8.5.2024 | Den vítězství


Diskuse k článku

POLITIKA: K demonstracím

Lidé v Praze a některých velkých městech, kde se pěstuje velká obava o osud naší báječné justice a spravedlnosti tváří v tvář tetě Marii Benešové v její staronové funkci, jsou na náměstích.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
P. Dvořák 16.5.2019 11:02

Re: Pane Franku,

vy jako jeden z duševně bezporuchových, tedy musíte mít nadmíru obtížný život, když absolutní většina lidí kolem vás jsou psychopati, protože nechodí vyřvávat na náměstí.

M. Valenta 16.5.2019 10:59

Re: To jste to zase vymňouk

Chápu stane se. ( U Lipan prý jeden ze spolubojovníků Bořka z Miletína sekl do zad jednoho z vlastních, co si právě zkoušel helmici skoleného nepřítele z řad Sirotků) Ale přesto. Drobná omluva za tu "zátěž z minulosti" z klávesnice pana Holáska by pane Hašku nebyla?

P. Dvořák 16.5.2019 10:56

Re: Proč jenom ti tři posledně jmenovaní?

Před pár dny jsem četl, že miliardář Daniel Křetínský se nechal slyšet, prý dal Domině nějaké šperky za pár set tisíc korun, což je mimo jeho rozlišovací schopnosti.

Co a za kolik dal ťutínkovi, nezmiňoval.

M. Rohovský 16.5.2019 10:22

Jasná diskriminace

Jasná diskriminace podle věku a vzdělání. Musí stačit i otisk prstu.

M. Rohovský 16.5.2019 10:13

užiteční idioti vs. zbyteční lidé

Pane Franku, až se trochu proberete z uspokojení z lásky, dobrého činu, dárcovství, sounáležitosti a krás, tak mi prosím vysvětlete věc, kterou nechápu. Myslel jsem, že užiteční idioti ( pokud nevíte, je to terminus technicus a ne diagnóza) se shromažďují ve veřejném prostoru díky frustracím z výsledku voleb. Vy píšete, že demonstrují proti naprosto zbytečným lidem. Co by tedy s těmito lidmi dělali, kdyby dosáhli svého cíle? I když popravdě nevím, co jejich cílem vlastně je.

J. Jindra 16.5.2019 10:02

Re: Ostatně moji matka vzpomínala, že v její vesnici

Babiš řepku nepěstuje, pěstují ji zemědělci z nějaký (umělých) důvodů od EU. Změňme legislativu a pro zemědělce nebude ta řepka tak výhodná. Babiš je jen zpracovatel, který si to nevymyslel.

I. Širůček 16.5.2019 10:01

Re: Deset let to nepotrvá

zapomněl jsem dodat: ti přijdou, až bude jejich čas - a jenom hodí lístek do urny!

I. Širůček 16.5.2019 10:01

Re: Pane Holásku

Proč zrovna na náměstí? Ministři se jmenují doma u televize, nebo v hospodě u piva! To ještě nevíte? Těch je mnohem, mnohem více, než těch na náměstích!

I. Širůček 16.5.2019 9:58

Deset let to nepotrvá

krize přijde dříve. A jak se začne dařit hůře, voliči to přičtou spíše vládě, nežli mezinárodním souvislostem - zvolí ODS a ta si to "vyžere i s chlupama". A lidé začnou (po vzoru Izraelitů na poušti) vzdychat "Za Babiše jsme sedávali u plných hrnců"...

J. Vlček 16.5.2019 9:58

Re: Pane Holásku

Pane Franku, máte pravdu. Z těch vyřvávajících lidí na náměstích, uspokojení z dobrého činu, z dárcovství, sounáležitosti, krása přírody a života, a také láska k bližnímu, přímo kape. Ti, co se těchto hepeningů nezúčastnili, jsou prostě obyčejní idioti a duševně nemocní.

Všichni bychom měli začít navštěvovat psychiatra. Pane Franku, vy obzvláště, pamatujte na to.

J. Jindra 16.5.2019 9:55

Re: Ostatně moji matka vzpomínala, že v její vesnici

A proč by to nedělal, jako správný podnikatel musí. Jinak mu to vyfoukne nějaká konkurence. Kde žijete, nejste Vy zarytý komunista, který firmě vyčítá prosperitu? Až to EU odbourá (stejně to motorům škodí), tak to nebude.

