18.5.2024 | Svátek má Nataša


Diskuse k článku

POLITIKA: Kapitulace

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
AeroKarel 11.11.2006 21:44

Re: Pane Bartoni, jste mimo!!

Trochu vedle .......

Lama 11.11.2006 22:08

Re: Pane Bartoni, jste mimo!!

Ale celá ta zauzlená pětiměsíční šlamastika je právě o svobodném způsobu hlasování ve sněmovněR^

Martin 12.11.2006 1:05

Re: Re: Pane Bartoni, jste mimo!!

ano svobodnem podle ods, cili hlasovat ve dvojicich vzajemne si kontrolujice listky

ale to se ma nejaka nejmenovana partaj, kdyz o tomto svobodnem hlasovani se poinformovalo jen malym claneckem na desate strane a nikdo mu v komentarich nevenoval zadnou pozornost, ze ? :-D

kamil 11.11.2006 12:50

pane bartoni-nechte už těch vašich blábolů-nemají nic společného s realitou-jsou to jen zbožná přání vás a vašich modrý ptáků- zž lidi unavujete

penzista 11.11.2006 12:45

Diskutující přede mnou už vyjádřili,

že se šibalovi Paroubkovi nedá věřit ani pozdravení. Stačí si vzpomenout na jeho povolební projev před vyhlášením výsledků voleb a musí být každému soudnému člověku jasné co je Paroubek za "politika". Nohsledů má, bohužel, stále dost. Proto nevěřme ani jim.

Martin 12.11.2006 1:07

povolebni projev je legracni

protoze jsou u nej dva vyklady casto od stejnych autoru kupodivu tech kteri paroubka nesnasi

v jednom arogantne odmita uznat porazku, v druhem arogantne uznava svoji vyhru ackoliv neni rozhodnuto :) ale to modrym volicum je jedno, paroubek je satan a kdo si na nej plivne tak dela dobre, jen na topolanka ci klause se nesmi sahat :-D

Tana 11.11.2006 12:43

politici by měli respektovat výsledky voleb

LV 11.11.2006 12:08

nenechme se mýlit

nenechme se mýlit nynější vstřícnou a státotvornou tváří J. Paroubka. Je stále stejný. Teď mu imagemakeři nasazují masku rozvážného, kompromisního muže dohody. Ale jeho pravou tvář jsme zahlédli v povolebním projevu. A kdo zahlédl, nezapomene.

Je zofalý a nabízí cokoli za velkou koalici s jedinou podmínkou - ukončit konečně už hon na jeho "šibaly". Je zoufalý, ale má dost síly, aby znemožnil i druhý pokus o sestavení vlády. Zabránit vyšetřování a předčasným volbám, když jeho popularita klesá do hlubin kanálu a jeho věrní požírači dávek jen zhnuseně remcají u televize či v krčmě a k volbám se tak nejméně rok nehnou...

Nekapituloval a je schopen zoufalých činů. Je třeba si na něj stále dávat pozor, ale NEJEDNAT s ním o ničem a nic mu neslibovat. Naopak, jednat třeba i s KSČM o podmínkách podpory předčasných voleb, třeba už v únoru 2007. To na něj platí.

Jediný způsob jak jednat s Paroubkem, je jednání gentlemana, který spatří na podlaze v salónu lejno. Nejedná s ním, nezvedá ho, neupozorňuje naň hlasitým voláním. Mlčky ho obejde a tváří se, že na podlaze nic není!

Standa 11.11.2006 15:00

Re: nenechme se mýlit

Bože můj. Představitelé KDL a pár lidí v ODS po pěti měsících zjistilo, že na schválení jakékoliv své vlády v parlamentě (jsme parlamentní demokracie) potřebují většinu. Všichni správní hoši tu většinu dosáhnou buď  ve spojení s komunisty nebo ČSSD. Nikddo jiný v parlamentu není a o rozdělení křesel rozhodl lid. Chápu, že pro někoho počítat do 200 je kardinální problém. Pokud se rozhlédneme kolem sebe, tak podobné situace se řeší standardním způsobem - vůdce menšinové vlády dohodne s další partou zásady přijatelného vládního programu, který je tolerován a jede se dál do dalších voleb. U vás je slovo dohoda o přijatelném vládním programu (co účastníkům zbývá jiného než se dohodnout) komentováno výše uvedeným zábavným způsobem. Pokud zjevně jedna skupina není schopna po půl roce sestavit vládu, tak proč tam je? Já očekávám od politiků, že sestaví vládu, která v souladu s ústavou vládne. Myslím, že to dost potřebujeme. Na kecy o tom, že je třeba změnit lid a po volbách vyhlásit nějaké jiné jsem ve svých šedesáti letech dost alergický.

