19.5.2024 | Svátek má Ivo


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
oakman 2.3.2007 9:31

AAA Klaus kandiduje, tak si pořídil svého Jelínka.

Pane, kdo především zrazuje program partaje, je Klaus sám svým neobolševickým randěním se socany. Pokusit se obvinit Topolánka z "levicové" úchylky, protože se nechce špinit kolaborací s darebáky. Klausovi darebáci nevadí, s jedněmi podepsal Oposmlouvu, jiní ho vynesli na Hrad. Takže zpět ke kořeni - Vena chce koryto. Nic míň, nic víc!! Všichni víme o jasném stanovisku Zelených. Takže, pane Petřík, vypadá to na další pokus hradu o "státotvárné" lezení do zadku komoušům -jako minule. Přeji Vašíkovi příjemné zažívání. Jo, a nezapomeňte mu poradit, jak se správně Tchatcheristicky spolupracuje s komoušem.....Práci čest a fotbalu zvláště!

Vlad 2.3.2007 9:29

Re: Bylo by od ODS příliš riskantní, kdyby ho nepodpořila.

Sašo, koukal jste se někdy v poslední době na pana inženýra? Sotva chodí, sportoveček. Je na práškách, jako byl Husák a jako byl Vréžněv. Když ho nezvolíme, nejpozději 2010 tu máme hrdinu na lafetě nebo v gumové cele. Volme Top Polánka !

Brmboš 2.3.2007 9:14

Jako prezident.........

Jako prezident mě příjemě překvapil. Myslím si, že jeho názory se kterými ne vždy musím souhlasit jsou zcela jasné a nikdo nemusí umět hebrejsky jako u názorů jiného politika. Žena na funkci prezidenta je dobrá myšlenka, ale chce to čas. Jen ne Buzkovou. Važme si toho, že máme skutečně kvalitního a vzdělaného prezidenta, který hájí i zájmy této země.

sdfg 2.3.2007 9:13

Klaus? Raus!!

Klause už ne. Už toho předvedl opravdu dost - bankovní socialismus, estébácká privatizace, podlézání bolševikům, roztažené půlky kdykoliv na něj jeho řídící Putin dupne. Takovou znormalizovanou sketu ne.

vi 2.3.2007 9:11

Re: Re: Re: Jsou i jiní kandidáti.

Má konzistentní názor, ne jako ta parta komunistických potomků, Klaus ,Topolánek, Tlustý, Langr, nebo současný největší antikomunista Štětina, který by dnes byl kandidátem politbyra, pokud by se nezměnily poměry!

sdfg 2.3.2007 9:02

agitka

voni jsou Petřík blbej jak sportovní redaktor MF DNES.

Přemek 2.3.2007 8:59

Re: Ani náhodou.

Prezidenta volí společně PS i Senát Parpalentu ČR, takže V. Klausovi stačí poslanci a senátoři ODS a KDU-ČSL.

Jan (ne ten od Cibulky) 2.3.2007 8:58

Clenove ODS by si nikdy nedovolili

nadradit svuj vlastni nazor nad nazor Strany nebo Vudce. Pro cleny ODS (i KSC) plati:"Radeji se budu mylit se Stranou, nez abych mel pravdu proti Strane."

Ale ss. Topolanek s Tluchorem si tu "tajnou" volbu stejne radeji posichruji, tak jak pri volbe predsedy snemovny loni v lete: modri soudruzi pujdou opet volit po dvojicich, pricemz jeden modry soudruh bude hlidat druheho modreho soudruha (a vice versa), aby nahodou nektery z prislusniku ODS neprojevil samostatne mysleni.

J.Mach 2.3.2007 8:58

Re: Re: Jsou i jiní kandidáti.

On ten exot, co se podepsal  vi, co navrhl Kellera, bude ze stejného chovu, jako jsou komouši, fašisti, ekologisti a proto si plete Kellera s člověkem, který by mohl být prezidentem.

Přemek 2.3.2007 8:58

Rozpadne se?

Jsem se po přečtení podnadpisu lekl, proč by se měl pan pezident rozpadnout... ;-)

Čestmír 2.3.2007 8:56

Pozor na tohoto Petříka!

Je to socan a notorický lhář. Nevěřte mu!

PROKOP BUBEN 2.3.2007 8:54

MÁM ZA TO

 Že Klaus symbol své doby , modla frenetických fanynek a záštita rychlozbohatlých a to jakýmkoliv způsobem, hodlá nejen alesponˇ částečně ukojit své NERONOVSKÉ ambice, ale také právě dovést svou epochu k naprosté nepostižitelnosti a pokud možno i k dalšímu ROZVOJI.....Domnívám se, že ODS je případnou roztržkou S TOUTO rezavou KOTVOU ohrožena víc, než socialisté jeho komplicem - VÝREM Z VYSOČINY.....

vi 2.3.2007 8:53

Re: Re: Jsou i jiní kandidáti.

I mezi komunisty jsou rozdíly, jako ve všech společenstvech.Je pro tebe katolík Hus stejný, jako katolík Koniáš, nebo Torqemada? Je pro tebe národní socialista Hitler stejný jako národní socialista Beneš?

J.Mach 2.3.2007 8:53

Re: Pan Klaus chce být opět prezidentem

Ono to doufání vám Pavle MB bude málo platné. On totiž nebude jiný, volitelný kandidát k dispozici. Takže já zase pevně doufám, že Klaus zvolen bude. Nebo si umíte představit, co by asi tak mohla nabídnout ČSSD? Třeba Kavana, že? Nebo co by nabídl Bursík? Co takhle Džamila, to by bylo.

