1.6.2024 | Svátek má Laura


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Pavel Urban 17.10.2009 9:53

Re: Jeho praktické výsledky za moc nestojí

Být kritický k Václavu Klausovi znamená podporovat komunisty ?

Kdepak se Ludva asi naučil zrovna tyhle bláboly ? Nemusím s ním souhlasit, ale zrovna s takovýmito argumenty se moc nesetkávám.

Řekl bych, že DS je těmi 40 lety vlády KSČ sám poznamenán víc, než si myslí.

Ludva 17.10.2009 10:08

Re: Jeho praktické výsledky za moc nestojí

To je opravdu zvláštní, o komunistech ani minulém režimu nepíšu ani slovo. A vidět to v kritice Klause, který je s Rusy a komunisty jedna ruka - to je asociace vskutku brilantní.;-P

Frank 17.10.2009 9:42

Re: Jeho praktické výsledky za moc nestojí

Slovensko a prosperující stát? Měl byste přestat s frázemi a to "prosperující" Slovensko si projet a pohovořit s lidmi, jak se jim v tom státě žije. Zatím tady všude jenom žvaníte nějaké naučené formulky a máte se problém vyjadřovat. Jak nazvat někoho, kdo napíše: " za jeho fanatismus jsme zaplatily..."? Stačí jej nazvat blbem?

Ludva 17.10.2009 10:14

Re: Jeho praktické výsledky za moc nestojí

Vlastní názor na věc by nebyl ? Když mi upíráte můj....Kritiku pravopisu přijímám, občas to v rychlosti ujede, takových chyb je v příspěvcích  plno, ale nepochybujte, že vím, jak to je správně.

fox 17.10.2009 10:24

Re: Jeho praktické výsledky za moc nestojí

ČSR rozbil Mečiar.VŠECHNY REFORMY,JEŽ NÁS PŘIVEDLY DO EVROPY PROSADIL KLAUS.Euro zavedl Fico,jako populismus-předběhl Čehuny.Česká koruna je tvrdá měna -až moc.Slováci houfně pracují v ČR,proč ne,za KČ.Diskuze o LS se opravdu nevedly.Politická scéna je díky Ficovu bratru-Paroubkovi tak rozhádaná,že to ani nešlo a nepůjde.Všechno neguje a obrací neruby.

Tx 17.10.2009 9:55

Re: Jeho praktické výsledky za moc nestojí

"Republika..., kterou museli socialisté řešit...".  Jestli si dobře pamatuji, tak p. Klaus chtěl dokonce uzákonit vyrovnaný rozpočet, Zeman po nástupu řekl, že deficitní není žádné neštěstí a už to jelo. S těmi socialistickým parlamentem odhlasovanými sociálními mandatorními výdaji pochopitelně už nemohla moc dělat za ty 2 roky ani  Topolánkova vláda.

Tx 17.10.2009 15:19

Re: Jeho praktické výsledky za moc nestojí

Pokud má někdo zájem o vývoj dluhu, tak se může podívat na http://www.financninoviny.cz/zpravy/index_img.php?id=108753a

 V podstatě je to tak, že za Klausovy vlády byl deficit (zděděný) cca 157 mld +-asi 3 mld. Stabilně. Vyrovnaný rozpočet. Po nástupu Zemana a ČSSD vůbec deficit rostl exponenciálně (taková trochu parabola), až s  příchodem (2006) Topolánkovy vlády sice rostl, ale přece jen se ta křivka nahnula poněkud níže (a nebýt úroků z dluhu asi by to byla dost rovná čára). S mandatorními výdaji si neporadí nikdo. To se musí odhlasovat v parlamentu. Račte si to nakreslit podle výšeuvedeného odkazu a není o čem mluvit.

Hanka 17.10.2009 8:56

Vážený autore

Veliký dík za skvělý článekR^!!Bohužel na těchto diskuzích budete jen dehonestovám- tupým SOCKOMOUŠEM, který ten socialisticko- zelený paskvil, jinak oprášenou ""Ustavu EU"- dnes nazývanou LS, neviděl ani z rychlíku.Ani jeden z nich si totiž neuvědomuje, že právě tato smlouva- dnes pod jiným názvem, byla v referendech ve Francii a Holandsku smetena!!Proto byrokracie v Bruselu již nedopustila, aby se konalo další referendum! Pouze Irové se tomuto diktátu vymkli! Řekli- NE! Byli dotlačeni k opakovanému referendu- ale alespon si vynutili několik vyjímek! Je to smutné- ale až budoucnost ukáže jakou měl náš prezident pravdu!  Tato socialistická nesmyslnost- bude jen brzdou pro rozvoj státu Evropy- která nebude moci konkurovat - ekonomicky na světovém trhu!

