20.6.2024 | Svátek má Květa


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
tatino 28.2.2006 10:01

Re: Re: To nemá cenu komentovat.

nikdo nic rozmazávat nebude,to by nebralo konce. Ať z jedné,či druhé strany.Včera byl příspěvek,vlastně přetisk místních kroměřížských novin ohledně VAE.V té době bylTopolánek předsedou představenstva.Bylo to v diskuzi k článku Jana Macháčka. A věřte,děly se tam pěkné věci.Jinak - co se týče programu ČSSD a ODS. Benešová řekla : "To už není Palermo,to je Chicago 30.let."Na mne to dělá také takový dojem. Buďto obě největší strany spustí samočistící proces/ ve který moc nevěřím/, nebo ať jdou od válu. Jakákoliv reforma musí být založena na vůli voličů. Ta vůle tady nebude,dokud ji budou předkládat lidé spojení s praktikami privatizace. K programu ČSSD- zdravotnictví- já bych byla pro neziskové nemocnice,ale koncipované tak,jak předkládá KDU ČSL. Důchodová reforma -není,má být do r.2010. Zahraniční politika-souhlas. ODS-zdravotnictví-jsem pro komerční připoj.,to konec konců navrhne i ČSSD.Nejsem pro a.s.- co by základ.síť nemocnic. Zahraniční politika-jímá mne hrůza,když p.Zahradil nanesl,že už se našli. Trojkoalice ODS+angličtí konzervativci+PIS.Tahle formace není zrovna proevropská,navíc PiS podporuje prosazení si vlivu v EU na základě své rozlohy. Takže,co z té bídy vybrat? Volím SZ, i když vím,že to není také to pravé,ořechové.
tatino 28.2.2006 10:04

Re: Re: Re: To nemá cenu komentovat.

pokr.nikdo nic rozmazávat nebude-ve smyslu,že snad jenom tisk. Na obou stranách budou pštrosí krky.Ten tisk bych zase až tak nepodceňovala.
.. 28.2.2006 7:04

Když neni o čom

Neni nad to něco rozebrat vyjádřit se k tomu a najit zaporné stanovisko.Mužete si vzít do ruky cokoliv modrou pohádku, modlitební knížku KDU, rudou knížku,a sprominutím i hymnu této země a na všem pokud budete chtít najdete blábol.Bezmozkový fandové ocení- hledači pravdy stráví bezduchou chvilku.A to samé platí na mne
PeS 28.2.2006 6:56

No, Tome,

Ty to tu zase dneska schytáš. Některé pasáže mohly být ještě trochu vstřícnější (víš asi které a jak to myslím), ale jinak je to moc pěkný... Tak hodně štěstí...
irenak 28.2.2006 19:19

Re: No, Tome,

Mně se ten článek taky líbí. Protože vše čtu až teď, vidím, že PeS má pravdu, někteří se hned opupínkovali.
Dušan Polanský 28.2.2006 6:56

Opravdu článek o ničem,

ale vzpomínám si jak ODS měla v roce 1996 slogan Dokázali jsme, že to dokážeme.  Problémem bylo že už v té době začaly padat banky jedna po druhé a vesele se tunelovalo. Zatím taková bída s ČSSD není. 
tatina 28.2.2006 8:29

Re: Opravdu článek o ničem,

Vy tady píšete,jako by ty banky tunelovala ODS.Vy asi zapomínáte,že bankovní zákony vytvářelo tehdejší FS.A v tom neseděli jen ODSáci,ale celá polistopadová apolitická sebranka.Jak jednoduché najít viníka.ODS byla jen součástí toho,co se tady dělo a to se všemi klady i zápory.A netvrď te mi,že jste v životě nic neukrat.
raptor 28.2.2006 8:35

