17.5.2024 | Svátek má Aneta


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Pavel Urban 17.10.2009 9:46

Selhání minulých ?

O LS si můžeme myslet, co chceme, o argumentech jejich obhájců také. Ale nezdá se, že vy Václav Klaus o nějakou debatu stál.  Debata je totiž něco jiného než dvojitý monolog dvou ideologů (kde je Klaus opravdu mistr).

Co se jeho "poselství" týče, obávám se, že kde o obhajobu dávno ztracených zákopů v okamžiku, kdy skuteční vítězové mění vlajky.

Kajan 17.10.2009 9:46

Re: jediné správné řešení je referendum!

Také jsem pro referendum ! Chtějí-li lidé zločinný socialismus, mají ho mít, ale dobrovolně ! Dzp.

Pavel41 17.10.2009 9:44

Re: dobry clanek, diky

R^R^

Pavel41 17.10.2009 9:43

Re: Věřím, že se 17. listopadu sejdeme na podporu presidenta a proti nátlaku z EU

!!R^

Kajan 17.10.2009 9:43

Pane Strejčku, bacha s tu spoluprcáci ekonomik ! Právě to je socialismus ! To Václav Klaus nikdy nechtěl a pokud ano, byl by socialistou on ! Vytvoření svobodného prostoru pro podnikání, není o spolupráci a vůbec už ne ekonimik ! Dzp.

Frank 17.10.2009 9:42

Re: Jeho praktické výsledky za moc nestojí

Slovensko a prosperující stát? Měl byste přestat s frázemi a to "prosperující" Slovensko si projet a pohovořit s lidmi, jak se jim v tom státě žije. Zatím tady všude jenom žvaníte nějaké naučené formulky a máte se problém vyjadřovat. Jak nazvat někoho, kdo napíše: " za jeho fanatismus jsme zaplatily..."? Stačí jej nazvat blbem?

Finrod Felagund 17.10.2009 9:41

Dával bych si pozor na ty, kteří běží s obyčejnými lidmi

Obyčejný člověk je nebezpečný člověk. Jedině člověk závistivý a zakomplexovaný se označí za obyčejného - každý, kdo ví, co chce, přeci obyčejný není. Za obyčejné lidi (jinak také zvané jako "lid") se zpravidla schovávali ti nejhorší populisté (zhusta bolševici) a proto vidím-li někde, že se někdo na "lid" či "obyčejné lidi" odvolává, je to pro mě významné varovné znamení. Nezapomeňte také, že "obyčejný člověk" byl proti radaru, NATO, či chtěl svého času "klid na práci". Dobrý politický systém je takový, který "obyčejným lidem" něčím (zpravidla penězi) zavře hubu, aby nemluvili do jeho chodu. To totiž pak zpravidla končí katastrofou.

Hanka 17.10.2009 9:40

Re: ano, referendum

Prominte- ale to je špatná informace! Aby Váš podpis na podporu prezidenta měl právní váhu- musíte jej pod navrhovanou výzvu podepsat na tištěném dokumentu a zaslat na kancelář prezidenta republiky!

Hanka 17.10.2009 9:33

Re: Jeho praktické výsledky za moc nestojí

Prominte, jestli jsem špatně pochopila, ale dovolila jsem si to na základě Vaši poslední věty!! Není předsi nutné se napadat- jen jsem zvědavá, zda odpovíte i Vy mně! Proč u nás pracují tisíce Slováku, když je to Slovesko tak oproti nám dobré? Mohu konkrétně doložit- na domě, kde bydlím - právě v těchto dnech zateplujeme ! Kdo myslíte, že zde pracuje?? Parta 30 Slováku!!! :-D

DS 17.10.2009 9:32

Re: Jeho praktické výsledky za moc nestojí

Ludvo vy jste ubožák.Vaší snůšce naučených blábolů  na podporu KSČSSD může uvěřit jen ten co nezažil 40 let vlády KSČ .Ta také vše dělala pro blaho lidu a jak to dopadlo víme.Fronta na vše ,nakupování pod pultem,život za ostnatým drátem a nutnost učit děti od malička lhát a říkat nahlas jen to co se smí.Mám obavu,že část toho nás opět čeká.A ty světlé zítrřky z Bruselu si přivoláváme sami.

jasan 17.10.2009 9:32

ano, referendum

petici za nej najdete na  www.nelisabonu.cz

staci podepsat a odeslat...