JM 17.10.2009 9:07

Re: Vážený autore

HANKA připaluje se vám to v mozkovně, protože pláčete na špatném hrobě českému referendu.     Je notoricky známo, lze se upamatovat nebo se lze snadmo dočíst, že právě největší národní liberál, zlatoústý vykladač a rváč za pravé občanské svobody, pravou občanskou demokraci, má dávno referendum za :....plevel Ústavy....".     Leč historie naděluje pazgřivcům spravedlivě. Jak je Kalous odpůrcem refernda, tak na výsledek referenda v Irsku vázal svůj prezidentský ústavní akt v Česku.    Lepší důkaz pazgřivosti by Kalousovo kritici těžko našli. 

Hanka 17.10.2009 9:16

Re: Vážený autore

Už jen ubohost jak se vyjadřujete o prezidentu ukazuje na Vaši totální ""duševní impotenci""! Mohu mít svuj opačný názor ale nikdy se nesnížím k něčemu tak jako Vy! Jste ve své malosti naprosté nuly, která v životě nic nedokázala -k politování strejdo z HORNÍ DOLNÍ!! :-D!!

von 17.10.2009 10:19

Re: Vážený autore

Je to smutné, ale ani nevíte, jak jste stejní! Milá Hanko - myslíte si, že jako sólisté se ve světovém obchodě uplatnímě lépe? A nemáte alespoň malé mrazení v zádech při pomyšlení na opětovný vliv márušky Rusi ? Ach ten Karel Havlíček, to byl ale idiot co?

JM 17.10.2009 8:18

BEZTRESTNÁ SVÉVOLNOST ABSOLUTISTICKÉHO VLÁDCE

BEZTRESTNÁ SVÉVOLNOST ABSOLUTISTICKÉHO VLÁDCE

Kalous, jeho hradní pážátka a mediální klaka papoušků, pokládají důkaz, co to ve skutečnosti je, ta "....ztráta české národní suverenity v €U..."

Na domácím dvorku manýry absolutistického monarchy, jsou v €vropských parlamentních demokraciích chápány jako akty veřejné politické sebevraždy.

Naopak na domácím dvorku jsou a vždy byly "jenom" beztrestně svévolným, prasekratickým uchvácením moci v parlamentní zastupitelské demokracii.

Jan 17.10.2009 8:37

Re: BEZTRESTNÁ SVÉVOLNOST ABSOLUTISTICKÉHO VLÁDCE

Člověče nevím proč, ale Váš příspěvek mi nápadně připomíní to COPY-PASTE z Lisabonské smlouvy, uveřejnění o pár příspěvků dříve.

JM 17.10.2009 8:58

Re: BEZTRESTNÁ SVÉVOLNOST ABSOLUTISTICKÉHO VLÁDCE

Když nápadné, tak jenom potud, že COPY-PASTE vytýká jednotlivá ustanovení LS a já Kalousovo správný pocit ohrožení suverenity  absolutistického vládce v prasekracii, ne ústavního činitele v parlamentní demokracii.   Děkuji vám za pozornost.

BOMBON 17.10.2009 8:14

ale prd...

Klausův odpor je motivován přesvědčením klasického liberála, který si

přeje Evropu svobodně spolupracujících ekonomik, Evropu poučenou z její

historie a Evropu ne revoluční ale evoluční.

klausuv odpor je motivovan snahou, aby cesky politik byl jedinym pasakem, ktery pase a doji ceskeho obcana, nebot na nej zbyde vic mleka. ti, kdo s lisabonem souhlasi, si naopak mysli, ze byt soucasti euro-velkostatku, kdy se pase a doji obrovske stado (a je tedy  velky pocet pasackych mist), je pro ne vyhodnejsi, nebot z mnoha duvodu lze ocekavat, ze ceske struky dostanou do rukou oni. kdyz budou pasene obcany vysavat moc, kdyz struky budou bolet, oni jen ukazou do bruselu, ze tam stanovuji, jak a kolik se ma dojit, kdezto kdyz bude trava pekne zelena, budou to deklarovat jako svoji zasluhu....

proste klasicka rvacka malych a velkych lupicu:-/ a nejake blaboly o liberalismu ci strchu ze sudetskych nemcu jsou jen a jen zastiraci blaboly. a smutne je, ze se na ne vsichni vrhaji jak slepipce po flusu...

