27.4.2024 | Svátek má Jaroslav


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
J. Václavíková 12.5.2010 10:28

Re: Komplikovaná konstrukce pana autora

Já si narozdíl od Vás myslím, že jeho myšlenky by se měly učit už na škole základní, aby to mělo nějaký efekt. Samozřejmě si nemyslím, že by jeho knihy žáci četli, ale učitelé by měli a pak to žákům zprostředkovat. Pokud by takto byly už děti imunizovány proti populismu, pak by v dospělosti třeby tak snadno nepodlehly. Mimochodem, jeho názory na ranou mateřskou péči by také zasloužily větší publicitu, to by potom snad nebyly možné ty šílené nápady na odkládání novorozeňat do ,,čekáren", než si to matka rozmyslí a třeba si pro ně přijde zpět.

V. Bok 11.5.2010 1:17

No, řekl bych že autor

má poněkud hodně posunutou hranici vnímavosti. Ten transparent byla sviňárna  a žádná recese, Na místě Ratha nebo jiného by asi vyváděl každý a víc.Tečka.

J. Schwarz 11.5.2010 8:28

Re: No, řekl bych že autor

Ten transparent  je přímo prorocký. Pan Paroubek  má dobře našlápnuto na to, aby se na něj jednou vzpomínalo jako na nebožtíka Říšského protektora Reinharda Heydricha. Ekonomy a ekonomii kdekdo zpochybňuje za neschopnost předpovědět zvraty a krize. A tady máme prognózu politologickou a - zase špatně!