5.5.2024 | Svátek má Klaudie


Diskuse k článku

POLITIKA: Kapitulace

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Mirek od lesa 14.11.2006 17:40

Paroubek se staví k dispozici

když ne za premiéra, tak alespoň za podobně dobře honorované místo. Je to jenom špička ledovce, stejné myšlenky ovládají celý parlament- jen nám teď dejte pokoj s novými volbami, to by nás stálo majlont na ušlém příjmu!

Co to bude stát republiku nikoho nezajímá a po dlouhá desetiletí také nezajímalo. Povolání politika je podstatně lépe placeno, než povolání, z kterých se ti politici rekrutovali a to je v současné době ten zádrhel.

cheve7 13.11.2006 20:43

A Klausokomunismus je tu zpátky

A opět nám budou vládnout strany Národní Fronty pod vedením Klausokomunistické strany Česka. Stejně tak jak spáchal Václav Klaus podvod na voličích v roce 1998, kdy mobilizoval proti rudému nebezpečí z ČSSD, a pak s touto rudou stranou uzavřel velkou koalici i když název byl opoziční smlouva, tak nyní byl proveden obdobný podvod ze strany ODS uzavřením velké koalice s ČSSD i když nazvaný duhová koalice. Je zřejmé, že režisérem je opět Václav Klaus, který činí vše pro své znovuzvolení. Loutka Topolánek je pouze vykonavatel Klausových příkazů. Je to grandiózní podvod na voličích, kde většina z nich volila ODS kvůli rovné dani. Ta je nyní samozřejmě smetena se stolu. A termín předčasných voleb za 3 roky - to je snad šprým, přece je jasné, že to nakonec budou 4 roky, tj. celé volební období. A protože gró voličů ODS, tedy střední stav není organizovaný jako dělníci v odborech může si s nimi ODS dělat prakticky co chce. Občané vzbuďte se ! Proveďme defenestraci rudého Klause a jeho pochopků.   

kamil 13.11.2006 16:46

pane bartoni-co vy dokážete s fakty-to je hodné nobelovi ceny-umíte vše překroutit-vzájemný ústupek ods a čssd je prohra paroubka-to je gol-vaše modré uvažování vám zastírá skutečnost-tím moc bodů nepřinesete-jste jen směšný

Dušan Polanský 13.11.2006 6:47

Důležité je že se nezdiskreditoval Topolánek,

ten vše hravě vyřešil, a když ne napoprvé, tak napodruhé, a když ani to ne, tak napotřetí, dokonce se tím dostane do Guinessovy knihy rekordů a s ním i Klaus. 

FS 12.11.2006 10:04

Změna kurzu? Ne. Nejmenší nutné zlo.

Myslím, že ČSSD je v současnosti svými demagogickými prohlášeními, šibalstvím, furiantstvím a mocenskou megalomanií mnohem nebezpečnější než KSČM. ČSSD potřebuje KSČM a dbá na to, aby vzájemné vztahy byly co nejlepší. KSČM je více či méně samostatná, její potřeba spolupráce s ČSSD není tak výrazná jako v obráceném gardu. ČSSD je prostřednictvím Paroubka schopna všeho pro udržení moci.

Myslím, že v současné situaci je v rámci dosažení strategického cíle - předčasných volem mnohem menším zlem nechat komunisty hlasovat pro předčasné volby (bez přemlouvání samozřejmě), nežli se JAKÝMKOLIV ZPŮSOBEM spolčovat s ČSSD. Předčasné volby jsou v současné chvíli výhodné i pro komunisty. Zčervenalí oranžáci totiž už nyní nemají proč schovávat svou pravou (levou;-)) tvář pod rouškou ČSSD. ČSSD v těchto předčasných volbách znatelně oslabí. Velký vliv na toto oslabení má jistý soudruh Paroubek. Osobně jej tipuji během dvou či tří let na člena KSČM, poté co bude vyhozen z ČSSD za šibalství.