Josef 11.11.2006 11:45

V povolebním projevu byl vidět ten pravý Paroubek.

Takový byl, je a bude.Jakékoliv jiné chování je jen maska pro nerozhodnuté, aby pobral jeho hlasy.Bohužel, ten projev přišel až po volbách,jinak by socani prohráli mnohem víc a už by nebylo co řešit.Miloši Zemanovi se kdysi podařilo dost lidí přesvědčit, že žijeme ve spálené zemi, Paroubkovi zase, že po vítězství ODS a modré šance z nich "poteče krev".Jsem si jistý, že většina kritiků modré šance (ne-li všichni) se jí neobtěžovala ani přečíst.Pokudby, nedej Bože, Paroubek měl svůj pokus  a uspěl,tak příští volby ODS vyhraje se ziskem nad 50%.Já osobně bych dal přednost tomu, aby Paroubek přestal otravovat ovzduší u nás co nejdříve.Určitě nejsem jediný, komu se při pohledu na něj dělá fyzicky špatně!

Martin 12.11.2006 1:09

Re: V povolebním projevu byl vidět ten pravý Paroubek.

a myslite ze vetsina kritiku cssd zna jeji volebni program ? ech ty naivito

mimochodem usmev topolanka pro budoucnost nasich deti rozhodne nebyl kampani prezentujici nejaky program :-D

Fany 11.11.2006 11:10

Omyl

Nevím, proč se stále mluví o tom, že lékař sdělil Parubovi, že je jako dvacetiletý hoch, když je jasné, že Parub špatně slyšel, protože lékař řekl dvacetiletý hroch!!

Paroubek 11.11.2006 12:35

Re: Omyl

slyšel jsem dobře, kozo Lízo. Víte, že už Topolánek souhlasí s velkou koalicí? ;-D

Fany 11.11.2006 17:22

Re: Re: Omyl

Ha, ha, ha. Je vidět, že jste stejně ynteligentní jako Jura Hroch!! 

franta 11.11.2006 10:23

Pane Bartoni

z Vašich neustále omílaných tvrzení na jedno jediné téma (jak už Paroubek definitivně skončil) mám čím dál silnější pocit, že potřebujete přesvědčit především sám sebe.

huhu 11.11.2006 10:35

Re: Pane Bartoni

kdyby ted Paroubek skončil jako předseda čssd/ksčssd byla by to velká škoda. Paroubka a jeho věrné Ratha a Tvrdíka je nutno podpořit, aby vedli čssd/ksčssd minimálně do příštích "vítězných" voleb..:-D:-D:-D

franta 11.11.2006 10:54

Re: Re: Pane Bartoni

Taky si myslím

huhu 11.11.2006 10:02

paroubkovi se nedá věřit ani pozdravení

Paroubek chce zpět vládu a je k tomu tlačen vystrašenými šibaly. Co žvaní je úplně jedno, jen lže a podráží. Má školu z normalizažní hospodské galerky, to je jeho svět a myšlení.

ODS musí trvat na svém, s Paroubkem jednat je jen ztráta času. Strategií musí být nové volby a mezitím nepustit šibaly zpět k moci, zejména ne na vnitro.

