18.5.2024 | Svátek má Nataša


Diskuse k článku

POLITIKA: Klaus na Primě

Nedělní rozhovor bývalého prezidenta v televizi rozpoutal vášně. Ozvali se jeho příznivci i zásadní odpůrci. Václav Klaus mluvil velmi rozumně a dotkl se všech aktuálních témat. Mělo to prostě úroveň a na některé problémy nabídl neotřelý pohled.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
R. Gramblička 10.1.2019 8:25

Re: S nemalou částí Vašeho textu

to víte, ponocování některým jedincům intelektuálně nesvědčí. Pak z nedostatku spánku plácají blbosti

R. Gramblička 10.1.2019 8:18

Re: Ke Klausovým hříchům

ano. rozhovor jsem viděl a jeho názory mi taky imponují. To, že jasně neodmítnul kandidaturu spíš beru jako jemnou provokaci směrem k názorovým oponentům. Nemyslím si, že by kandidovat chtěl, ostatně, bude mu již přes osmdesát a to je sakra dost

R. Gramblička 10.1.2019 8:14

Re:

Ne není, mám ten pocit taky. Prima si správně všimla, že ve společnosti je již významná část těch, kterým se "liberální" propaganda zajídá. Získává tím původně nespokojené diváky a vyrovnává tak ideologické vychýlení v mediálním prostoru

M. Krátký 10.1.2019 7:35

A když se otevírá nové parkoviště

tak se místní politici předhánějí, kdo z nich si ustřihne větší kus pásky, kterou se to parkoviště slavnostně otevírá. Takže podle vás, vážený pane Houško - to jsou všichni zlodějio v přímém přenosu ??? Hezký den přátelé

L. Sindi 10.1.2019 7:25

Je to jen muj pocit, ze Prima je objektivnejsi nez CT? Nejak si nevzpominam kdy tam Klaus naposledy vystoipil.

R. Houška 10.1.2019 7:01

Někomu se ta "příhoda" s chilským perem může zdát banální, ale v době, kdy byl svět a myšlení lidí ještě v pořádku, by ho to navždy diskvalifikovalo z výkonu jakékoli veřejné funkce. Klaus je produktem zvrácené doby, která neskončí pro lidstvo dobře.

P. Boublíková 10.1.2019 5:50

Ke Klausovým hříchům

bych ještě přičetla podpis Lisabonské smlouvy. Že by ji v případě Klausovy abdikace podepsal někdo jiný? No a co? Klaus by si zachoval konzistenci a čistý štít.

Jinak s hodnocením pana Klause v článku souhlasím, vždy je též třeba přihlédnout k tomu, že i vysoce postavený politik je jen člověk a dělá chyby.

Znovu na Hrad - spíše ne, z důvodu vysokého věku. Názorově mi Klaus zcela konvenuje.

P. John 10.1.2019 3:25

Re: S nemalou částí Vašeho textu

Poprosil bych jinou, novou, tato Putinovská oplatka, se již nepeče. Věcný názor rád vyslechnu.

P. John 10.1.2019 3:22

Souhlas

Souhlas s článkem. Nemám ho rád za spoustu chyb, co si tento národ v sobě nese. Když přihléhnu k okolním státům, dopadli jsme více než dobře. Bude tu samozřejmě spousta jeho odpůrců, co mu toho spoustu vyčtou. I s chybami, které má, si ho vážím jako osobnost co není jak ostatní (kam vítr tam plášť). V názorech je stálý (jen trh vše bohužel nevyřeší) a rád bych si jej představil jako prezidenta na další období.

P. Bubenicek 10.1.2019 2:18

Re: S nemalou částí Vašeho textu

Sraje jako vino a zvani jak Palackej a kdekdo taky vi ze i vsemu rozumi.... Klaus na hrad, pac je to borec a pak uz opravdu bude vsemu konec.... Narod sobe...

J. Novak 10.1.2019 2:05

Re: S nemalou částí Vašeho textu

Tak hloupý příspěvek bych v tuto noční hodinu neočekával, pane Kalužíku. Inu, alkohol nemusí být vždy jen ku prospěchu :-)

S. Kalužík 10.1.2019 1:24

S nemalou částí Vašeho textu

bych souhlasil, snad s jedním upřesněním, opravdu zraje jak víno, ale to víno je putinovské!