Všimněte si, že na rozdíl od jiných je Agrogert registrovaný v ČR a platí z toho byznysu své obrovské daně našemu státu. Jiní se zaregistrují třeba v Holandsku (mnohem nižší danění) a z naší republiky jen rejžují a smějí se nám.

I. Širůček 16.5.2019 9:54

Proč jenom ti tři posledně jmenovaní?

To jako Nečas, kterej si platil svoji konkubínu ze statní kasy měl být lepší?

J. Kočí 16.5.2019 9:53

Něco mi tady chybí

a to je zájem Česka. Co vlastně chceme? Demonstranti jsou jasný, zničit Babiše. Co dál? Bude to to pravá demokracie? Vydělá na tom Česko?

Myslímže nevydělá, demokracie bude v nejlepším případě stejná, můj názor horší kvůli precedentu pro další odvolávání z ulice.

Největší díl voličů má názor, že nikdo není lepší než Babiš. Já si to myslím taky, protože jeho práce nese výsledky. Za ten největší považuji změnu vnímání EU. Konečně někdo pracuje synergicky pro EU a jak je vidět, má to i přínosy pro Česko.

Š. Hašek 16.5.2019 9:52

Re: Pane Holásku

Jsou ui!

Ječí my nechceme a nejsou schopni se shodnout na dalším plánu. Ti "páteční neškoláci" jsou také užiteční idioti. Když pominu celkovou nesystemovost těchto křičení.

Jmenování ministra na náměstí zdar!!!

P. Burda 16.5.2019 9:51

Re: Ostatně moji matka vzpomínala, že v její vesnici

Jen, tuším, již tři roky je "to s řepkou" jinde odsuzováno. Průměrné osetí řepkou v zemích EU je třetinové ve srovnání s ČR. Jak to, že na západě i východě nechtějí Babišovi konkurovat? Není to tím, že si nechtějí zničit vlastní zem?

P. Burda 16.5.2019 9:49

Re: To jste to zase vymňouk

Stačí si přečíst článek, na který reaguje diskuze - a pak pochopíte, že pan Valenta pouze citoval.

M. Prokop 16.5.2019 9:42

Re: Ostatně moji matka vzpomínala, že v její vesnici

Přišli s tím zelenáči a EU (souhlas), ovšem Bureš to udržuje ve svůj prospěch.

Š. Hašek 16.5.2019 9:42

Re: To jste to zase vymňouk

Už jsem dlouho nečetl "úderně politické", a sice -premiér s báglem zátěže své minulosti-!!! Paní Benešová má tedy určitou zátěž/hmotnost, že? Vysvětlete, prosím. Tápu.

Pište více a častěji, pane Valento.

P. Burda 16.5.2019 9:39

Re: Ti lidé na náměstích

Zapomněl jste na Okamuru a Konvičku - ti mají podobnou množinu podporovatelů.

A kdo není s nimi, je proti lidu!

Revoluce požírá své děti, tak uvidíme, kdo bude ten zkonzumovaný. Jestli ti od revoluce "všeci kradnú", nebo my, co se nechceme dát okrást (byť třeba mým rodičům se to povedlo; akcie, co mají, jsou po nepřátelském převzetí bezcenné).

J. Kočí 16.5.2019 9:37

Re: Tak to si dovolím zpochybnit

pusťte si ty veřejnoprávní, tam je pro Babiše 0%. (A přesto žije)

Š. Hašek 16.5.2019 9:37

Re: Tož jaképak copak..

Konečně rozumný nápad! Ten občanský kvas! Možno zejména v pracovní dny.

A nějak bych to toho zamontoval i ty petice, aby jako bylo něco na papíře, pro kontrolu. Podepisovat by se mohlo od věku, kdy se rozeznají písmenka.

J. Vlček 16.5.2019 9:36

Re: Tak to si dovolím zpochybnit

Pane Halašto, to si ovšem děláte legraci, že.