Tenhle slogan (mimochodem podle mne nevyvedený)

byl volebním heslem pro komunální volby 2004. S bankovním sektorem měl věru málo společného.
eTony 28.2.2006 6:47

pane Haasi,

tak tohle se oranžové galerce nebude líbit. Ale proto tento článek asi nepíšete, že.
Dokument "Jistota a prosperita", mimochodem naprosto dva protichůdné pojmy ze své podstaty, jsem si přečetl. Nic konkrétního, ba i nic nového, akorát asi museli tvůrci tohoto "svěžího dílka" zavařit vysavač Rainbow. Kvůli vrstvě prachu byl místy nečitelný. Pochopil jsem, že kvůli nečitelnosti  socialisté nemohli vědět, jaké to sliby mají vlastně plnit.
Ale oni to jistě napraví. Už začali - do "rainbowa" vložili vonné esence s vůní lesa.
ticha@dohoda 28.2.2006 1:58

moc hezky jste to pane Kojzare napsal

pravda uz jsem od vas cetl lepsi veci/dokonce o dost lepsi/ ovsem nejak si na chleb vezdejsi vydelat musite, hodne zdaru pri tvorbe dalsich agitek :-))
Slava 28.2.2006 1:34

Zase jeden zbytečný článek

I když článek, pravda, je pro tenhle blábol až příliš lichotivé označení.
Anka 28.2.2006 1:37

Re: Zase jeden zbytečný článek

Promiňte, prosím, nebylo by přínosnější, kdybyste místo dehonestujících slov ten text (abych nepopudila) rozebral a porazil na hlavu argumenty?
IS 28.2.2006 1:48

Re: Re: psi štěkají, karavana jde dál

Anko, už dávno věda chemie pochopila že hledat kámen mudrců je bláhovost a že nemá smysl zapáleným hledačům jejich bezútěšné úsilí vyvracet. V politice není nikdy jisté, zda vyvolávání neustálé diskuse není jen snahou postavit  kouřovou clonu k zatemnění situace.
Anka 28.2.2006 1:54

Re: Re: Re: psi štěkají, karavana jde dál

nevím, jak Vás oslovit, promiňte. Povězte mi tedy, jak jinak si má člověk kultivovat mysl,? Není snad diskuse jednou z možností, není obhaoba myšlenek tou cestou? Krom toho, jsem přítelem tvrzení, že nemá být člověku odpíráno právo na názor. Je jen na něm, zda má dost pádných argumentů k jeho podpoře. A priori zavrhovat, co mi nekonvenuje, je velmi jednoduché.
IS 28.2.2006 2:51

Re: Re: Re: Re: psi štěkají, karavana jde dál

Anko, souhlasím s vámi, v obecné rovině máte nesporně pravdu. Prakticky však můžete rozvinout diskusi jen s tím, kdo je ochoten diskutovat. Můžete ho sice vyzývat k diskusi, ale to ztrácí smysl, jestliže jeho názor je jednoznačný, jako ten, na který jste reagovala.
Stupeň poznání a zkušeností u diskutujících může být totiž velice různý, zatímco někdo si už věc objasnil v mnoha diskusích, vy třeba začínáte. Pak se ovšem vaše zájmy rozcházejí a diskuse nemá smysl. Výsledek je jednoduchý, některé příspěvky tu vyvolají ohňostroj odezvy, některé žádnou. 
Není to žádná výtka na vaši adresu, jen přirozený stav, nevzdávejte to.
Anka 28.2.2006 7:08

Re: Re: Re: Re: Re: psi štěkají, karavana jde dál

jevím se vám jako osoba, která hned zrána čapne v rohu stojící transparent a vyrazí do ulic hlásat svou pravdu?
tojefuk 28.2.2006 7:22

Re: Re: Re: Re: Re: Re: psi štěkají, karavana jde dál

Nejevíte, ale mohlo by to být zajímavé podívání.
Ten program mi byl jako nevyžádaná reklama vnucen do schránky. Co ČSSD pro mne udělá, toho je tam moc. Jak to udělá - ani slovo. Závěr: co já ti slíbím, to ti nikdo nedá. A takový plátek z papíru, nevhodného ani pro hygienické účely, tisknou zaa mé daně! Dacani!
mamina (upřímně;-) 28.2.2006 0:38

Užitečné doporučení

pro všechny paranoiky, mstitele a narcisy, zaštiťující své kvalitně honorované exhibice "politickými zájmy": zaplaťte si kvalitního psychoanalytika, neulevíte jen sobě!
Sebor Prazma 28.2.2006 0:43

Jak vedel uz Kissinger

To, ze jsi paranoik, neznamena, ze po tobe nejdou.
mamina 28.2.2006 0:48

...o důvod víc odejít do ústraní