Kdo mě kvůli tomuto mému názoru bude chtít urážet, či jinak "levičit", nechť dopředu ví, že jsem zapřisáhlý antikomunista a ze všech mých příspěvků na tomto a jiných serverech je to evidentně patrné.

aTeo 11.11.2006 21:12

Kdysi jsem byl zásadně

proti kampani za odvolání Grosse. Diskreditoval sebe i svou stranu opravdu velkoryse... Ze stejného důvodu teď přeju socanům soudruha Paroubka... :-D

AeroKarel 11.11.2006 21:40

Re: Kdysi jsem byl zásadně

Ale stejně to byla od Kalouska blbina, to tažení proti Grossovi. Nechal bych ho premiérovat až do voleb a jen občas "přišimral" nějakým dotazem ....... A mohla mít ODS s lidovci i ústavní většinu.

huhu 11.11.2006 21:50

Re: Re: Kdysi jsem byl zásadně

zatím soudruhopřátelé schvalují vše jednomyslně, jak je jejich zvykem a tak je naděje že Paroubek, Rath a Tvrdík povdeou ksčssd do příštích "vítězných" voleb...jen je nebezpečí, že u soudruhů se mění předsedové mimo sjezd během nějakého puče v nejúžším vedení...

Martin 12.11.2006 1:01

ja jim to take preji

rust preferenci z 10 procent na 30 behem roku :), ano spolu s ods kricme jen vice paroubka a za rok ods bude moci chodit tak leda kanalama :-D

Křupan 12.11.2006 8:34

Re: ja jim to take preji

Uřvaný paroubkův styl táhne právě jen těch 30% primitivů a šibalů. Pro zbytek je naprosto nepřijatelný. Přidejte ještě více paroubka, a pomlátíme se tu.

huhu 12.11.2006 17:29

Re: ja jim to take preji

Paroubek jen vrátil čssd na % kde byla před Špidlou, vrátil jí "zdivočelé" voliče, tu nějvětší svoloč vyžírků. Za cenu, že velice sjednotil všechny odpůrce socbolševiků a z čssd udělal většinou občanů nepřijatelnou ksčssd..

n 11.11.2006 17:07

n

janoryna 11.11.2006 16:02

nevím, proč paroubek zavinil, že

vítězná ODSdosud nesestavila vládu. paroubek uznal vítězství ODS ve volbách a nijak nezpochybnil průběh voleb. na druhé straně nemá žádnou povinnost vládu ODS podporovat. naopak, měl by důsledně provádět politiku nulové tolerance jako osvědčenou metodu, která teď přivedla ODS k vítězství. třeba mu to v těch příštích volbách pomůže.  Je povinností vítěze své vítězsví využít, takže na co vastně ODS čeká. na podporu komunistů nebo by že konečně po půl roce se najde přeběhlík (pardon konstruktivní poslanec) z ČSSD.  Na vítěznou pravici poněkud pošetilá taktika.

milan007 11.11.2006 16:36

Re: nevím, proč paroubek zavinil, že

uznáním výsledků myslíte Paroubkův povolební projev ??

voice 11.11.2006 21:40

Re: Re: nevím, proč paroubek zavinil, že

Uznáním výsledků voleb se rozumí demise dosavadní výkonné moci ( tj. vlády).

Paroubkův Projev mnohé šokoval, ale vývoj ukazuje, že se jeho chmurná prognosa naplňuje.

huhu 11.11.2006 21:48

Re: Re: Re: nevím, proč paroubek zavinil, že

Paroubek zablokoval volbu předsedy nové sněmovny a tak dle Ústavy nemohla být jmenována nová vláda. Prodloužil si vládnutí min. o 3 měsíce. Sice ústavně ale protiústavně...

Martin 12.11.2006 0:50

nelzete

paroubkovi vladnuti prodlouzil klaus ktery odmitl prijmout demisi, zabavy ve snemovne az nasledovaly tento fakt

AeroKarel 12.11.2006 14:15

Re: nelzete

Přečtěte si ústavu. Jste vedle.

loula 12.11.2006 14:39

Re: nelzete

Martine, tady nesouhlasím, Klaus naprosto správně odmítl, že by v dané situaci Paroubkovu demisi přijal. Nechápu jenom, proč Paroubka ODS v té situaci k demisi vyzývala. Tady byl  názor a tlak ODS v rozporu s ústavou.

Lama 11.11.2006 21:49

Re: Re: nevím, proč paroubek zavinil, že

;-D

AeroKarel 11.11.2006 21:41

Re: nevím, proč paroubek zavinil, že

Pletichář povinnost nemá, státník ano. Sám se zařadí ........

www racek 11.11.2006 15:03

hmm, paroub to má pevně v ruce, zdá se mi ...

velice pevně a ods se oddává převeliké iluzi. jen nevím, jestli je to dobře.

