25.5.2024 | Svátek má Viola


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Karel 26.3.2008 8:14

Pane ministře, jste frajer?

O žebříčcích popularity si asi každý myslí své - bylo by zajímavé vědět, kdo tyto naprosto účelové kampaně zadává a financuje. Proč však nyní tolik chvály na Karla S., zvláště když  jeho angažmá na MZ není žádná sláva: viz jeho "moudré" výroky o Kosovu. A proč právě teď? Kolik asi stály přelepy jinak nikterak vtipných reklamních billboardů s KS a kdo to zaplatil? Nuže, určitými kruhy je pan ministr vnímán (a toužebně vzýván) jako snad poslední vážná překážka návratu pana Čunka do vlády (a tedy znovuobsazení místopředsednictví vlády lidovcem). KS se kdysi k tomu trochu neuváženě vyjádřil, asi si neuvědomil obsah koaliční smlouvy, část medií jeho z kontextu vyňatý výrok zaznamenala a vzala jej za slovo. A tato media mají své zázemí, není možné v tlaku povolit, stálo to už moc peněz a tak je i pan KS dobrý. Bizarní konstrukce? Ale kde, proč by se jinak pan Hvížďala tak angažoval? Jen se podívejte, o čem a v jakém duchu psal v posledních 3-4 měsících a mnohé začně být jasnější.

prouky 26.3.2008 9:33

Re: Pane ministře, jste frajer?

Snad abyste si povšiml, že S. nemá nic proti tomu, aby MMR obsadil lidovec. Má jen výhrady proti tomu, aby ministrem a místopředsedou vlády  byl dosud neočištěný podezřelý korupčník. A neočištěný je, přes všechny výroky všech státních zástupců. Prostě žádný soud neřekl že je čistý. A on se ani soudu nedomáhal.

Petr Q. 26.3.2008 16:15

Re: Re: Pane ministře, jste frajer?

Milý prouky nenech se tahat na vařené nudli.

Bylo by pozoruhodné zvědět, kde/odkud se tak náhle vzala u Jeho jasnosti kn. Schwarzenberga naléhavá potřeba nahlédnout Čunkovi, který byl při masivním PR-novinářském "filcunku" zbaven oděvu, ještě do konečníku; co myslí, že tam objeví.

U Jeho jasnosti jsou nám (píárově) vyzdvihovány jeho údajné "vysoké kvality morální". V této souvislosti by bylo zajímavé zvědět jak a čím si tento svérázný a sympatický aristokrat vydobyl přednostní, atypicky hladké navrácení rodových (státem nepoctivě zrekvírovaných) majetků), o které mnozí jiní příslušníci šlechtických rodů musejí s tímto (post-neo)bolševickým státem svádět těžké zápasy; o prostém plebsu už ani nemluvě.

Nesouvisí s tím nějak jeho dnešní nasazení v rozdmychávání skomírající kampaně proti Čunkovi??? Čím je ten Čunek tak nebezpečný, že kvůli němu bylo nutno aktivovat i takový  "kalibr" jakým je Karel Schwarzenbeg??? Kdyby byl Čunek opravdu korupčník, tak by přeci současnému establismentu nemohl vadit.

Postoj Jeho jasnosti k Čunkovi je nejasný, podezřelý a jeví se tak jako nanejvýš pokrytecký.

b52 26.3.2008 7:08

Kdyby tu oslavnou odu nenapsal komunista

s maximalnim deficitem moralky, dalo by se nad ni zamyslet. Takto bych se spise zamyslel, co kavarensti komuniste oslavovanim Karla Schwarnzenberga vlastne sleduji. Nic dobreho to nebude. Oslavenec to vsak v klidu prezije.

Alena 26.3.2008 6:22

obliba

Zajímalo by mně proč je pan Bém oblíbený a hlavně u koho.

Netřeba 26.3.2008 6:29

Re: obliba

Mezi podnikateli, kteří se hodlají napakovat na pražské olympiádě.

Pak ještě možná mezi dvacítkou nosičů v Himalájích.

Kanuk 26.3.2008 5:37

Šlechtic zůstane šlechticem i bez titulu.

lookas 26.3.2008 3:33

soudruh Hvizdala

Soudruh Hvizdalabude doufam nekde na chvostu ...

Kačka 26.3.2008 3:15

Také o Schwarzenbergovi

http://www.elchron.cz/out-frame.php?ID=371045

http://www.elchron.cz/out-frame.php?ID=371044

Buvol 26.3.2008 10:47

Re: Také o Schwarzenbergovi

Také jsem to četl! Dost příšerné! Jestli je to pravda, tak vlastně ta naše reprezentace v devadesátých letech, počínaje Havlem a konče třeba tím Rumlem, tancovala, jak Němci pískali! Co se tím vlastně sleduje? Že by se na "emancipaci" Kosovců chtěli přiživit sudeťáci, Maďaři na Slovensku apod.? Jako že by to byl jakýsi precedens? No to potěž pánbůh!

Buvol 26.3.2008 10:55

Re: Re: Také o Schwarzenbergovi

Skoro to implikuje, že Charta 77 byla něco na způsob páté kolony Německa ... a EU že je pokračováním snah Německa o ovládnutí Evropy tentokrát jinými prostředky ...?! Uf...

jirka.s. 26.3.2008 11:22

Re: Re: Re: Také o Schwarzenbergovi

No, ty jsi ..vole, nejspíše pátou kolonou pana Fejka! ;-D

Buvol 26.3.2008 11:59

Re: Re: Re: Re: Také o Schwarzenbergovi

.. a ty jsi nejspíš všude kam přijdeš ... páté kolo u vozu ... a asi i doma v posteli vedle manželky ....

jakovy 26.3.2008 16:09

Re: Re: Re: Re: Re: Také o Schwarzenbergovi

Tedy ne, že by mi do toho něco bylo, ale podle čeho usuzujete pátokoloucnost pana jirky s všude, i v posteli vedle manželky. Protože s váma nesouhlasí? ;-( Silné, velmi silné. Vy jste asi Bu....

