29.5.2024 | Svátek má Maxmilián, Maxim


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
EmillXX 10.12.2006 15:39

Re: Re: další nekonstruktivní kritik

Takto to dlouho fungovalo leckde, jenže se to počátkem 90 let zrušilo, patrně to odporovalo "lidským právům."

vita 10.12.2006 15:35

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Zprehledneni politicke sceny?

Na politologa zásadně použít šišky borové, řádně otevřené!

P 10.12.2006 15:35

Politolog

to je asi nadávka, zřejmě velmi neslušná.

Už to bylo napsáno v předchozích příspěvcích - oceňuji, že někdo něco dělá. Ne kecy, že to dělá špatně. Pokud se to někomu nelíbí, ať to udělá líp.

Valentina 10.12.2006 15:13

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Zprehledneni politicke sceny?

Ach jo tak místo abyste mě také  proprdnul  do  feministek tak ono Vás to pobavilo. No tak nic no. Jinak tyhle šišky se nesbírají ale dělají se tuším z brambor , to je ovšem detail. Kdybyste ale k výše zmíněné atrakci sehnal politologa,  šišky grátis dodám.  U babičky na vsi určitě najdu někoho kdo ještě choval husy a ví jaký je přesný recept.

Alfons 10.12.2006 13:57

jediná diskuze mimo PSA

Žádný politik nemá pořádnou diskuzi jen  Škromach -

http://www.zdenek-skromach.cz/index.php?option=com_simpleboard&Itemid=42&func=showcat&catid=5

Patron Divný 10.12.2006 12:29

Re: Re: Re: Re: Re: Zprehledneni politicke sceny?

Uznávám, že jsem se dvakrát špatně vyjádřil, takž to teď zkusím uvést na prvou míru. Když jsem psal ten první příspěvek, tak jsem neměl absolutně žádné genderově nekorektní myšlenky, šlo mi o něco úplně jiného. Myslím že to chápete. Pak mě jedna splašená feministka chytila za jedno nevhodné slovo a já jsem rovněž reagoval splašeně. Toť vše.

Pokud jde o můj vztah k ženám, tak je vždy a všude důsledně považuji za sobě rovné. To je možná jeden z důvodů, proč jsem zůstal sám.

Jinak ale váš příspěvek byl chytrý a vtipný, zasmál jsem se mu, i když se trefoval do mě. Bohužel jsem líný sbírat šišky.

junker 10.12.2006 12:02

Konec lidovců v Čechách. Čunek je jejich labutí písní...

!

junker 10.12.2006 12:01

Re: ČSSD i KDÚ přepřáhli, ODS zaváhala

Je to spíše předzvěst konce lidovců v Čechách.

junker 10.12.2006 12:00

Re: další nekonstruktivní kritik

Jako správný lidovec jsi prokázal, že nemáš ducha demokrata. To je nechat právo jinému na jeho názor. Já s tebou nesouhlasím, přesto nebudu říkat, že máš jít od válu. (Mlejnek navíc žádnou "válovou" funkci nemá). Sám moc o váze svých slov nejsi přesvědčen, když užíváš kapitálky, tučné písmo a řadu vykřičníků. Křik není projevem pravdy. Nejsi tedy zvěstovatelem pravdy, ale obyčejný křikloun.

Pan Mlejnek vystihl situaci situaci velmi trefně.

junker 10.12.2006 11:55

Zvítězili Cyrilovci, vytáhli jen ze svého týmu jiného populistu

A podařilo se jim to, co nezvládli přímo se Svobodou - smést z vedení Kalouska a Kasala. Kasal udělal z dlouhodobého pohledu chybu, že přestal být neutrální a vsadil na Kalouska. Po mnoha letech tak odchází z vedení. Čunek je teď nástrojem Cyrilovců. Když půjdou nahoru a do vlády, začne jejich kandidatura na posty: Svoboda na MZV či MV, Hošek na MPSV či MpMR, Macek opět bude kandidovat do EU, tentokrát výše než ze čtvrtého nevolitelného místa, spíše udělá tandem s cyrilovkyní Roithovou atd.

milanS 10.12.2006 11:51

Re: Re: "...ODS svojí neobratností při sestavování vlády způsobila pád vedení Lidovců..."