Petr 11.11.2006 15:06

Re: hmm, paroub to má pevně v ruce, zdá se mi ...

Paroub to má pevně v ruce... Skvělý postřeh!!!  A teď něco o tokešovi. To je ještě mnohem, mnohem lepší!!! ;-D;-D;-D

AeroKarel 11.11.2006 21:43

Re: hmm, paroub to má pevně v ruce, zdá se mi ...

Opravdu, zdá se Ti ...... Ovšem probuzení bude tvrdé. Něco jako "v tom se probudím, a ruka v nočníku".

Yurri 11.11.2006 14:28

Ha ha ha - u doktora..jako kdysi Sládek.. :-)

Když pominu téměř jasný souhlas s názorem p. Bartoně,zastavil bych se jen u té návštěvy "hocha" Paroubka u lékaře - tak nějak mi přijde čím dál tím více k smíchu,že si někdo musí dojít do ordinace pro potvrzení,že je normální..!;-D;-D;-D 

jerry 11.11.2006 14:05

Pochybuji o tom, že by Paroubkův zdravotní stav odpovídal 20-tiletému mladíkovi

Má totiž abdominální obezitu /mužská obezita -tvar jablka, typickým příkladem jsou pivní strejci/ a řekl bych, že většina 20-tiletých kluků takhle nevypadá. A pokud má jiné parametry /krevní tlak, cholesterol, jaterní testy ap./ v  pořádku, je se svou obezitou a nezdravým stylem života na nejlepším místě to změnit.

jerry 11.11.2006 14:07

Re: Pochybuji o tom, že by Paroubkův zdravotní stav odpovídal 20-tiletému mladíkovi

Oprava: na nejlepší cestě to změnit.

maruš 11.11.2006 15:11

Re: Pochybuji o tom, že by Paroubkův zdravotní stav odpovídal 20-tiletému mladíkovi

já jsem to pochopila,že myslel zdraví duševní, tedy nevyrovnanost názorů,záliba v povrchnostech,odpor k povinnostem a chuť se bavit, starosti přenechat na rodiče a nedomýšlet následky.Taky větší zájem o Diablo a novej mobil,než o penzijní reformu.

Jak to po sobě čtu,tak nevím, jestli to není ještě horší než vaše diagnoza.

Honza 11.11.2006 15:35

Re: Pochybuji o tom, že by Paroubkův zdravotní stav odpovídal 20-tiletému mladíkovi

Byl jsem v té době v pooperačním stavu v ÚVN a rozhodl jsem se dát si ve večerních zprávách jednoho malého Paroubka. Skutečnost naprosto předčila očekávání. Spolu s několika  dámami čekajícími na operaci páteře jsme přijali toto vystoupení s opravdovým nadšením. Jen mě napadlo, jestli se nejedná o efekt "děda vševěda" a záleží pak v jakém časovém okamžiku ono vyšetření proběhne. Nicméně smích je léčivý takže díky a už ho nešiďte!

George 11.11.2006 13:52

Pane Bartoni, jste mimo!!

Sice zajímavá, ale hodně nepřesná analýza. Kapitulovat by mohl konečně tunelánek Topolánek a přestat s klaunem Klausem znásilňovat ústavu k novým volbám. Připadá mi to, že když Topolánek při první střele netrefil terč, tak mu Klaus akorát řekne:"To nic Mirku, zkus to znovu!" Asi si představují, že nejlepší by bylo, aby mohl  střílet tak dloiuho, až se konečně trefí.  A co Topolánkova silná prohlášení, že jeho vláda důvěru dostane, že program osloví státovorné poslance ČSSD k nastolení modré diktatury? (Další prostituka Teplík na obzoru) Když se tak nestalo, co jeho obviňování Paroubka o způsobu hlasování. A kdyby se podařilo získat Paroubkovi důvěru pro svoji vládu, tak to bude najednou díky přeběhlíkům, ale ne státovorným poslancům. Pane Bursíku, pokud budou další volby, doufám ,že Vám voliči nezapomenou odmítnuté referendum a pošlou Vás, i bohužel Vaši stranu , do propadliště politiky mimo parlament. Ani Jaques Vám potom nepomůže ke zviditelnění.