DS 17.10.2009 9:26

jediné správné řešení je referendum!

Když LS projde v referendu,bude to v pořádku.Menšina bude muset přijmout přání většiny.Bez referenda je to jen zrada politických elit a do budoucna zadělání na velký malér.Začnou se houfovat různé skupiny které budou ve všech státech podněcovat obyvatele proti útlaku z Bruselu.Pakliže to nebude trestný čin/jako za komunistů/kdo nejde s námi jde proti nám a nebude se za to zavírat budou státy časem usilovat o samostatnost a buď se dobrovolně rozpustí nebo bude válka.To připravujem našim potomkům dobrou perspektivu!

Pirat 17.10.2009 9:22

když mám IQ nebo zakomplexovanost cukrátka

tak nepíšu o něčem o čem nic nevím ;-P

Pirat 17.10.2009 9:18

Re: Věřím, že se 17. listopadu sejdeme na podporu presidenta a proti nátlaku z EU

R^

Tomáš Jasný 17.10.2009 9:16

Re: Nesmyslná omluva nesmyslného trucu

Ano, jsem šťasten tím, že mi bylo dopřáno žít většinu života mezi dobrými, ohleduplnými  lidmi v zemi, která se snaží být prúkopníkem lidských práv na celém světě.

Největším přínosem LS členským národům EU je formulace lidských práv, jež by měla být chápána všemi národy bez rozdílů jako míra ochrany každého člověka před zlovůlí vlastní, národní vlády.  Kdyby ta Vámi nenáviděná LS byla z nějakého důvodu "swiňárna," jak Vy tak znalecky tvrdíte, už to, že jí přijmuli Vámi zvoleni představitelé spolu s půl miliardou lidí a ne "swiní" svědčí o tom, že ten Váš titul spíše patří všem těm odpůrcům LS, kdo teď kvičí jako prasata, kterým zbourali ohradu kolem jejich hnoje, jelikož ve své prasečí fantazii vidí kolem sebe samé vlky.      

Hanka 17.10.2009 9:16

Re: Vážený autore

Už jen ubohost jak se vyjadřujete o prezidentu ukazuje na Vaši totální ""duševní impotenci""! Mohu mít svuj opačný názor ale nikdy se nesnížím k něčemu tak jako Vy! Jste ve své malosti naprosté nuly, která v životě nic nedokázala -k politování strejdo z HORNÍ DOLNÍ!! :-D!!

Ludva 17.10.2009 9:12

Re: Jeho praktické výsledky za moc nestojí

Někde píšu, že rozdělil republiku ? Co takhle pochopení textu ?

Hanka 17.10.2009 9:08

Re: Jeho praktické výsledky za moc nestojí

Hlupáčku- kdy jste byl naposledy na Slovensku??? A dávat za vinu prezidentu rozdělení republiky- muže jen totální IDIOT!  A pro Vaši informaci- mám na Slovensku spoustu inteligentních přátel, kteří nám i tu naši politickou bídu- závidí!!!

JM 17.10.2009 9:07

Re: Vážený autore

HANKA připaluje se vám to v mozkovně, protože pláčete na špatném hrobě českému referendu.     Je notoricky známo, lze se upamatovat nebo se lze snadmo dočíst, že právě největší národní liberál, zlatoústý vykladač a rváč za pravé občanské svobody, pravou občanskou demokraci, má dávno referendum za :....plevel Ústavy....".     Leč historie naděluje pazgřivcům spravedlivě. Jak je Kalous odpůrcem refernda, tak na výsledek referenda v Irsku vázal svůj prezidentský ústavní akt v Česku.    Lepší důkaz pazgřivosti by Kalousovo kritici těžko našli. 