Pirat 17.10.2009 9:22

když mám IQ nebo zakomplexovanost cukrátka

tak nepíšu o něčem o čem nic nevím ;-P

Pavpek 17.10.2009 8:01

Pane poslanče evropského parlamentu za ODS,

jděte laskave do pr.......

Nerad jsem sprostý, ale vaše lezení dom recta Klausovi je odpudivé.Měl jste mi napsat a já Vám poslal ZADARMO aspoň 3 tuby Indulony.

Pravda je taková, že Klaus je nafoukaný, odporný egoista, který kašle na lidi, který dělá jen to , co sám chce a už se těším, až na Hradě skončí.Kdyby náhodou natáhl brka. byl bych nejveselejší host na prezidentském pohřbu.Nesahá Havlovi ani po gumičky punčoch.

Tx 17.10.2009 7:03

Všechny propagátory LS,

kteří nejspíš ví přesně, o čem mluví, prosím, aby mi vysvětlili tuto částz LS, které jsem neporozuměl dost přesně:

3.    Odchylně od odstavce 2 mohou před přistoupením orgány Unie přijmout opatření uvedená v čl. 6 odst. 2 druhém pododstavci, odst. 6 druhém pododstavci, odst. 7 druhém a třetím pododstavci, odst. 8 druhém a třetím pododstavci, odst. 9 třetím pododstavci, článcích 21 a 23, čl. 28 odst. 1, čl. 32 odst. 5, čl. 33 odst. 1, odst. 4 a odst. 5, článcích 38, 39, 41, 42 a 55 až 57 aktu o přistoupení, v přílohách III až XIV uvedeného aktu a v protokolu 2, v článku 6 protokolu 3, v čl. 2 odst. 2 protokolu 4, v protokolu 8 a v článcích 1, 2 a 4 protokolu 10 k tomuto aktu připojených. Tato opatření vstoupí v platnost pouze s výhradou a dnem vstupu této smlouvy v platnost.

To si nevymýšlím . To je COPY-PASTE.

honzak 17.10.2009 7:48

Re: Všechny propagátory LS,

pakliže to dokáže některý z eurohujerů SROZUMITELNĚ vysvětlit,má u mě flašku whisky (původně určenou na oslavu NE v irském referendu).

derik 17.10.2009 6:33

Diky za dobry clanek

LS pomohla odkryt charaktery. Ukazalo se ze dost lidi, namisto prinaseni argumentu a polemizovani s jinym nazorem, dokaze jen urazet a utocit na osobu. Tak jako to delali bolsevici.

arch.JJ 17.10.2009 5:48

...dobrá agitka,

...na schůzi závodní rady by byla odměněna potleskem. Nyní lze smutně konstatovat, že lžete.

V práci v šest

pe 17.10.2009 4:20

hrozné

co máme v EU  za primitiva. Kdo tyto lidi volí? Co tam ten strejda dělá? Vždyť je to sabotér a tuneldědek s ním. Dejme jim už konečně STOP.

honzak 17.10.2009 5:19

Re: hrozné

pán LS četl a pochopil? Asi těžko, že? Spíš pán právě přišel z hospody....

Tomáš Jasný 17.10.2009 1:55

Nesmyslná omluva nesmyslného trucu

Prezident dost nemravně, i když s plným konstitučním právem, předvádí před celým světem, jak by se žádný jedinec, bez ohledu na své postavení, NEMĚL ve slušné demokratické společnosti ať už jednoho národa nebo mnohonárodnostní organizace chovat. Trucovat ve věci svého ratifikačního podpisu pod LS potom, kdy ta smlouva byla podepsana českou vládou a schválena českým parlamentem a senátem, kteří jsou JEDINÍ zástupci VŠEHO lidu České republiky a přitom jaksi polooficiálně nebo přes své kumpány zdůvodňovat ten truc jaksi v zájmu českého lidu, je nejenom hrubé a zbytečné zneužití prezidentské pravomoci, ale současné ta nejsproští urážka celého národa, nebo alespoň té národní většiny, které skutečně záleží na demokratických principech.

honzak 17.10.2009 5:21

Re: Nesmyslná omluva nesmyslného trucu

ty musíš být dokonale šťasten, maje ve všem jasno! Jen evidentně nemáš ani tušení o čem ta swiňárna s názvem LS je...