Jan (ne ten od Cibulky) 2.3.2007 8:53

Re: Bylo by od ODS příliš riskantní, kdyby ho nepodpořila.

Vsadim se, ze podobne nesmysly jste tvrdil jeste v roce 1989 o Jakesovi (jak je nenahraditelny, atd.). Koneckoncu byli jste spolu v jedne strane, predlistopadove KSC. Jak se ted divate, soudruhu Saso, na sance Klause u Vasich soudruhu, da mu KSCM v prezidentske volbe vsechny sve hlasy stejne jako v unoru 2003?

A jednu otazku na Vas, Saso, jste porad jeste clenem KSC(M)? Nebo jste byl clenem KSC jen v dobe, kdy z toho pro Vas plynuly vyhody (stejne jako treba Tlusty, Uhde, Salzmann, Kocarnik, Strasky nebo Dyba)?

čtenář 2.3.2007 8:52

To by se v ODS musel najít

stejnej vůl jako Špidla v ČSSD, aby se nechal přemluvit k volbě proti vlastnímu kandidátovi, a to v situaci, kdy má ODS před očima pád ČSSD, která mohla mít všechno včetně prezidenta, ale tou prezidentskou nevolbou začal její pád. Zeman to měl dobře vymyšlený, když za sebe nastrčil největšího pitomce, kterého ve svém okolí našel, aby ho pak mohl z prezidentské výše snadno osedlat, ale poněkud to přehnal. Špidla byl přece jen větší vrták, než si Zeman myslel. Ale i ti, co ho přemluvili, byli babráci, kterým Klaus vděčí za své zvolení z nemožné zadní pozice, i kyž Zeman to měl proti němu ložený. Však taky potom běsnili, tím víc, že to bylo nad svou vlastní blbostí. Nedej panbuh, aby se jeste tahle parta nekdy dostala k rizeni statu.

Koukam 2.3.2007 8:49

Jak si to tady ctu

Tak "budto Klaus anebo panbu s nami a zle pryc". Republika ma 10 milionu obyvatel ale jen jediny z nich se hodi na presidenta.

frank 2.3.2007 8:48

opet s bolseviky

kdyz si predstavim,jak NARCIS opet knoura v bolsevickym poslaneckym klubu ,aby mu opet pomohli ke znovuzvoleni,tak je mi na bliti!!!

M. a m i Z 2.3.2007 8:42

Pane Petřík,

pravděpodobnější, nežli výskyt pár slušných lidí v ODS, kteří by té žalostné Lausovské podprůměrnosti udělali konec je, že v létě Bém využije rostoucího chaosu v té současné žalostné vládní sestavě a že do roka máme realisován kLausův sen - velkou koalici, která dá Profesorovi stejnou jistotu, jako komunisté po Listopadu.

M. a m i Z 2.3.2007 8:35

Vitální? možná, že se

ještě sám nají, ale myšlení mu totálně vysadilo už dávno před tím, nežli postavil teorii o ohrožení české suverenity při technických kontrolách lyžařských vleků.

Vojtin 2.3.2007 8:34

Pro autora!

Kecy nemají cenu! Ukázaná platí! Uvidíme během roku jak to narcis rozehraje.

M. a m i Z 2.3.2007 8:34

Vitální, možná, že se

ještě sám nají, ale myšlení mu totálně vysadilo už dávno před tím, nežli postavil teorii o ohrožení české suverenity při technických kontrolách lyžařských vleků.

tatina 2.3.2007 8:34

Re: Jsou i jiní kandidáti.

Něco tak stupidního a hnusného(homosexuální sklony a pod.)jsem čekal jen od socanů,či komunistů,ale Vy jste je zdaleka předčil.Mohl by jste prosím Vás ohodnotit i sám sebe?(Y)

tony 2.3.2007 8:29

odkaz

Thatcheristický odkaz ? Tím je myšlen bankovní socialismus, ústup železničním odborům při prvním dupnutí, škemrání na komunistickém klubu před zvolením a pozvání Gréby do Lán poté ?

zaza 2.3.2007 8:29

Re: Jsou i jiní kandidáti.

A jak by se vám líbilo na Hradě prasátko ?

Teofil Opyc 2.3.2007 8:29

Vážený pane autore,

za rektální alpinismus ve své knize byl již odměněn pan Hájek. Proč se snažíte vv? Je již obsazeno... Nebo jste skutečně přesvědčen, že jenom báťuška Klaus jasné slunéčko a nikdy jinak?

Saša 2.3.2007 8:23

Raději Husák nebo Pinochet než Keller.

Kellera naštěstí berou vážně jen nedovzdělaní kecálkové a popletení ekoterorističtí sebepřivazovači.

Štváč 2.3.2007 8:21

Re: Jsou i jiní kandidáti.

Bohuže je Keller komunista. Díky raději ne.

jerry 2.3.2007 8:20

Re: Jsou i jiní kandidáti.

Jan Keller !!!;-D;-D;-D Děkuji za pobavení hned po ránu.

Saša 2.3.2007 8:20

Bylo by od ODS příliš riskantní, kdyby ho nepodpořila.

Pan Klaus je stále ještě vitální a silný a opírá se o mimořádnou a překvapivou oblibu "lidu".  Pokud by ho ODS z presidentské funkce uvolnila, dokázal by vydupat ze země novou stranu - počítám během týdne. A silnou stranu.