13.5.2024 | Svátek má Servác


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Mell 11.4.2007 8:30

Nechte lidi normálně žít

Chtěl bych se někdy dožít situace, že na našem politickém poli budou dvě hlavní seskupení pravosředové a levostředové a  budou  se demokratickým způsobem, ve volné soutěži, snažit přesvědčit voliče o tom, že jsou pro příští volební období ti nejlepší.

Prozatím stále přetrvává návyk ze socialistických dob, kdy strana udělala všechno proto, abych vládla  a pak se tam bude držet za každou cenu, ať to stojí (daňové poplátníky), co to stojí. Paroubci a spol. pochopte, že vaše osmapůlleté vládnutí skončilo, ukázali jste co umíte a teď laskavě přenechte vládnutí těm druhým (včetně ministerstva vnitra) a buďte konstruktivní opozicí. V dalších volbách můžete lidi přesvědčovat o tom, že zi druzí jsou diletanti a vy jste geniové. Dnes si ale neberte národ jako rukojmího ve svých hrách o moc a nechte lidi normálně pracovat a žít si svůj každodenní život.

čtenář zdrojů 11.4.2007 8:29

naivní re

obsah Kubiceho zprávy má šetřit policie. Ježe policii řídí soudruh Váňuška Langer. A to je problém. Váňuškovi stačí, aby dal pokyn. Jenže on ten pokyn nedá, protože by si tím sám podřízl větev. A podřízl by ji i svému kolegovi Vidímovi. Růžoví soudruzi už několikrát požadovali, aby sněmovna zřídila komisi, která bude okolnosti vzniku Kubiceho zprávy a její obsah zkoumat. Jenže modří soudruzi jsou jaksi proti. Tuhle komisi oni podpořit nemohou. To by totiž podpořili vyšetřování sebe samotných.

A tak nám dnes Váňuška oprášil policejní akce Kryštov, které dříve tak rozhořčeně kritizoval společně se soudruhem Topolánkem. To aby se na jiné věci pozapomnělo. Dnes si totiž Váňuška na akcích Kryštov ukájí svou nenahraditelnost.

tyro 11.4.2007 8:28

Re: Re: Chudáček Ivánek ! ! !

 Stále čekám, kdy se obsah Kubiceho zprávy konečně vyšetří a vyjde najevo zda byl lživý, či pravdivý. Zatím je to jen tvrzení proti tvrzení.

 Únik této zprávy je dobrodiní pro národ, který by jinak nevěděl nic o poznatcích stran mafiánských praktik v politice!

Malý Aston 11.4.2007 8:28

Re: Re: Chudáček Ivánek ! ! !

I informace,že na ministerstvu vnitra zůstalo po Paroubkovi,Bublanovi a Husákovi pracovat 150 bývalých a já se domnívám i současných řídících pracovníků Stb,nějak na Čt1 neuvádí.To nebyli nějací,kteří něco podepsali ale řádně vycvičení a proškolení agenti,možná i ve škole v Moskvě.Takže souhlasím,Čt1 se stala hlásnou troubou,pod vedením trouby Janečka a dalších komančů,kteří to nenanpsali do svých životopisů.Moderátor Moravec,Jan Kraus a jiní,ovládají díky našim poplatkům,které musíme platit aniž by jsme se na tu televizi bolševickou dívali tuto veřejnoprávní televizi.:-D

Vlastimil 11.4.2007 8:27

Re: Re: Kdo jinému jámu kope, sám do ní padá

To je mi líto. Doporučuji brát něco proti průjmu.

františek 11.4.2007 8:26

Re: Re: Chudáček Ivánek ! ! !

Pokud si stále musí půjčovat telefonní aparát, tak bych mu rád poslal třeba pět korun....:-D

tyro 11.4.2007 8:21

Re: Kdo jinému jámu kope, sám do ní padá

 Mafiáni chodí i na záchod. Je to špatné, když chodím i já? A často!;-D

čtenář zdrojů 11.4.2007 8:19

Dušane,

ono je dokonce i zábavné číst si tady komentáře modrých soudruhů o mediální manipulaci proti Langerovi. Ti samí modří soudruzi před volbami jásali nad tím, jak média tvrdě odhalují různé aféry růžových soudruhů. Dnes prý ale jsou tatáž média špatná. Modrý soudruh Wagner hrdině bojoval před volbami proti zlým soudruhům růžovým, aby dnes hrdině bojoval za soudruhy modré. Hrabal se ve všech růžových aférách a "dokazoval" tím zvrácenost růžových soudruhů. Dodnes se ani jedna tato růžová aféra nevyšetřila, a to nám policii už od září řídí nejlepší a nejschopnější ministr vnitra všech dob Váňuška Langer. Jenže Vaňuška se teď stará hlavně o to, aby se na ty aféry růžových soudruhů rychle zapomnělo, protože jinak by se mohlo přijít na to, kdo ty aféry připravoval.

re 11.4.2007 8:18

Re: Chudáček Ivánek ! ! !