Ludva 17.10.2009 8:59

Jeho praktické výsledky za moc nestojí

V 90tých letech jsem si myslel, že ekonomice opravdu rozumí a že republiku povede správným směrem. Vzpomínám si, jak se pobaveně vyjadřoval, že  musí jednat o odborných věcech se slovenskými komedianty (Knažko). A výsledek - Slovensko je prosperující stát s evropskou měnou a provedenými reformami. My jsme rozhádaný stát na pokraji vyhození z EU. Česká republika byla jeho ideemi zavedena do krize, kterou museli řešit socialisti půjčkami na úkor budoucích generací. A už je to tu zase. Na svých "zásadách" on musí trvat. Bral bych to, kdyby za ním stály opravdové výsledky - takhle si jen myslím, že nás opět zatahuje do role evropského idiota. Něco jako Jan Hus (k jehož církvi se hlásí) - za jeho fanatizmus jsme zaplatily půlkou obyvatelstva a rozvrácenou zemí. Kdy už s takovými "proroky" konečně vyrazíme dveře ?

JM 17.10.2009 8:58

Re: BEZTRESTNÁ SVÉVOLNOST ABSOLUTISTICKÉHO VLÁDCE

Když nápadné, tak jenom potud, že COPY-PASTE vytýká jednotlivá ustanovení LS a já Kalousovo správný pocit ohrožení suverenity  absolutistického vládce v prasekracii, ne ústavního činitele v parlamentní demokracii.   Děkuji vám za pozornost.

Hanka 17.10.2009 8:56

Vážený autore

Veliký dík za skvělý článekR^!!Bohužel na těchto diskuzích budete jen dehonestovám- tupým SOCKOMOUŠEM, který ten socialisticko- zelený paskvil, jinak oprášenou ""Ustavu EU"- dnes nazývanou LS, neviděl ani z rychlíku.Ani jeden z nich si totiž neuvědomuje, že právě tato smlouva- dnes pod jiným názvem, byla v referendech ve Francii a Holandsku smetena!!Proto byrokracie v Bruselu již nedopustila, aby se konalo další referendum! Pouze Irové se tomuto diktátu vymkli! Řekli- NE! Byli dotlačeni k opakovanému referendu- ale alespon si vynutili několik vyjímek! Je to smutné- ale až budoucnost ukáže jakou měl náš prezident pravdu!  Tato socialistická nesmyslnost- bude jen brzdou pro rozvoj státu Evropy- která nebude moci konkurovat - ekonomicky na světovém trhu!

Jan 17.10.2009 8:37

Re: BEZTRESTNÁ SVÉVOLNOST ABSOLUTISTICKÉHO VLÁDCE

Člověče nevím proč, ale Váš příspěvek mi nápadně připomíní to COPY-PASTE z Lisabonské smlouvy, uveřejnění o pár příspěvků dříve.

JM 17.10.2009 8:18

BEZTRESTNÁ SVÉVOLNOST ABSOLUTISTICKÉHO VLÁDCE

BEZTRESTNÁ SVÉVOLNOST ABSOLUTISTICKÉHO VLÁDCE

Kalous, jeho hradní pážátka a mediální klaka papoušků, pokládají důkaz, co to ve skutečnosti je, ta "....ztráta české národní suverenity v €U..."

Na domácím dvorku manýry absolutistického monarchy, jsou v €vropských parlamentních demokraciích chápány jako akty veřejné politické sebevraždy.

Naopak na domácím dvorku jsou a vždy byly "jenom" beztrestně svévolným, prasekratickým uchvácením moci v parlamentní zastupitelské demokracii.

