1.6.2024 | Svátek má Laura


Diskuse k článku

POLITIKA: Klaus u socialistů

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
MM 7.2.2008 5:40

Re: Klaus byl jako vždy skvělý

To on nedělá nikdy. Dívá se zásadně do kamery na které svítí červené světlo.Většího burana nenajdete...

Martin 7.2.2008 5:06

Re: Re: Klaus má opět pravdu. Prezident Klaus má za sebou reálnou politiku, i s chybami a neúspěchy

to clovek pokud neni politikem neexistuje ? prestante koukat na telenovely a otevrete obcas aspon denni tisk. i kdyz ovsem, blbci a tupe televizni stado casto svejnara neznalo, jen se divim s jakou hrdosti se hlasite k teto skupine

Jan 7.2.2008 3:18

Barton evidentne nemuze rozdychat skutecnost,

ze neexistuje pouze jediny kandidat (pro nej samozrejme pouze a jedine AntiSvejnar), ktery bude zvolen 100% hlasu. Tak to maji bolsevici (at jiz rudi nebo modri) prece radi.

Senatorum a poslancum CSSD patri dik za to, ze pripravili verejne slyseni s kandidaty na prezidenta. I to patri k demokracii. Klaus, ktery se - po vyprascich od Zemana a Spidly - vyhyba  diskusim jako cert krizi, opet prokazal, ze krome naucenych floskuli a nazoru ala zacatek 19. stoleti nema vzdelanemu a sebevedomemu cloveku co nabidnout.

Historik 7.2.2008 2:57

Re: Klaus má opět pravdu. Prezident Klaus má za sebou reálnou politiku, i s chybami a neúspěchy

Doplňte fakta, kde pan Švejnar působil v politice v ČR (ve kterém zastupitelstvu, kdy byl třeba poslancem, velvyslancem a pod., jaké reálné výsledky má za sebou z působení v politice ve prospěch ČR?). Neuvádějte jen informace (bláboly), které o sobě tvrdí Švejnar. Pak je možno připustit, že v ODS jsou hlupáci.

Martin 7.2.2008 2:31

Re: Klaus má opět pravdu. Prezident Klaus má za sebou reálnou politiku, i s chybami a neúspěchy

to ze pro hlupaky se pan svejnar odkudsi objevil je normalni. je jen legracni, ze tenhle blabol tvrdi i cast elity naroda jako poslanci a senatori za ods. v jake zemi zili ? to ze ruzni historikove se divaj jen telenovely na nove jeste chapu, ale to ze politici nectou denni tisk a nesleduji bezne dostupne informace je sokujici. oni objevili svejnara teprve pred par mesici. co za ignoranti.

Martin 7.2.2008 2:29

cekal nekdo neco jineho

od clena ods Bartone ?

jen nechapu, proc u jinych politiku NP zverejnuje jejich clenstvi a u Bartone to stale zapomina

slava 7.2.2008 2:05

Re: Klaus má opět pravdu. Prezident Klaus má za sebou reálnou politiku, i s chybami a neúspěchy

Měl byste akceptovat fakt, že v jiných stranách to funguje jinak Rigidní centralismus ODS zřejmě pracuje s řídicími orgány. To ale neznamená, že to tak je jinde.

Historik 7.2.2008 1:36

Klaus má opět pravdu. Prezident Klaus má za sebou reálnou politiku, i s chybami a neúspěchy

Pan Švejnar se odkudsi objevil a hned by chtěl funkci prezidenta. Vždyť s takovou politickou kulturou nemohou souhlasit žádní lidé z politiky v ČR, kteří dlouhá léta dělají úmornou práci v politice. Divím se takovým politikům z ČSSD, že na to přistoupili. To je Havlovština, která už by tady neměla mít své místo (pan Havel by rád dosazoval a dosazoval, naposledy Albrightovou). Proč tento Havlo-styl po něm převzal pan Paroubek, to nevím, ale divím se jeho politickým kolegům z ČSSD, že mu to dovolili. To paroubek volá od oddělení se od minulosti. Proč? nenavrhla ČSSD někoho ze svých řad. Bylo by to normálnější, než nějaký odkudsi příchozí politicky i jinak nečitelný Švejnar, který jen papouškuje a napadá a zakusuje se do Klause. Každý člen Švejnarovy rodiny podporuje Švejnara tím, že napadá Klause. Klause napadá Švejnarova manželka, jeho otec, asi mají dojem, že jim tady lidi zatleskají. To je to jediné, čím se může pan Švejnar pochlubit. Myslí si, že se tím zalíbí lidem v ČR, a potom jen papouškuje Paroubkovy názory.

Zajímá mě, koho bude pan Švejnar napadat, kdyby byl případně zvolen. Klade si pan Paroubek a lidé z ČSSD otázku, jak se bude chovat pan Švejnar po svém případném zvolení?? Klaus už nebude a jiné názory mimo napadání Klause pan Švejnar neprojevil. To mu bude panu Švejnarovi po zvolení pan Paroubek říkat co má dělat? Bude jej pan Paroubek řídit? Jako jeho řídící orgán? Předseda ČSSD bude řídit „nadstranického“ prezidenta Švejnara? Zde se v plné nahotě ukáže, že Klaus má pravdu, prezidentem by měl být dlouholetý politický matador, který už má něco za sebou a projevil (jako Klaus), že je schopen obhajovat zájem ČR i před zahraničím. Nikoli jako pan Švejnar, který má za sebou jen řeči, řeči, řeči (normálně se tomu říká vytahování a kde nic tu nic). Pan Švejnar to myslí se zájmy ČR tak „vážně“, že není schopen vzdát se cizího občanství, tak „upřímně“ to myslí se svým případným působením ve funkci prezidenta ČR a obhajobou zájmů této České republiky.

Kája 7.2.2008 1:29

modrá onanie

Po čase jsem zavítal na Psa. A hned tady narazím na modrou onanii pana Bartoně. Asi ani nelze čekat jinak.

Milan 7.2.2008 0:04

Klaus byl jako vždy skvělý

a Paroubek se mu ani nedokázal podívat do očí...