Buvol 26.3.2008 16:30

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Také o Schwarzenbergovi

Usuzuji tak podle "úrovně" jeho zdejších příspěvků, které jsou většinou sprosté a útočné .... tak se většinou chovají lidi, kteří nikoho nezajímají ....

Buvol 26.3.2008 16:44

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Také o Schwarzenbergovi

Všimněte si, že mu skoro nikdo neodpovídá, kromě občas mé maličkosti! Ono také není na co, neboť jeho příspěvky neobsahují žádnou myšlenku nebo názor .... Jirka sirka sem prostě vždycky někam vlítne, vybere si nějakou oběť a té jakoby vyleje na hlavu kýbl howen a čeká, co to udělá .... mně ho je tak nějak lidsky líto a tak mu sem tam odpovím, aby si třeba něco neudělal ... no ... hezký den! 

Buvol 26.3.2008 16:57

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Také o Schwarzenbergovi

A ještě něco: mám dojem, že vůči mě jirka sirka trpí tzv. Stockholmským syndromem ....

jirka.s. 26.3.2008 18:32

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Také o Schwarzenbergovi

Hezké, ..vole! Ještě jsem neslyšel o někom trpícím SS, aby se rád rochnil ve fekáliích roznášených svými trýzniteli! Moc si fandíš, ..vole! ;-D

Buvol 26.3.2008 19:30

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Také o Schwarzenbergovi

Tak se přestan rochnit v těch fekáliích .. a podívej se do zrcadla!

Viktor 26.3.2008 2:33

Karel Schwarzenberg

je jedničkou v české politice, nikdo se s ním nemůže měřit, nechť některé průzkumy ho dávají až na druhé místo. Je to vzdělaný, čestný a rozvážný člověk, jehož názorům bychom měli naslouchat. Kdybychom se jimi řídili, mohli bychom vybřednout z té šlamastiky, do které nás přivedli mocichtiví, peněz chtiví, egoističtí, vypočítaví atd. politici, kteří nedlají čest naší republice za hranicemi...

68 26.3.2008 2:57

Re: Karel Schwarzenberg

Ale i přesto je třeba pochytat ty lepiče karikatur a respektovat Proroka. A to se vším všudy.

Servác 26.3.2008 8:25

Re: Karel Schwarzenberg

Ano, ale to bychom museli být jiní než ti, kdo si tuhle bezostyšnou chásku zvolili a opakovaně volí. Žel, máme co si zasluhujeme.

wer 26.3.2008 11:40

Re: Karel Schwarzenberg

bylo by dobré tu údajnou vzdělanost, čestnost a rozvážnost doložit příklady.

Např. formální vzdělání KS je zcela průměrné (sám se označuje za lesníka), čestnost asi spočívá v tom že nechce být ve vládě sČunkem a je ve vládě s Kalouskem a Langrem,

rozvážnost ve spaní při volbě nejvyššího předtavitele státu (nebo  zdlouhavé  řešení problému mirotické Tesly

K.H.BOROVSKÝ 26.3.2008 13:52

Re: Karel Schwarzenberg

Zle matičko zle ,Schwarzenberg je zde.A bude ještě hůře.Jen co se k nám vrátí ostatní hrabata a knížata!To teprve pane Viktore uvidíte,jak se nám bude žít!0ni veškerou svoji moc a majetek rozdělí mezi nás všechny  a vyvedou nás ze všech šlamastik.Vždyť s nimi máme staleté zkušenosti Chudák tatíček Masaryk,  už tuším, jak se kvůli takovým milovníkům skromných a lidumilných  v hrobě obrací!

pp 26.3.2008 2:03

Podle mého názoru

pan Schwarzenberg vysoce převyšuje pana Béma, který má ratio jen proto, že moc nedělá a není o něm moc slyšet.

prouky 26.3.2008 9:23

Re: Podle mého názoru

Přesně. A to je vlastně taky případ Grose a Buzkové. Když nic nedělali, k ničemu se nevyjadřovali, jejich ratio stoupalo. Jakmile něco řekli, část svých příznivců popudili a ratio šlo dolů. Ta nic nevypovídá o nich, ale o nás. 

Kay 26.3.2008 18:58

Re: Podle mého názoru

Bém má větší slovní zásobu a lepší výslovnost, pan feudál zase větší postavu a majetek.Jinak je to fifty fity, upřesněno nic moc!!!!!

Vasekpasek 26.3.2008 0:12

Průzkumy

No předem řeknu, že pana Schwarzenberka si také velmi vážím.

Nicméně můj příspěvek směřuje trochu jinam. Těmto průzkumům bych totiž nedával takovou vážnost, abych podle nich sepisoval nějaké články (byť s tím, co pan autor napsal, se dá bez problémů souhlasit). Průzkumy, kterým jednu chvíli vládnou lidé jako Gross, Buzková a podobně, jsou víceméně směšné.

nup 26.3.2008 1:47

Re: Průzkumy

Daleko směšnější jsou průzkumy, které dávají ODS 38%, ODS + KDU 107 poslaneckých mandátů a voličům české "pravice" vyšší vzdělání ;-D;-D;-D

68 26.3.2008 3:02

Re: Re: Průzkumy

A to vás uráží proč? Vám se vždy "levice" jevila nějak vzdělanější? A čím víc vlevo, tím toho vzdělání potřeba víc?