Jaký mělo význam rok a půl před volbami rozšťourat ČSSD (aféra Grossův dům), když z toho ODS nic nedokázala vytěžit. Kluka z plakátu, který úspěšně potápěl svoji partaj,  vystřídal Paroubek. A jak dopadly volby v červnu všichni víme a vidíme.  ČSSD posílila. To samé bude teď u lidovců, ti se klepali o pár procent nad hranicí pro vstup do sněmovny. Opět neprozíravostí Toplánka musel jejich předseda Kalousek spáchat svoji politickou sebevraždu. K moci se teď dostali v KDÚ lidé, kteří nejsou nakloněni spolupráci s ODS - středopravé politice, ale bude jim bližší spolupráce s ČSSD. A tak se může stát, že ODS zůstane osamocena ... v opozici.  Dobrý šachista se pozná podle toho, že přemýšlí o pár tahů dopředu. Bohužel Toplánek s Paroubkem v této pomyslné partii ztrácí jednu figurku za druhou.

Hawk 10.12.2006 11:44

Re: další nekonstruktivní kritik

Problém neplatičů řešit lze. Z dávek se nejprve strhne částka za nájemné + inkaso a teprve zbytek se vyplatí. Pokud si pamatuji, zavedli to někde na Ostravsku. Proč p. Čunek ve Vsetíně tohle řešení programově odmítal nechápu.

Valentina 10.12.2006 11:12

Re: Re: Politologové a NOVA

Péťa vsadil na lidovce a koho chleba jíš, toho píseň zpívej.  Jít  proti  novému  předsedovi  strany?

Hroch 10.12.2006 11:08

KDU ČSL se zmocnil moravský Joerg Haider

Lze předpokládat opravdový přerod voličského jádra KDU.

Lze přdpokládat vzestup voličských preferencí, lze doufat, že většinou přesun nastane z voličského jádra nynějších voličů KSČM na Moravě. Situace se stane asi dost nepřehlednou, ale beztak je otázkou, zda může být nepřehledněji, než je nyní.

Valentina 10.12.2006 11:06

Re: Re: Re: Re: Zprehledneni politicke sceny?

A Vy je snad krmíte rovnou? Jestli jo tak dejte vědět, za pohled jak ládujete  autora  článku  šiškami  byste mohl i vybírat vstupné chlape. :-)

PRASI DENT 10.12.2006 10:35

Re: Re: ČSSD i KDÚ přepřáhli, ODS zaváhala

 Nedbočil ovšem náhodou na cestu pravou, nevydlážděnou tvými a jinými kobylinci....

dvd 10.12.2006 10:33

Ona to finstina to "mit" dokaze opsat

podobne jako rustina: "u mena jest".

PROROK ELIÁŠ 10.12.2006 10:29

Re: Re: Re: Re: Re: Zda se, ze

Karle, bylo řečeno za hranice kraje, což nemusí být také podstatné.....Doporučuji však výlet na Jesenicko, které by mělo být turistickým skvostem a potom snad pochopíte o čem je řeč....Navíc je tam vysoce nadprůměrná nezaměstnanost....

herdekbabka 10.12.2006 10:20

no byla by to docela sranda, kdyby se potvrdilo, že nový předseda - ví o čem mluví -

navzdory všem štěkálkům. Už v regionální politice ukázal že vjsou řešení a ví jak na to a nebojí se  problémy řešit. A to navzdory mééédiím - co napřed nabor*el nadávají a pak se ho zastávají. Akorát nevím co s ním udělá ten náhlý vzestup moci a "pozornost "méédií a kritiků - zatím tyhlety "pozornosti"  ustál jen Paroubek  a taky ty vnitrostranické tlaky nebude žádná srand - ústup Kasala ze slávy nebude jen taky - a zrovna tak jako Zemanův - taky furtto nezvládá a  kuje pikle

albert 10.12.2006 9:48

Re: Re: o nicem

R^R^R^:-D

I-Worm 10.12.2006 9:41

Komplexní řešení znamená v české politické mluvě

opak konkrétního řešení. Též prostředek k oddálení konkrétního řešení, nelze-li je znemožnit zcela. Viz hesla "poslanecká imunita", "poslanecké platy" a pod.

Platič Realista 10.12.2006 9:38

Ano, na Sahaře

by to šlo. V Evropě jim nikdo místo pro vlastní stát nevyklidí. Takže zase idealismus.:-/

I-Worm 10.12.2006 9:37

Kam zařadit Mlejnka?

no, ani s uvozovkami, spíše "Blekota" nebo "Blábolil"...