Tomáš Jasný 17.10.2009 9:16

Re: Nesmyslná omluva nesmyslného trucu

Ano, jsem šťasten tím, že mi bylo dopřáno žít většinu života mezi dobrými, ohleduplnými  lidmi v zemi, která se snaží být prúkopníkem lidských práv na celém světě.

Největším přínosem LS členským národům EU je formulace lidských práv, jež by měla být chápána všemi národy bez rozdílů jako míra ochrany každého člověka před zlovůlí vlastní, národní vlády.  Kdyby ta Vámi nenáviděná LS byla z nějakého důvodu "swiňárna," jak Vy tak znalecky tvrdíte, už to, že jí přijmuli Vámi zvoleni představitelé spolu s půl miliardou lidí a ne "swiní" svědčí o tom, že ten Váš titul spíše patří všem těm odpůrcům LS, kdo teď kvičí jako prasata, kterým zbourali ohradu kolem jejich hnoje, jelikož ve své prasečí fantazii vidí kolem sebe samé vlky.      

Elvíra 17.10.2009 6:51

Re: Nesmyslná omluva nesmyslného trucu

O jaké většině národa mluvíte? Většina lidís postojem pana presidenta k LS souhlasí....pouze není tak hlučná

Tomáš Jasný 17.10.2009 10:05

Re: Nesmyslná omluva nesmyslného trucu

Elvíro, odkud to víte, že "většina lidí s postojem pana presidenta k LS souhlasí"?  Už Vám to ta nehlučná většina šeptala do ouška?  Pochybuji o tom, ale i kdyby to byla pravda, nemění to nic na skutečnosti, že pod smlouvu se už podepsala jak česká vláda v osobě jejího ministerského předsedy tak parlamentární zástupci všeho českého lidu, to znamená představitelé jak české většiny tak české menšiny.   Tudíž pan prezident zneužívá svoji prezidentskou pravomoc, kterou bezesporu má k tomu aby smlouvu nepodepsal dokud to neuzná on sám za vhodné.  Jenže tím, že k tomu svému váhání připojuje  podmínku celoevropského uznání BD, jež byly sámy o sobě kriminální akty podle současného mezinárodního práva, stává se z něj prachsprostý prezident-kriminálník, vyděrač v gangsterském slova smyslu.  Je to podobné případu bývalého jugoslávského prezidenta Milošoviče, který také měl plnou ústavní pravomoc poslat srbskou armádu na ochranu Srbska proti kosovským Jugoslávcúm albánského původu, ale stejně nakonec skončil v hágském žaláři, kde nakonec zemřel.  Nikdo nepřeje českému prezidentu takový konec, ale pokud se mu podaří svým postojem rouzpoutat nacionalistické vášně české hlasité menšiny, může to znamenat konec českého členství v EU a tím i konec české demokracie.                  

Karla 17.10.2009 21:50

Re: Nesmyslná omluva nesmyslného trucu

a česká demokracie končí s Lisabonskou smlouvou. Budou rozhodvat úředníci v Bruselu. A proč se tak naši politici snaží? Protože každý z nich má touhu se nějakým úředníkem v Bruselu stát. To nám předvádí například pan Fišer, kterému z Barossova zadku koukají pouze pololobotky, pokud už tam není celý. Už jsme si asi zvykli, že o nás rozhodují jiní, Nebude to ani dlouho trvat a uvidíme, jak bruselští socialisté nám ukáží, jací jsme rovnocení občané evropského superstátu. To už se, ale asi přestanete o českou demokracii tak bát.

beda 18.10.2009 9:14

Re: Nesmyslná omluva nesmyslného trucu

která strana měla přistoupení k lisabonské smlouvě ve svém programu.

program ODS byl euroskeptický. 

PROČ nebylo referendum Vy všeholido