Plácáte kraviny,staráte se o voloviny,již se někdo ráčil obtěžovat obsahem Kubiceho zprávy?Dle Bublana  jsou tam  závažné obvinění některých politiků.Paroubek bude mlžit a mlžit, jen aby se nic nešetřilo.

františek 11.4.2007 8:05

Chudáček Ivánek ! ! !

Tak jak je dnes na tom Ivánek Langrů ? Pořád si půjčuje mobilní telefon, když ten svůj před půl rokem ztratil ? Tento fakt o půjčovaní potvrdili účastníci reportáže ! ! ! Škoda, že si nemůže dovolit nový, případně starší přístroj, to bude asi tou 7 mil. hypotékou, která ho nesmírně tíží........

Lubomir Ptáček 11.4.2007 8:02

My tajní agenti ...

... a žrouti hollywoodských thrillerů víme, že tajné zprávy mají být nejen očíslovány, nýbrž i skrytě individuálně označeny (třeba nepostřehnutelným překlepem - místo piksla napíšu psikla) , když už se tisknou na jedné tiskárně a jsou jinak nerozpoznatelné. Pak my agenti snadno umíme určit, z kterého výtisku byla pořízena kopie.

Když je amatérem číšník, poleje vás pivem. Když je amatérem tajný agent, chtělo by se vám plakat.

Vlastimil 11.4.2007 7:52

Kdo jinému jámu kope, sám do ní padá

Ivan Langer přispěl k tomu, že z Inspekce MV unikl obsah tzv. Kubiceho zprávy masmédiím. Tak ať se teď autor nerozhořčuje, že z Inspekce MV unikla informace, že Ivan Langer měnil mobilní telefony a hrál mariáš se SIM kartami. Měnit mobilní telefony není samozřejmě zakázané, ale na druhé straně to dělají nejvíce právě mafiáni.

VladaPing 11.4.2007 7:35

Re: Re: Ředitel Šámal zřejmě žije v přesvědčení, že jeho generálním je stále Zelenka

No, ale kvalit nezapomenutelného Cyrila Smolíka, reportéra ČST v NSR (tedy v Západním Německu) ještě nedosáhli. I když se tedy skutečně snaží. Cyrilovi nikdo nevěřil ani to, když řekl, že "v Berlíně dnes prší".

tyro 11.4.2007 7:33

Už se někdo dozvěděl...

...co odposlechla policie u Langra? Nějak mi chybí informace, co nakonec slyšela policie při odposlouchávání. Dozvěděla se něco o Langrovi v jeho nezákonné činnosti?

 Dozvěděli se pr-!

Dušan Polanský 11.4.2007 7:33

Takže Kubice měl 4 dny před volbami osvícení

a chtěl ze sebe udělat spravedlivého. A Langer je čistý jako lilium. A že po nástupu Langera do funkce bylo okamžitě zastaveno vyšetřování Kubiceho, je čistě náhoda. Rozpuštění inspekce také. Prostě autor vidí jenom to, co chce vidět. Ale má nárok, proto koneckonců se píše.  

VladaPing 11.4.2007 7:32

Prohlubně pro uložení samopalů byly (ve Werichově případě)....

vytvořeny v čalounění dveří, nikoli sedadel. Ono na samopalu se blbě sedí....

zk 11.4.2007 7:29

Re: Konecne nekdo nalil ciste vino!

Bohužel, bývalí komunisté ovlivňují dění nejen ve veřejnoprávní televizi. Oni totiž s ovlivňováním veškerého dění ve státě nikdy nepřestali. Nejsou bývalí komunisté, mají to stále v sobě!! 

zk 11.4.2007 7:24

Re: a to vás autore na ČT ještě překvapuje?

V. Moravec nabyl dojmu, že je prostě jednička a profesionál, a podle toho se chová. Ale je to jen namyšlený ignorant, který má pocit, že může vypustit z pusy cokoliv a že všichni kolem mu nesahají ani po kotníky. Je to taková typicky česká "celebrita"

Semiramis 11.4.2007 7:19

Re: Re: Nevím, kde se v některých lidech bere ta potřeba obhajovat neobhajitelné

Byl??? Bohužel stále je!

