19.5.2024 | Svátek má Ivo


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
AeroKarel 2.3.2007 11:48

Re: Pane Petřík, co jsou to ty národní zájmy?

Je to hloupý pojem, to ano, ale mrkni někdy na Robejška, Svět viděný z Řípu. Vysvětluje to tam dost podrobně.

AeroKarel 2.3.2007 11:47

Ono to nebude tak horké .......

Klaus ani Topolánek doufám do otevřeného střetu nepůjdou.

Boban 2.3.2007 11:44

Re: Karel Schwarzenberg prezidentem

R^ Souhlas, to mně vlastně ani nenapadlo, že tady máme i K.S., který za nás čecháčky dýchal i za totáče. A ty doporučené stránky jsou docela povedený, jenom by je měli oživit ve všech rubrikách a více je zviditelnit pro nerozhodnuté...

Xaver 2.3.2007 11:24

...a světlo věčné ať mu svítí...

;-)

Xaver 2.3.2007 11:23

Ale chodí, od té doby, co byl v komisích a komisičkách EU

to nemůže vydejchat...;-D

Xaver 2.3.2007 11:22

Pane Petřík, co jsou to ty národní zájmy?

A koho jsou?

DEŽO 2.3.2007 11:19

Re: Re: AAA Klaus kandiduje, tak si pořídil svého Jelínka.

 ja som tas ščasné, že HO lolokára MÁME.....

jirka.s. 2.3.2007 11:17

Re: Re:Prolhanče!

Nevykládej nám, že nejsi ten od Cibulky! Jakpak by ses mohl jinak dozvědět, že Saša byl v KSČ? Nabízí se samozřejmě ještě jedna možnost a to že jsi osobně od něho vybíral příspěvky! Tož, objasni nám, jak to s tebou vlastně bylo!

jirka.s. 2.3.2007 11:11

Re: Re: Ani náhodou.

To máte těžké, Přemku! Když on nám to milicionář "třetí" počítá tak nějak po soudružsku, s kalašnikovem v ruce! To pak přibývají hlasy geometrickou řadou!

šmoula 2.3.2007 11:11

vím proč znovu ...

asi pan prezident ještě nemá více čestných doktorátů než V.H. ... a to BY TEDA NEŠLO !!!!!

třetí 2.3.2007 11:10

Re: Re: Ani náhodou.

Aha, tak pardon.

Večerníček 2.3.2007 11:09

Re: Re: AAA Klaus kandiduje, tak si pořídil svého Jelínka.

...a ještě tu o Budulínkovi,prosím...

jerry 2.3.2007 11:09

Nevím jestli je Koniáš správným příkladem

Jednalo se sice o fanatika, jenže co bylo jeho pálení knih proti komunistům. Např. -neexistovali zakázaní autoři - ani Hus nebo Komenský!, jen zakázané knihy (údajně 80-90 % z toho byla pornografie a knihy plné nebezpečných pověr) , z některých knih se jen vynechávaly stránky. Navíc se Koniáš dobrovolně účastnil pomoci nemocným při morové epidemii.Byl to tedy takový zloduch?

oakman 2.3.2007 10:58

Re: jejda to je svanda

Fobie a Klausova praxe jsou dvě naprosto odlišné kvality. Pokud si myslím, že tento pán na Hrad nepatří, není to fobie, ale názor.  Nemusíte souhlasit, ale tímhle jen utvrzujete okolí o své nerealistické adoraci. Nepodezřívám vás z toho, že pravidelně chodíte s vlajkou fandit FC Klaus i když tak mluvíte, tak se nestrachujte o mojí kopřivku.

hodne neRath 2.3.2007 10:52

jejda to je svanda

ja myslel, ze Klausofobove se uz davno udusili vlastni zluci... no, snad se to povede pri pristim zvoleni....

sociolog 2.3.2007 10:34

Re: Re: AAA Klaus kandiduje, tak si pořídil svého Jelínka.

Prosty obcan zvolil pred 59 lety bolsevika a tim naslednou totalni devastaci nasich materialnich a etickych hodnot, kratce naseho zivotniho prostredi.

