29.4.2024 | Svátek má Robert


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
arch.JJ 18.9.2006 8:48

Re: Re: Možná by se dalo souhlasit za předpokladu...

Nefandím modrým stranám, přeji si jen změnu. A to výraznou. Chci pro svoje děti zemi takovou, ve které by jim stálo za to žít. Nechci , aby se vrátily nomenklaturní kádry. Polopravdy a lži stejně jednou vyplavou na povrch. Ať je říká kdokoli. Jak je vidět, Vysi také vystačíte s léty 92 - 98. Až se dozvíme o době nedávno minulé víc, (vláda ČSSD za poslední 4 roky),možná budete překvapen, jak se obě na sebe podobají. Statistické údaje z posledních dní nehovoří dost pozitivně o ekonomice a kultuře v této zemi.  To Vám nestačí, nebo čekáte na zázrak?

Herakleitos 18.9.2006 9:12

Re: Re: Re: Možná by se dalo souhlasit za předpokladu...

Tak jak jste to podal,to zní rozumně. Je ODS zárukou toho, že se vše zlepší ? Neberu vám vaši víru, ale já o tom přesvědčen nejsem. První kroky vlády ODS jsou spíše vyřizování účtů ve stylu"noc dlouhých nožů". Opakuje se dosazování kamarádů, vytahování špíny (na obou stranách), a podobně. Mentalita našeho národa je již holt taková. Přikloním se vždy k tomu, o kterém jsem přesvědčen, že vyhraje. Když nevyhraje převlíknu kabát.

arch.JJ 18.9.2006 9:22

Re: Re: Re: Re: Možná by se dalo souhlasit za předpokladu...

Záruku za to, že teď to bude sto pro dát jistě nikdo dopředu nemůže. Jistě se také vyřizují účty. To nedávno minulé už se nedalo vystát. Možná se stačilo  na chvíli zaposlouchat včera po dvanácté na ČT 1. Myslím si , že situace ve státě se stává vážnou a je třeba jednat. Pokud snaha min. Tlustého nevyšumí, je to dobrý myšlenkový posun. Kvalitních lidí zase tolik moc není a nikdo jiný nám nepomůže. Tato vláda si nedělá žádné velké iluze a ví, že to má za pár. Jak to bude dál, ukáží nové volby.

Mějte se.

Arab 18.9.2006 9:01

Re: Re: Možná by se dalo souhlasit za předpokladu...

Jseš chlapče pomýlenej,radši nefilosofuj ublíží ti to.

Pert1 18.9.2006 9:23

Re: Re: Možná by se dalo souhlasit za předpokladu...

Herakleitosi, Herakleitosi, skutečně se z toho občan žijící poctivým životem nemůže vzpamatovat. Ani tito- Snopková, Svoboda, Srba, Fencl, Zgarba, StBák  Kavan, synek z StBácké rodiny Rath, Doležel..........

H.K. 18.9.2006 18:20

Re: Re: Možná by se dalo souhlasit za předpokladu...

Nemáte názor a budete mít vždycky pravdu. To je moc chytré.

zajíček8 18.9.2006 5:33

Přání otcem myšlenky

mik 18.9.2006 0:40

taky si myslim

ze s vanickou bylo vylito i dite