Semiramis 11.4.2007 7:18

Re: Re: Re: Nevím, kde se v některých lidech bere ta potřeba obhajovat neobhajitelné

A taky není zakázané psát sem na Psa hloupé příspěvky typu "vy zase bijete černochy", že, pane Havrane???

zk 11.4.2007 7:18

Re: Kavčí hory a mafián Langer.

Je vidět, že Vy se sebou vůbec nenecháváte manipulovat

zk 11.4.2007 7:17

Re: Nevím, kde se v některých lidech bere ta potřeba obhajovat neobhajitelné

HN a další média jen papouškují to, co zveřejnila ČT. A není to jen v tomto případě!!

zk 11.4.2007 7:16

Re: Ředitel Šámal zřejmě žije v přesvědčení, že jeho generálním je stále Zelenka

Přesně jste to vystihl, také ty tři informátory nemusím. Jejich informace jsou opravdu "vyvážené a objektivní a korektní", přesně jak se to teď nosí. Jsou prostě "in" Rv

zk 11.4.2007 7:12

Re: Nevím, kde se v některých lidech bere ta potřeba obhajovat neobhajitelné

Stokrát opakovaná lež se stává pravdou, že? Na to v poslední době spoléhají naši "investigativní" novináři a není to zdaleka jen v kauze s odposlechy!!!!

ll 11.4.2007 7:10

Ředitel Šámal zřejmě žije v přesvědčení, že jeho generálním je stále Zelenka

Jinak nelze vysvětlit to, co jeho podřízení produkují. Z domácích uvedu jen aktivistickou Noru, která snad už ví, že MHD není zadarmo a vzpomenu trojici zahraničních dopisovatelů. Šámalová (sic!), která při potulkách po Evropě nám sděluje skvosty, jako že Delta se buduje kvůli globálnímu oteplování, Scharfová, která se podělí s každou nicotností z Země našeho vzoru, ale hlavní hvězdou je bezesporu Karas. Ten veřejnoprávní diváky systematicky dezinformuje o dění v Polsku a zemích dále na východ. Teď září v Ukrajině, odkud jeho reportáže jsou klišé o těch dobrých, proevropských či prozápadních a těch zlých, proruských. Až se podaří vyvézt další barevnou revoluci, tentokrát do Bělorusku, opět budeme svědky "vyvážených" a "objektivních" informací. Jako obvykle.

Standa 11.4.2007 7:10

Kavčí hory a mafián Langer.

Škoda, že takové manipulace lidmi, jako představuje Langer dnes, podporují komentáře Wágnera a  ostatních zpřízněných duší. Jak je vidět, lidé se rádi nechají manipulovat.

zloch 11.4.2007 7:04

Re: Nevím, kde se v některých lidech bere ta potřeba obhajovat neobhajitelné

Největší ostudou ČR byl Jirka Paroubek a jeho slouhové. Rv

pepe 11.4.2007 6:58

Re: Nevím, kde se v některých lidech bere ta potřeba obhajovat neobhajitelné

Problém je v tom,že nevíme komu věřit.Pokud je mi Langr nesympatický ,budu věřit co říkájí v ČT a někteří novináři,a zpochybním výroky mluvčího MV.Pokud je mi sympatický,bude vše naopak.A teď babo raď.

lucrecie 11.4.2007 6:33

Re: a to vás autore na ČT ještě překvapuje?

a na  to jste přišel teprve nyní ?..dávno nepovažuji Moravce za nezávislého včetně celé ČT, smutné, opravdu velmi smutné :-/

Pišta 11.4.2007 6:29

Re: Konecne nekdo nalil ciste vino!

 Výstižný výraz "rudí soudruzi" je jistě na místě. Ovšem když tito "rudí soudruzi", pomohli dostat ne Hrad V.Klause byli "rudí" jen nepatrně ,takměř vůbec. Když se ruku v ruce s ODS snažili položit vládu nebyli zřejmě "rudí " , ale téměř správně modří. Všechno je relativní  a barvy jsou jak známo silně závislé i na dopadajícím světle. Ještě by nám náš detektiv měl objasnit, proč ti zavilí policajti odposlouchávali děti.že by také skrytá pedofílie? Co tak důležitého mohli zjistit odposloucháváním nevinných dítek? Až se děsím to domyslet! Snad nám to autor na nějaké demonstraci proti Paroprasatům vysvětlí.