BOMBON 17.10.2009 8:14

ale prd...

Klausův odpor je motivován přesvědčením klasického liberála, který si

přeje Evropu svobodně spolupracujících ekonomik, Evropu poučenou z její

historie a Evropu ne revoluční ale evoluční.

klausuv odpor je motivovan snahou, aby cesky politik byl jedinym pasakem, ktery pase a doji ceskeho obcana, nebot na nej zbyde vic mleka. ti, kdo s lisabonem souhlasi, si naopak mysli, ze byt soucasti euro-velkostatku, kdy se pase a doji obrovske stado (a je tedy  velky pocet pasackych mist), je pro ne vyhodnejsi, nebot z mnoha duvodu lze ocekavat, ze ceske struky dostanou do rukou oni. kdyz budou pasene obcany vysavat moc, kdyz struky budou bolet, oni jen ukazou do bruselu, ze tam stanovuji, jak a kolik se ma dojit, kdezto kdyz bude trava pekne zelena, budou to deklarovat jako svoji zasluhu....

proste klasicka rvacka malych a velkych lupicu:-/ a nejake blaboly o liberalismu ci strchu ze sudetskych nemcu jsou jen a jen zastiraci blaboly. a smutne je, ze se na ne vsichni vrhaji jak slepipce po flusu...

Pavpek 17.10.2009 8:01

Pane poslanče evropského parlamentu za ODS,

jděte laskave do pr.......

Nerad jsem sprostý, ale vaše lezení dom recta Klausovi je odpudivé.Měl jste mi napsat a já Vám poslal ZADARMO aspoň 3 tuby Indulony.

Pravda je taková, že Klaus je nafoukaný, odporný egoista, který kašle na lidi, který dělá jen to , co sám chce a už se těším, až na Hradě skončí.Kdyby náhodou natáhl brka. byl bych nejveselejší host na prezidentském pohřbu.Nesahá Havlovi ani po gumičky punčoch.

honzak 17.10.2009 7:48

Re: Všechny propagátory LS,

pakliže to dokáže některý z eurohujerů SROZUMITELNĚ vysvětlit,má u mě flašku whisky (původně určenou na oslavu NE v irském referendu).

Tx 17.10.2009 7:03

Všechny propagátory LS,

kteří nejspíš ví přesně, o čem mluví, prosím, aby mi vysvětlili tuto částz LS, které jsem neporozuměl dost přesně:

3.    Odchylně od odstavce 2 mohou před přistoupením orgány Unie přijmout opatření uvedená v čl. 6 odst. 2 druhém pododstavci, odst. 6 druhém pododstavci, odst. 7 druhém a třetím pododstavci, odst. 8 druhém a třetím pododstavci, odst. 9 třetím pododstavci, článcích 21 a 23, čl. 28 odst. 1, čl. 32 odst. 5, čl. 33 odst. 1, odst. 4 a odst. 5, článcích 38, 39, 41, 42 a 55 až 57 aktu o přistoupení, v přílohách III až XIV uvedeného aktu a v protokolu 2, v článku 6 protokolu 3, v čl. 2 odst. 2 protokolu 4, v protokolu 8 a v článcích 1, 2 a 4 protokolu 10 k tomuto aktu připojených. Tato opatření vstoupí v platnost pouze s výhradou a dnem vstupu této smlouvy v platnost.

To si nevymýšlím . To je COPY-PASTE.

Elvíra 17.10.2009 6:51

Re: Nesmyslná omluva nesmyslného trucu

O jaké většině národa mluvíte? Většina lidís postojem pana presidenta k LS souhlasí....pouze není tak hlučná

derik 17.10.2009 6:33

Diky za dobry clanek

LS pomohla odkryt charaktery. Ukazalo se ze dost lidi, namisto prinaseni argumentu a polemizovani s jinym nazorem, dokaze jen urazet a utocit na osobu. Tak jako to delali bolsevici.