.2007 12:51

Zkuste mi oponovat.

Uf, milý pane, dovolte mi trochu poopravit váš názor na rakouskou společnost. (Naše firma s Rakouskem dlouhá léta úzce spolupracuje, poznala jsem tam pár "normálních" lidí, snad trochu vím, o čem píši.) A tak mi tu prosím netvrďte, že se za hranicemi názorově nic nemění a že je třeba pouze tvrdý postup. Opak je totiž pravdou, a vás ovlivňují, bohužel, jen novinářské bubliny. Původně bylo proti Temelínu opravdu mnoho lidí, ale právě díky stálému vysvětlování a dokazování (byť úmornému - to přiznávám) se dosáhlo výrazné změny v jejich smýšlení. Dnes je většině obyvatel Rakouska Temelín lhostejný, a přechody blokují hlavně extremistické skupinky, které se tím zviditelňují a snaží se dokázat si svou důležitost.  Normální  obyvatele  už to pouze nudí.  Pokud stále trváte na svém názoru, napište mi prosím konkrétně, na základě jakých vašich zkušeností ho zastáváte. Psychologické odhady na dálku přes televizní obrazovku neberu...