13.5.2024 | Svátek má Servác


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Malý Aston 11.4.2007 10:05

Re: Re: Re: A co Václav Moravec?

V tom je ten problém.Když socky a komančové ovládají Čt,a't si ji také platí.Neznám jediný důvod proč nadále platit socialistického molocha jako je Čt1a Čt2.To se jim žije za naše prachy,to se jim vysílá když každý měsíc jim nasypeme do chřtánu naše zdaněné peníze.Oni dobře znají,že jedině socky a komouši budou bojovat za jejich platy.Nemám rád ty ceckoně našich peněz,které řídí Janeček.:-D

Von 11.4.2007 10:03

Tak jsem si vzpomněl

na jeden svůj starý nápad, původně z roku 1992, který se mi vrátil i v roce 1998. Byl to nápad nereáný, ale stále častěji si nyní k němu dodávám -BOHUŽEL !!

Po "výkonech" našich qvazipolitiků jsem tehdy uvažoval, že by snad bylo nejlepší, kdybychom požádali nějakou zemi s dlouhou demokratickou tradicí, aby nám na JEDNU GENERACI ZAPŮJČILA osvědčené politiky, kteří by napravili ten hrozný marast, který tu po totalitě zůstal!!

Maně si vzpomínám, že to bylo vždy začátkem DUBNA - tedy APRÍLA a bohužel se mi tento nápad vrací i v roce 2007.

Vlali 11.4.2007 9:57

Re: Re: Re: Chudáček Ivánek ! ! !

A co teprve informace, že předlistopadový prokurátor je vrchní státní zástupce pro Prahu. Sakra no ale toho dohodila ODS tak to bude narozdíl od socanů v pořádku;-D.

janoryna 11.4.2007 9:55

Re: Re: Re: Chudáček Ivánek ! ! !

a ti estébaci tam byli přijati za ministra vnitra Rumla za ods jako nepostradatelní. už jsou postradatelní .... 

StandaT 11.4.2007 9:50

Re: Re: A co Václav Moravec?

To, co uvádíte, nemusím narozdíl od ČT platit, pokud to nechci sledovat/číst. Problém je v tom, že veřejnoprávní TV (a ČRo) přestaly být garanty objektivního zpravodajství, přestože je platíme právě pro to.

GrillBill 11.4.2007 9:46

Re: Re: Nerozumim, proc se takhle mlzi

Vazeny Rudo, muzete mi Vasi reakci nejak srozumitelne vysvetlit ? Langer volal z vypujcenych pristroju, pripadne do nich rval jine sim karty, to je snad jasne vsem. Proc to delal,  pokud v tom nebyl spatny umysl, mi stale neni jasne. A to ani po Vasi reakci.

Vlali 11.4.2007 9:44

StandoT

Mýlíte se. Začala to vyšetřovat Borníkova. Ta stačila zjistit, že Langr a Vidím lhali v tom, že nevolali Kubicemu. A i ta tiskovka byla (na NP se o tom samozřejmě nepsalo). Další vyšetřování už spadá pod Langra (jeho lidi) zrovna jako ukončení bez výsledku.

Jana 11.4.2007 9:43

Re: A co Václav Moravec?

Tak sledujte Novu nebo Primu tam jsou zprávy objektvní! Ke čtení doporučuji Blesk, Mladou frontu, Respekt a někdy i Hospodářské noviny. Na Nově můžete sledovat částo Julínka a jeho báječného tiskového mluvčího. Ráda jsem vám poradila na odpověď nečekám

Gaston 11.4.2007 9:42

Re: A co Václav Moravec?

Naprostá pravda. Je to bolševická mafie a ta vždycky hlavní příjmy má z výpalného!!

Ruda 11.4.2007 9:39

Re: Nerozumim, proc se takhle mlzi

Vážený pane, pokud tvrdíte takovéhle voloviny, tak nezbývá nic jiného než říct: kecáte. Pokud vím, tak není nic jednoduššího, než si koupit mobil s předplacenou kartou a pak si nemusím nic půjčovat a moje číslo vlastně nikdo nezná, pokud mu ho nesdělím.

Eva 11.4.2007 9:36

Re: Re: naivní re

Opravdu? není náhodou šéf vnitra ? Mít tak vaši víru

StandaT 11.4.2007 9:35

Re: Re: UNIKÁ JÁDRO PUDLA

Za prvé, vyšetřovala to Borníkova, t.j. socdemácká inspekce.

Za druhé, pokud by byl nějaký důkaz, již by bylo několik ParoubkoBublanových tiskovek a v novinách desítky článků. Doposud "uniklo" z policie prakticky všechno, co se ODS týkalo. Od Volfa přes Doležala až po Dalíka.

Eva 11.4.2007 9:30

Re: UNIKÁ JÁDRO PUDLA

A co dyž je policie v rokou Langera ?

Vítek 11.4.2007 9:30

A co Václav Moravec?

V ČT se již nedá sledovat téměř nic. Václav Moravec rudne čím dál tím víc a když si pozve do studia dr. Ratha (a zve si ho na můj vkus příliž často), tak si vystačí sami dva. Hlavně, že za to MUSÍME PLATIT.

GrillBill 11.4.2007 9:28

Nerozumim, proc se takhle mlzi

Volal Langer opakovane z vypujcenych mobilu ano nebo ne ? Pokud ano, jak dlouho si mobily pujcoval a komu z nich volal ? Neverim vymluve, ze si musel opakovane pujcovat cizi mobily kvuli ztrate mobilu. Posranec (neprepsal jsem se) si na 100 procent koupi novy mobil jeste ten den, kdy ho ztrati...