Prosty obcan zvoli pri prime volbe jiste Klause, ktery tuto devastaci zosobnuje. Prosty obcan si nepreje debolsevisaci. Prosty obcan si preje regulovane najenne jakkoz i odstupne pri vyhazovu za 12 mesicu, ktere mu zarucuje novy zakonik prace (kde takova pitomoostjinde v Evrope existuje?) Bezte s Vasim prostym obcanem nekam! Asi jste stejne (s)prosty...

jakovy 2.3.2007 10:30

Zima, Re: Vitální? možná, že se

Vy jste ale kůl.

sociolog 2.3.2007 10:26

Re: VK není dobrým představitelem země

Naproosty ouhlas! Nemohl jste to rici presneji!

sociolog 2.3.2007 10:24

Topolankuv odklon do leva?

Cesti Zeleni zastavaji od sveho zvoleni zcela censtisticke a jednoznnacne antikounisticke posice, jak se Bursikovi pri jejih nedavnem kongresu opet podarilo prosadit.

Bohuzel se stejne o Klausove kridle v ODS rici neda. Toto se phybuje nejen v otazce vztahu k Evrope obcas velmi nebezpecnym smerem az k pozicim extremni pravicce politickeho neboztika Haidera (ktery na tyto riskantni hratky doplatil jako se nasim antievropskym playboyum z ODS tez jednou stane) , ci jeho fracouzskeho kolegy Le Penna,ale i Svycara Blochera.

Zaroven se Klausovi diky jeho nohsledovi Bemovi malem podarilo opet vytvorit velkou koalici, ktery by vedla k definitivni rehabilitaci bolsevika u nas, a to malem 60 let po unoru(!).

Myslim, ze onenn den, ktery si Klaus zvolil na vyhlaseni svych ambic, by byl mnohem vhodnejsi na zamysleni se nad nasi minulosti a nad otazkou, kdy uz se konecne debolsevizujeme. S vycuranou dialektikou naseho pana prezidenta, ktery svou karieru stavi nad zajmy nasi zeme, jak svym projevem u vyroci Velkeho Unora oipet prokazal, se tomuto cili ovsem rok od roku vzdalujeme. Proto by mela Topolankovi verna cast ODS nabrat konecne odvahu se defintivne od extremistu Klausova kridla distancovat! Klaus = not my president!

;-) 2.3.2007 10:12

Re: opet s bolseviky

Se vyblij, oe. Doprostřed Vašeho klubu KSČM.

;-) 2.3.2007 10:10

Republika ma 10 milionu obyvatel ale jen jediny z nich se hodi na presidenta. Re: Jak si to tady ctu

Nikoli. Já se hodím taky.

Luděk 2.3.2007 10:05

VK není dobrým představitelem země

VK je politik,který ke své existenci potřebuje nepřítele a hledá ho i tam,kde žádný není.Jeho největším nepřítelem jsou nejvyspělejší státy Evropské unie s rozvinutou ekonomikou a vytříbenou legislativou.VK je přesvědčen,že začleněním  ČR  do svazku EU se snižuje důležitost jeho prezidentské funkce,což je rozporu s jeho chorobnou ješitností a narcismem.Jeho politický vzestup je založen na jím vyhlašovaných úspěších,které jsou ve skutečnosti často prohrami pro občany,na lživých proklamacích /např. mobilizace proti levicovému nebezpečí/,mluví do věcí,kterým nerozumí a popírá závěry renomovaných institucí a uznávaných vědeckých kapacit.Není náhodou,že jeho hradní lokajové mají nejvíce práce s uhlazováním jeho verbálních nepravdivých úletů a to i na poli zahraniční politiky.Posledně přispěchal hradní lokaj Jakl,aby šokované Evropě sdělil,že předsedajícímu Německu v EU se zřejmě stýská po protektorátu a Mnichovu 1938.VK sehrál v ČR stejnou úlohu na politické scéně jako Mečiar na Slovensku.Slováci se už téměř Mečiara zbavili a vědí proč.

oakman 2.3.2007 10:03

Proč je Klaus tak oblíben?