Ty ostatní strany za sebou neměly "nezávislé" sdělovací prostředky, rozhlas, ČT...? Stejně, jako tomu bylo při volbě prezidenta, kdy opět nevyhrál jimi prosazovaný kandidát. Považte ta nerovnováha, mohutná ČT a vedle ní nicotná soukromá televize Barandov. Mohou pak být ty svobodné volby označovány za rovné?

P. Burda 16.5.2019 9:35

Re: Jen se ptám: kdo na jeho místo?

Pokud bude schopný stejně, jako Benešová v Ústeckém kraji, nebo Babiš po celou dobu svého "úspěšného" podnikání, tak to chci! A myslím, že nejsem sám.

Ale nemíním bránit Vám v tom, abyste považoval Benešovou za špičkovou bojovnici proti korupci a Babiše za manažera schopného rozvinout podnikání do stejné míry i v rovných podmínkách.

J. Jindra 16.5.2019 9:33

Re: Ostatně moji matka vzpomínala, že v její vesnici

Obecně máte pravdu, ale všimněte si, že ta stále vyčítaná ŘEPKA není vůbec Babišovo výmysl. To prosadili Zelení (hlavně němečtí) přes EU. Vznikly z toho nějaké podmínky, na které zemědělci naskočili, protože to bylo výhodné. A Babiš to vykupuje a pracuje s tím dál a vydělává - jako správný podnikatel. Co je na tom nelogického a proč nadávat Babišovi?

Š. Hašek 16.5.2019 9:33

Možná .....

Pokud se zúčastním alespoň třech "chvilek pro demokracii" a budu to mít potvrzeno v "Průkazu demokrata - aktivisty" ........ a šoupnu faksimile sem na NP ......

Přestanou mi už konečně tady Netzer-ová (schönen guten Morgen!), Richter, Němec, ........ nadávat do blbců kremelských? Občas taky volksrusák/soudruh??? Asi ne. Tak se na to vykvajznu.

P. Burda 16.5.2019 9:30

Re: Ty EU vlajky tam na těch demonstracích

Izolování od EU by pro nás dopadlo tvrdě. Je všude okolo, jsme na ní obchodně závislí - a orientovat se na trh mimo EU by trvalo příliš dlouho a navíc by státy EU udělali vše pro to, aby takový trh obsadily.

Izolování od Babiše, T. Okamury a Zemana by v nejhorším případě nevedlo k žádné změně.

Takže i tehdy, když jsou to dvě zla, lze (z)volit menší z nich. A dobro volit nelze (pokud ho nevidíme, přesto, že existuje).

M. Valenta 16.5.2019 9:28

Re: To jste to zase vymňouk

Děkuji za slova uznání pane Vlčku.

P. Burda 16.5.2019 9:26

Re: Tak to si dovolím zpochybnit

Mohlo by být hůř. Jen voliči ANO, SPD a SPO jsou většinou lidé, kteří se dají lépe nachytat na bezobsažné, zato líbivé, prohlášení. Lidé, kteří nejsou hloupí ve své práci, ale důvěřují médiím. A protože by za svou práci dýchali, věří, že za svoji práci bude dýchat i Babiš s Okamurou a Zemanem - když to veřejně slíbili.

M. Frank 16.5.2019 9:25

Pane Holásku

Vaše věta: Lidé v ulicích jsou užitečnými idioty... svědčí jen a jen o vaší idiocii. Je to idiocie stejného typu, jakou trpí Babiš. Jste typem lidí, kteří trpí duševní poruchou, a proto nikdy nepochopíte rozdíl mezi dobrem a zlem, mezi tvůrčí prací a zlodějnou, mezi přirozenou smrtí a vraždou. Je mi vás psychopatů líto, protože zároveň vám není dopřáno zažít uspokojení z dobrého činu, z dárcovství a sounáležitosti, z lásky, z krás přírody a života. Jste prostě takoví naprosto zbyteční lidé, proti kterým demonstrovat má smysl, protože své okolí dokážete oblouznit jen po dobu, než vás prokoukne. Lidé bez této duševní choroby dokáží žít šťastně i těžkých dobách, což vy nepocítíte ani v dobách pro vás příznivých. To co jste napsal je obrazem vaší otrávené duše, nic víc.

J. Sedlář 16.5.2019 9:24

Re:

To sou Zdroje panečku, to budou asi ty Špidlovy - zdroje co tu jsou. :-)