Vlali 11.4.2007 9:26

Re: UNIKÁ JÁDRO PUDLA

Vy věříte ve vyšetření své osoby Langrem? To je jako by Pablbek měl hodnotit své projevy. Vážně myslíte, že by nechal důkazy zveřejnit, nebo by nechal vyhodt lidi co ty důkazy mají?

Vlali 11.4.2007 9:23

argumentace?

Tak pan Vagner argumentuje. Proti skutku výměny mobilů, snadno ověřitelnému, postavil prohlášení mluvčí policie, že skutek je odložen z rozhodnutí nových (Langrových) lidí na policii. Mně osobně to připadá jako potvrzení sdělení ČT1. Nějak také zapomněl (nehodilo se) na tvrzení pana Vidíma, že mluvil s Kubicem pouze jednou (kvůli sjednání termínu jednání) a ejhle ono to bylo v čtyřech dnech nejméně 6x (včetně mobilu jeho ženy) tak nevím jestli nás má za blázny nebo píše "na zakázku"?

qwase 11.4.2007 9:07

mafián Langer

ČT je příživnická organizace a tak by se s ní taky mělo zacházet.Od kolaborantské revoluce ještě nebyl uveden jeden důkaz o snaze je ovlivnit.Vše zůstalo u slov -snad,mohloby,pravděpodobně,mohlo se stát,jestli-že,pakliže a pod..Kdo kohu a komu co v TVlíže dodsnes neuvedl.Když se miláček národa a ČT upšoukne,ihned jsme ujištěni, samozřejměněkolikráte za den,že nemá plné kalhoty a že jeho rozum je to nejlepší co tato země vyprodukovala - nebo se snd ad v hodnoce ní P. mýlím- podle toho také vypadajíplaty a odměny. Jidášovi stačilo třicet stříbrných.Zmizely kontraverzní pořady,večer je námpředkládán kulturní šmejd a veselte se blbečkové.My svoje máme a bude ještě vic. ČT je socialisticko-komunistická organizace a dle tohose taky chová.Pokod se to vše nevyháže,nic se nezmění.

mirek 11.4.2007 9:04

UNIKÁ JÁDRO PUDLA

S největší pravděpodobností uniká části veřejnosti základ a tím je výsledek vyšetřování. Je však část médií, která si na tom, že část konzumentů nechce samostatně přemýšlet, staví svou práci i svůj vliv. I přes masívní nasazení policistů a veliké množství odposlouchaných telefonů, jakožto potenciálních zdrojů informací, nebyla do dnešního dne zveřejněna jediná věta, která by svědčila o prokázání viny Langra. Buď je Langr až tak mazaný zločinec, nebo policie až tak neschopná. To v případě, že se trestný čin opravdu stal. Pro mne je spíše pravděpodobná varianta, že Langr není zločinec a policie není neschopná. Jen se zkrátka onen skutek nestal.

a m i Z .M 11.4.2007 8:47

Pane Wagner, nehledě na to,

že oproti Vašemu líčení, Langer v ČT popřel vlastní telefonáty sice nepříliš jistě, ale osobně, může vydávat právě Langra za maják české demokracie jenom někdo po inkasování úderu perlíkem mezi rohy. Styl Vašeho útoku na reportérku ČT dokládá, že se Vám muselo něco takového v poslední době přihodit.

čtenář zdrojů 11.4.2007 8:43

Re: Re: naivní re

za vlády socanů do toho stínový Váňuška společně se stínovým Mirkem kecali furt.;-D;-D;-D Dokonce požadovali demisi ministra vnitra za to, že akce Kryštof je prý buzerací řidičů.

čtenář zdrojů 11.4.2007 8:40

Ano soudruhu Melle

hlavně ať tě nechají normálně pracovat. Ty, normálně pracující, chceš mít přece klid na práci. A dokonce chceš, aby růžoví soudruzi byli konstruktivní opozicí. Ježiši kriste.... 8-o8-o8-o

Nějak si nemohu vzpomenout, že bys chtěl mít klid před rokem. To jsi tehdy klid na práci nepotřeboval? Asi ne. Dokonce i ta tehdejší opoziční ODS byla tehdy konstruktivní, že jo? To až najednou teď máme hodnou vládu a zlou opozici, zatímco tehdy jsme měli zlou vládu a hodnou opozici.

Malý Aston 11.4.2007 8:39

Re: Re: Re: Chudáček Ivánek ! ! !

To vážený pane musíte poslouchat a číst i jiné noviny jak Rudé právo a dívat se na jiný program než ten od Janečka.Husák,šéf policie musel odejít,měl milenku od Stb a ta vynášela informace pro mafii.Ten šéf úřadu u Paroubka je zavřený včetně dědka z Vysočiny,potřebujete ještě nějaké další informace,že pan Kubice nelhal?:-D

qwase 11.4.2007 8:39

mafián Langer

pepa 11.4.2007 8:38

Re: Už se někdo dozvěděl...

správně dozvěděli se pr-d. Kdyby tam bylo něco zajimavého už by to Čt vysílala

pepa 11.4.2007 8:34

Re: Re: Re: Chudáček Ivánek ! ! !

R^R^R^

tyro 11.4.2007 8:34

Re: naivní re

 Plácáte nesmysly! Kryštof spadá pod dopravní policii a Langer nemá do toho co kecat!

čtenář zdrojů 11.4.2007 8:33

Re: Re: Kdo jinému jámu kope, sám do ní padá

Váňuška Langer chodí také často na záchod. Hlavně tehdy, když má tajné dokumenty na stole.

ATINA 11.4.2007 8:32

mafián Langer

tyro 11.4.2007 8:30

Re: Re: Re: Kdo jinému jámu kope, sám do ní padá

 Nojo, ale je to mafiánský syndrom, či ne?!