Doufejme, že ve volbách čssd opět povedou "vítězní"  Paroubek, Rath a Tvrdík.:-D

xtl 11.11.2006 9:43

Neústavní slib

Rovněž nepochybuji, že současný předseda PS Vlček splní v případě neúspěšného druhého pokusu o sestavení vlády svůj slib a nevyužije svého ústavního práva navrhnout prezidentovi premiéra pro případný třetí pokus. Protože takový slib je však porušením jeho ústavní povinnosti, doporučuji Ústavnímu soudu, aby jej svého slibu zbavil, a to pokud možno co nejrychleji.

huhu 11.11.2006 10:06

Re: Neústavní slib

v čem ten slib porušuje Ústavu ? Vy si myslíte, že sliby politiků porušují Ústavu ?

Máte to nějak pomatené, slibují všichni a to je OK, i podle slibů je voliči volí. Co není OK je když sliby nedodrží, i když vymáhání slibu zákonně nelze a dodržení slibu mají možnost zhodnotit pouze voliči ve volbách..a to je i analogicky případ Vlčka - byl zvolen na základě slibu, ten je samozřejmě nevymahatelný. A stejně slíbili poslanci, že ho v případě nesplnění slibu odvolají....

Jan 11.11.2006 9:22

Topolanek byl jiz podruhe poveren sestavenim vlady,

krach jednani, ktera ridil Topolanek po volbach a neduvera, kterou jeho vlade nymandu vyjadrila snemovna, je neuspechem pouze Topolanka a ODS, nikoho jineho. Uvedomte si take pro budoucnost, Bartoni, ze ne vzdy bude mit navic ODS v zadech cestneho predsedu na poste prezidenta a take nebude vzdy tak jednoduche zkorumpovat nebo necim zastrasit dalsiho Kubiceho.

Klaus + Topolanek = spiknuti neschopnych v cele Ceskeho statu.

míša mýval 11.11.2006 8:23

dvacetiletý mladík?

Pokud jsou na tom dnešní dvacetiletí jako Paroubek, ani se nedivím, že byla zrušena základní vojenská služba

Mortimer 11.11.2006 7:31

Autor má pravdu

Situace je skutečně stále skoro stejná stejná jako po volbách. Pouze se jasně ukázalo, co se tušilo: že Topolánek skutečně trpí nedostatkem intelektu, že ODS se bez Klause ani nevysmrká a že modří hošani se na ministerstvech budou chovat jako námezdná soldateska, která nakrátko dobyla bohaté město.

jeník 11.11.2006 8:49

Re: Autor má pravdu

doktore, předpokládám, že oba máme informace jen z veřejných zdrojů. Já však hodnotím situaci úplně opačně.    

haui1 11.11.2006 17:51

Re: Autor má pravdu

Bohatým městem myslíte náš stát po vládě socanů? Bože, bože, do čehos to duši dal :-(

Cedr 11.11.2006 7:00

Další mediální žvást

Pane Bartoni, ta modrá totalita skutečně leze na mozek. K tomu se nemá cenu vyjadřovat.

Bloud 11.11.2006 7:21

Re: Další mediální žvást

Co Ty víš o totalitě, chlapče...

Kulak 11.11.2006 6:26

Možná to má jako kapitulace vypadat,

ale Paroubkovi nelze věřit ani slovo. Nevěřím, že to vzdává. Pouze změnil způsob projevu.

Je nutné ho izolovat a nebrat jako partnera pro vyjednávání. A platí-li, že Paroubek rovná se ČSSD, nelze vyjednávat ani s ČSSD. To by mělo být jasné socanům.

A i když bude Paroubek naoko pryč z veřejného života, je to postava, která nám bude ještě dlouho otravovat život. A někomu se bude stýskat.

CHocholoušek 11.11.2006 9:25

Re: Možná to má jako kapitulace vypadat,

Já se nedivím Paroubkovi,vždyť je to nemocný člověk,ale nejde mi na rozum co se stalo s jeho  šedivíma myšima.

Slava 11.11.2006 1:40

Pohled pana Bartoně je natolik k smíchu....

že se nabízí otázka, zda je to opravdu jeho pohled.  Při přímém  porovnání různých mediálních vývorů v libovolném daném dni se ukazuje, že je to v podstatě prefabrikát, který v různých modifikacích podepisuje hejno mediálních politruků.  Pan Bartoň to maskuje  velmi naivně. Nepředpokládám. že by to myslel jako satiru.