Za prvé: Pan president neochvějně popírá jakýkoliv důvod se vyrovnat s komunistickou minulostí - jako většina populace.  Pan president má svět za rovnici o nejvýše jedné neznámé - budu zvolen? Co se do Klausova světa nevešlo, neexistuje nebo je to nějaký podvod. Pan president sdílí s národem strach z toho neznáma za naší hranicí. Pan president stmeluje národ - neustále nutí vlastní partaj, aby spáchala politickou sebevraždu nemravným paktováním s politickým antipodem. Pana presidenta by volily přímo nejširší masy - z podstatné části levicové. Z toho vyplývá, že jde o jedno - nezáleží na jménu a barvě cirkusu, hlavně, že jsem principálem. To je taky běžný český postoj. Trochu moc to připomíná Beneše. Doufám, že se nedožiju okamžiku, až neobolševický parlament odhajluje, že se Vácslav, řečený Klaus zasouložil o stát.

;-) 2.3.2007 10:01

Nebo Re: Karel Schwarzenberg prezidentem

Václav Havel, v celém světě známý a uznávaný humanista ;-), který by se styděl za to, že je presidentem zrovna České republiky. A jsou i další !

Anežka Goodday 2.3.2007 9:56

Karel Schwarzenberg prezidentem

Česká republika bude v roce 2009 předsedat Evropské unii. I z tohoto důvodu by měl být v jejím čele člověk evropsky smýšlející, ve světě známý a respektovaný, například ministr zahraničí Karel Schwarzenberg, viz www.SchwarzenbergNaHrad.cz

Král 2.3.2007 9:55

Klaus zadupe na modré ptactvo,

to zadupe na Topolánka a výsledkem je Paroubek na empire Sněmovny. Paroubek pak za odměnu zadupe na socany a výsledkem je Klaus znovu na Hradě. A my ostatní se z nastalých kousků tohoto tandemu  poserem.

bobo 2.3.2007 9:51

Re: AAA Klaus kandiduje, tak si pořídil svého Jelínka.

Pan prezident Václav Klaus požívá hluboké vážnosti mezi občany, je to člověk vzdělaný, odvážný a mimořádně pracovitý, kromě toho se nebojí hájit pravdu v boji za svobodu, které zasvětil svůj život. Nevidím lepšího člověka pro funkci prezidenta.Škoda, že jej nemohou volit přímo občané. I přes neutuchající mediální kritiku - od prvního dne jeho zvolení je solí v očích mnohým novinám kde se  počítá  s tím, že prostý občan je omezený člověk- si dokázal získat  zcela zásadní důvěru veřejnosti. Díky bohu za něj !

Palo 2.3.2007 9:37

alternativa na Hradě

eho tenisová raketa by byla jako prezident užitečnější - méně škod, nižší režie.

Tuší lidé kolik tun CO2 vypustí jeho letoun při každé zbytečné cestě jeho politické turistiky?

No a jeho zpackaná privatizace nás stála kolem bilionu!!

Škoda že jej před pár lety nezvolili předsedou tenisového svazu kde kandidoval nebo kdysi neuspěl ve vrcholovém sportu, jeho ego mohlo být upokojeno a třeba by nekandidoval na presidenta. I když si to osobně nemyslím. Jeho ego je naprosto nenasytné. Kdyby mohl kandidovat na Vůdce planety, určitě by tak činil. Jsem zvědav, kdy jej jeho nohsledové budou nominovat na Nobelovu cenu z ekonomiky a přitom je to muž, který by nedokázal s prosperitou řídit ani trafiku. Každý kdo jde nahoru by měl jít vždy na základě úspěchů v oboru. Václav Klaus než jej podivná skupina delegovala v roce 89 na Vrchního Ekonoma a Vůdce nedokázal v ekonomice naprosto nic. A to i za vlády komunistů již byli ekonomové kteří i v chaozu bolševizmu dokázali slušně řídit firmy nebo určité obory. Klaus je typický příklad karierního katedrového ekonoma s absencí zdravého selského rozumu.

oakman 2.3.2007 9:32

Re: Jako prezident.........

Hlavně si važme toho, jak náš komouše drží při životě, pan yntelygent

Vlad 2.3.2007 9:32

Re: Raději Husák nebo Pinochet než Keller.

Ten sebepřivazovač. Nádherné slovo. Gratuluji. Smím používat?