2.6.2024 | Svátek má Jarmil


Diskuse k článku

POLITIKA: Když se sejde Lumpárna s Blbostí

Když se sejde Lumpárna s Blbostí, vznikne nový předpis. To už tak na tom světě chodí. A co když se sejde hodně lumpáren a hodně neuvěřitelných blbostí. To se pak dějí věci!

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
J. Jurax 6.8.2014 18:44

Re: Se zónami nemáte pravdu.

Vy ne :-)

J. Stejskal 6.8.2014 1:56

Re: Se zónami nemáte pravdu.

S tím kradením to neumím zařídit, můžete to zkusit, nejsem proti. Na Strossmayeráku velké záchytné parkoviště neuděláte, museli by zbourat starou zástavbu, abyste mohl přijet. (JInak ta záchytná parkoviště o kterých mluvíte, jsou a stojí dvacku denně. Asi jste tu dlouho nebyl.) Rezidenti jsou preferováni všude, takže moc ty nářky nechápu. Spokojenost pro vás i pro mne neexistuje. Smiřte se s tím, že budete za parkování platit a já zase s tím, že si budu objednávat řemeslníky z obvodu, kde bydlím. Pokud nebude zbytí a objednám je jinde, jistě mi parkovné přiúčtují. U nás jsou i "zelená" parkoviště", kde může kdokoliv zaparkovat 8:00-18:00, pochopitelně za peníze, rezident zdarma. Efekt se projevil brzy. Aby nemuseli platit "předražené parkovné", stojí nyní na modrých zónách. Tam se kontroluje míň, čímž se ušetří. (Návod pro vás.) Pokud jedu o několik ulic dál, či do jiného obvodu, počítám s tím, že budu hledat placené parkoviště, nebo jedu MHD. Takový je život.

Co se týče mé duševní kapacity, jsem za ocenění rád, nicméně nemohu opětovat.

M. Frank 6.8.2014 6:53

Re: Se zónami nemáte pravdu.

Jo, ti co přijedou do práce nejraději parkují od odpoledne přes noc. Vy jste holt hlava, člověče! A pak kdo vypadá jako trouba a kecá?

J. Stejskal 6.8.2014 9:17

Re: Se zónami nemáte pravdu.

Ba ne, hlava jste vy.

J. Kadeřábek 6.8.2014 16:16

Se zónami se to má takto

Když všechna města zavedou to co máte v Praze můžete si koupit auto a trvale s ním parkovat u domu. Jinde ale nezaparkujete. Leda by jste si koupil několik trvalých bydlišť.

J. Stejskal 6.8.2014 16:18

Re: Se zónami se to má takto

I vy na venkově poznáte, že auto nebude brzy pro pohyb po městě vhodné vůbec.

J. Lepka 6.8.2014 16:18

Re: Se zónami nemáte pravdu.

Sám jste si odpověděl, západní Evropa touhle hloupostí taky prošla, ovšem před 30 a více lety. Tedy v době, kdy už aspoň měli tranzitní dopravu staženou mimo obydlené zóny. Jen u nás, díky nenažranosti a hlouposti některých politiků se stále dohadujeme o základních potřebách rezidenta.

J. Stejskal 6.8.2014 17:20

Re: Se zónami nemáte pravdu.

Já jsem si nepotřeboval odpovídat. Ale vy byste nám mohl říci jak jeto tam teď? (Když si tím prošli před třiceti léty.)

J. Svoboda 6.8.2014 17:37

Re: Se zónami nemáte pravdu.

Ano, pane Stejskale, jeden o voze a druhý o koze. Ty nesmysly, jež kritizuje pan Vlk, vám přece neusnadní parkování po 18. hodině! Pokud nejste navázaný zastupitel, nebo úředník, uvědomte si, že dotyční to dělají rozhodně nikoliv pro vaše dobro, ale proto, aby parkující řidiče o něco pumpli.

V duchu toho, co píšete na konci, řekl bych, že i vy můžete pro někoho vypadat jako trouba, protože pan Vlk psal mo českých městech a vy o Amsterodamu. Každý stát a každé město by mělo mít právo, zařídit si život podle svého. A hlavně má právo na rozumné politiky, ale ty si bohužel musí zvolit!

J. Stejskal 6.8.2014 18:06

Re: Se zónami nemáte pravdu.

Musíte číst pozorněji.