18.5.2024 | Svátek má Nataša


Diskuse k článku

POLITIKA: Kdo je Tomio Okamura?

Aneb koho jsme si zvolili do Senátu za volební obvod Zlín a kdo chce taky kandidovat na post prezidenta České republiky. Tomio Okamura vítězil na Zlínsku velmi hladce: v prvním kole se objevil na první pozici se ziskem necelých 12 tisíc hlasů, což bylo něco přes 30 procent a v druhém kole získal něco přes 17 tisíc hlasů.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Ž. Halabudová 7.11.2012 1:04

No a..

No a nešlo by třeba na Hrad posadit rovnou pivního slouhu? On sice do své dospělosti nemá žádný životopis, ani nevěděl,že je Američan(chudinka nevědoucí),ale má krásný, široký, sympatický úsměv.A ten rodokmen, to je skvost.To se prodává, samo.Nebo soudružka Bobošíková,taky numero uno.Mladá svazačka,starší komunistka, a nejstarší dá všem lidem.Pane jo.

J. Brunner 7.11.2012 0:57

Nechápu

proč jste od těch komunistů utíkal na západ?

Ž. Halabudová 7.11.2012 1:37

Re: Nechápu

Třeba neutíkal.

Ž. Halabudová 7.11.2012 0:37

Tak.

Tak,pokud tomu dobře rozumím,tak pan Okamura může za to, že vedení senátu není schopno komunikovat jinak, než česky.Jediná paní Wagnerová, se nějak cizojazyčně domluví.A proto by měla v Senátu zůstat.Tak nevím, jsem blbá já, nebo kdosi jiný?Mám takový dojem, že teprve nyní nastane mazec.Oni ti nejlepší člověci, začínají stříhat ušima. Co kdyby Franc, nebo nedejbůh Okamura! S tím se musí něco udělat.Tak vyhrábněte hošové latrýny.Spojte Čunka s Okamurou a máte cikány na lopatě.No a ještě něco na France.Třeba nějakou úchylku,nebo jak by proboha vypadal ve třídě nad katedrou!Děti by se ho báli. Tak to nelze.

A. Holík 7.11.2012 0:44

Re: Tak.

Tak spina se da a musi ocekavat. A je pravda ze dnes neni zapotrebi moc aby byl clovek nadejny kandidat .. staci nebyt soucasti aktualni garnitury a hned jste jednou nohou na hrade.

Nicmene mi z toho Okamura taky zatim vychazi zdaleka nejlip.

J. Vintr 7.11.2012 1:10

Re: Tak.

Okamura je blázen - protože se cpe do politiky. To člověk s jeho schopnostmi nemá vůbec zapotřebí.

Ž. Halabudová 7.11.2012 1:31

Re: Tak.

No, zatím se tam cpali jenom ti chytří. Kde jsme, to víme všichni.Tak ať to zkusí i blázni.