Malý Aston 10.12.2006 9:18

Re: další nekonstruktivní kritik

Souhlasím s Vámi a nesouhlasím zásadně se všemi,kteří mlátí hubou a mluví o lidských právech pro ty občany,kteří je nedodržují.Každý má možnost,když je zastánce nějaké komunity tyto své miláčky podporovat ale ze svého příjmu.Pokud chtějí tito zastánci aby to bylo hrazeno z našich daní,tak musí být jasná pravidla.Z našich daní dostávají různé podpory,které prožerou,propijí.Nájem neplatí,byty devastují a ještě nás obtěžují.Každý kdo  má zájem aby plnili základní povinnosti je nazýván rasista a rádoby humaninisté radí a radí a na svých radách ještě vydělávají.Povšimněte si,že nikoho nejmenuji,platí to pro všechny občany,kteří u nás žijí bez rozdílu národnosti,barvy pleti nebo náboženského vyznání.

Kobylka Lajda 10.12.2006 8:57

Re: ČSSD i KDÚ přepřáhli, ODS zaváhala

Není Tvůj příspěvek tak trochu "mimo"? No, i Ty jsi asi značně utahaný kůň, to já - kobyla -poznám, protože blábolíš o něčem, o čem se vůbec nediskutuje. Nesjels náhodou v důsledku mikrospánku z cesty?;-D;-D;-D

Kobylka Lajda 10.12.2006 8:53

Re: Problém Romů a Cikánů

Plný souhlas. Doučovala jsem romského chlapce z velmi dobře siruované rodiny (ovšem též na podpoře), která má byt zařízený tak, jak se Vám mnohým ani nesní. Jakmile dostanou odkudkoli peníze (ve větších dávkách), okamžitě se zbavují 3 let starého nábytku, kupuje se nový, včetně oblečení atd. Pak 2 měsíce se chodí po známých a půjčuje se - tak 1 vejce, tam hrst čočky, hrnek mouky apod. Když je nejhůř, vezmou si "rychlou půjčku", dluhy sice splácí, tam cítí určitý tlak z institucí, jsou velmi čistotní, ale v práci dlouhodobě nevydrží - stále mění zaměstnání a stěžují si. Úřad si ani neověří, jak na tom rodina ve skutečnosti je, a okamžitě elegantní  matce vyplatí na ošacení a školní vybavení jednorázovou částku 3.800 - nevím na kolik dětí, tato má 2 děti. Ale funguje to. Samozřejmě, že to na ošacení dětí nejde - Romka si koupí, co ji právě napadne. To je zajímavý poznatek o tom budoucím času. Když jsem rodině vyprávěla dějiny Romů, že přišli asi z Indie, okamžitě se rozhodli, že tam pojedou!!!! Strašně lžou, ale to asi není lež, oni tomu věří, ale pro ně jsme dilino gadžo. Je to zajímavý poznatek, nelituji toho marného času, co jsem vrazila do malého cikána ve snaze uchránit ho před propadnutím. Vůbec neměl zájem a ve 4. třídě ještě neznal ani hodiny - zato všechny fígle, jak vybrat automat, jak prodat mobil atd.

Pan Čunek měl zůstat v komunální politice, tam by byl užitečný, paní Parkanová je noblesnější, obratnější. Ale to není můj problém, já lidovce nevolím. Nazdar.

Ladislav 10.12.2006 8:30

Re: o nicem

Komplexnim resenim muze byt samostatny cikansky stat kde si budou zit po svem a kde je nebude nikdo vecne poucovat a prevychovavat.

Novák 10.12.2006 7:02

další nekonstruktivní kritik

Pane Mlejnku, úspěšně jste se zařadil do šiku populistických kritiků pana Čunka. Stejně jako oni hlasitě kritizujete jeho řešení problému romské menšiny ve Vsetíně a stejně jako oni BEZ ZNALOSTI KONKRÉTNÍ SITUACE A ZEJMÉNA BEZ NÁVRHU JAK PROBLÉM NEPLATIČŮ NÁJEMNÉHO ( a nejen romských) ŘEŠIT !!!!!!!!

Pokud si pod "novinařinu" představujete pouze možnost bez informací a znalosti faktů beztrestně plivat po lidech, kteří mají alespoň snahu problémy řešit ( a já netvrdím, že vždy bezvadně) tak "JDĚTE OD VÁLU"!!!!

Novák tata3@seznam.cz

honzak 10.12.2006 6:53

Re: Re: Těmhletěm černoprdeláčům

Kalousek! Ten by se v rámci zachování tradičních křesťanských hodnot(tedy alespoň 2 ministři ve vládě a kohorta náměstků) spojil i s alkajdou.